ima li tko problema sa CS:GO? sad sam završio match prvi nakon 3 dana i išlo mi je bruuuutalno...a sad se ne mogu connectati niti na jedan server, nema mi ranka, ne mogu pogledati svoje prošle matcheve ?!?!
ima li tko problema sa CS:GO? sad sam završio match prvi nakon 3 dana i išlo mi je bruuuutalno...a sad se ne mogu connectati niti na jedan server, nema mi ranka, ne mogu pogledati svoje prošle matcheve ?!?!
I ja imam problem sa ulaskom http://prntscr.com/79p0z3 zanemarite rank to sam sad pao za 2 igrao sam solo te dobijao unraked ljude koji su kao iz
Moj problem se upravo riješio
Jel bio koji ban vejv ovih dana?
Jel bio koji ban vejv ovih dana?
koliko ja znam, nije
UPDATE: Došla nova operacija :)
I nešto novo oko rankinga..
Tako je, baš i ja gledam, cijena 5 i nešto sitno eura
Tako je, baš i ja gledam, cijena 5 i nešto sitno eura
5.49evra nove kutije nove mape i jedan ruzni noz haha
RIP cijene opet..
Sad su baš užasno niske, ne sjećam se da je ikad AK Redline FT bio ispod 4€.
Dosao novi update.Xp sistem i neke mape..
Jedva ugrabih AK Redline ispod 4€, 3.76€ sa neka 2 bezvezna stickera i pokupio AWP Redline za 5.34€ sa NIP Katowice 2015 stickerom, nije loše :)
Najlipši nož kojeg san ikad ima Flip knife Dopler
"Malo" je košta 120e, neznam jeli full purple gore rijedak ili ne ali prepre mi izgleda, vjerojatno ga nikad neću prodat
Tek sam se nedavno navukao opet na CS:GO (igrao sam ga u beti davno) no fali mi ekipe s kojom mogu baciti partiju.
Rank mi je Silver Elite, a najčešće igram navečer.
Link na steam account:
http://steamcommunity.com/id/andre_delambre
Gledao sam trilluxe na youtubeu, nisam shvatio ono sa rank levelima nesto kad se kupi operacija, tko zna o cemu se radi?
Najlipši nož kojeg san ikad ima Flip knife Dopler
"Malo" je košta 120e, neznam jeli full purple gore rijedak ili ne ali prepre mi izgleda, vjerojatno ga nikad neću prodat
Sa takvim izgledom košta on dosta više od 120€
Gledao sam trilluxe na youtubeu, nisam shvatio ono sa rank levelima nesto kad se kupi operacija, tko zna o cemu se radi?
Koliko sam ja skužio, to nije uopće povezano s Rank MM sistemom, nego samo ovako kada dobiješ rankup u rankingu misija, dobiješ nekakav drop.
veseli MM, nikad bolje, SS od jucerasnjih 5 gejmova, 3 gejma spinboteri, ovaj u inferno je li la, mozda wh ili smurf (imao je 200 hrs, tako da legit LEM nije) i prvi gejm mirage gdje su svi legit bili smo dobili...uglavnom uzas, par tjedana nema vac wave-a i MM je vec neigriv...ugl. posto nas je 5 kad je spinboter netko abandona i onda odmah surramo, iako uvijek probamo izvuc koju rundu
Koliko sam ja skužio, to nije uopće povezano s Rank MM sistemom, nego samo ovako kada dobiješ rankup u rankingu misija, dobiješ nekakav drop.
Ma to je brijem slican sistem ko u lolu (lvl30 cap,a skill grupe su sasvim druga stvar) ono samo sto ovdje nevidim nekog pretjeranog smisla.
Kupio ovaj novi noz za 198, prodajem za 245. Tezak rizik preuzea ako mi priko noci padne 100€ cijena popizdi cu :D
http://steamcommunity.com/market/listings/730/%E2%98%85%20Falchion%20Knife
edit. zajeb
Sa takvim izgledom košta on dosta više od 120€
Flip je manje vise trash su svi (sve ispod 200 eur je trash) za neku cijenu
Fawk volvo,odigram mec protiv 3 globala,ne znam jesam li rank upao jer su serveri down i ne prikazuje mi rank vec pola sata
btw. protekla 3,4 meča s rusima u timu sam winao,ne znam jel to sreca ili su se ljudi civilizirali :D
EDIT: ne mogu ni na community serverima igrati,dafuq?
Nisu, imao si luck. Nešto mi lagga danas i jučer stalno na serverima. Možda je povezano.
Danas nakon matcha, neke stvari se nikad ne mijenjaju
Tebi to smeta a ne 90% scammera na steamu?
Djece ima na sve strane, a ti stavi fino da ti na profil mogu samo frendovi komentare ostavljati
Sta se obazires na komentare debila koji misle da je ustaša imenica u ženskom rodu.
Sta se obazires na komentare debila koji misle da je ustaša imenica u ženskom rodu.
Hahahah jel možda ustaš?
a svašta
Padezi bancicu padezi ...........
Nego, super mi je ova operacija, puk'o sam 10 evra da pokusam trade up ali nije islo
Na kutijama se da strasno dobro zaraditi, cak sam na smurfa stavio operaciju, dropa kutija odma
bancic legenda hahahaha
Ustaša je imenica muškog roda,pravilno bi bilo ovako:
"xaxaxa ustasa retardirani"
Ja i dalje stojim iza ovoga,vi ocito i ne znate znacenje rijeci "ustasa".
Ustaša je imenica muškog roda,pravilno bi bilo ovako:
"xaxaxa ustasa retardirani"
Ja i dalje stojim iza ovoga,vi ocito i ne znate znacenje rijeci "ustasa".
Sinko moj ostavi se counter strikea... pa ja bi te bacio na prvi osnovne iz hrvatskog...
To je imenica koja je muškog i ženskog roda, koja završava na -a.
Jednina: On je ustaša, ona je ustaša
Množina: Došli su ustaše, Došle su ustaše