Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 924.427
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Crysis 2
Minoza kaže...
zoran010 kaže...

Ovo sam našao na Crysis 2 forumu u temi "Kako je Crysis 2 trebao izgledati".

Brutalno izgleda!

To je u biti mod za Crysis 1 na tome enginu rađeno :) .. Eh đunglo moja zakon si

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
15 godina
zoran010 kaže...

Ovo sam našao na Crysis 2 forumu u temi "Kako je Crysis 2 trebao izgledati".

Meni ovo više izgleda ko neki mod za crysis, nego crysis 2.

http://about.me/antesirkovic
17 godina
neaktivan
Crysis 2

To i je mod...Novi engine može izvući puno više, pogotove s igrama sjena i svjetla...Ma, vratiti će se Crysis na otok, kad tad...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Riker kaže...

To i je mod...Novi engine može izvući puno više, pogotove s igrama sjena i svjetla...Ma, vratiti će se Crysis na otok, kad tad...{#}

Ne mora na otok, dosta je šuma sa rijekom :P

Nego, ima li di taj mod za skinit, neki link ili nešto? Ako nije problem?

http://about.me/antesirkovic
14 godina
Crysis 2

Instalirao sam i ja crysis 2,radi mi na max(1680x1050,advanced) igra je fenomenalna,detalji,oružja,šuljanje i to sve,uglavnom 10/10 :D

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gibabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RaZ0R9111 kaže...

Instalirao sam i ja crysis 2,radi mi na max(1680x1050,advanced) igra je fenomenalna,detalji,oružja,šuljanje i to sve,uglavnom 10/10 :D

ako se ne varam advanced nije max,,a tebi nemoze vise radi proca,,u istim si govnima ko i ja :/ cekan 955b da mogu malo ugrijat ovu moju grafu,,,

17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Riker kaže...

Ne mora na otok, dosta je šuma sa rijekom :P

Nego, ima li di taj mod za skinit, neki link ili nešto? Ako nije problem?

Mod je katastrofa - ugrađeno je skakutanje glave lijevo desno, što je osim nerealno, i prilično opasno za one slabog želuca.

14 godina
zoharbizo kaže...
RaZ0R9111 kaže...

ako se ne varam advanced nije max,,a tebi nemoze vise radi proca,,u istim si govnima ko i ja :/ cekan 955b da mogu malo ugrijat ovu moju grafu,,,

Radi mi i na gamer  :)

naravno bez lagg-a

a proc je s*it znam :(

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gibabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo taman započea igru.

I nešto mi je baš nejasno. Zašto me vojska želi ubit???

HOĆU NOVI NICK!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dr. zlo kaže...

Evo taman započea igru.

Da nisu mozda skuzili da imas piratsku verziju? :)

My Chi is stronger than yours
16 godina
dr. zlo kaže...

Evo taman započea igru.

Vojska misli da si ti Alien isto pa pucaju i na tebe hihi

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
16 godina
protjeran
Horned Reaer kaže...
dr. zlo kaže...

Evo taman započea igru.

Ne misle da si alien nego da si zaražen.

http://dizanje-ratia.info
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Horned Reaer kaže...
dr. zlo kaže...

Evo taman započea igru.

Ne misle da si alien nego da si zaražen.

A misle da san zaražen jer misle da san ja Prophet a on je bia zaražen??? A ja nisan Prophet nego je on na mene samo stavia svoj nanosuit?

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
Ma u igri imaš više Nanosuitera, samo što vojska misli da ste vi zaraženi zbog nekakve "posebne moći" od onog doktora iz prve misije.
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

SPOIL SPOIL SPOIL SPOIL SPOIL SPOIL...

Ne možeš malo više spoilat, a?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan

U njihovu obranu, ovo se otkrije već pri samom početku igre, ako se ne varam.

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Vojska puca u tebe jer nema pametnijeg posla, a i mora trošiti metke da bi ih proizvođači oružja što više proizvodili i ostavarili što veći profit..

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

šta na kraju se skuži da je heargreaves(ako se tako piše) ustvari kompjuter jelda?..i ko je onaj tip koji ti se javi na kraju kad ti kažeš : they call me prophet?

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis 2

Ja sam upravo igru završio.. Bez daljnjega dobar shooter samo dugo trajexD Na campaign options nakon kraja igre mi je stajalo 9 hrs 3 mins 0 sec. Lol najduži shooter do sada kod mene. Igrao sam Call Of Juarez: Bound In Blood i bila je najduža dosad, mislim oko 8 sati. Ovo je pak rekord:P

Dobra stvarčica isplatilo bi se probati još jednom na težem levelu sada sam igrao najlakši recruit. Poslije bih mogao barem regular sada kada sam vidio malo igru i kako ide.

Eto o grafici i utiscima, dojmovima sam već pisao u temi tako da sad ne bih duljio.

Crysis 2 7/10{#}

i know i know a dirty word hello how low?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gjurki kaže...

šta na kraju se skuži da je heargreaves(ako se tako piše) ustvari kompjuter jelda?..i ko je onaj tip koji ti se javi na kraju kad ti kažeš : they call me prophet?

Ne, nego je on čovjek, ali dugo već služi kao mozak.

15 godina
protjeran
naxeem kaže...
gjurki kaže...

Ne, nego je on čovjek, ali dugo već služi kao mozak.

aha njegov mozak su stavili u ono zeleno...a ko je onaj na kraju?

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
17 godina
gjurki kaže...

aha njegov mozak su stavili u ono zeleno...a ko je onaj na kraju?

Misliš ono na kraju kada kaže "They call me prophet"?

Nanosuit sadrži svijest propheta, a nanosuit sada nosi alcatraz koji je na kraju asimiliran od strane nanosuita(propheta) ili se pak samo šalio zato jer su svi mislili da je to prophet tokom cijele igre, no to je vrlo malo moguće.

Living in a world of unordinary dreams that will unfortunately never come true
16 godina
odjavljen

alcatraz u simbiozi s odijelom koje je bilo u simbiozi s prophetom

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Crysis 2

Trebat će to Ćevap Yerly malo objasnit još...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

da je reko they call me (k)(s)anader....ivo (k)(s)anader!!! bil bi veca faca{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Najčudnije od svega je to što se nomad niti psycho uopće nespominju WTF?

I want old Nomad back!

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

meni nikako mi nije jasno zasto su isli potopit "vanzemaljce" kad su znali da su se oni razvijali u oceanima?! ko da ides ugusit morsku ribu u moru :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Koliko sam skužio, oni uopće nisu vanzemaljci.

Tj. možda jesu, ali na Zemlju su došli davno prije nas.

A ono na kraju, mislim da je Alcatraz rekao da se zove Prophet kako bi ispunio onaj dio "Remember me." što ga je Prophet zamolio, tj. u čast Prophetu, pogotovo što je on dijelom živ u suitu.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

meni nikako mi nije jasno zasto su isli potopit "vanzemaljce" kad su znali da su se oni razvijali u oceanima?! ko da ides ugusit morsku ribu u moru :/

A što misliš od kuda je potekao život na zemlji.

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
16 godina
odjavljen

sorry, ne kuzim sto hoces reci s ovim postom?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice