Crysis-Pomozite zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 1.347
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Crysis-Pomozite

Evo kupih crysis prije 5-6 dana i došao sam do Core misije i neznam dalje.Gdje trebam ići i kuda (u vanzemaljskom brodu?)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis-Pomozite

do kud si dosao u Core?

ak si doso do kraja broda...dolazi ih pun k**** nemas municije i nikaj pa t ekoknu svaki put....to je kraj misije....umjesto borbe idi do kraja broda koji lici na neka okrugla vrata...sakrij se iza nekog stupa...cucni i ukljuci stealth mod...i cekaj duugo...nakon par minuta ukljuce se neka muda i onda se vrata otvore

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis-Pomozite

u core misiji uglavnom nemaš šta puno razmišljati - ideš gdje te put nosi. Mo ima dio gdje moraš uništiti neke generatore pucajući u njih da bi ti se otvorio neki prolaz. Sljedeća stvar je gdje možeš zapeti u nekoj prostoriji gdje se nalaze dvije "rupe". Jedna je ulaz, a druga izlaz. To je ustvari nekakav teleporter u kojem putuješ velikom brzinom. A ako si na kraju trebaš ih malo ubijati da bi ti se otvorila kružna vrata.

Evo to je  sve što se sjećam gdje sam ja zapeo i što bi moglo biti teško.

Inače su vanzemaljci papci. Uključiš cloak ne vide te. Možeš ih čopit za vrat ako hoćeš.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis-Pomozite

Mene muči isti problem , došao sam do nekih velikih vrata i neznam dalje.

Toliko sam već sati potrošio na tome  da je jedini razlog da ne uninstalam igricu multiplayer.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis-Pomozite

Uglavnom, treba se pokušati ići naprijed sve dok se ne pojave zadnja vrata koja se otvore pa te onda nešto povuće vani. Nisam siguran, ta misija je teška za objasniti.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis-Pomozite

Pa trebate ljudi reći gdje ste točno zapeli. Ako je na kraju onda trebate poubijati par neprijatelja dok se ne otvore vrata. U početku nakon gubitka gravitacije postoji jedan prolaz pored. Izgleda kao ventilacijski otvor.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis-Pomozite

Jeste li unistili ona 4 Generatora(narandzasti)u onoj najvecoj prostoriji

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis-Pomozite

Jesam, uništio sam sva 4 generatora. I sad sam u velikoj prostoriji sa mnogo neprijatelja , ispred nekih velikih vrata sa slikom  na njima.

Ta jedna vrata su mi se već otvorila a druga se ne žele.

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis-Pomozite

Evo pa gledaj :

https://www.youtube.com/results?search_query=crysis+core+walkthrough&aq=2&oq=crysis+core

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis-Pomozite

Ej puno hvala ovo  mi je jako pomoglo

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis-Pomozite

NištaCool

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis-Pomozite

Sry!! Neki bug mi je , počo je puhat onaj vjetar ali se vrata nisu otvorila

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice