Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Counter Strike: Global Offensive

Instalirao sam CS:GO nakon 3 mjeseca pauze, i sad imam veliki lag. Onako, odjednom se počnem teleportirati metar unaprijed i tako to. 

Ako znate neke komande ili bilo tšo da mi pomognete jer nemam volje tražiti i isprobavati gdje je problem. Možda je stvar u nekim osnovnim komandama koje ja ne znam.

Napomena:u drugim igrama nemam problema s lagom, a nisam imao problema ni s cs-om do sad.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz ekipa

Davno je proslo otkad sam igrao CS GO, igrao sam ga na low settingsu na ovoj konfi sa solidnim fps(50-60)(zeza me steam zbog rama,pa je sttuteralo).

Trenutačno imam 2 gb ram, hoće li biti razlike ako pojačam još 2, pa ću na kraju imati 4gb ram(imam windows 7) Oće biti malo većeg performanca, jer ionak uskoro dobivam novi komp ili konzolu, a zelim iz ovog starog konja što više izvući.

Bitno mi je samo hoću li moći igrati sa 4gb rama na konstant 60 fps, na low settingsima jer znam da je općenito Steam žedan rama.

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Bera kaže...

Pozz ekipa

Davno je proslo otkad sam igrao CS GO, igrao sam ga na low settingsu na ovoj konfi sa solidnim fps(50-60)(zeza me steam zbog rama,pa je sttuteralo).

Trenutačno imam 2 gb ram, hoće li biti razlike ako pojačam još 2, pa ću na kraju imati 4gb ram(imam windows 7) Oće biti malo većeg performanca, jer ionak uskoro dobivam novi komp ili konzolu, a zelim iz ovog starog konja što više izvući.

Bitno mi je samo hoću li moći igrati sa 4gb rama na konstant 60 fps, na low settingsima jer znam da je općenito Steam žedan rama.

Kod mene steam trosi 50 - max 100 mb rama tako da ne znam o cemu pricas, mislim da ti ram nece nista pomoci....

Graficku i procesor ti je pregazilo vrijeme...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 15:13 (zoka).
12 godina
neaktivan
zoka kaže...
Bera kaže...

Pozz ekipa

Kod mene steam trosi 50 - max 100 mb rama tako da ne znam o cemu pricas, mislim da ti ram nece nista pomoci....

Graficku i procesor ti je pregazilo vrijeme...

vuce ti steam rama vjeruj mi, i meni je na starom kompu vuklo, pa sam stavio 4 i bilo je lakse, ali da ti je neka velika razlika, nije :/

13 godina

poZz ljudi zanima me ako neko ima cs go gift dali bi bio dobar pa mi ga dao jel nemam mogucnost kupiti igricu(nemam kartice) u zamjenu mogu ponuditi ako nekom trebaju dota 2 itemi i 1key(vrijedi 2€)

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina

Briljantan video NiP

Pingu ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moze li mi neko pomoci imam problem , u multplay igricama counter strike i gta san adndreas nemogu pisati sa drugim ljudima(pricati)

0 0 hvala 0
16 godina

pogledaj u opcijama koja je tipka za SAY a koja za TEAM SAY.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pozdrav,
Trazim neke dobar team te neke igrace za matchmaking...trenutni skill legendery eagle master.

add on steam: HRŽA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nvm.....................

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 22:49 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pingu ;)
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
protjeran

evo, ja ću se vratit na CSGO. Samo da opet nađem ok server iz naših krajeva.

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ogroman trud utrošen u ovaj video, vrhunski rad

NiP at CPH games

Pingu ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

hahha

decoy inače uzme 1HP

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Upravo mi se skida igra, gdje igrate? Tj. dal ima nekih domaćih servera, ili gdje se već okupljaju naši ljudi...

bmak.help@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
studentvz kaže...

Upravo mi se skida igra, gdje igrate? Tj. dal ima nekih domaćih servera, ili gdje se već okupljaju naši ljudi...

Ima barem ja igram na zgubidanima balkanska ekipa... server koji je postajao u css ako se ne varam i 1.6 puno mapa i par modova se vrti... ip: 193.104.68.116:27015

15 godina

Povjerenjem sam dao password ovom liku, on je ukra acc

http://steamcommunity.com/id/Aeonez

Zajeba sam se jer mi je Guard bia isključen, al pošto ga znam ovako iz matchmakinga virova sam mu.

Samo se nadam da ce ga Valve banat, ja sam prijavia Hijack i dostavia sam svaki TransactionID i InvoiceID sa paypala tako da će mi account bit vraćen.

Samo da ova budala ne širi neka sranja i tako, TO NISAM JA.

Ovo sam ja http://steamcommunity.com/id/accprodaja

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

@Vapor, htio meni uzeti acc.Kao dobio si ban na esl-u ili nečem pa mu treba acc na sat vremena. Jos sam povjerovao da si ti, ali kad je lik rekao da ugasim Guard-a, odmah sam znao da to nisi ti! Jos je lik požurio da odgovaram (ono kad lik stvake 2 sekunde stavlja upitnik) i onak nekim retardinarim skračenicama piše.

Najveća prekretnica je bila kad sam izmjenio pass i lik me pita za Guard. Ja velim da ću ti poslati na bug. On meni što?. - Tu sam ga prokužio i onda lik veli da ugasim Guard-a. Samo sam te(ga) obrisao.

Đubre jedno pokvareno!

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
null kaže...

@Vapor, htio meni uzeti acc.Kao dobio si ban na esl-u ili nečem pa mu treba acc na sat vremena. Jos sam povjerovao da si ti, ali kad je lik rekao da ugasim Guard-a, odmah sam znao da to nisi ti! Jos je lik požurio da odgovaram (ono kad lik stvake 2 sekunde stavlja upitnik) i onak nekim retardinarim skračenicama piše.

Najveća prekretnica je bila kad sam izmjenio pass i lik me pita za Guard. Ja velim da ću ti poslati na bug. On meni što?. - Tu sam ga prokužio i onda lik veli da ugasim Guard-a. Samo sam te(ga) obrisao.

Đubre jedno pokvareno!

A evo javio mi se čovjek koji je kupio moj acc. Kaže da je sa mog accounta čopio bar 10 accountova, pola blokiranih frendova kojima je pokušava čopit. 

Al ja dobivam nazad svoj, sve transakcije uredno dostavljene steam supportu.

Ljudi, žao mi je iskreno ako ste nabasali.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 0:46 (Vapor).
14 godina
neaktivan

Igra neko Global Offensive na PS3? nek mi se javi na PM :)

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Support mi je vratio account, a ja se još jednom ispričavam svima koji su nabasali zbog mene.

Pingu ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Video da se naježiš, koji preokret i to na kakav način

Pingu ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dodajte me: scopeus {#}

www.key4game.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dodajte me opet vi sta ste me izbrisali.

vaporHR

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo ja se malo kasno javljam, ali vidio sam i ja cudno mi kad je promjenio steam name na vaport prodajem acc ... meni se hvala bogu nije javljo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

dodao si me prije par dana. Dakle, jesi li to ti, ili si ti prodani evil alter ego?!?!?!? 

ps. acc posuđujte samo ljudima za koje znate gdje žive {#}

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pad0branac kaže...

dodao si me prije par dana. Dakle, jesi li to ti, ili si ti prodani evil alter ego?!?!?!? 

ps. acc posuđujte samo ljudima za koje znate gdje žive {#}

Ja sam to, ušao sam u CS GO Croatia grupu i dodavao ljude jer su ti većinom bili bivši prijatelji.

Pingu ;)
15 godina

Stigao odličan update

Pingu ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dali ima zainteresiranih da se napravi ozbiljan cs go klan?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ofc

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice