DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Rocinante2112 kaže...

BTW,svi serveri su sad PERSISTANT.

najveca promjena. takodjer više zombiea se spawna.

Ma to se čekalo, sad treba do šatora tamo ić i lootat one vojne šatore i bazu napravit :D

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
17 godina
DayZ (standalone)

Drug sad pise da je negdje procitao da su aktivni 80man serveri? Damn nemogu docekat da se skine da probam 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pokvaren loot, pokvareni zombi, backpackovi nestaju i itemi, više ne

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 22:24 (vigor_hr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

meni se update sviđa.. ne mogu za svaku kuću predvidjeti kaj će biti unutra, nego je loot dosta randomiziran, iako se čini dosta broken ta centralna ekonomija. našao 5 mp5 magova u policijskoj LOL. Svidjelo mi se i što je bilo dosta policijske obleke u policijskoj, a ne npr. pink haljine 

zombiji su zahebani, nema više sekiru u ruke, strife i let them come  ili izbjegavati ili pucati..

hrana je dosta rijeđa.. sad već malo liči na survival 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Nas pet jucer se skupilo u Chernu i bili bambiji kruha gladni! Bilo je genijalno, sadili smo buce i rajcice inace bi umrli od gladi!
To se trazi! Jos nek srede lag i zombije.
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

nisam razumija da li sa 0.55 dolaze bolesti ili je dodana samo priprema za njih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mozda su malo pretjerali sa zombijima sad. Ženski pogotovo su ludi. Trče istom brzinom kao igrač,a treba ih maznut više puta da padnu...

AK stojis na mjestu udarice te i odu stvari,ak ides u krug više ne pali,a ak ides u rikverc i tuces ih opet te udare par puta.

Nemam pojma kak ce bambiji rješavat zombije kad budu fresh spawn,meni nije problem s mp5 i silencerom ali boze dragi...mozda us ipak malo pretjerali?

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

da loot je čudan totalno... našli mp5, AK74 magova ko dreka, high cap vestova i sličnih military stvari po civilnim spawnovima koliko hočeš... al to je bilo kad je krenulo vse s novim patchom... oko ponoći više nisi mogao konzervu nac nigdje.. možda to i je spika; pušten je loot koji je razgrabljen i sad će se spawnat po malo neovisno o restartima.. budemo vidjeli..

ja dobio sick i borio se cijelu večer s hidratacijom.. možda od zombija il od vode iz jezera.. sick status mi je nestao nakon cca 15 min, al sam cijelu večer morao pit valjda svakih 10 min.. i par salinica dobio.. probao ugljen, antibiotike i zbuljvao se... budemo vidjeli kaj će bit dalje

btw bug tip koji provjereno radi na otvorenim konzervama hrane i svim oblicima pića:

1. čučnut

2. F2

3. desni klik na otvorenu konzervu i bocu itd.

4. Drink / Eat All

5. nakon 2 sec kad krene animacija Cancel Action

6. nakon cca 2 sec ponovo Drink/Eat All

7. pusti sve cca 10-15 sec da se završi animacija i završi krug

8. Dobili ste status kaj ste radili, energized ili hidrated a konzerva/boca se nije potrošila

2 0 hvala 1
13 godina

Patch mi se svidja generalno ali moraju hotxifat spawn itema. Nemam ništa protiv da je rjeđe naletit na stvari i da je sve opustošeno. To doprinosi feelingu,ali spawn lokacije trebaju kao prije bit. Ilitiga da ne nalazim AK47 u kuhinji random kuce i high cap veste,nego na mejstima di bi ih trebao nać (military spawn), jer ipak je ovo malo prečudno. Ono,odem u vojnu bazu nadjem dress i gluposti,odem u random kucu 4 maga za mp5....

16 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Patch mi se svidja generalno ali moraju hotxifat spawn itema. Nemam ništa protiv da je rjeđe naletit na stvari i da je sve opustošeno. To doprinosi feelingu,ali spawn lokacije trebaju kao prije bit. Ilitiga da ne nalazim AK47 u kuhinji random kuce i high cap veste,nego na mejstima di bi ih trebao nać (military spawn), jer ipak je ovo malo prečudno. Ono,odem u vojnu bazu nadjem dress i gluposti,odem u random kucu 4 maga za mp5....

nema trazloga da jedan AK47 nebi bio u kuci.. mozda je covik bja vojnik, mozda je nabavio to kad je pocelo sr*anje...moze se napravit prica

a sta se dressa tice u vojnoj bazi, pa to je jednostavno: "vojnik je izasao iz ormara!"

17 godina
Jedva cekam da vidim kak bude danas kad se vratim s posla.
15 godina
neaktivan
Abomb kaže...

nema trazloga da jedan AK47 nebi bio u kuci.. mozda je covik bja vojnik, mozda je nabavio to kad je pocelo sr*anje...moze se napravit prica

a sta se dressa tice u vojnoj bazi, pa to je jednostavno: "vojnik je izasao iz ormara!"

drito kod nas, a i u rusiji bi lakše našao kalaš nego repeatera ili sačmaricu u kući  ali stoji, možda zbog balansa igre automatsko oružje ipak nebi trebalo biti toliko učestalo, nego kako je do sada bilo na military spawnovima..

ali i tu i tamo koji kalaš u kući, doduše rijetko isto podržavam.. baš iz razloga koji sam malo više gore naveo, nepredvidivost loota. do sada sam puno kuća uopće zaobilazio, ni pod razno ih nisam gledao.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jel našao neko negdje kak funkcionira persistance od sad? opčenito više o tom Central economiju. Dal i dalje postoji tjedno čišćenje? Dal stvari moraju biti u torbi i koliko dugo mogu stajat u torbi da ih ne dira, oružje na podu i slično.. jel ima na neko redditu il nečem slično više infoa?

nisam neki looter al mi malo bed ispraznit cijelog lika na glavnom private serveru di igram jer ima svakakvih stvari koje ne bi htio izgubit zbog gluposti.. bolje da poginem s njima

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 12:46 (Laxx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Igra se blizi savrsenstvu, al imaju jos par velikih stvari za popravit:

-Loot distribution

-FPS u gradovima (zasto je sve odradjeno na jednom core-u?)

-I desync

Ako poprave gore navedene stvari igra je gotova sto se mene tice.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
Nek otkljucaju jezgre i stave DX11 pa imal budem 200 frejmova u Chernu, a do onda se vucem na 25! FFS 25!

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Lakse reci nego napravit, ali da, to po meni trebaju stavit na prvo mjesto. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Oće doć neki domaći server sad kad je persistancy tu? Neko od vas je pisao još davno, mislim NEW_MAN (ispravite me ako griješim) da sa ekipom uzima server kad dođe persistancy. Oće bit šta od toga? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Uđem danas u igru da vidim taj novi update i dočeka me iznenađenje. Nestao mi je magično drum mag iz kalaša, a u cijelom nwa nema niti jednog komada loota osim neke roze haljine i kapica nekih... Ne kužim, kako se sad loot spawna?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo vam par tipova.

Cim se spawnate zaboravite na sve obalne gradove, umrijet ce te lootajuci electro od GLADI. Prva stvar sto biste trebali napraviti je ubrat nekoliko bobica ili jabuka "za put" i uputit se sto sjevernije. Auta su majke loota i tamo redovito ce te pronaci hranu, a na dzipovima i kamionima puske, pogotovo AK sorte. Zaboravite na vojne baze, tamo nema nista. NAJBOLJE mjesto za loot su sjeverni gradovi kao sto je Severograd i Novaja Petrovka jer tamo ljudi dolaze dovoljno da se loot reciklira pa mozete uci bosi i goli u Police station a izaci ko terminator. I zadnje, svaka kuca je lootabilna i mozete nac M4 u svakoj kuci, samo treba srece.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ovo sad je full teško igrat.. Nigdje nema hrane.. wtf

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ima svugdje u unutrasnjosti, ja kad sam dosao do Kozlovke sam sa starving to full dosao u 5 min.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zanima me dali je to bug ili su htjeli na ovaj način otežati igru?

Mislim, nije ovo toliko loše, teže je preživjeti, ubiti zombija, ali ipak tako naglo a taman se čovjek navikne na ono prije..

MiR
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nije bug.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Meni je super. samo da promjene kao što sam rekao spawn military stvari i da malo srede te zombije,prebrzo trče (zenski)...itd

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Istina, ona ženska leti brutalno..

A ništa, napokon imamo što smo htjeli, preživljavanje i to je to ;)

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

Igru treba jos vise otezavati ipak je ovo apocalypse suvivor a ne 1st/3rd person shooter na vecoj mapi. Samo mozda bi bilo vrijeme da se spawn pointovi bace inland ne samo na obali, olaksalo bi freshspawnima dolazak do osnovnog loot-a . 
Mene osobno malo nerviraju zombie jer se zatrce za vrat brzinom svjetlosti a ne prave nikakav zvuk (nit glasanja nit koraka) pa ponekad bas poskocim u stolici 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo jedna primjedba.

Vecinu vremena necete imati nista i onda ce te naletiti na policijski auto ili postaju i iz nje izaci naoruzani ko Wermacht 39'. Predpostavljam zato jer kako drugi igraci kupe iteme negdje u okolici i server samo spawna na taj jedan policijski auto OREL uniforme, MP5, RAK i magovi za sve to... 

I danas mi se opet dogodilo da sam se logao i umro na mjestu.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ja sam najviše naoružanja našao na military terencima.

jučer sam obišao 2 policijske i nisam našao ni jedno oružje unutra, ali istina ima puno policijskih/orel uniformi što ipak ne smatram nekom manom.. možda je najžalosnije što su military baze doslovno prazne.

što se zombija tiče, ja se inače krećem jako oprezno, i ni jedan me do sada nije iznenadio. možda jedan pokraj kojeg sam se mislio prošuljati, ali je ipak krenuo zamnom dok sam bio okrenut leđima.. no opet sam pazio, vidio ga i popio je rafal iz AKM-a  ubio sam svega 3 zombija jučer, sve ostale sam uspiješno zaobišao iako sam prelootao par gradova, uključujući uzdužni sweep severograda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mene je do sad samo jedan zombie seljak napal i dobil je utrp s krampom.

Moja preporuka je obavezno svaki WC pregledat i one lovacke osmatracnince.

Imam repeatera i nikak da najdem neko pravo oruzje. Hodam okolo ko najveci luzer.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pazite se kolere... nikako pit vodu iz jezera... i iz novonađenih (potencijalno ostavljenih) boca... nakon sigurno 7-8 sati gameplaya, 5-6 selinica i sigurno cisterne vode pokleknuo mi lik.. imam osječaj da trčanje JAKO potencira gubitak krvi i vode.. možda sam u krivu.. jeo antibiotike, ugljen, painkillere, sve kaj sam mogao i niš... opako do boli.. čak mi je to i ok, al predugo je trajalo... budemo vidjeli kad neki youtuber objavi, dal se može kako izlječit i koliko stvarno traje

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice