Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 904.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
AA-d00d kaže...

Ma te silencere bi opcenito trebalo maknuti posto ni  u stvarnosti to nije istina da pucanj zvuci tako  prigušeno, ni približno. Za stealth taktike ostaviti samo knife i glumiš ninju{#}

Pa Crysis mi se niti ne ćini stvaran {#} Da su igre kao u stvarnosti nebi bile zabavne.

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Ma nisam ni mislio na to da bude neka simulacije ali to sa silencereom je pretjerivanje kad se vec moze napraviti da bude kao stvarno.

A i drugi zlocin je silencer na sacmaricu LOL, sta je sljedece, napalm sa aparatom za gasenje{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ma nisam ni mislio na to da bude neka simulacije ali to sa silencereom je pretjerivanje kad se vec moze napraviti da bude kao stvarno.

A i drugi zlocin je silencer na sacmaricu LOL, sta je sljedece, napalm sa aparatom za gasenje{#}

Be careful what you wish for...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 2:52 (thuglife).
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja imam problem ljudi na ovoj verziji bete što sam jel...

pojave mi se artefakti nakon 5-6 min igranja,pa stoje 2 min,pa zamrzne igr na 2-3 sec pa se opet sve vrati u normaluono WTF?! Oo

Što mislite do čega bi moglo biti?

Drivere mjenjao,grafa se ne pregrijava jer se samo dešava u crysis 2čak ni na warhead,crysis 1,tdu 2 itd ne pojavljuju artefakti nego samo na njoj i diže mi živce...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
AbeDomeNuS kaže...

Ja imam problem ljudi na ovoj verziji bete što sam jel...

pojave mi se artefakti nakon 5-6 min igranja,pa stoje 2 min,pa zamrzne igr na 2-3 sec pa se opet sve vrati u normaluono WTF?! Oo

Što mislite do čega bi moglo biti?

Drivere mjenjao,grafa se ne pregrijava jer se samo dešava u crysis 2čak ni na warhead,crysis 1,tdu 2 itd ne pojavljuju artefakti nego samo na njoj i diže mi živce...

hmm bas cudno s obzirom da je ovo beta jos i cudnije 

animehr.com
15 godina
Crysis 2
To čak niti nije beta... To smo si mi dali malo slobode pa ju bezazleno prozvali betom.

Inače, već jedno dva-tri puta je postavljeno ti pitanje sa istim problemom... U najgorem slučaju pričekaj demo ili scene release.
3D Designer
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
AA-d00d kaže...

Be careful what you wish for...

Da, da bi u igrio barem priblizno bio tako velik odnosno dug...ovo je ispalo malo perverzno

16 godina
Crysis 2

Kažu da je recommended u max detaljima i 1920 rezi core i7 sa minimum 560ti ili 6950 radeonka pa na više

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Horned Reaer kaže...

Kažu da je recommended u max detaljima i 1920 rezi core i7 sa minimum 560ti ili 6950 radeonka pa na više

tko kaže? recomended uglavnom ne znači uvijek max detalje

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
14 godina
Crysis 2

može li hd6850 toxic vrtit na max detaljima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
robimarko kaže...

da, ovaj mi je javio

ššššš - možda su u šumi
16 godina
robimarko kaže...

Najjači ste mi... XD

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
16 godina
Crysis 2

Jel ovo već bilo?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Jel ovo već bilo?

Ma meni za 7 dana stizu 2x HD 6970 i AX850 tako da....

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Jel zna neko,igram betu i stao sam na levelu kada uđem u kuću od onog lika,izgleda kao dr.house,sjednem na onu stolicu,sve pet i poslije ovaj otvori vrata uđe u sobu i stane(ne mrda),a u sobi mogu gledati u mikroskop i teleskop te paliti i gasiti tv,a taj lik cijelo vrijeme samo stoji,jedino kada stisnem 1 za zamjenu oružja,pukne prozor u sobi(koliko puta stisnem 1,toliko puta pukne,mogu u nedogled{#}),jel zna neko kako dalje{#}

EDIT:nema veze,prošao sam nekako,izgleada da je to zato jer je beta pa nije još kako treba...Isprićavam se za preprićavanje,nisam znao,bio sam zapeo,a igra je stvarno mrak

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 22:15 (1BIT).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Horned Reaer kaže...

i warhead bi pri toj konfi stekao na toj rezi + max detalji

16 godina
1BIT kaže...

Jel zna neko,igram betu i stao sam na levelu kada uđem u kuću od onog lika,izgleda kao dr.house,sjednem na onu stolicu,sve pet i poslije ovaj otvori vrata uđe u sobu i stane(ne mrda),a u sobi mogu gledati u mikroskop i teleskop te paliti i gasiti tv,a taj lik cijelo vrijeme samo stoji,jedino kada stisnem 1 za zamjenu oružja,pukne prozor u sobi(koliko puta stisnem 1,toliko puta pukne,mogu u nedogled{#}),jel zna neko kako dalje{#}

EDIT:nema veze,prošao sam nekako,izgleada da je to zato jer je beta pa nije još kako treba...

Pa dobro čovječe šta pišeš sa spoilerima zatamni to pa nek čita tko želi...ne moraš nam sad ispričati pola igre

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
16 godina
Horned Reaer kaže...

Pa dobro čovječe šta pišeš sa spoilerima zatamni to pa nek čita tko želi...ne moraš nam sad ispričati pola igre

Već je napominjano da se nepriča o beti kamoli o prepričavanju misija i radnje.

15 godina
Hyperion kaže...
Horned Reaer kaže...

Već je napominjano da se nepriča o beti kamoli o prepričavanju misija i radnje.

Ma možemo mi trkeljat, ali nema traženja pomoći niti davanja savjeta oko toga tako da ostaje svega par stvari vezanih za "betu" o kojima se može, a to smo već, vjerujem, prožvakali. A za spoilanje se općenito koristi spoiler... ne znam zašto neki članovi to izbjegavaju koristiti.

Što se tiče ovih zahtjeva, ne znam od kud je to, pretpostavljam da su to nagađanja.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 18:20 (Minoza).
17 godina
GSE kaže...
Hyperion kaže...

Jel ovo već bilo?

Ma meni za 7 dana stizu 2x HD 6970 i AX850 tako da....

Kako dobro e!!!! Baš si faca! Meni evo za 30 minuta stiže mješana pica.... {#}

Koga tu zaboli šta tebi stiže za 7 dana.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 18:41 (doktor1).
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Meni za 15 cevapi ^_^

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

Evo meni beta radi, Athlon 64 3700+ single core, 1 GB DDR1, HD4650 512MB, na Gamer-u 1280x1024, 25 fps na više.

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Al najjaći su mi ti frajeri koji se prave face kak imaju jake kompove,a još bolji su mi kad pitaju "Imam Core i7 980x, 2x HD6970, 16gb ram-a,hoće li mi raditi Crysis 2?" 

Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
Jabulani kaže...

Al najjaći su mi ti frajeri koji se prave face kak imaju jake kompove,a još bolji su mi kad pitaju "Imam Core i7 980x, 2x HD6970, 16gb ram-a,hoće li mi raditi Crysis 2?" 

Kao onaj lik sa HD5970 XD

Sa druge strane onaj vidovnjak M4X...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 19:44 (Hyperion).
17 godina
odjavljen

crytek je sve uništio sa konzolama,ovo je smjer cod

vidiš koliko se trude da optimiziraju crysis 2 da se vrti na ps3 u 30 fps sa jadnom grafikom i procesorom,a za pc nemogu optimizirat

Hyperion kaže...
Jabulani kaže...

Kao onaj lik sa HD5970 XD

Sa druge strane onaj vidovnjak M4X...

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Pa naravno da nije optimiziran kad ovo nije finalni proizvod. Sad oni još moraju do kraja "ispolirat" igru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...

crytek je sve uništio sa konzolama,ovo je smjer cod

vidiš koliko se trude da optimiziraju crysis 2 da se vrti na ps3 u 30 fps sa jadnom grafikom i procesorom,a za pc nemogu optimizirat

Da bar ništa ni neoptimiziraju za PC, hoću max quality engine-a. Žalim što neizbace Hyper High postavke za Crysis 1, a znam da su moguće jer sam i sam dizao kvalitetu slike sa opcijama nekim, a još više se može napravit sa boljim teksturama i sa oni tod-ovima (time of day).

Samo to ubije PC u pojam skroz no neka zbog takve grafike vrijedi i izgubit oči na 20fps-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 20:04 (Hyperion).
16 godina
Hyperion kaže...
Samo to ubije PC u pojam skroz no neka zbog takve grafike vrijedi i izgubit oči na 20fps-a.

isti si moj brat... igrat će na 19x10 rezoluciji sa max detaljima i 15 fps samo da mu igra lijepo izgleda, a to šta je neigrivo to ga uopće ne zanima...

eto hvala ti, mislio sam da je on jedini... :)

16 godina
Crysis 2

intervju sa N.Camarillom i rekao je da je ova beta koja je procurila iz siječnja, pa nije to tak staro.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 21:56 (Ad4pt3r).

3 0 hvala 4
16 godina
Ad4pt3r kaže...

intervju sa N.Camarillom i rekao je da je ova beta koja je procurila iz siječnja, pa nije to tak staro.

ako nadmaše Crysis 1 po igrivosti svaka im čast :)... ja se jos uvijek ne odljepljujem od tropskih otoka evo opet prelazim na delta po ko zna koji puta :)

PS: počeo sam gluposti raditi, naganjivam se sa morskim psom, cijepam drva, bacam kokoši u vis pa ih gađam pištoljem i tako :))

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice