DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.602
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
DayZ (standalone)

Znaci mazanje ociju i ostalih gluparija se nastavlja.Ono za sta im moramo dati priznanje je to da jako dobro znaju ljude opeljesiti i svakih 2 mjeseca ubacivati po koju puskicu i tih gluparija,samo da bi se narod smirio.Kada netko radi igru,prvo sta bi trebao napraviti je optimizaciju,a ne trpati smeca unutra.Jer djabe sve te stvari,kada pola njih je broken.Sta ce meni silna oruzija, silne veste i gluparije,kada mi igra nemoze raditi na pristojnih 30FPSa?To nije igra onda.

Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
Re: DayZ (standalone)

Slazem se s tobom u vezi optimizacije.

Pa iskrneo,nemoraju nove stvari (zasad) stavljat u igru,što se mene tiče imam dosta stvari u igri da me drzi zainteresiranim i da igram sa svojom ekipom svakodnevno. Zasad. Pa bitnije bi bilo da je optimizirano i da na svakoj mašini igra radi na 60 fpsa full hd.

Mislim ono,vecinu vremena imam odlican fps,jedino u gradovima (surprise surprise) fps tanka. Pa samo da otpmiziaciju i engine riješe masa ljudi bi navalila na igru jer pruza nešto što nijedna druga tog tipa ne pruza.

Nerazumijem ni ja te njihove odluke i trošak resursa i ljudstva na neke stvari koje očito nebi trebale imati prioritet. Prioritet je da igra radi super na svakoj mašini,što trenutno nije slučaj.

12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Znaci mazanje ociju i ostalih gluparija se nastavlja.Ono za sta im moramo dati priznanje je to da jako dobro znaju ljude opeljesiti i svakih 2 mjeseca ubacivati po koju puskicu i tih gluparija,samo da bi se narod smirio.Kada netko radi igru,prvo sta bi trebao napraviti je optimizaciju,a ne trpati smeca unutra.Jer djabe sve te stvari,kada pola njih je broken.Sta ce meni silna oruzija, silne veste i gluparije,kada mi igra nemoze raditi na pristojnih 30FPSa?To nije igra onda.

Koji biseri u ovoj temi... Znači prvo ćeš optimizirat igru u kojoj nema ničega, i tek onda dodat sve stvari zbog kojih će ta optimizacija bit besmislena jer si promijenio sve? Čemu optimizirat engine ako će sve mijenjat; od renderera, lightning sistema pa do sustava animacija i čega već ne. Meni igra radi na 60 FPS-a i oko 30-40 u gradovima. To je dosta dobro za alpha igru, a to što tebi laga je samo tvoj problem jer igraš na zastarjeloj konfiguraciji

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
12 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Pa iskrneo,nemoraju nove stvari (zasad) stavljat u igru,što se mene tiče imam dosta stvari u igri da me drzi zainteresiranim i da igram sa svojom ekipom svakodnevno. 

Pa neće oni prestat radit na igri i optimizirat ni blizu dovršenu igru jer ti ekipa imate dosta stvari u igri da vas zainteresira??!?

Nerazumijem ni ja te njihove odluke i trošak resursa i ljudstva na neke stvari koje očito nebi trebale imati prioritet. Prioritet je da igra radi super na svakoj mašini

Opet gluposti valjaš, u alphi se dodaju stvari i neke već gotove stvari se mijenjaju iz temelja (npr. renderer) zbog čega optimiziranje nema smisla, to se radi u beti.
Kakav trošak resursa i ljudstva??? Na novim stvarima može radit 500 ljudi, a može radit jedan lik, to svejedno neće imat nikakav utjecaj na ostale dijelove tima koji se bave, npr., novim rendererom.
Šta se tiče resursa, imaju ih oni i previše, to nikako ne utječe na daljnji razvoj

13 godina

Kako ne? Ovo je najsporiji razvoj igre ikad.

Koliko vremena je proslo i nema skoro nikakvog napretka.

Kao što rekoh,svatko normalan bi radio prvo engine pa na to dodavao stvari. Ne obratno.

Volim igru,ali nemoj ih braniti,strasno su spori ,sudjelovao sam u par alphi i beti,i nigdje problem optimizacije nije bio izrazen kao ovdje. Za to su sami krivi.

12 godina
DayZ (standalone)

Ako se radi novi engine i novi render za igru kao sto kazete.To automatski znaci radit ce se i na oruzju,jer nemoj mi reci da ce se oruzije koje je sada ovdje trenutno,moci ubaciti u novi engine i novi render.To je nemoguce.Igru su u startu zeznuli,to sto su je stavili na stari engine i to je sada tlaka postena za sredit.Jednostavno,pocet raditi na optimizaciji,jer nije igra nesto bad ass graficki,da nemoze raditi na low konfama kako treba.Metar igra sam igrao sa ovom mojom konfom,koje su isto open world i radile su kako treba.Tako moze i ovo.Samo treba ukljuciti klikere i volju ubaciti u 5 brzinu.Oni ovako rade,jer jos nema na vidiku niti jedne igre koja bi ima mogla parirati.Ma da se pojave pravi igraci od devova,bis vidio kako bi mjenjali plocu.Nego onda mi objasnite na osnovu cega oni su uopce povecali cijenu igre?Na osnovi to sto je i dalje igra poprilicno lose optimizirana,natrpana svim i svacim ali ono najbitnije je i dalje kao i kada je igra najavljena.Igra je puna potencijala i vecina ovdje ljudi ne trazi od ove igre puno,samo malu optimizaciju i te zombije da poprave koji prolaze kroz zidove dan danas.A koliko se sjecam to su NAVODNO popravili prije sigurno pola godine.A sve ukupno im je taj segment radio par dana.Sta god naprave,naprave pola pola.Nigdje kraja sa zavrsnim segmentima igre.Sve je to poluproizvod.Igra je odlicna,ali ljude nervira sto zanemaruju SVOJA obecanja,kada i sta ce raditi.Puno toga su obecavali do kraja prvog Q2015,nisu niti 30%ispunili.Nemojte ih braniti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 16:37 (Endymon).
Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Kako ne? Ovo je najsporiji razvoj igre ikad.

Koliko vremena je proslo i nema skoro nikakvog napretka.

Kao što rekoh,svatko normalan bi radio prvo engine pa na to dodavao stvari. Ne obratno.

Volim igru,ali nemoj ih braniti,strasno su spori ,sudjelovao sam u par alphi i beti,i nigdje problem optimizacije nije bio izrazen kao ovdje. Za to su sami krivi.

Uzeli su gotovi engine kojeg preuređuju da bi prije završili igru i da ne počinju ispočetka. Zato toliko traje, oni imaju gotov engine koji nije dizajniran za takav tip igre i preuređuju ga jer je tako brže nego da idu od početka. I ne možeš uspoređivat neke prčvarije od igara sa ovolikom igrom i ovolikom mapom. Al evo opet se ponavljam, i ja sam glup kad idem stalno objašnjavat ljudima koliko je 2 + 2, možda bi trebao unfollowat temu da sačuvam zdravlje

12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ako se radi novi engine i novi render za igru kao sto kazete.To automatski znaci radit ce se i na oruzju,jer nemoj mi reci da ce se oruzije koje je sada ovdje trenutno,moci ubaciti u novi engine i novi render.To je nemoguce.Igru su u startu zeznuli,to sto su je stavili na stari engine i to je sada tlaka postena za sredit.Jednostavno,pocet raditi na optimizaciji,jer nije igra nesto bad ass graficki,da nemoze raditi na low konfama kako treba.Metar igra sam igrao sa ovom mojom konfom,koje su isto open world i radile su kako treba.Tako moze i ovo.Samo treba ukljuciti klikere i volju ubaciti u 5 brzinu.Oni ovako rade,jer jos nema na vidiku niti jedne igre koja bi ima mogla parirati.Ma da se pojave pravi igraci od devova,bis vidio kako bi mjenjali plocu.Nego onda mi objasnite na osnovu cega oni su uopce povecali cijenu igre?Na osnovi to sto je i dalje igra poprilicno lose optimizirana,natrpana svim i svacim ali ono najbitnije je i dalje kao i kada je igra najavljena.Igra je puna potencijala i vecina ovdje ljudi ne trazi od ove igre puno,samo malu optimizaciju i te zombije da poprave koji prolaze kroz zidove dan danas.A koliko se sjecam to su NAVODNO popravili prije sigurno pola godine.A sve ukupno im je taj segment radio par dana.Sta god naprave,naprave pola pola.Nigdje kraja sa zavrsnim segmentima igre.Sve je to poluproizvod.Igra je odlicna,ali ljude nervira sto zanemaruju SVOJA obecanja,kada i sta ce raditi.Puno toga su obecavali do kraja prvog Q2015,nisu niti 30%ispunili.Nemojte ih braniti.

Ako se radi novi engine i novi render za igru kao sto kazete

- Ne radi se novi engine nego se preuređuje već postojeći engine korišten u igri Take on Helicopters

To automatski znaci radit ce se i na oruzju,jer nemoj mi reci da ce se oruzije koje je sada ovdje trenutno,moci ubaciti u novi engine i novi render

- Opet hrpa gluposti, kakve veze renderer mape ima sa oružjima? Vidi se koliko zapravo znaju ljudi koji se žale na ovakve gluposti

Jednostavno,pocet raditi na optimizaciji,jer nije igra nesto bad ass graficki,da nemoze raditi na low konfama kako treba

- Počet radit na optimizaciji u alpha verziji igre gdje ni pola stvari nije dodano i igra se mijenja iz srži? *pljesak

Metar igra sam igrao sa ovom mojom konfom,koje su isto open world i radile su kako treba.
- Propustio si maaaali sitni sitni detalj, a to je da su IGRE KOJE SI IGRAO BILE ZAVRŠENE, A DAYZ JE I DALJE U ALPHI

Oni ovako rade,jer jos nema na vidiku niti jedne igre koja bi ima mogla parirati

- H1Z1, 7 days to die?

Nego onda mi objasnite na osnovu cega oni su uopce povecali cijenu igre?

- Kada sam ja prvi put igrao, bila je stara mapa iz arme 2 bez novih gradova, dvije puške, dva pištolja, par konzervi hrane, riža i pahuljice, par boja košulja, par boja kratkih majica, hunter gaće, dva backpacka. Objasni mi kako ne vidiš razlog povećanja cijene?

Sve je to poluproizvod
- Zamisli to! Alpha da je poluproizvod? Kakvi kreteni ovi u Bohemiji!

12 godina
DayZ (standalone)

To je tvoje misljenje.Ali mnogo ljudi i dalje tvrdi da je razvoj igre pre spor i da unatoc tome sto ima jos puno toga za ubaciti u igru,moglo bi se prebaciti vec jednom u betu i pocet sredjivat igra onako kako bi trebala.Jedno je trpat stvari bez nekog plana,nego samo trpaj trpaj trpaj a optimizacija ce biti kad nama prdne.Oni ovako mogu vjecno odugovlaciti.Zlice trpat,viljuske,pistaljke,da namignes,da ides da seres,da ides da pisas(a koliko sam vidio i to je u planu)...Znaci,igra moze ostat u ovakvoj fazi i sljedecu godinu.Ocito ni tada vam ne bi zasmetalo,sto igra na jednom i5 ide kao da imas kantu.A ostale igre,koje su graficki,procesorski ljepse idu i u alphi i u beti a pogotovo u finalnoj verziji.Moze se ubacivati stvari i u optimiziranoj igri zar ne???

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Valjda vam je jasno da je Arma engine jako kompleksan i samim tim tezak za optimizaciju. Oni su morali pola koda pobacat van da bi igra uopce radila onako kako oni zamisljaju. Engine je simulirao sve kosti u tijelu svakog zombia i igraca pa je to zderalo CPU ko nista ( samo jedna od stvari ). Istina je da su mogli optimizirati da kad si u grad da ti se ne renderira svaka sjena, zid, slika, stolica u sljedecoj zgradi, makar ju ne vidis. Kad bi to popravili onda bi dobili stabilan FPS gdje god bio. 
Ja ne znam kuda se vama zuri, kupovali ste igru u Alphi... znali ste sta kupujete i sad filozofirate bez razloga.

Usporedivati ovu igru sa H1Z1 ili Infestationom nema smisla. Posto te dvije igre pocivaju na full arkadnom modelu i tu svaka prica staje. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Endymon kaže...

Logika, 0 bodova.

Prvo će optimizirat igru, nakon toga ubacivat razno razne stvari koje će vjerovatno opet smanjit FPS i onda ćeš nakon toga ponovo optimizirat igru i tako  si stvarat dupli posao?!

Naravno da prvo ubacuju stvari u igru i nakon kaj bude većina toga u igri, tek onda se sve te stvari optimiziraju i poliraju.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 17:37 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

tema puna developpera 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 19:03 (nine).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
nine kaže...

tema puna developpera 

Ne trebaš bit developer za takve stvari. Trebaš imat samo mrvicu mozga 

SVEMOGUĆI
12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

To je tvoje misljenje.Ali mnogo ljudi i dalje tvrdi da je razvoj igre pre spor i da unatoc tome sto ima jos puno toga za ubaciti u igru,moglo bi se prebaciti vec jednom u betu i pocet sredjivat igra onako kako bi trebala.Jedno je trpat stvari bez nekog plana,nego samo trpaj trpaj trpaj a optimizacija ce biti kad nama prdne.Oni ovako mogu vjecno odugovlaciti.Zlice trpat,viljuske,pistaljke,da namignes,da ides da seres,da ides da pisas(a koliko sam vidio i to je u planu)...Znaci,igra moze ostat u ovakvoj fazi i sljedecu godinu.Ocito ni tada vam ne bi zasmetalo,sto igra na jednom i5 ide kao da imas kantu.A ostale igre,koje su graficki,procesorski ljepse idu i u alphi i u beti a pogotovo u finalnoj verziji.Moze se ubacivati stvari i u optimiziranoj igri zar ne???

Ma kakvo mišljenje? Ovo su hladne činjenice koje ti očito ne možeš prihvatit. Već si dokazao da ne znaš ni malo o tome kako development funkcionira, a ne želiš se raspitat nego teraš svoje gluposti. Stvarno mi se ne da pisat elaborat al eto...

Ali mnogo ljudi i dalje tvrdi da je razvoj igre pre spor...

- Ljudi puno toga tvrde, samo zato što ljudi nešto tvrde ne znači da je istina niti to možeš koristit kao argument u nekoj normalnoj raspravi. Kao ona fora iz vrtića, "Eno Jure rek'o, pitaj ga"

Jedno je trpat stvari bez nekog plana...

- Iznijeli su više puta roadmap i stalno govore o nadolazećim updateovima iz čega se vidi da imaju plan, ne znam odakle vadiš te informacije

...nego samo trpaj trpaj trpaj...

- Upravo si shvatio koja je svrha alphe, bravo!

Zlice trpat,viljuske,pistaljke,da namignes,da ides da seres,da ides da pisas

- Opet gluposti pričaš, pogledaj koliko je stvari bilo prije godinu dana i sad, pa ćeš vidjet koliko se toga napravilo

...igra na jednom i5 ide kao da imas kantu.

- Kakav i5? Koliko ja vidim ti imaš stari dvojezgreni Phenom II koji nije ni blizu performansama i5-ice. Ja sa svojom i5-icom guram stabilnih 60 fps-a izvan, i 30-40 fps-a unutar gradova, to meni baš i nije definicija kante

A ostale igre,koje su graficki,procesorski ljepse idu i u alphi i u beti a pogotovo u finalnoj verziji.

- Molim te navedi dotične igre, jedva čekam da mi ubaciš tu H1Z1 koji ide na Planetside 2 engineu koji je dizajniran za MMOFPS

Moze se ubacivati stvari i u optimiziranoj igri zar ne???
- Može se ubacivat štapove i gaće ali ako se mijenja srž igre nema smisla optimizirat. To sam ti već objasnio al eto čini se da je preteško bilo pročitat

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 22:20 (Roko567).
12 godina
DayZ (standalone)

Ne bih se iznenadio da prije se zavrsi Star Citizen,nego ovo smece.

Moj PC  
2 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

dečki jeste vas dvojica kad radili za neki ozbiljan studio ili to govorite ovako napamet?!?!?!...

Team32Ipe77
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Aj svi vi koji opravdavate dev-ove DayZ-a, jel vi znate kad je ova igra po prvi put postala pristupna?  2013, a igra je jos u je*enoj alphi.  Za razliku, taj smijesni "H1Z1" ce izaci iz alphe ove godine 100%. Igra koja je dobiva patcheve svaki drugi dan, koji donose ogromne promjene. Rust, takodjer se brze razvija od DayZ-a, i to su krenili totalno od pocetka, a napravili su vise nego DayZ u 2 godine. 

Opravdavajte koliko hocete, ali cinjenica je da igra STOJI vanka 2 godine, da nista konkretno napravili nisu. Bye.

Moj PC  
10 2 hvala 6
17 godina
Svima je jasno da se igra razvija sporije od Hrvatske i da ne bude nist ove godine izaslo ali nabrajat H1Z1, Rust i DayZ je ko da usporedujete kruske i svemirski brod. Ono su odurne arkade sa grafikom i fizikom iz devedesetih.
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
... ali nabrajat H1Z1, Rust i DayZ je ko da usporedujete kruske i svemirski brod.

ne vidim zašto se u kontekstu brzine razvoja nebi moglo uspoređivati. grafika nema nikakve veze s time. možeš uspoređivati sa čime god ti padne na pamet..

eto pogledajte kaj dolazi u wot-u svaki mjesec.. contenta i contenta, mapa, novih tenkova.. patch notesi su za popizditi kaj sve dođe.

ovi doslovno kao da sjede na rukama. jedna puška i jedne čehla svakih mjesec dana.. taj sitni content bi trebao sipati kao sa trake da su iole ozbiljan dev team.

još da ne spominjem da imaju već pun k kreiranog contenta za druge igre na sličnim engineima (arma, dayz mod)... tu bi se vjerujem u puno slučajeva moglo napraviti copy/paste-prilagodba-dorada-release..

a za druge stvari kao što su render i sl. mi je jasno da može potrajati i van svih rokova, samo pace dodavanja contenta je smijeh..

ja si njih sve zajedno ovako zamišljam 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
DayZ rade na simulatoru a ne na MMO platformi i to simulatoru starom vise od deset godina. H1Z1 je izgraden na engineu koji vrti Planetside vec godinama i samo su stavili druge modele.

Ma to kaj si stavil je uvreda cimpanzama. Imam osjecaj da je kod njih vise slucaj desetak likova sa downnovim sindromom i tuku na pamet po tipkovnicama.
11 godina
neaktivan
nine kaže...
NEW_MAN kaže...
... ali nabrajat H1Z1, Rust i DayZ je ko da usporedujete kruske i svemirski brod.

ne vidim zašto se u kontekstu brzine razvoja nebi moglo uspoređivati. grafika nema nikakve veze s time. možeš uspoređivati sa čime god ti padne na pamet..

eto pogledajte kaj dolazi u wot-u svaki mjesec.. contenta i contenta, mapa, novih tenkova.. patch notesi su za popizditi kaj sve dođe.

ovi doslovno kao da sjede na rukama. jedna puška i jedne čehla svakih mjesec dana.. taj sitni content bi trebao sipati kao sa trake da su iole ozbiljan dev team.

još da ne spominjem da imaju već pun k kreiranog contenta za druge igre na sličnim engineima (arma, dayz mod)... tu bi se vjerujem u puno slučajeva moglo napraviti copy/paste-prilagodba-dorada-release..

a za druge stvari kao što su render i sl. mi je jasno da može potrajati i van svih rokova, samo pace dodavanja contenta je smijeh..

ja si njih sve zajedno ovako zamišljam 

prodavači magle

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
14 godina
protjeran
DayZ (standalone)

Jebate koje rasprave za 24 eura. Zašto kupujete nedovršene igre i onda plačete?

3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

btw, jučer prvi susret s hackerima nakon par tjedana mira... da ne idem u detalje, udarani u praznim kucama i pobijeni kroz zidove

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
R3ap3r kaže...

Kupe nedovršene igre da bi mogli uživati u igri i gledati sam razvoj iste. Caka je što ljudi koji je igraju uopće ne mogu vidjeti razvoj igre ;)

I na kraju krajeva, Garry je skuzio da prijasnji Rust engine ne valja, pa je krenuo iz pocetka, i to sa teamom od mozda 5-6 ljudi i ide im vrlo dobro. 

DayZ je jedina igra sa pravom "survival" atmosferom, i bas radi toga bih htio vidjeti njezin napredak, ali ocito cu morati sacekati jedno 5-6 godina, ako i tad.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 15:34 (metrix.2k).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Najveci problem igre je sto je toliko prokleto zabavna da ljudi zatvaraju oci na sve. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Najveci problem igre je sto je toliko prokleto zabavna da ljudi zatvaraju oci na sve. 

Pa eto, ipak na kraju krajeva, za to je i napravljena. No meni nebi mogla biti zabavna u ovakvom stanjui haha :D

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Igra je odlična, dev je smeće i dosta o tome ljudi razglabajte kako ste spekli biftek a ne kako vode teće kroz mlin, jer za vodu i mlin ćete zagovarati kada Sava prosuši i ovi izbace gold edition. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
metrix.2k kaže...
R3ap3r kaže...

Kupe nedovršene igre da bi mogli uživati u igri i gledati sam razvoj iste. Caka je što ljudi koji je igraju uopće ne mogu vidjeti razvoj igre ;)

I na kraju krajeva, Garry je skuzio da prijasnji Rust engine ne valja, pa je krenuo iz pocetka, i to sa teamom od mozda 5-6 ljudi i ide im vrlo dobro. 

DayZ je jedina igra sa pravom "survival" atmosferom, i bas radi toga bih htio vidjeti njezin napredak, ali ocito cu morati sacekati jedno 5-6 godina, ako i tad.

Mah, petnaest puta prije nego je kupiš igra ti govori, jesi siguran alfa je pokvarena bit će pokvarena, JESI LI SIGURAN i opet ljudi kupe i plaču. Mislin ako imaju pola mozga samo pola, otić će na net i malo pročitat u kojem je stanju itd, a ne kupit nešto i srat po tome, a jebene veze sa programiranjen nemaju. Al ponavljan, toliko rasprave zbog 24 pišljiva eura.

15 godina
neaktivan
R3ap3r kaže...

Al ponavljan, toliko rasprave zbog 24 pišljiva eura.

guess what.. forum služi za raspravu, don't like it, don't read it..

meni je drago što sam kupio igru, igram ju često i odlična mi je unatoč manama, no i dalje mogu komentirati, kritizirati i ukazivati na manjke.

13 godina
nine kaže...
R3ap3r kaže...

Al ponavljan, toliko rasprave zbog 24 pišljiva eura.

guess what.. forum služi za raspravu, don't like it, don't read it..

meni je drago što sam kupio igru, igram ju često i odlična mi je unatoč manama, no i dalje mogu komentirati, kritizirati i ukazivati na manjke.

tako nekako i ja gledam na to. kupio sam,cijela ekipa je kupila.ima masa stvari koja nas zivcira,al igra ima ono nesto. atmosferu nenad*ebivu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice