To je u biti mod za Crysis 1 na tome enginu rađeno :) .. Eh đunglo moja zakon si
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To i je mod...Novi engine može izvući puno više, pogotove s igrama sjena i svjetla...Ma, vratiti će se Crysis na otok, kad tad...
To i je mod...Novi engine može izvući puno više, pogotove s igrama sjena i svjetla...Ma, vratiti će se Crysis na otok, kad tad...
Ne mora na otok, dosta je šuma sa rijekom :P
Nego, ima li di taj mod za skinit, neki link ili nešto? Ako nije problem?
Instalirao sam i ja crysis 2,radi mi na max(1680x1050,advanced) igra je fenomenalna,detalji,oružja,šuljanje i to sve,uglavnom 10/10 :D
Instalirao sam i ja crysis 2,radi mi na max(1680x1050,advanced) igra je fenomenalna,detalji,oružja,šuljanje i to sve,uglavnom 10/10 :D
ako se ne varam advanced nije max,,a tebi nemoze vise radi proca,,u istim si govnima ko i ja :/ cekan 955b da mogu malo ugrijat ovu moju grafu,,,
Ne mora na otok, dosta je šuma sa rijekom :P
Nego, ima li di taj mod za skinit, neki link ili nešto? Ako nije problem?
Mod je katastrofa - ugrađeno je skakutanje glave lijevo desno, što je osim nerealno, i prilično opasno za one slabog želuca.
ako se ne varam advanced nije max,,a tebi nemoze vise radi proca,,u istim si govnima ko i ja :/ cekan 955b da mogu malo ugrijat ovu moju grafu,,,
Radi mi i na gamer :)
naravno bez lagg-a
a proc je s*it znam :(
Evo taman započea igru.
I nešto mi je baš nejasno. Zašto me vojska želi ubit???
Evo taman započea igru.
Da nisu mozda skuzili da imas piratsku verziju? :)
Evo taman započea igru.
Vojska misli da si ti Alien isto pa pucaju i na tebe hihi
Evo taman započea igru.
Ne misle da si alien nego da si zaražen.
Evo taman započea igru.
Ne misle da si alien nego da si zaražen.
A misle da san zaražen jer misle da san ja Prophet a on je bia zaražen??? A ja nisan Prophet nego je on na mene samo stavia svoj nanosuit?
SPOIL SPOIL SPOIL SPOIL SPOIL SPOIL...
Ne možeš malo više spoilat, a?
U njihovu obranu, ovo se otkrije već pri samom početku igre, ako se ne varam.
Vojska puca u tebe jer nema pametnijeg posla, a i mora trošiti metke da bi ih proizvođači oružja što više proizvodili i ostavarili što veći profit..
šta na kraju se skuži da je heargreaves(ako se tako piše) ustvari kompjuter jelda?..i ko je onaj tip koji ti se javi na kraju kad ti kažeš : they call me prophet?
Ja sam upravo igru završio.. Bez daljnjega dobar shooter samo dugo trajexD Na campaign options nakon kraja igre mi je stajalo 9 hrs 3 mins 0 sec. Lol najduži shooter do sada kod mene. Igrao sam Call Of Juarez: Bound In Blood i bila je najduža dosad, mislim oko 8 sati. Ovo je pak rekord:P
Dobra stvarčica isplatilo bi se probati još jednom na težem levelu sada sam igrao najlakši recruit. Poslije bih mogao barem regular sada kada sam vidio malo igru i kako ide.
Eto o grafici i utiscima, dojmovima sam već pisao u temi tako da sad ne bih duljio.
Crysis 2 7/10
šta na kraju se skuži da je heargreaves(ako se tako piše) ustvari kompjuter jelda?..i ko je onaj tip koji ti se javi na kraju kad ti kažeš : they call me prophet?
Ne, nego je on čovjek, ali dugo već služi kao mozak.
Ne, nego je on čovjek, ali dugo već služi kao mozak.
aha njegov mozak su stavili u ono zeleno...a ko je onaj na kraju?
aha njegov mozak su stavili u ono zeleno...a ko je onaj na kraju?
Misliš ono na kraju kada kaže "They call me prophet"?
Nanosuit sadrži svijest propheta, a nanosuit sada nosi alcatraz koji je na kraju asimiliran od strane nanosuita(propheta) ili se pak samo šalio zato jer su svi mislili da je to prophet tokom cijele igre, no to je vrlo malo moguće.
alcatraz u simbiozi s odijelom koje je bilo u simbiozi s prophetom
Trebat će to Ćevap Yerly malo objasnit još...
da je reko they call me (k)(s)anader....ivo (k)(s)anader!!! bil bi veca faca
Najčudnije od svega je to što se nomad niti psycho uopće nespominju WTF?
I want old Nomad back!
meni nikako mi nije jasno zasto su isli potopit "vanzemaljce" kad su znali da su se oni razvijali u oceanima?! ko da ides ugusit morsku ribu u moru :/
Koliko sam skužio, oni uopće nisu vanzemaljci.
Tj. možda jesu, ali na Zemlju su došli davno prije nas.
A ono na kraju, mislim da je Alcatraz rekao da se zove Prophet kako bi ispunio onaj dio "Remember me." što ga je Prophet zamolio, tj. u čast Prophetu, pogotovo što je on dijelom živ u suitu.
meni nikako mi nije jasno zasto su isli potopit "vanzemaljce" kad su znali da su se oni razvijali u oceanima?! ko da ides ugusit morsku ribu u moru :/
A što misliš od kuda je potekao život na zemlji.
sorry, ne kuzim sto hoces reci s ovim postom?