Uzalud im zakoni i odredbe kad svaki pedagog i ucitelj radi kak hoce i nitko ih ne provjerava.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more
Silna mi je to "zabrana"! Na svjetovanju bilo je vrhunskih primjedbi. Rezultat je bljutav. 😞
Korištenje je samo lakša povreda, moguće brojne iznimke, vrijedi samo u prostorijama, ne i dvorištu ili sportskom terenu.
Ovo ce biti ko ona parola o skolama kao mjestima nulte tolerancije na nasilje jer eto, to funkcionira vec 25+ godina kao zamisljeno.
Mogu nabrajati primjere do jutra, ali na kraju ce najebati svi osim krivca (kao na primjer bivseg ministra baneta i svjedoka, apsurd).
Uzalud im zakoni i odredbe kad svaki pedagog i ucitelj radi kak hoce i nitko ih ne provjerava.
više je to problem zanemarenog sustava, nekonzistentne politike i sve većeg banaliziranja struke, pa svaki ministar misli da je samom pozicijom pokupio svu pamet svijeta
da ne spominjemo kad ova ili ona partija angažira vlastite 'stručnjake' koji su također pokupili svu pamet svijeta, a zapravo nikad nisu radili u realnom sektoru za koji su se školovali, ti su tek katastrofa po pitanju organizacije i zakonodavstva, školovani, a bez iskustva