Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 924.661
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
gjurki kaže...
naxeem kaže...
gjurki kaže...

šta na kraju se skuži da je heargreaves(ako se tako piše) ustvari kompjuter jelda?..i ko je onaj tip koji ti se javi na kraju kad ti kažeš : they call me prophet?

Ne, nego je on čovjek, ali dugo već služi kao mozak.

aha njegov mozak su stavili u ono zeleno...a ko je onaj na kraju?

Cijelog su ga stavili. Pa odigrao si igru ffs? Cijelo tijelo pluta i spremniku.

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

sorry, ne kuzim sto hoces reci s ovim postom?

Hoću reći da ak su prije živili u oceanima, ne znači da nisu evoluirali od onda i prilagodili se životu na suhom. Pa "zaboravili" disat pod vodom.

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 13:58 (FLes).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Očito nisi igrao C1.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

Očito nisi igrao C1.

Mislim da ovi nemaju previse veze sa onima iz jedinice. Možda imaju različite rase il tak nekaj, jedni su pod vodom drugi na suhom il tak neš :)

I da igrao sam crysis1, i primjetio da je ovo totalno drukcija vojska neg u jedinici.

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
16 godina
FLes kaže...

Mislim da ovi nemaju previse veze sa onima iz jedinice. Možda imaju različite rase il tak nekaj, jedni su pod vodom drugi na suhom il tak neš :)

I da igrao sam crysis1, i primjetio da je ovo totalno drukcija vojska neg u jedinici.

Isti su kao i prije, samo imaju drugačiji oklop i oružja, ali su to i dalje ti isti lignjići. Sjeti se jedinice kada si u njihovom mothershipu pa se boriš protiv lignjića? Vidiš da i u dvojci isto imaju te neke krakove i sl. samo sada imaju oklop da su jači i da mogu hodati i skakati, dok su prije bili u onom oklopu u kojem su letili

E, a da mi otvorimo temu pa samo o crysis priči pa da se raspravljamo bez spoilera?{#}

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

I kada ih izrešetaš prsne im ovojnica u kojoj im se nalazi voda, a bome i oni prsnu.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sirka666 kaže...
Riker kaže...

To i je mod...Novi engine može izvući puno više, pogotove s igrama sjena i svjetla...Ma, vratiti će se Crysis na otok, kad tad...{#}

Ne mora na otok, dosta je šuma sa rijekom :P

Nego, ima li di taj mod za skinit, neki link ili nešto? Ako nije problem?

http://crymod.com/thread.php?threadid=34251

Instalacija je komplicirana. Tutorijal:

Možeš probati i ovo: http://crymod.com/thread.php?threadid=14195

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/216192/1/Seka%25C4%258D/][img]http://sc2sig.com/s/eu/216192-1.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Jel jos tko ima problem sa Catalystima (ne driverima, nego ovima od aliena) u igri? Cijelo vrijeme mi stoje na 0, igram na zadnjoj tezini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Dosta ljudi ima taj problem.

Kako su kolege više puta rekli, skini trainer, vodi bilješke koliko bi catalysta trebao imati pa si ukucaj preko trainera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vash kaže...

Dosta ljudi ima taj problem.

Kako su kolege više puta rekli, skini trainer, vodi bilješke koliko bi catalysta trebao imati pa si ukucaj preko trainera.

Šta nije ovaj novi update trebao riješiti taj problem?

http://dizanje-ratia.info
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Svašta je crytek trebao...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

ma oni napišu da će novi patch napravit brda i doline i onda skine nekih 50 mb i niš se ne promjeni...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Čeka se onaj dx11 patch od nekoliko terabajta ako se ne varam. On će promijeniti sve{#} Naravno oni koji imaju toliko prostora na diskovima{#}

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Čeka se onaj dx11 patch od nekoliko terabajta ako se ne varam. On će promijeniti sve{#} Naravno oni koji imaju toliko prostora na diskovima{#}

hahaha da opet ce napisat da ce to sve promjenit a mi necemo nis vidit:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
15 godina
neaktivan

Kolko imate FPS-ova u multiju? Meni na high ide u 35-50.

17 godina
Crysis 2

Ahaha i nakon novog patcha 1.2 i dalje MP se moze igrat i sa jogurt verzijom igre :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

meni čak ne želi instalirati patch kaže ne može naći instalaciju Crysisa 2...svaka im čast..

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Horned Reaer kaže...

meni čak ne želi instalirati patch kaže ne može naći instalaciju Crysisa 2...svaka im čast..

Ako imas kopiju onda nece tak ni meni nije htijelo a to ti je zato sto ti ne moze prepoznat kad imas krekani onaj Crysis 2.exe :D zato ti nece

15 godina
Crysis 2

Dx11 patch od nekoliko terabajta... haha, imam samo 250 gb. Di ce mi to stat? :)

http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Meni nakon patcha na Steamu neželi više igru pokrenuti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crotiger kaže...

LoL vama ne radi a nama sa ''jogurtom'' radi.

15 godina
neaktivan
Hojs kaže...
Crotiger kaže...

Ma ljuti me jako Crytek... Nemam niš protiv vas piratića ali ovo kak nas jebu u mozak, a mi im još dali pare... Ma joj... Strašno...

3D dizajner
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Hojs kaže...
Crotiger kaže...

Ma ljuti me jako Crytek... Nemam niš protiv vas piratića ali ovo kak nas jebu u mozak, a mi im još dali pare... Ma joj... Strašno...

Baš zato i nisam još kupio original. Htio sam isprobat jel radi s piratom i ono radi, ajd dobro doče update, došo update opet isto. Pre strašno. Ako ne isprave ovo, vjerojatno uzimam PS3 verziju koja također ima problema ali manje :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 20:26 (Hojs).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crotiger kaže...

Me tooxD imao sam neke probleme izbacivao me iz igre sad ne igram više prešao sam cijelu u međuvremenu.

Dva puta freeza se ekran i drugi puta izbaci na desktopxD sve nakon instalacije patcha 1.2, prije sve 5xD

i know i know a dirty word hello how low?
16 godina
Crysis 2

O vidim danas da mi se skida neki 1.2 patch...zna netko što on donosi?

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Sve osim nečeg bitnog/korisnog.

*_* Što da ovdje napišem? *_*
16 godina

Evo napokon sam našao video koji sam davno gledao. Ja sam već tada znao da će Crysis 2 podbaciti po pitanju grafike, tj. da neće biti bolji od originala.

Za ručak jedes RIBLJU ČORBU,a za užinu DIVLJE JAGODE,dok ti u dvorištu cvjeta CRVENA JABUKA.Ujutro se rano dižeš pa guraš PARNI VALJAK,posle podne čistiš PRLJAVO KAZALIŠTE.U današnjim kafićima je ZAB
16 godina
odjavljen
Stoja kaže...

· Further improved anti-cheat measures
· Fix for spurious characters appearing when initiating text chat
· Fix for Chatlog doesn't disappear after kill cam
· Fixed occasional login issues
· Changed VOIP defaults
· Fixed some UI aspect issues on multiple monitors
· Added option for crouch toggle in MP & SP
· Fixed a bug where players lost Nano Catalyst points after restarting the game
· Filter settings in server browser are now retained
· Default player count required to start a game from the lobby lowered to 4
· Fixed issue related to “Deleting Reference Counted Object Twice” error that appeared for some users with strict router/firewall settings
· Fixed issue of not being able to melee after dying
· Fixed issue where some video cards were being stated as unsupported

i nama koji imamo steam igru usporilo loadanje... :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Crysis 2

Kako da smanjim detalje?

Na laptopu mi igra radi, ali ne ide baš glatko na "Gamer" postavkama.

*_* Što da ovdje napišem? *_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice