Nece ovo, GTA V ce prije izac...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj si ti tak uvijek negativan,pa nije to lako za napravit sve ili oces imat opet od 50 igraca 10 hakera i slicno ili oces igrat u miru bez tih sranja
ili jos gora situacija dobit ces jos jedan WarZ zato budi strpljiv i pod tim ne mislim da je WarZ "loša" igrica ali nije ni malo dovršena bezobzira na to kaj je alpha,sad su je negdje trebali pustit van a ne u onakvom stanju
Kaj si ti tak uvijek negativan,pa nije to lako za napravit sve ili oces imat opet od 50 igraca 10 hakera i slicno ili oces igrat u miru bez tih sranja
A sta bi trebo bit pozitivan za nesto sta produzuje i hebe oko te igre bzvz. Vec smo mogli igrat odavno, gore od WarZ ne moze bit sigurno. Pa onaj mod je bio u boljem stanju, mogu mislit sta su napravili nakon godinu dana. Oduzuju to previse.
a jbg gle da nije ovaj iso na everest mozda bi i bilo gotovo ali rade cu cekat neko da bude puna bugova i svega ali gora od WarZ nemre bit tu se slazem
A kao ne bude niti jednog buga ako ju budu radili koliko treba ? Radili su guild wars 100 godina pa je bio pun bugova kad je izaso. Sto duze seru po igri, vise ce shebat.
mene najvise nervira sta stalno taj release date udugovlace neka jednostavno kazu izace prid kraj godine
da li je vama uopste jasno sta sve treba za razvoj i jedne daleko jednostavnije aplikacije za mobilne ili igrice za mobilne?
godina dana djeluje puno za nesto ovako ali u stvari godina proleti samo tako pa i dve :)
pustite ljude neka rade, ima dosta i drugih naslova sto izaslis sto najavljenih uzivajte, sve u svoje vrijeme :)
da li je vama uopste jasno sta sve treba za razvoj i jedne daleko jednostavnije aplikacije za mobilne ili igrice za mobilne?
godina dana djeluje puno za nesto ovako ali u stvari godina proleti samo tako pa i dve :)
pustite ljude neka rade, ima dosta i drugih naslova sto izaslis sto najavljenih uzivajte, sve u svoje vrijeme :)
u potpunosti se slažem da je tek u osmom puste u public alpha ja zadovoljan sam da ispadne super igrica :))
a jbg gle da nije ovaj iso na everest mozda bi i bilo gotovo ali rade cu cekat neko da bude puna bugova i svega ali gora od WarZ nemre bit tu se slazem
Taman da dobije inspiraciju da ubaci malo snjega po chernarusu.
E kada bi to bilo, pa da još ubace da tragovi (vozila, ljudi, životinja) ostaju.
Da vidiš kako bi sljedili tragove do baze nećije
Pa da ubace, ovo, pa da ubace ono. Pa da uopce niti ne igramo ovo...
Inace cisto sam zaboravil na DayZ od kad igram WarThunder i prestal sam se sekirat.
Izaslo bude when it is done i meni pase pod uvjetom da igru ispoliraju te kaj je najbitnije eliminiraju cheatere.
Ako bude moguce varat u igri i nek samo jednom cujem da je neko varal nema boga da kupim igru.
meni je najgore od svega kaj nam ne govore kaj se događa i kako napreduju :(
Nadam se da su zapravo pri kraju sa igrom ali namjerno ne govore ništa, onda jedan dan samo na steamu se ljepo pojavi
za nekih 10-20 eura. Nadam se da če taman preko ljeta izbacit igru da se mogu izigrat kako spada
Nadam se da su zapravo pri kraju sa igrom ali namjerno ne govore ništa, onda jedan dan samo na steamu se ljepo pojavi
za nekih 10-20 eura. Nadam se da če taman preko ljeta izbacit igru da se mogu izigrat kako spada
i ja bi da mogu ali imam pun k ispita tak da se nadam da ce u šestom da barem malo stignem odigrat e jer iko zna su odustali od onog ko kod minecrafta dok je igra bila u alphi 20% popusta ili kak je vec bilo??
Evo doslo nes novo u vezi mape
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2QzQE6DDynw#!
e da i frajer na kraju videa kaze da se nada da ce vidjet sve na novoj Chernorus mapi na 7:03 min do kraja ovog tjedna
Zna se skoro pa točno što se čeka i na čemu se najviše radi. Piše u valjda u skoro svakom devblogu koji je objavljen. Kad server-client arhitektura bude gotova izlazi alpha verzija. Sad kroz mjesec-dva bi navodno trebala biti revizija trenutnog stanja igre. I ako bude pozitivna nakon nje izlazi vjerojatno Early Access verzija na Steam.
e da i frajer na kraju videa kaze da se nada da ce vidjet sve na novoj Chernorus mapi na 7:03 min do kraja ovog tjedna
Vrit. Taman imam jedno 4 testa sljedeći tjedan
Vrit. Taman imam jedno 4 testa sljedeći tjedan
Ti se javljas ja ih imam jos 14 :P daj mi rade svoja 4 :P
Evo nekaj novo...
https://twitter.com/rocket2guns/status/339389338754359297
http://www.gamespot.com/news/dayz-release-info-pricing-model-revealed-6408929
https://twitter.com/rocket2guns/status/339708447505399809/photo/1
Odlicno izgleda :D
P.S.
Isti modeli zombija koristeni u testiranju u SA ce ih biti vise :)
Ak se ne varam to je još uvijek više manje programerska verzija UIa. A ljudi koju su zaduženi baš za finalni izgled još moraju odraditi svoj posao. Tak da ne vjerujem da će UI baš tako na kraju izgledati. Uključujući i font :)
______
Price points and possible Special Edition
Čitam da će se DayZ SA moći igrati na ovom E3 sajmu u LA što će se održati od 11-13.6 tak da možemo očekivat i video klipove na youtube.
Najviše me zanima ovaj sjeverni "prerađeni" dio mape.
Čitam da će se DayZ SA moći igrati na ovom E3 sajmu u LA što će se održati od 11-13.6 tak da možemo očekivat i video klipove na youtube.
uf, znaći da već imaju barem malo stabilan server i klijent, mogla bi uskoro prva faza bete
uf, znaći da već imaju barem malo stabilan server i klijent, mogla bi uskoro prva faza bete
alpha ce zapocet kroz 6 misec :) i kostat ce 10-15$