DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.064.562
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

dobro svim silama braniš taj rust ,ja uopće nevidim zašto ,no dobro da ne duljim jer neda mi se ulazit u glupe rasprave ko ima većeg.

što se tiče rusta , svaki kolko je wipe servera?imate kakav dobar server da se skupljate? moram skužit prvo igru ,čak sam je i jučer nešto sitno igrao ali to je bilo tipa spawnam se i mlatarim se s golačima,

a ako sam i malo ušao dublje u mapu dobio sam automatski metak

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pa braniš rust, pa bugovita je npr. vrata su najviše zbugana. 

Životinje se ne teleportiraju? Vidiš medvjeda 50 metara od sebe,puknes, odjednom je pokraj tebe... itd. 9 metaka neki dan iz bolt action rifle-a sam puknuo da ga ubijem, metak izgleda kao da se odbije..

Ja priznam bar da je dayz pun bugova, nekad bez razloga slomis nogu, makar ne padnes s neke visine, ili ti je zombiji strgaju bez ikakvog dodira. Inventory treba dugo da otvori neke stvari itd...

Igrica nije solo friendly, kako to može biti problem? Pa može, nemaju svi prijatelje kojima se sviđa rust, niti ga žele igrati sa nekime, a solo u toj igrici nemaš nikakve šanse, jedino ako si prvi na server wipe-u a i tad nakon nekog vremena je teško + nemreš cijeli dan campat u bazi i čuvat ju kak neki clanovi rade. Dayz solo imaš dobre šanse za preživjet.

Svaka igrica ima bugova, nemoj se pravit lud već priznaj.

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 12:59 (molnyi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
molnyi kaže...

Pa braniš rust, pa bugovita je npr. vrata su najviše zbugana. 

Životinje se ne teleportiraju? Vidiš medvjeda 50 metara od sebe,puknes, odjednom je pokraj tebe... itd. 9 metaka neki dan iz bolt action rifle-a sam puknuo da ga ubijem, metak izgleda kao da se odbije..

Ja priznam bar da je dayz pun bugova, nekad bez razloga slomis nogu, makar ne padnes s neke visine, ili ti je zombiji strgaju bez ikakvog dodira. Inventory treba dugo da otvori neke stvari itd...

Igrica nije solo friendly, kako to može biti problem? Pa može, nemaju svi prijatelje kojima se sviđa rust, niti ga žele igrati sa nekime, a solo u toj igrici nemaš nikakve šanse, jedino ako si prvi na server wipe-u a i tad nakon nekog vremena je teško + nemreš cijeli dan campat u bazi i čuvat ju kak neki clanovi rade. Dayz solo imaš dobre šanse za preživjet.

Svaka igrica ima bugova, nemoj se pravit lud već priznaj.

Ja se ne pravim lud. Opet si naveo nepostojeće bugove. Vrata nisu nimalo zbugana. Opet te pitam, navedi kako je gradnja i kako su vrata izbugana i onda možemo nastavit. 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

dobro svim silama braniš taj rust ,ja uopće nevidim zašto ,no dobro da ne duljim jer neda mi se ulazit u glupe rasprave ko ima većeg.

što se tiče rusta , svaki kolko je wipe servera?imate kakav dobar server da se skupljate? moram skužit prvo igru ,čak sam je i jučer nešto sitno igrao ali to je bilo tipa spawnam se i mlatarim se s golačima,

a ako sam i malo ušao dublje u mapu dobio sam automatski metak

Wipe servera određuje vlasnik servera

Domaći server: http://www.hcl.hr/forum/rust/

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jednostavno prestani se trudit branit igrici bez razloga.

http://rust.wikia.com/wiki/Outstanding_Bugs 

Sve community reporter bogovi i onda kažeš da nema bugova... 

No, dosta  postoji na ovom forumu i rust tema...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 17:45 (molnyi).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Znam scipion, zajebavam se jooj ccc :D
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zenge dodi na hcl server. I ja igram prakticki solo, frend uleti dva puta tjedno tal da te fore kak nemres solo ne drze vodu. Treba samo znat. I naravno ne igrat sam na serveru s 250 ljudi. Na takve uletim samo izgustam na golacima jer ih ima kolko os :D.
Al trenutno nista od gejmanja, grafa je u servisu :(. Roko nemoj me rejdat xD..
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Jednostavno prestani se trudit branit igrici bez razloga.

http://rust.wikia.com/wiki/Outstanding_Bugs 

Sve community reporter bogovi i onda kažeš da nema bugova... 

No, dosta  postoji na ovom forumu i rust tema...

Opet nisi opravdao svoje tvrdnje, dakle zaključujem da nisi sposoban voditi raspravu i s tobom sam gotov. Odi se raspravljaj s predškolcima, tamo možeš reć bilo što bez argumenata koji to potkrjepljuju
Linkao si mi nekakav unofficial sajt na kojem može pisat bilo ko i na kojem su legacy bugovi (legacy verzija iz 2013), dakle, totalno si nesposoban naći informacije. Ovo je toliko outdateano da tu i dalje stoji bug sa pump jackom koji je izbačen iz igre mjesecima prije. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 19:01 (Roko567).
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jel znaš čitati? Dole su ti experimental bugovi tj. sadašnje verzije kako piše u tekstu. Da li ti znaš što je wiki? Svaka igrica ima svoj wiki gdje je navedeno skoro sve oko igrice...

Davno sam ja prerastao takve stvari, ali ti očito nisi. Po komentarima koje vidim na forumu, samo znaš srat drugima, a ni sam nisi puno bolji, tako da nemamo baš puno za pričat iskreno.

Igrica ima bugova, cijeli youtube je pun toga 

...

Dosta offtopica... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 22:22 (molnyi).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vidi cuda early access alpha ima bugova. Pa jedan battlefield je imao vise bugova nego ovo koji je triple A naslov i trebalo im je godinu dana da ga popeglaju kolko tolko. Igre ce uvjek imat bugova. E sad dal su gamebreaking il ne to je druga stvar.

Rust nema gamebreaking bug, niti jedan. Barem ga ja nisam nasao u 800 sati. Al si zato ti koji si kupio igru (alphu) u prvih 20 minuta nasao vec 62 lol.
Dayz ima gamebreaking bugove, i to more. Da ih krenem nabrajat?! Mislim da nema potrebe. Popeglat ce ih valjda do izlaska 2022 xD.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo još koji video.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

I još:

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Šta je ovo, tema za Rust ili DayZ Standalone? Šalim se jer ionako nema šta da se novo napiše ili raspravlja o DayZ-u. Engine u banani, FPS također. Od izlaska dodavali samo iteme (manje - više nebitne), a od zombija koji su trebali biti okosnica igre ni traga. Nakon 100-tinjak sati upoznaš mapu napamet i ostaje samo patnja forumaša na ovih 229 str.

battlelog: BucoKTM
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

0.60 sa novim renderom navodno do kraja mjeseca.. vidio jučer kod frenda dok je kopao po twitteru.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
DayZ (standalone)

Navodno

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nine kaže...

0.60 sa novim renderom navodno do kraja mjeseca.. vidio jučer kod frenda dok je kopao po twitteru.

i meni je prijatelj imao dobru dojavu na kladinici... vidio jucer kod frenda dok je otkazivao veceru u restoranu i jeo jaja na oko.

17 godina
protjeran
Abomb kaže...
nine kaže...

i meni je prijatelj imao dobru dojavu na kladinici... vidio jucer kod frenda dok je otkazivao veceru u restoranu i jeo jaja na oko.

mislis dobio ; 

europa europljanima
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

pogledao sam video ali nevidim nikakav fps gain osim kao "poboljšanu" kišu. LOL kakva faking kiša i koga briga za te gluposti.

tak i tak na svakom njihovom filmiću di snimaju gameplay im ne šteka tak da dok ne vidim/ne doživim na svom kompu-nevjerujem.

15 godina
neaktivan

vidi se ocito poboljsanje fps-a, i receno je barem 10 puta da je work in progress, uostalom nista ne moze biti gore nego sto je trenutna verzija dayz-a.. napokon dobivamo ono sto smo trazili i opet se zalite.

13 godina

Kako nevidiš promjenu fps-a da manje trokira i da je stabilnije? KAKO?

Pa pogle animacije koliko više smooth su.

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
D3lBoy kaže...

pogledao sam video ali nevidim nikakav fps gain osim kao "poboljšanu" kišu. LOL kakva faking kiša i koga briga za te gluposti.

tak i tak na svakom njihovom filmiću di snimaju gameplay im ne šteka tak da dok ne vidim/ne doživim na svom kompu-nevjerujem.

ne da laga nego laga!....lol 

EDIT: da i to je vjerovatno kako kažu mid GTX 970 grafička kartica hahaha 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 18:11 (Ipe77).
17 godina
D3lBoy kaže...

kad če to van? jel možda pod experimental več, nisam baš slušap lika, sam premoto na akciju, sviđa mi se

edit, nije na experimantal, skine sam 2,2mb, a i build ostane nekaj 9xxxx, skužih to je sam za devolopere, al kad če van??? :D

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 18:12 (mrakky).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

dosta ti je pogledat ovaj video 

,znači official video od prije 5 mjeseci, stavit na 2:36 i sve će ti bit jasno, 

ne vjerujem nikom dok ne probam doma na kompu.

točka.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Naprave prezentacijski video o tome kak sve bolje izgleda dx11 nego na dx9 u 720p. Sve kaj sam ja u tome vidio je mutno, mutno, mutno, stek, mutno, stek, stek, mutno...lol

Sto reci, koju posluku porati, kome?!

Ni ja im ne vjerujem dok ne vidim sam. Ovaj hicks mi je vec previse puta namazo oci..
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Karačmarko je mala beba za Hicksa i ekipu. Nakon godinu dana kašnjenja oni izbacuju ono early prototype work in progress pre-alpha gama theta 0.1 pre-version experimental test renderer. Vidiš po tome kako se ograđuju da od toga nema ništa. Pratite sad reddit kad izađe update i razočara svih, pa da vidite šta je cenzura i uvlačenje očajnim devovima.
Iskreno se nadam da sam u krivu, al eto, živi bili pa vidjeli

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Karačmarko je mala beba za Hicksa i ekipu. Nakon godinu dana kašnjenja oni izbacuju ono early prototype work in progress pre-alpha gama theta 0.1 pre-version experimental test renderer. Vidiš po tome kako se ograđuju da od toga nema ništa. Pratite sad reddit kad izađe update i razočara svih, pa da vidite šta je cenzura i uvlačenje očajnim devovima.
Iskreno se nadam da sam u krivu, al eto, živi bili pa vidjeli

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tolko si isfrustriran da si moral to dva put napisat..? :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

iskreno ja se opče ne živcitram, probo igru neki dan imam oko 40-50 fps-a u gradu, jedino kaj se doslovno ispred mene prikazuju drveča itd, znači render slabo radi makar sam ga stavio na jedan pomak iznad 100%, a gle moraju to kad tak napravit, to je u sklopu bohemije, ak ne naprave, brijemda ih bu stem penalirao, a miožda se varam, sam mi još jedna stvar glupa kod bohemije, nedaju armu 3 u femili šer, hebem im sve škrtu.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 16:26 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Na mobu sam pa se valjda dvaput postalo, ne znam šta je s tim, nek moderator pobriše ili nešto
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice