Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
bancic123 kaže...

Trenutno sam GOLD nova master,bio sam master guardian -.-

Kad padnes iz MG2 u GN2 javi se... {#}

EUW: Ferritin
12 godina
Counter Strike: Global Offensive

Ovako,frend zeli kupiti CS GO,ali ima mobilni internet preko moba...(USB tethering).Brzina mu je oko 5 mb/s i varira na 2.6mb/s...Pa me zanima,da li bi mu se isplatilo igrati CS preko takve vrste neta?Pa bi vas molio da mi kazete da li bi se isplatilo uloziti pare u CS,jer 11 eura i nije malo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

Ovako,frend zeli kupiti CS GO,ali ima mobilni internet preko moba...(USB tethering).Brzina mu je oko 5 mb/s i varira na 2.6mb/s...Pa me zanima,da li bi mu se isplatilo igrati CS preko takve vrste neta?Pa bi vas molio da mi kazete da li bi se isplatilo uloziti pare u CS,jer 11 eura i nije malo :)

Sto se tice brzine je sasvim u redu ali bitan je ping tako neka ode ovdje pa ga izmjeri... ako je oko 100 ili vise nece nikako igrati.... speedtest.net

12 godina

Javim za par minuta

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Provjerio si je ping prek ospeedtest-a i nije dobro...123

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ehh da ne bude decki moji vi nikaj igrali {#} neka smisli neki drugi nacin ili nekome tko mu je blizu da se spoji na wifi da je dobar signal...

12 godina

A lako za mene...ali on nemam pojma kako ce xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kaj se desava u  zadnje vrijeme?

krenem igrat competitive i za vrijeme runde nas porazbaca van, neki se mogu spojiti natrag neki ne?

vec sam 2 puta rank izgubio zbog toga...

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
A mi može netko objasniti zašto mu je tako velik ping ako mu je mob odmah pored kompa?
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 0:37 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zato sto je to mobilni internet.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
15 godina
Endymon kaže...
A mi može netko objasniti zašto mu je tako velik ping ako mu je mob odmah pored kompa?

Mobilne mreže inače imaju dobru propusnost a velik ping zbog lošijih veza sa serverima pretpostavljam među operaterima.

Pingu ;)
12 godina

Evo ovako,posto sam htio da mu 100% bude provjeren ping i da je na speed testu sve tocno,rekao sam mu da provjeri ping preko moba.Kada je napravio test speedtest-a preko moba,ping mu je bio 123ms.Zatim sam mu reko da provjeri preko kompa i sada mu pise da mu je PING 32ms.Ok,odluka mora pasti,da uzme igru ili ne?Posto sada vidim da mu je preko kompa ping odlican.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 9:35 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni to izgleda nemoguce al dobro. Pa jel tolki problem otic kod tebe il nekog i probat bas u igri kak se ponasa? Nemora bit ni cs moze nes drugo cist da vidi.

12 godina

Ma imas pravo,doci de do mene spojit cemo mob i odigrat partiju,da vidimo kako radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

U odnosu na bravo, di sam ima HS ratio 30%, sad na Phoenixu iman 50%. DM je čudo jedno.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Evo provjerio sam ping i krece se oko 50 a na momente zna drasticno skociti na 130 i tu osjetim probleme,ali nije to jako cesto.E sad me zanima,da li postoji mogucnost,da se to cudo zaustavi(taj visoki ping)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja igram vec 4 godince cod4 na mobilnom internetu ping je od 75 do 110/120 (al kad se poveca nebude dugo takav jer samo moram namjestit stick da bolje uhvati signal) nikad problema nisam imo jedina prednost toga je sto mi nekad zna brutalno zalijepit metak a mana je sto neko ko ima 30 ping prije vidi tebe nego ti njega pa ima malu prednost da te ubije tako da ne vjerujem da bi trebalo bit problema sa cs go...

0 0 hvala 0
17 godina
NinoZDS kaže...

ja igram vec 4 godince cod4 na mobilnom internetu ping je od 75 do 110/120 (al kad se poveca nebude dugo takav jer samo moram namjestit stick da bolje uhvati signal) nikad problema nisam imo jedina prednost toga je sto mi nekad zna brutalno zalijepit metak a mana je sto neko ko ima 30 ping prije vidi tebe nego ti njega pa ima malu prednost da te ubije tako da ne vjerujem da bi trebalo bit problema sa cs go...

Ili ako kliknete u istom trenutku da ispalite metak, njegova instrukcija će prije doći do servera i on će te ubit (prije će puknut) :D

17 godina

Doci ce i negov u csu, hrpu puta mi se desilo pucam u lika i on u mene i obadva poginemo :D

15 godina

Do ping 100 je igrivo jer je netcode rađen na lag kompenzaciji i CS:GO sa pingom 100 možete bit ravnopravni, dok na 1.6 sve veće od 60 se osjecao lag.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

OK,hvala na informacijama.Kupujemo igru,samo da se sredi paypal.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Da li bi ko tia napravit hrvatski tim nas 5,6 da igramo redovito ono kroz popodne, večer?

Dodajte me ako je ko zainteresiran steam ime trenutno mi je Veliki Seljak  ;)

Nije bitan rank, nije bitno jeste li loši itd, samo nek igramo lagano kome je gušt nek me doda.

4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Momci dobio sam vec 3 oklade a niti jedan item. Jer to do stema? Znaci samo mi vrati ono sto sam ulozio i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kakve oklade????

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Kakve oklade????

Csgo lounge.

13 godina

Uzmi slobodno ja igram ps4 killzone bez ikakvog stekanja preko mobilnog interneta na iphoneu 4(hotspot) i sve ok radi s tim da mi nije niti cijelo vrijeme 3g signal..

inace mene zanima dali mi neko moze rec koje su prednosti ove operacije phoenix koja se dodatno placa..??

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Jbt,ova stvar je postala sve ozbiljnija :)I LIKE IT!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako se kladiš samo na sigurne timove sa jako malom kvotom i itemima koji imaju mizeran value moze biti to.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
12 godina

Kreira san grupu Bug.hr CS:GO MM.

Ime govori 1000 riječi. Ko oće competitive priključi se.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ako se kladiš samo na sigurne timove sa jako malom kvotom i itemima koji imaju mizeran value moze biti to.

Igrao sam na united5. 36% na njih i nista dobio nisam.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice