Crysis problem

poruka: 14
|
čitano: 2.412
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Crysis problem

ovako: kad uđem u igru sve radi ok nekih 5 - 10 min. i onda zašteka a krajolik se svakih par sekundi mijenja(kao da se detalji sami mjenjaju). iz igre izađem alt+f4. u onom fajlu "game" mi piše ovo:

[Error] <Flash> Error: CallMethod - 'gotoAndPlay' on invalid object. [Libs/UI/HUD_GrenadeDetect_Friendly.gfx]
[Error] <Flash> Error: CallMethod - 'gotoAndPlay' on invalid object. [Libs/UI/HUD_GrenadeDetect.gfx]
[Error] <Flash> Error: CallMethod - 'gotoAndStop' on invalid object. [Libs/UI/HUD_RadarCompassStealth.gfx]

Dali se to nekom dešavalo i dali netko zna kako to rješiti??

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Crysis problem

ako nije orginale onda je mozda u tome problem i pitanje jel se moze rijesiti... ako si googlao a nisi nasao rjesenje.... nadi drugu igru

15 godina
neaktivan
Crysis problem

Heh. Evo ovako skinuo sam Razorovu i još nekakvu Special Edition i obe mi ne rade. Ovo je vezano uz ovu temu http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/crysis-problem/62023.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 13:23 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hedrick kaže...

Heh. Evo ovako skinuo sam Razorovu i još nekakvu Special Edition i obe mi ne rade.

procitaj komentare u torrentu

I live to die another day
15 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...
Hedrick kaže...

Heh. Evo ovako skinuo sam Razorovu i još nekakvu Special Edition i obe mi ne rade.

procitaj komentare u torrentu

Igra mi je radila normalno pod 32bitnim widowsima. Pročitaj post gore, imaš detaljnije.

16 godina
odjavljen
Crysis problem

ne znam zasto ali krekeri ne rade na win7 64... koji god da stavio ne radi. potpuno ista stvar mi se desavala kao i tebi...

rjesenje : kupi u algoritmu za 100kn original. isplati se

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ne znam zasto ali krekeri ne rade na win7 64... koji god da stavio ne radi. potpuno ista stvar mi se desavala kao i tebi...

rjesenje : kupi u algoritmu za 100kn original. isplati se

samo za odvrtit bench, ne isplati se. Igru sam davno priša.

17 godina
Crysis problem

Da crysis neradi na windows 7 x64 na 64 bitnom launcheru, no radi na 32-bitnom no tako neželim igrat.

Na visti x64 igra uredno radi.

Navodno bi crysis trebao radit uz crysis wars pack koji se sastoji od crysisa, warheada i multy-a crysis wars. Patch od crysis warsa bi trebao omogućiti igranje crysisa na windows 7.

Bar sam tak shvatio.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis problem

meni nije htjeo ni na 32 ni na 64 bitnom luncheru.. a probavao sam razne krekere i ni jedan nije uspio pokrenut igru... cak ni onaj maximum edition

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 13:57 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis problem

Uspio sam riješit. Compatibility mode i staviš na vista service pack2 i radi. Samo navodno gubiš FPS...tako sam bar pročitao na Google, neznam da'l je istina i'l ne Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis problem

Decki zapeo sam na cryses-u na onom brodu nikako neznam sta da uradim da zavrsim misiju kaze mi da sa binakularom trazim metu nema sanse da provalim o cemu se radi pomagajte da nastavim igrati

elvirb
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis problem
Evo da ucinim uslugu prijatelju:Ovako imam 1 problem crysis na xpu radi perfektno ,ali na w7 iako ga pokrenem u vista sp2 nacinu rada igra doslovce jako laga sto je zbilja neigrivo ,zanima me kako se to moze popravit.Hvala !
Lik ima i5 2500k,Hd 6950 1GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Crysis problem
Dolu kaže...
Evo da ucinim uslugu prijatelju:Ovako imam 1 problem crysis na xpu radi perfektno ,ali na w7 iako ga pokrenem u vista sp2 nacinu rada igra doslovce jako laga sto je zbilja neigrivo ,zanima me kako se to moze popravit.Hvala !
Lik ima i5 2500k,Hd 6950 1GB

Ne lagga valjda puno?! Vjerovatno zbog toga sto na sedmici radi na DirectX10, a na XP-u na DX9.

13 godina
neaktivan
Re: Crysis problem
eo da se javim ja sam taj :D
Užasno laga reko bi oko 10 fps ima ono katastrofa nezz koji je to problem.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice