DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.067.048
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: DayZ (standalone)
acca kaže...

ne trollam, ali vidim da je glupo pisati kritike u ovoj temi kada na svaku kritiku komentar je - pre alpha je

Ajde vidjet cemo hoce li isti problemi biti za jednu godinu pa me onda quote-aj

Pa cekaj, jel normalno pisati da nesto nije u redu ako je igra pre-alpha, isto koda pljujes auto koji nema kotace... Eto, hebi mi sve ako tu ima logike igdje. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
Za godinu dana ce svi jbvt porodicu developerima ako ne bude radilo, a tebe se nitko nece sjecati. Ti samo naklapas nesto sta je ocito i to u ovom trenutku nikome ne smeta, zato ne ponavljaj gluposti, izbrisi igru i probaj je za par mjeseci.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
neaktivan
acca kaže...

ne trollam, ali vidim da je glupo pisati kritike u ovoj temi kada na svaku kritiku komentar je - pre alpha je

Pa upravo to! Pričat ćemo o problemima za godinu dana a ne sada. Glupo je uopće išta raspravljati sada.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
acca kaže...

Pa upravo to! Pričat ćemo o problemima za godinu dana a ne sada. Glupo je uopće išta raspravljati sada.

Pogresno. Sad je pravo vrijeme za raspravljanje o manama igre. Pre-release tome i sluzi. Kad igra izadje onda se mozes je*at.

Mana koju je acca ovdje spomenuo je ogromna mana u samoj srzi igre. To se naknadno nece moci nikakvim patchem ispraviti.

I ovo kako se "pa pre-alpha je" koristi kao izgovor za sve takodjer stoji. Igra je na trzistu i ljudi daju novac za nju. Strah me da ovo ne uvede novu modu u PC gaming ko sto su preorderi, DLC-ovi i slicne gluposti koje se danas prodaju.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
acca kaže...

Pa cekaj, jel normalno pisati da nesto nije u redu ako je igra pre-alpha, isto koda pljujes auto koji nema kotace... Eto, hebi mi sve ako tu ima logike igdje. 

A jel normalno prodavati auto bez kotaca? I ako je normalno, jel normalno da onaj ko ga kupi kaze kako bi trebalo staviti kotace na njega?

13 godina
BlueMax kaže...
SimeKZ kaže...
acca kaže...

A jel normalno prodavati auto bez kotaca? I ako je normalno, jel normalno da onaj ko ga kupi kaze kako bi trebalo staviti kotace na njega?

Pa jel mu ko prica, ok jednom napise... pa drugi puta... ne mora svaki hebeni put, neka ode na njihov forum i tamo pise sta valja a sta nevalja, nema mu meda tu pisanje osim sta radi flame war.

12 godina
Ipe77 kaže...
Del_Boy97 kaže...

neznam kaj se događa, ćuturicu si mogu napunit i pit iz nje, ali izravno iz bunara ne mogu.

kako nemožeš napuniti iz bunara?!...u čemu je problem? {#}

jednostavno ne mogu, čak sam i iz jezera normalno pio

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

a jel ti cuturica "ruined"?

0 0 hvala 0
12 godina
BlueMax kaže...

a jel ti cuturica "ruined"?

nisi shvatio, pijem iz čuturice i nju mogu napunit a direktno iz bunara ne mogu

13 godina
DayZ (standalone)

Stavi u ruku, scrollaj kraj bunara i mora se pojavit, evo ja sam sad probao sa bocom i radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Del_Boy97 moraš moći piti iz bunara bez problema ako ti je to radilo i prije zadnjeg patcha. Možda ti se zbog prevelikog PING-a dešava da ti ne odradi radnju u realnom vremenu pa nemaž živaca čekati i odeš. Tako ispadne da ne možeš popiti iz bunara. I meni se slično događalo s vremena na vrijeme a nisam skužio zašto. Po meni je ping jedini razlog. Probaj na neki drugi bunar i sretno:

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Igra jos nece zadugo u betu tako da naravno da ima masu mana i sadrzaja koji nedostaje, ali i kao takva mi je tri puta zabavnija od bf4, wowa ili gw2, igrao sam sve od navedenog

i nista me nevuce da zaigram niti jedne minute vise. Na nama je svima da damo svoj obol u vidi konstruktivnog feedbacka developerima da naprave vrhunski zavrsni proizvod, sigurno

da nece vidjeti sve ono sto im napisemo, ali dio toga hoce i to je vrijedno. Ponavljam jos jednom, nevjerovatno kako je to moguce ali i u ovom stanju igra mi je zabavnije od svih igara

koje se trenutno mogu igrati, a igrao sam manje vise sve, dio skinem s torrenta, a dio kupim da mogu igrat multi ak mi se igra svidi. Igre koje se danas rade su velike i imaju masu

problema, to je tako, evo recimo taj bf4 kojeg sam igrao, toliko su ulozili u njega, nije to ni nesto puno bolje od bf3, znaci imali su vrhunsku platformu koju su doradivali i opet me 

igra izbacivala dok sam igrao, DayZ me jos nije niti jednom izbaco, recimo. Ili koje je novce upucao Rockstar u gta5 pa koliko je bilo problema na lunchu multiplaya... Ja se samo nadam

da ce developrei ostati tvrdoglavi i da ce implementirati sve ono sto misle pa nek igra bude u alfi jos godinu, pa onda nek bude jos jednu u beti, ali neka polako raste, bolje to, nego

da izbace nedovrsenu igru s masu sadrzaja koji nije ispoliran pa onda to patchaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 14:29 (Mquany).

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Kad dodjes na potok ili bunar naj bolje ti je iz prvog lica scrollat na vodu, malo glupo da ali izgleda da udaljenost stvari ovisi o kameri prvog i treceg lica, tako da ako npr. jaknu nemogu skinut sa ormara, prebacim u prvo odma mi izbaci opciju....

12 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
SimeKZ kaže...
acca kaže...

Sumnjam da ce stalno ponavljanje bug-ova u igric pomoci u daljnjem razvoju igre, za to imas officale dayz forum...(kojeg dev team cita, bug.hr ne citaju)

Upozorenja si vidio da kotaca na ovom vozilu nema, tako da kad si kliknuo "prihvacam" (na pusta upozorenja da ima hrpu bugova, i pusti intervjui Hall-a da kupuju samo igraci koji se mogu nositi s poteskocama) vise to nemozes spominjati, izbor je svakog da bira hoce li kupiti sad ili kad bude gotova igra

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 15:05 (LukaM).
15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Pogresno. Sad je pravo vrijeme za raspravljanje o manama igre. Pre-release tome i sluzi. Kad igra izadje onda se mozes je*at.

Mana koju je acca ovdje spomenuo je ogromna mana u samoj srzi igre. To se naknadno nece moci nikakvim patchem ispraviti.

I ovo kako se "pa pre-alpha je" koristi kao izgovor za sve takodjer stoji. Igra je na trzistu i ljudi daju novac za nju. Strah me da ovo ne uvede novu modu u PC gaming ko sto su preorderi, DLC-ovi i slicne gluposti koje se danas prodaju.

Dobro ti zboriš, ali triba developere upozorit na to. Mi na forumu smo svi svjesni istih, stoga nema niti potribe raspravljat o bugovima ode.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 22:22 (Hedrick).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

{#} 

:))

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
19 1 hvala 1
12 godina
DayZ (standalone)

kako najbolje pristupiti tome airfieldu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trenutno pješke.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
13 godina
Del_Boy97 kaže...

Puno opreza... lagano suljanje i slusalice na max... i onda sta bog da :D 

13 godina
Del_Boy97 kaže...

kojem? ako si solo idi na NEA. 3 puta ja pregledniji prilazak nego na NWA jer je nekako u udolini i sa svih strana imaš šumarke na uzvisinama tako da vidis 95% aerodroma.{#}

11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

{#} 

No1 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 18:37 (Mquany).
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

{#} 

Arma 3 ima još veću mapu...

سمندری ڈاکو
16 godina
DayZ (standalone)

Kad smo već kod veličine mapa evo usporedbe i koja je najveća:

Veća slika

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 19:13 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Emirthestroj kaže...

Ja se jednostavno ne mogu zamisliti da kampam ,možda u društvu jedino. Prije dvije noći 5 nas ukupno na serveru, stižem na NWA, polako prolazim iza Hangara do one dvije zgrade, mrak je naravno i ja koristim gama brightness mode {#} polako izvidim sve strane i onda polako prem zgradi sa zadnje strane, dođem blizu tik do vrata kad rafali iza mene, neko je bio u čeki iza zgrade i zapucao prema meni. Srećom samo me je ranio tako da sam uspio kidnuti, imao sam samo magnum tako da nisam htio rizikovati. On naravno kao pravi kamper nije se ni usudio da krene za mnom.

glupo je u DayZ-u pričat o nekakvom kampu!!!! jer nije vam ovo CoD ili slični FPS naslovi gdje se napucavaš jer si se spawna s opremom ode ti 20-30min triba da nabaviš sve da možeš igrat i kemp je u Dayz-u pametan način igre prematome nemojte plakat kad vas netko ubije iz zasjede {#}

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jedan savjet za sve koji to neznaju:

Igrajte sa slusalicama i kad cujete reload blizu sebe to znaci da je netko hopa blizu vas, move fast and get easy kill ili 2 {#}.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 20:23 (Mquany).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Uleti na prazan server, dodi na airfield, porvjeri sve zgrad, vrati se u onu malu baraku s puno soba, exit i udes na novi kolko tolko prazan server, ako su vrata soba otvorena izades opet i ulazis u novi sve dok nevidis zatvorena vrata (ako je zatvoreno cili airfield nije lootan)

14 godina
LukaM kaže...
Del_Boy97 kaže...

Uleti na prazan server, dodi na airfield, porvjeri sve zgrad, vrati se u onu malu baraku s puno soba, exit i udes na novi kolko tolko prazan server, ako su vrata soba otvorena izades opet i ulazis u novi sve dok nevidis zatvorena vrata (ako je zatvoreno cili airfield nije lootan)

I onda naletiš na kamperaj u sobi. A ja baš namjerno zatvorim vrata od svega, da se igrači obraduju da nije loot-ano. :)

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
13 godina
LukaM kaže...
Del_Boy97 kaže...

Kad bi bar uveli jedan lagani ban sa servera ili barem 1h nemogucnosti spajanja na drugi server ako si se vec spojio na jedan. Jer ovo nema smisla.

14 godina
SimeKZ kaže...

Kad bi bar uveli jedan lagani ban sa servera ili barem 1h nemogucnosti spajanja na drugi server ako si se vec spojio na jedan. Jer ovo nema smisla.

Sigurno da hoće i ns koji način će regulirati hopanje,samo  pitanje je kada :D

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 20:43 (Ivan_cno).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja san otiša sjeverno od Balota airstripa u onu Military Base i gore je raj za pokupit stvari. Uspia san naletit na dvojicu gore, jednog san uspia koknit, a sa drugin san se napucava ali je pukla veza u međuvremenu i obojica smo ostali živi. Ali definitivno misto za lootanje. Nema puno svita jer je daleko i izolirano od svega, međutim isto valja bit na oprezu jer neprijatelj nikad ne spava.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 22:24 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice