DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.159
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

evo sad sam započeo igrat i imam par pitanja.

1.kako prebacivati iz 3rd u prvo lice? pošto u optionsu šta god stavio uvijek mi je prvo lice.

2.šta god narihtao u mouse sensitivity imam osjećaj kao da je prebrz jer nemogu isključiti mouse accelation.zašto?

i još jedna zamolba ajmo je tako nazvat,

da mi netko stavi slike svojih postavka tipki pošto imam tipa brzo trčanje dvaput stisnem shift, crouch mi je na c ,prone ctrl, jednostavno previše mi je opcija ,a premalo tipki (barem mi je takav osječaj u prvih 15-ak minuta igranja) 

nepitajte zašto prvih 15 minuta-zašto nije više.

stao sam da ću narihtat tipke i samo mi se pojavio crni ekran you are dead lol valjda me zombi roknuo {#}

šta znači kada dobijem npr onu vrećicu za krv praznu a piše na njoj worn? jel se smije koristit ako je već netko to nosio ili??

i dajte mi objasnite ako npr stisnuo sam na tu vrećicu desni klik miša i pojavi mi se crveni kao lanac i javlja mi no message...i obrojava sekunde.šta to znači?

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 20:03 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
GTXGamer kaže...

Kako igrat armu? Logirao sam se na steam i kliknuo INSTALL i ništa se ne događa, onda sam pokušao INSTALL preko steama i opet ništa.

na krivoj si temi već zadnjih par postova govoriš o modu {#}

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

1.kako prebacivati iz 3rd u prvo lice? pošto u optionsu šta god stavio uvijek mi je prvo lice.

2.šta god narihtao u mouse sensitivity imam osjećaj kao da je prebrz jer nemogu isključiti mouse accelation.zašto?

da mi netko stavi slike svojih postavka tipki pošto imam tipa brzo trčanje dvaput stisnem shift, crouch mi je na c ,prone ctrl, jednostavno previše mi je opcija ,a premalo tipki (barem mi je takav osječaj u prvih 15-ak minuta igranja) 

stao sam da ću narihtat tipke i samo mi se pojavio crni ekran you are dead lol valjda me zombi roknuo {#}

šta znači kada dobijem npr onu vrećicu za krv praznu a piše na njoj worn? jel se smije koristit ako je već netko to nosio ili??

i dajte mi objasnite ako npr stisnuo sam na tu vrećicu desni klik miša i pojavi mi se crveni kao lanac i javlja mi no message...i obrojava sekunde.šta to znači?

Za 3rd ti je enter a akceleraciju nazalost nemozes iskljucit,da neobicno je ali koliko sam cuo radi se na tome da se moze iskljucit i ne brini naviknut ces se.Ja ne koristim nista za trcanje osim turbo,to je ono kad full trci brzo a za normalno jogiranje samo prema naprijed strelicu ili w ovisi sta koristis.Mozes sve koristit dok ne pise ruined sto se tice oruzija a ostalo hranu i to mozes i tada premda mislim da ce kad igra izadje bit drugacije.Ovo crveno sto ti pise to se server restarta ili je puknuo nisam siguran jel jedno ili drugo ali ja se obicno tada odlogiram pa ponovo.Mislim kad ti pise ono massage i odbrojava,kad je lanac crveni ili zuti ne brini.Preporucam da pogledas koji video s jubitu da se upoznas s vecinom stvari.Ja bi igrao s tobom na TS i uputio te ali nemam igru,Astra mi je bio posudio par dana pa zato znam neke stvari

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 20:34 (Blade Runner31).
11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

-----

1. Deaflt ti je numpad enter za prebacit iz prvog u trece lice.

2. Je mouse je i meni prebrz, drzim senitiviy na jednom baru samo, a problem akceleracije je zasad nemoguce riijesiti {#}.

3. Tipke mozes namjestit u opcijama, sto ti nebih preporucio, bolje se probaj privici na arma3 interface, kako ja to zovem, jer nije bas kao drugi fps,

a, ako bas moras namjestati onda prvo unbind sve pa jednu po jednu, treba dosta vremena, nemoj to raditi dok si in game.

4. Sto se tice blood bagsa nemoj se s tim zamarat, to ti koristi samo ako vas je vise i cak ni onda ako nisi isti blood type, prilicno

late game ako mene pitas i to ce ti leci kasnije.

5. Crveni lanac je se pojavi kad ti je losa veza, prvo zuti, sto znaci da to pocinje lag, onda crveni lag katasrofa, a brojevi su kada izgubis vezu

sa serverom.

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Danas u berezinu imo prakticki full gear (mosin sa brdo metaka i scopom, hrana, voda, veliki ruksak) i naidem na lika kojeg napalo pet zombija. 
Skinem ja te zombije i pridem mu, oboje rekli friendly ovo ono, ja ga idem bandageat i on lijepo izvadi revolver i kokne me...

Pouka: Nemojte nikome vjerovat! Cim vidite nekog metak u celo.

aut neca aut necare
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 20:43 (Roko567).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Danas u berezinu imo prakticki full gear (mosin sa brdo metaka i scopom, hrana, voda, veliki ruksak) i naidem na lika kojeg napalo pet zombija. 
Skinem ja te zombije i pridem mu, oboje rekli friendly ovo ono, ja ga idem bandageat i on lijepo izvadi revolver i kokne me...

Pouka: Nemojte nikome vjerovat! Cim vidite nekog metak u celo.

Ista stvar,pomogao sam mu oko zombija i kad sam se isao zakrpat on na mene sakama,nije me ubio ali eto tako mi je zahvalio

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 20:38 (Blade Runner31).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

U početku nisam bio KoS nastrojen, sada odmah metak u glavu i s 300m, posebno u područjima s military lootom. Mislim da u nekih prvih ~15h nikoga nisam ubio...

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 20:55 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zaba88 kaže...

Ima nas trenutno 5 u timu i igramo na nizuzemskom serveru koj je relativno dobro popunjen u vecernjim satima (30-tak ljudi) svi smo dobro girani i trebamo jednog snajperistu, uskoro planiramo raid na elektro ako se tko hoce pridruzit javite mi se u inbox za ts info

DAYZ Server info:

Adresa : 109.236.90.117

Port:  3002

Evo i malo slika :D

Moze TS info na PM?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 21:09 (NEW_MAN).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

evo pocea i ja igrati, sve je 5 izuzev sto stalno umirem od dehiracije, pa di je ta voda vrag joj korist odnija

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 21:07 (LukaM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Zaba88 kaže...

Ima nas trenutno 5 u timu i igramo na nizuzemskom serveru koj je relativno dobro popunjen u vecernjim satima (30-tak ljudi) svi smo dobro girani i trebamo jednog snajperistu, uskoro planiramo raid na elektro ako se tko hoce pridruzit javite mi se u inbox za ts info

DAYZ Server info:

Adresa : 109.236.90.117

Port:  3002

Evo i malo slika :D

Ne mogu se spojit na TS.

javi se za info od ts u inbox ovo je samo adresa od servera di igramo

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Vodu je najlakše naći u igri, nemoguće je umrijet od dehidracije ako nisi totalni početnik. PRVA stvar kad se spawnate je skontati gdje ste, a onda dalje ide laganini. Koristite mapu, dao sam link iznad.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Vodu je najlakše naći u igri, nemoguće je umrijet od dehidracije ako nisi totalni početnik. PRVA stvar kad se spawnate je skontati gdje ste, a onda dalje ide laganini. Koristite mapu, dao sam link iznad.

Ne umrem ali mi sve bude sivo, pa me u konacnici ubiju drugi jer ih ne skuzim

S obzirom da sam poceo prije 1 sat igrati potrajat ce dok sve pohvatam :-)

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Dodali su mogucnost oznacavanja dvije tocke na mapi da bi saznali zracnu udaljenost.

http://dayzdb.com/map/chernarusplus#3.116.077 

aut neca aut necare

0 0 hvala 1
17 godina
Jedini je bed kaj nemam mapu. Nasel sam je kod prvog spawna ali od onda ni bu ni be.
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Jedini je bed kaj nemam mapu. Nasel sam je kod prvog spawna ali od onda ni bu ni be.

Pa evo decko iznad ti je dao,to ti je ta mapa pa se po njoj orjentiras,jos je sad lagano kad mozes oznacit i sve pise di je loot i tako,kad je izasla igra bila je samo mapa pa se opet tesko izgubit ako nesto malo kuzis.Koristi ovu mapu post iznad i bit ce ti lakse.Ova mapa u samoj igri ti nije ni potrebna tako rec

13 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Skini si DayZ Central SA za android ako imas.

Tako da mozes imat mapu pored sebe kada god hoces.

Makar mozda je i zanimljivije kada nemas mapu pa imas onaj osjecaj izguljenosti

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
17 godina
Imam dva monitora tak da se ne sekiram.
14 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Makar mozda je i zanimljivije kada nemas mapu pa imas onaj osjecaj izguljenosti

Ovo si u pravu ali mozda bi ipak bilo tesko tako pocetniku,vjerovatno zanimljivije ali mislim da bi bilo ok nek je mapa ali da nema loota i te stvari na njoj

NEW MAN- e to je odlicno,mapa na jednom igra na drugom i super

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 22:29 (Blade Runner31).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

kome je dosadno samom igrat nek me doda na steam lukamatic00 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo dvoumim se izmedu arme 3 i ovog Dayz. Posto nisam igrao niti jednu armu, sta bi ste vi rekli koji je razlog zasto je dayz bolji te zasto ga igra vise ljudi?

0 0 hvala 0
17 godina
Imam Armu1,2 i 3 ali igram samo DayZ :)
Za Armu da bude gust igrat trebas vise ljudi dok DayZ mozes igrat s jednim likom ili solo i zabavit se. Na pocetku mozes solo ali kasnije postane monotono i preporucam nekoga sa strane.
Kaj se same kvalitete enginea tice Arma 3 je puno bolja.
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Dosta mrtvih likova iza mene, evo na čem sam :p

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

vidim da je ljudima mapa problem ja je na pamet znam još od DayZ moda,a ova i nije pretjerano drugčija pa eto... {#} 

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lotar1919 kaže...

bullsh!t dectector tingeling, HOp that server

14 godina
neaktivan

A kako mogu znati gdje se ja nalazim na mapi ? http://dayzdb.com/map/chernarusplus#3.116.077 

I live to see you eat that contract, but I hope you leave enough room for my fist because I’m going to ram it into your stomach and break your god-damn spine!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 2:00 (Peykovac).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Aleksandra za predsjednika!

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Peykovac kaže...

A kako mogu znati gdje se ja nalazim na mapi ? http://dayzdb.com/map/chernarusplus#3.116.077 

Kad si u nekom naselju odes po cesti van i na izlazu kraj ceste stoji tabla s nazivom mjesta u kojem se nalazis.

14 godina
neaktivan
acca kaže...
lotar1919 kaže...

bullsh!t dectector tingeling, HOp that server

Nijednom nisam hoppo, već igram na high pop serverima, i kempam uvijek negdje oko firestationa u elektru, i sami dolaze :D

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Dobra stvar je skinuti mapu na mobitel, meni pomogla puno jer nisam imao pojma gdje sam, sad sam uspio doci do krasnostav-a, koliko vidim tamo ima oruzja pa eto

Bas sam igrao s nekim britancem po noci, jadan covjek umro jer je popio dezinfekciski sprej :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

opremim lika, zgiran sam do bola, nađem pušku, ammo za pušku, ruksak, jaknu ,hrpu hrane ,pića, dio mape, medkit, sve imam uđem u kuću i spuštam se po stepenicama i samo mi se pojavi you are dead.

KATASTROFA.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice