Znači da se ne renderaju igrači ako ih ne možeš vidit iz prvog lica?
ne tako, nego kako sam napisao.. ukoliko nemaš line of sight, ne vidiš igrača
naravno da ovo nikada neće biti implementirano, ali bi riješilo bilo kakvo abuseanje i nerealnosti po pitanju trećeg lica.
nego reci ti meni zašto to nebi riješilo problem? pa to i je srž problema, da vidiš nešto što se u stvarnom životu ne vidi, i pod to se ne misli na okoliš (nikoga nije briga što vidiš vegetaciju i zgrade), nego upravo na druge igrače.
u kojem paralelnom svemiru se možeš leći na zgradu sa rubom od pola metra i gledati sve što se okolo događa, ili se stati iza zida i gledati što se događa niz ulicu bez da uopće izviriš?
To sam i napisao, "line of sight" bi značilo da ga vidiš i iz prvog lica... Razumijevanje pročitanog na nivou...
Zato što nitko pri zdravom razumu ne može u stvarnu zombie survival igru ubacit da renderanje igrača ovisi o tome imaš li direktni vizualni kontakt s njima ili ne. Bolje je skroz maknut treće lice nego takvu glupost ubacit... Ajde probaj igrat s tim, lijepo šetaš okolo razgledavaš, vidiš iza poštanskog sandučiča nema nikoga, ideš dalje - lik se stvori.
U kojem paralelnom svemiru se slomljene kosti liječe morfinom ili krpom? Ovo je igra, ne treba sve bit realno niti će ikad bit