DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.487
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: DayZ (standalone)
nine kaže...
R3ap3r kaže...

Al ponavljan, toliko rasprave zbog 24 pišljiva eura.

guess what.. forum služi za raspravu, don't like it, don't read it..

meni je drago što sam kupio igru, igram ju često i odlična mi je unatoč manama, no i dalje mogu komentirati, kritizirati i ukazivati na manjke.

Raspravljate o pizdarijama koje su miljardu i jedanput objašnjene, al ponavljan 24 eura. 24

14 godina
DayZ (standalone)

Igram sa frendom svaki dan dayz po par sati,igra je odlicna ali stvarno mi tlak dize vise prespora optimizacija igre.Mozete ih braniti koliko zelite,bla bla engine bla bla arma,bla bla pristao si na alphu.Istina pristali smo svi na alphu ali tko god kaze da je mislio da ce alpha trajati ovako dugo laze,svi su ocekivali par mjeseci maximalno i onda Beta.Imaju novce od alphe,zaposli ljude,brzi content,engine i onda kad je proizvod gotov das otkaz visku.(dont give me that bullshit about game cant be done faster)Svi to rade od EA do Blizzarda.Bas kak je Jim Carrey napisao,igra je odlicna,potencijal ogroman za uspjesnu igru alidevovi su smece.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 21:49 (Chosenone1).
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
protjeran
Chosenone1 kaže...

Igram sa frendom svaki dan dayz po par sati,igra je odlicna ali stvarno mi tlak dize vise prespora optimizacija igre.Mozete ih braniti koliko zelite,bla bla engine bla bla arma,bla bla pristao si na alphu.Istina pristali smo svi na alphu ali tko god kaze da je mislio da ce alpha trajati ovako dugo laze,svi su ocekivali par mjeseci maximalno i onda Beta.Imaju novce od alphe,zaposli ljude,brzi content,engine i onda kad je proizvod gotov das otkaz visku.(dont give me that bullshit about game cant be done faster)Svi to rade od EA do Blizzarda.Bas kak je Jim Carrey napisao,igra je odlicna,potencijal ogroman za uspjesnu igru alidevovi su smece.

Da par miseci hahha. Ma odustajen, ne znan zašto san se uopće trudia, malo bolje PROČITAJTE sve dostupne informacije, pa onda serite. Još jedanput 24 eura, da je nikad ne završe koga boli mrtva kurčina za 180 kn koje nikome ko je igru kupia nisu tribale jer da jesu ne bi je kupia. Jebeš forume više, odustajen. To za EA neću komentirat, ako su ovi devovi smeće koji su onda kurac oni slaboumni debili u EA-u?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 22:16 (R3ap3r).
13 godina
neaktivan
R3ap3r kaže...
nine kaže...
R3ap3r kaže...

Al ponavljan, toliko rasprave zbog 24 pišljiva eura.

guess what.. forum služi za raspravu, don't like it, don't read it..

meni je drago što sam kupio igru, igram ju često i odlična mi je unatoč manama, no i dalje mogu komentirati, kritizirati i ukazivati na manjke.

Raspravljate o pizdarijama koje su miljardu i jedanput objašnjene, al ponavljan 24 eura. 24

24 po 24 slažu jednu na drugu ali i dalje ništa!......ne radi se o pojedinačnom kupcu nego o ukupnoj njihov zaradi!!.....nikom ovdje nije žao 24€ nego nam je žao što igra s ovako dobrim potencijalom ovako sporo napreduje tj. praktički ne napreduje!!! a po stoti put ponavljam da je forum tu da bi se raspravljalo o problemima i sličnim stvarima vezano za naslovnu temu koja je u ovom slučaju DayZ (Standalone) je da se mnoge stvari ponavljaju ali tome nismo mi krivi nego developeri koji ništa drugo ne dodaju odnosno popravljaju da bi mi mogli pričat/raspravljat o drugim problemima!!!!   

EDIT: i da sam dao 5kn imam se pravo žalit hebe mi se to je moje pravo da im se zalim ali opet ti ponbavljam nikom nije do 180kn u njima nikad nije ni bio problem!

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 22:20 (Ipe77).
13 godina

a mozemo se samo nadati...

Al šta jest jest,stvarno su spori. Samo kad se pogledaju patch notes u zadnjih 4 mjeseca...Neke igre u jednom patch notesu tolko imaju. Npr. elite dangerous je zadnji patch imao od 3.7 gb...Mislim da dayz kad se sveukupno pogleda nije tolko contenta u pol godine dodao.

11 godina
DayZ (standalone)

Istina samo se možemo nadati no nije mi jasno zašto su stavljali igru u alphi sa toliko malo stvari (gotovo ništa) sa ultra starim engineom, po meni su trebali pricekat dok ne stave "stvari" i onda ju tek pustiti pa dodati tu i tamo još stvari al da im cilj bude fokusirati se na bugove i optimizaciju,a ne POLAKO trpat beskorisne stvari kao sto hebena metla, 20 vrsti jakna dok im zed-ovi prolaze kod zidove i vide te s 10 km te kad uđeš u kuću i jos zed ne prođe kroz zid neg te udara dok je ispred vrata a ti na katu( ili npr Control tower sa 2-3 katova) pa to nema apsolutne nikakve logike.

Goldboyy
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
J(CRO) kaže...

Istina samo se možemo nadati no nije mi jasno zašto su stavljali igru u alphi sa toliko malo stvari (gotovo ništa) sa ultra starim engineom, po meni su trebali pricekat dok ne stave "stvari" i onda ju tek pustiti pa dodati tu i tamo još stvari al da im cilj bude fokusirati se na bugove i optimizaciju,a ne POLAKO trpat beskorisne stvari kao sto hebena metla, 20 vrsti jakna dok im zed-ovi prolaze kod zidove i vide te s 10 km te kad uđeš u kuću i jos zed ne prođe kroz zid neg te udara dok je ispred vrata a ti na katu( ili npr Control tower sa 2-3 katova) pa to nema apsolutne nikakve logike.

Ma šta ti pričaš,pa bolje je ubacit metlu prvo pa je onda optimizirat.

14 godina
DayZ (standalone)

Neradi se o 24eura neznam zasto to toliko spominjes,pa dao bi 100e da mogu igrati normalno po gradovima igru.

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
J(CRO) kaže...

Opet ista s*anja, opet mentolima treba objašnjavat da ne rade isti ljudi na metlama i na optimiziranju i zombijima... Valjda postoji neka sila u ljudima koja ih sprječava da im do mozga dolaze nove informacije, a možda je u pitanju epidemija idiotizma... Trebalo bi poslat link na ovu temu službi za epidemiologiju da prouče ovaj fenomen

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
11 godina
Roko567 kaže...
J(CRO) kaže...

Opet ista s*anja, opet mentolima treba objašnjavat da ne rade isti ljudi na metlama i na optimiziranju i zombijima... Valjda postoji neka sila u ljudima koja ih sprječava da im do mozga dolaze nove informacije, a možda je u pitanju epidemija idiotizma... Trebalo bi poslat link na ovu temu službi za epidemiologiju da prouče ovaj fenomen

Ebola :D

Goldboyy
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
J(CRO) kaže...

Onda se da otkaz ljudima koji rade metle i zaposle se ljudi u drugom sektoru koji ku*ac tebi tu nije jasno?!!!?!?!?  ili neka ih hitno pošalju sve na godišnji pa ih pozovu kad bude falio onih za izrade metle,jer sa svakim novim patchom fps sve manji i manji.....

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 7:53 (Ipe77).
11 godina
DayZ (standalone)

Uglavnom meni ne smeta sto dodavaju sr*nja, ali koji ku*** rade ovi sta bi trebali radit na optimizaciji ovce broje neka dodavaju oni stvari al nek taj drugi "tim" radi na bugovima pa naposljetku na optimizaciji kad im dosadi stavljanje takvih stvari.

Goldboyy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
J(CRO) kaže...

Uglavnom meni ne smeta sto dodavaju sr*nja, ali koji ku*** rade ovi sta bi trebali radit na optimizaciji ovce broje neka dodavaju oni stvari al nek taj drugi "tim" radi na bugovima pa naposljetku na optimizaciji kad im dosadi stavljanje takvih stvari.

Mozda rade, mozda ne rade, mozda citaju ovaj forum i smiju se... Nitko ne zna. Ako su rekli da na optimizaciji budu radili u beti onda se ceka pocetak bete koja je na kraju ove godine. Ako tada ne krenu u betu onda hebi i igru i sve.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
J(CRO) kaže...

Mozda rade, mozda ne rade, mozda citaju ovaj forum i smiju se... Nitko ne zna. Ako su rekli da na optimizaciji budu radili u beti onda se ceka pocetak bete koja je na kraju ove godine. Ako tada ne krenu u betu onda hebi i igru i sve.

Sumnjam zato što renderer već kasni... Ali kašnjenja su normalna i očekivana stvar, pogotovo u ovom stadiju igre. Pogledajte GTA V, port za PC kasni skoro pa godinu dana, a govorimo o Rockstaru...

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina

A navikli su nas da sve mora kasnit danas.

Witcher 3 odgodjen,GTA 5 po neznam koji put,Unity je bio poluproizvod kad je izaso,kao i watch dogs...Star Citizen jos uvijek muze pare a nema skoro niš za pokazat,čak i elite dangerous koji redovno igram je imao neke opcije delayed u launchu (koje su trebali bit na launchu),ali ajde oni barem štancaju patcheve regularno,i to jos kakve patcheve...

Al da. Mozemo samo sjest i plakat,il čekat. Iskreno meni je dayz prezabavan za igrat,ima ono nešto,i mehanika igre mi je OK ,nemam nekih zamjerki (osim na zombije s kojima moraju nešto napravit)...Samo taj prokleti engine i njegova neoptimizacija... Baš su naopačke krenuli sve radit

11 godina
Endymon kaže...

Ne bih se iznenadio da prije se zavrsi Star Citizen,nego ovo smece.

Zadnjih 15-20str nonstop vajnas. Pa tko te tjerao da kupujes igru, ne znam zasto uopce stisces "I understand" jer ocito ne citas sto pise? Kad ti to bude pisalo, ti stisni ALT+F4 i tvoj problem je rijesen. 

battlelog: marinacsmrad
15 godina
DayZ (standalone)

I uredu je kritizirat igru, naravno da imate pravo na to i između ostaloga za to ova tema i služi, ali svaki dan wajnat o jednom te istom, to je već retardirano.

SVEMOGUĆI
Moj PC  
3 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

danas u 22 je Survivor games na twitchu ako nekog zanima

http://www.twitch.tv/survivorgamez

4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

da programeri dayz-a imaju apple mac pro igra bi bila davno završena samo da kažem 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Laxx kaže...

Jedan od najboljih eventova vezanih uz ovu igru.

Al čudim se kako već novi SG kad je nedavno bio jedan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 20:49 (AmonZero).
13 godina
Laxx kaže...

u 21:00 je. tj već je počelo!!

ne idem frizeru niti pedikeru
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Hedrick kaže...

El to neki tovar reko "bum ga ubil"? hahahahahahah

SVEMOGUĆI
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

uff to 3. lice po meni totalno kvari doživljaj ove igre 

ajde baš me zanima kako većina tu igra:

5 1st person (aka hardcore)
14 3rd person
the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Hedrick kaže...

El to neki tovar reko "bum ga ubil"? hahahahahahah

Iz sprda :)

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
nine kaže...

uff to 3. lice po meni totalno kvari doživljaj ove igre 

ajde baš me zanima kako većina tu igra:

1st mi je bolji, ali igram 3rd kad niko od frendova neće igrat 1st 

SVEMOGUĆI
13 godina

treće lice je najlakse za igrat,prvo lcie mi je ogavno (kad vec nudi treće lice)

iako je trece lice prakticki cheatanje kad vidis više oko sebe,ali u ovakvoj igri svaku prednost koju mogu dobit,uzecu

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

zato jer je šugava igra zato se igra iz trećeg lica. Da je igra izbalasirana kao npr counter strike onda bi samo cheteri igrali iz trećeg lica. 

hadrick na kojem to serveru ste igrali?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 22:22 (Jim Carrey).
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

zato jer je šugava igra zato se igra iz trećeg lica. Da je igra izbalasirana kao npr counter strike onda bi samo cheteri igrali iz trećeg lica. 

hadrick na kojem to serveru ste igrali?

German whitelist.

Da nebude zabune nisan ja taj koji snima, ja san ovi šta kaže "bum ga ubil" :)

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

treće lice je najlakse za igrat,prvo lcie mi je ogavno (kad vec nudi treće lice)

iako je trece lice prakticki cheatanje kad vidis više oko sebe,ali u ovakvoj igri svaku prednost koju mogu dobit,uzecu

meni je treće ogavno jer igru gledam kao simulaciju, a u stvarnom životu nemaš FPV drona koji ti leti iznad glave da bi se mogao iz 3. lica gledati 

a ta prednost koju spominješ skroz ovisi o situaciji.. zapravo nije fora da vidiš puno više oko sebe, nego da možeš gledati mimo prepreka a ne biti viđen, što rezultira time da dominantna pozicija u prvom licu često postane fail ako protivnik može koristiti 3. lice.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice