DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.603
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Hedrick kaže...
$Mikulich$ kaže...

Nisam jos, mislio sam danas kod frenda otici i isprobati.. Ali pouzdano znam da zasad imamo shortbow koji radi (vec rekoh) i AKM koji cak ima i podesivi kundak i postolje za lakse ciljanje 

Znači i AKM su ubacili? E hebat ga sada jedva čekan da sa posla dođen.

Jesu napokon :) Zvuk je super, samo sto su mu sanzeri nevidljivi (ne u inventory nego na puski se ne vide dok se pune, ali rade bogu hvala) i postolje se zasad ne moze postaviti, ali to ce uskoro biti rijeseno 

14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Jel iko proba taj novi experimental?

ja i bara smo igrali jučer i čekali kad ćeš doć ,a tebe nema {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja i bara smo igrali jučer i čekali kad ćeš doć ,a tebe nema {#}

A pia pivce sa prikon {#}.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
$Mikulich$ kaže...
Hedrick kaže...
$Mikulich$ kaže...

Nisam jos, mislio sam danas kod frenda otici i isprobati.. Ali pouzdano znam da zasad imamo shortbow koji radi (vec rekoh) i AKM koji cak ima i podesivi kundak i postolje za lakse ciljanje 

Znači i AKM su ubacili? E hebat ga sada jedva čekan da sa posla dođen.

Jesu napokon :) Zvuk je super, samo sto su mu sanzeri nevidljivi (ne u inventory nego na puski se ne vide dok se pune, ali rade bogu hvala) i postolje se zasad ne moze postaviti, ali to ce uskoro biti rijeseno 

Sanžer je bio nevidljiv jer ga nije ni imao ak se ne varam, jer punio je metak po metak ko recimo na pištolju dok nemaš sanžer.

EDIT: Pitanje jedno. Ako odem na taj exp server el mi tamo ostaje oprema koju sad imam ili se spawnam ko bambi? Pitam čisto zato da nebi ostao bez svega ako odem recimo na taj exp server pa ponovo na normalni?!

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 11:49 (Nisam Ja,Nisi Ti).
12 godina
DayZ (standalone)

Vidim ubacili kuhanje cepanje drva..NIIIIICE

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mozda zaradim za standalone... Jedina stvar da nemam karticu a starci su paranoici kompletni.. Koji su sve nacini kupovine na Steamu?

0 1 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Hmmmmm...kartica???

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Neka ti igru kupi neki tvoj prijatelj s karticom kao poklon što postoji opcija na Steamu, a ti mu daj cash i to je to.

battlelog: BucoKTM
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

EDIT: Pitanje jedno. Ako odem na taj exp server el mi tamo ostaje oprema koju sad imam ili se spawnam ko bambi? Pitam čisto zato da nebi ostao bez svega ako odem recimo na taj exp server pa ponovo na normalni?!

Experimental ima svoj hive, tako da se tamo spawnas kao bambi, ali isto tako lik na experimentalu nema veze sa likom na stable-u tako da ne mozes nista izgubiti.

WordPress ❤
15 godina
OriginalEXE kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Experimental ima svoj hive, tako da se tamo spawnas kao bambi, ali isto tako lik na experimentalu nema veze sa likom na stable-u tako da ne mozes nista izgubiti.

Super, hvala.

EDIT: dok se pokušam spojit na neki od tih servera piše mi connecting failed.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 13:58 (Nisam Ja,Nisi Ti).
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ma vraga, sve lootano na experimental, cijeli novi grad sva vrata otvorena a kalaša niđe {#}

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šta ima još servera na experimentalu od 100 igrača?
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

News update- dodan je PSO scope za AKM, dodan je novi revolver "Longhorn" i moguce je napraviti fireplace

0 1 hvala 0
15 godina
$Mikulich$ kaže...

News update- dodan je PSO scope za AKM, dodan je novi revolver "Longhorn" i moguce je napraviti fireplace

El se zna kad će taj update na ove normalne servere? Kak je to prije funkcioniralo?

11 godina
neaktivan

Nisam siguran, ali probao sam kod frenda i sve lijepo funkcionira 

12 godina
DayZ (standalone)

http://feedback.dayzgame.com/view.php?id=28

Dean Hall je potvrdio da je veza izmedu objects detail i view distance intended feature. Po meni ovo je najveca glupost koju su mogli napravit, zbog njihovog intended feature svi koji imaju procesor slabiji od overclockanog i5 2500k su u velikoj banani. Znaci ili igraj sa 10 fpsa po gradovima ili igraj tak da ne vidis druge playere vise od 200m. Koje nebuloze ponekad developeri rade ja ne vjerujem, ko da nisu nikad svoju igru igrali. Pa ostale opcija tipa shadow i gamma daju daleko vecu prednost nego objects detail koji ujedno i najvise utjece na CPU.

Kaj je najbolje je to da u Armi 2 ako si imao view distance na very high bilo je lakse spotat ljude u daljini. Znaci totalno suprotno i ovo kaj su napravili nema nikakvog smisla.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 21:22 (steelman).

0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)
Nije to ništa glupo, naime vrlo veliki broj igraca igra na niskim postavkama tako da bi vidli druge igrace kroz lisce i drvece i sve ostalo kaj renderira i da bi natjerali da to ljudi ne rade ovo je vrlo efikasan nacin - po meni cak i vrlo pametno..

- to nije ništa hardwerski turbo zahtjevno ako se ostale stvari ne nabriju tipa antialisinga itd.. samo stavis view dist. na max a ostalo na sto manje ( makar ja kaj god pokusavao ne mogu dobiti preko 30fps i kojih 17-20 u gradu i kuci
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ne pomaže ni i5 2500k overclockan vjeruj mi xd

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
VooDooZg kaže...
Nije to ništa glupo, naime vrlo veliki broj igraca igra na niskim postavkama tako da bi vidli druge igrace kroz lisce i drvece i sve ostalo kaj renderira i da bi natjerali da to ljudi ne rade ovo je vrlo efikasan nacin

Procitaj jos jedanput kaj sam napisal. Na modu a vjerojatno i na standalone ako stavis objects details na very high je lakse spotat na daljinu, znaci suprotno od toga kaj ti pricas. Znaci ne govorim i niskim postavkama, tu se radi specificno o objects detail.

11 godina
DayZ (standalone)

Mene zanima ako ode na ovaj tesni update skinem oceli mi bit isi lik iz 044 ili ce bit i ispocetka i ovaj lik sad na 0.44 oceli mi ostat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
steelman kaže...
VooDooZg kaže...
Nije to ništa glupo, naime vrlo veliki broj igraca igra na niskim postavkama tako da bi vidli druge igrace kroz lisce i drvece i sve ostalo kaj renderira i da bi natjerali da to ljudi ne rade ovo je vrlo efikasan nacin

Procitaj jos jedanput kaj sam napisal. Na modu a vjerojatno i na standalone ako stavis objects details na very high je lakse spotat na daljinu, znaci suprotno od toga kaj ti pricas. Znaci ne govorim i niskim postavkama, tu se radi specificno o objects detail.

ajd ti pročitaj još jednom kaj sam ja napisao ...

znaci na low postavkama vidis kroz lisce, grmlje, neke objekte = varaš ali zato ne vidiš na daljinu pa ti to nije u interesu raditi

na high postavkama ne vidiš kroz grmjle, lišće, šumu itd ali vidiš daleko kako bi i trebao = svi smo u istom položaju

ja nemam neki jak komp pa normalno vrtim igru koja još nije optimizirana, da ne pricam da je dx9 i na kraju sad da ja tebi kažem kaj ti meni govoriš stalno igra je hebena PRE ALPHA kad ju slože u BETA-u ili pred izdavanje biti ce i hardware-ski optimizirana pa neces imati samo 10fps-a na very high object u gradu.. 

17 godina
neaktivan

@ ice45: da si pročitao samo ovu stranicu bi našao odgovor. pogledaj 10 postova iznad svog.

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 6:47 (Joe Cavallo).
12 godina
VooDooZg kaže...

ajd ti pročitaj još jednom kaj sam ja napisao ...

znaci na low postavkama vidis kroz lisce, grmlje, neke objekte = varaš ali zato ne vidiš na daljinu pa ti to nije u interesu raditi

na high postavkama ne vidiš kroz grmjle, lišće, šumu itd ali vidiš daleko kako bi i trebao = svi smo u istom položaju

ja nemam neki jak komp pa normalno vrtim igru koja još nije optimizirana, da ne pricam da je dx9 i na kraju sad da ja tebi kažem kaj ti meni govoriš stalno igra je hebena PRE ALPHA kad ju slože u BETA-u ili pred izdavanje biti ce i hardware-ski optimizirana pa neces imati samo 10fps-a na very high object u gradu.. 

Pa o kakvim ti postavkama govoris. Ja govorim specificno o objects detail a ne o texture detail ili shadows. Si ti opce isprobao kak radi objects detail ili tu napamet pricas? Ti si vjerojatno jedan od onih pametnjakovica koji na redditu procitaju glupost i onda okolo sire krive informacije. Sa objects detail na very high je bilo lakse vidjet ljude nego sa objects detail very low, sad osim kaj je lakse vidjet ljude jos k tome i imas manji view distance ak stavis na low. Znaci nije kak ti pricas da vidis kroz drvece i grmlje, jos je teze vidjet. Ako ti netko lezi ispod drveta i imas objects detail na very low, stavi ti neki 2d model tocno ispred lika tak da ga ne vidis, na very high ga vidis. Neko grmlje se cak i poveca dok stavis objects detail na very low. A dok si u sumi sa objects detail na very low svo drvece ti se izoblici i na kraju ne vidis nist.

I ne radi se tu o alphi, radi se o tome da je Dean Hall rekao da je to intended feature, znaci ako netko ne promjeni njegovo misljenje tak ce ostat. I nemoj kenjat da igru vrtis normalno jer nitko ne vrti normalno, te gluposti pricaj nekom drugom. I ja isto vrtim normalno, dok gledam u more.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 11:45 (steelman).
17 godina
Ne znam koje vi imate probleme ali ja vidim lika na kilometar a nemrem ga pogodit iznad 500 ako ne stoji i ceka da ga pogodim.
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ne znam koje vi imate probleme ali ja vidim lika na kilometar a nemrem ga pogodit iznad 500 ako ne stoji i ceka da ga pogodim.

Velike su sanse da tvoj lik prije apokalipse nije bio snajperist u vojsci...

Uhvati se branjem bobica mozda je bio sumar{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 11:13 (Abomb).
12 godina
Abomb kaže...
NEW_MAN kaže...

Velike su sanse da tvoj lik prije apokalipse nije bio snajperist u vojsci...

Uhvati se branjem bobica mozda je bio sumar{#}

To mi je isto teska debilana, metak bi trebao ici tamo gdje ti ciljas osim ako nisu neke super udaljenosti u pitanju a ne kao  modu kaj na makarovu metki lete sve po svud na 50m. Nije bitno dal si snajper ili sumar, ako ti ciljas nekam i puska ti je nastelana ima da metak tam leti. Pa oni plasticni kineski pistolji su precizniji nego makarov u modu.

13 godina
DayZ (standalone)

2 steelman: ti imas nekih problema ili sta - ja ti govorim da mozes spustiti video postavle ( ne samo object nego i druge ) i da time mozes vidjeti kroz lisce kojega tada nema jer se samim smanjivanjem video postavka ono smanji do te mjere da orijazuje svaki 10 list itd - ne govorim o tome kak ti vidis ili ne vidis i na koliko metara svog "neprijatelja" ( samim time kaj te to smeta pokazujes da ti je vid igre cist KOS a takve iznimo cijenim NE ) nego da se neko ne moze sakriti  u grmlje jer ga ti sa dobro podesenim low postavkama vidis kroz lisce - e pa ja sam za to da nema tih fora sa low postavkama pa nek to rjese i na ovako drasticne nacine ako treba...

A sta je tebi to normalno igranje i zasto ja serem daj mi pojasni, ajde procitaj sta sam napisao koliko imam fps-a 30-37 na livadi i 16-25 u gradu i unutar kuca - neko sve ispod 60fps smatra neigrivim tak da

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
VooDooZg kaže...

2 steelman: ti imas nekih problema ili sta - ja ti govorim da mozes spustiti video postavle ( ne samo object nego i druge ) i da time mozes vidjeti kroz lisce kojega tada nema jer se samim smanjivanjem video postavka ono smanji do te mjere da orijazuje svaki 10 list itd - ne govorim o tome kak ti vidis ili ne vidis i na koliko metara svog "neprijatelja" ( samim time kaj te to smeta pokazujes da ti je vid igre cist KOS a takve iznimo cijenim NE ) nego da se neko ne moze sakriti  u grmlje jer ga ti sa dobro podesenim low postavkama vidis kroz lisce - e pa ja sam za to da nema tih fora sa low postavkama pa nek to rjese i na ovako drasticne nacine ako treba...

A sta je tebi to normalno igranje i zasto ja serem daj mi pojasni, ajde procitaj sta sam napisao koliko imam fps-a 30-37 na livadi i 16-25 u gradu i unutar kuca - neko sve ispod 60fps smatra neigrivim tak da

Pa tebi sinko nist nije jasno, kak ne kuzis da je objects detail uvijek bilo bolje imat na very high a sve ostalo na low, tak je bilo najlakse vidjet druge igrace. Znaci ovo kaj su promijenili ne mijenja nista osim kaj ovi sa slabijim CPU vise nemogu igrat sa objects detail na very low. Kuzis? Nista nisu rjesili, samo su pogorsali igru za ove sa slabijim CPU.

Ako je tebi 16 fpsa normalno igranje onda neznam na kojem svijetu zivis, mozda zivis na marsu gdje je 16 fps u stvari 32 ili nesto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 16:07 (steelman).
13 godina
steelman kaže...
VooDooZg kaže...

Pa tebi sinko nist nije jasno, kak ne kuzis da je objects detail uvijek bilo bolje imat na very high a sve ostalo na low, tak je bilo najlakse vidjet druge igrace. Znaci ovo kaj su promijenili ne mijenja nista osim kaj ovi sa slabijim CPU vise nemogu igrat sa objects detail na very low. Kuzis? Nista nisu rjesili, samo su pogorsali igru za ove sa slabijim CPU.

Ako je tebi 16 fpsa normalno igranje onda neznam na kojem svijetu zivis, mozda zivis na marsu gdje je 16 fps u stvari 32 ili nesto.

neda mi se više vrijeme na tebe trošiti, pametni će shvatiti kaj sam htio rec i kaj sam rekao - a tvoji komentari od furiozne obrane igre do toga da je sve propalo zbog jedne stavke engina koji je još u zraku ( trenutni engine je dx9 koji niti podrava visejezgrene procesore niti novije arhitekture grafičkih kartica ni 30% ) najbolje pokazuju o kakvo je sugovorniku rijec i zato

11 godina
protjeran

Htio sam nesto reci, ali necu :)

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice