DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.067.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
DayZ (standalone)

Nece ovo, GTA V ce prije izac... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
SimeKZ kaže...

Kaj si ti tak uvijek negativan,pa nije to lako za napravit sve ili oces imat opet od 50 igraca 10 hakera i slicno ili oces igrat u miru bez tih sranja

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ili jos gora situacija dobit ces jos jedan WarZ zato budi strpljiv i pod tim ne mislim da je WarZ "loša" igrica ali nije ni malo dovršena bezobzira na to kaj je alpha,sad su je negdje trebali pustit van a ne u onakvom stanju

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 14:13 (xD_evil).

0 0 hvala 0
13 godina
xD_evil kaže...
SimeKZ kaže...

Kaj si ti tak uvijek negativan,pa nije to lako za napravit sve ili oces imat opet od 50 igraca 10 hakera i slicno ili oces igrat u miru bez tih sranja

A sta bi trebo bit pozitivan za nesto sta produzuje i hebe oko te igre bzvz. Vec smo mogli igrat odavno, gore od WarZ ne moze bit sigurno. Pa onaj mod je bio u boljem stanju, mogu mislit sta su napravili nakon godinu dana. Oduzuju to previse.

12 godina
neaktivan

a jbg gle da nije ovaj iso na everest mozda bi i bilo gotovo ali rade cu cekat neko da bude puna bugova i svega ali gora od WarZ nemre bit tu se slazem 

13 godina
DayZ (standalone)

A kao ne bude niti jednog buga ako ju budu radili koliko treba ? Radili su guild wars 100 godina pa je bio pun bugova kad je izaso. Sto duze seru po igri, vise ce shebat.

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

mene najvise nervira sta stalno taj release date udugovlace neka jednostavno kazu izace prid kraj godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

da li je vama uopste jasno sta sve treba za razvoj i jedne daleko jednostavnije aplikacije za mobilne ili igrice za mobilne?

godina dana djeluje puno za nesto ovako ali u stvari godina proleti samo tako pa i dve :)

pustite ljude neka rade, ima dosta i drugih naslova sto izaslis sto najavljenih uzivajte, sve u svoje vrijeme :)

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
mirkoj kaže...

da li je vama uopste jasno sta sve treba za razvoj i jedne daleko jednostavnije aplikacije za mobilne ili igrice za mobilne?

godina dana djeluje puno za nesto ovako ali u stvari godina proleti samo tako pa i dve :)

pustite ljude neka rade, ima dosta i drugih naslova sto izaslis sto najavljenih uzivajte, sve u svoje vrijeme :)

u potpunosti se slažem da je tek u osmom puste u public alpha ja zadovoljan sam da ispadne super igrica :))

13 godina
protjeran
xD_evil kaže...

a jbg gle da nije ovaj iso na everest mozda bi i bilo gotovo ali rade cu cekat neko da bude puna bugova i svega ali gora od WarZ nemre bit tu se slazem 

Taman da dobije inspiraciju da ubaci malo snjega po chernarusu.

E kada bi to bilo, pa da još ubace da tragovi (vozila, ljudi, životinja) ostaju. 

Da vidiš kako bi sljedili tragove do baze nećije{#}

13 godina
DayZ (standalone)

Pa da ubace, ovo, pa da ubace ono. Pa da uopce niti ne igramo ovo... 

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
Meni bi igralo da izbace igru negdi krajem osmog mjeseca jer bi do onda moral kompletirat novi komp koji bude u stanju gurat sve na high postavkama.
Inace cisto sam zaboravil na DayZ od kad igram WarThunder i prestal sam se sekirat.

Izaslo bude when it is done i meni pase pod uvjetom da igru ispoliraju te kaj je najbitnije eliminiraju cheatere.
Ako bude moguce varat u igri i nek samo jednom cujem da je neko varal nema boga da kupim igru.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

meni je najgore od svega kaj nam ne govore kaj se događa i kako napreduju :(

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
xD_evil kaže...

Nadam se da su zapravo pri kraju sa igrom ali namjerno ne govore ništa, onda jedan dan samo na steamu se ljepo pojavi

za nekih 10-20 eura. Nadam se da če taman preko ljeta izbacit igru da se mogu izigrat kako spada{#}

12 godina
neaktivan
bornasepic kaže...
xD_evil kaže...

Nadam se da su zapravo pri kraju sa igrom ali namjerno ne govore ništa, onda jedan dan samo na steamu se ljepo pojavi

za nekih 10-20 eura. Nadam se da če taman preko ljeta izbacit igru da se mogu izigrat kako spada{#}

i ja bi da mogu ali imam pun k ispita tak da se nadam da ce u šestom da barem malo stignem odigrat e jer iko zna su odustali od onog ko kod minecrafta dok je igra bila u alphi 20% popusta ili kak je vec bilo??

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

e da i frajer na kraju videa kaze da se nada da ce vidjet sve na novoj Chernorus mapi na 7:03 min do kraja ovog tjedna

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xD_evil kaže...

Zna se skoro pa točno što se čeka i na čemu se najviše radi. Piše u valjda u skoro svakom devblogu koji je objavljen. Kad server-client arhitektura bude gotova izlazi alpha verzija. Sad kroz mjesec-dva bi navodno trebala biti revizija trenutnog stanja igre. I ako bude pozitivna nakon nje izlazi vjerojatno Early Access verzija na Steam.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
protjeran
xD_evil kaže...

e da i frajer na kraju videa kaze da se nada da ce vidjet sve na novoj Chernorus mapi na 7:03 min do kraja ovog tjedna

{#} Vrit. Taman imam jedno 4 testa sljedeći tjedan

12 godina
neaktivan
bornasepic kaže...
xD_evil kaže...

{#} Vrit. Taman imam jedno 4 testa sljedeći tjedan

Ti se javljas ja ih imam jos 14 :P  daj mi rade svoja 4 :P

14 godina
Moj PC  
6 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

https://twitter.com/rocket2guns/status/339708447505399809/photo/1

Odlicno izgleda :D

P.S.

Isti modeli zombija koristeni u testiranju u SA ce ih biti vise :)

Steam: merce990
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
DayZ (standalone)
ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Izgleda solidno, sam nek maknu taj ruzni font i gg.
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Izgleda solidno, sam nek maknu taj ruzni font i gg.

Ak se ne varam to je još uvijek više manje programerska verzija UIa. A ljudi koju su zaduženi baš za finalni izgled još moraju odraditi svoj posao. Tak da ne vjerujem da će UI baš tako na kraju izgledati. Uključujući i font :)

______

Price points and possible Special Edition

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 10:29 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Part II:

Steam: merce990
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Čitam da će se DayZ SA moći igrati na ovom E3 sajmu u LA što će se održati od 11-13.6 tak da možemo očekivat i video klipove na youtube. 

Najviše me zanima ovaj sjeverni "prerađeni" dio mape.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Definitivno kupujem igru, nadam se da ce nas biti podosta :-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Čitam da će se DayZ SA moći igrati na ovom E3 sajmu u LA što će se održati od 11-13.6 tak da možemo očekivat i video klipove na youtube. 

uf, znaći da već imaju barem malo stabilan server i klijent, mogla bi uskoro prva faza bete

13 godina
neaktivan
alscaul kaže...
AmonZero kaže...

uf, znaći da već imaju barem malo stabilan server i klijent, mogla bi uskoro prva faza bete

alpha ce zapocet kroz 6 misec :) i kostat ce 10-15$

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice