Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.404.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Realno ovi jeftini misevi su qrac,pogotovo ako igras na nizoj senzitivnosti i moras dosta micati misa,cesto zna "zastekati".

Ali to i nije takav problem jer na njuskalu nadjes neki rabljeni mis ko g400 za 100kn,ili ustedis nest para i kupis neki normalniji gaming mis za kakvih 200kn (ako ti bas i nije tolko vazan mis).

Ako vec imas para,preporucio bi SteelSeries Sensei,vjerojatno najbolji mis na trzistu.

BCko
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

odigram jednu mapu na casualu i dropa mi chroma case haha 

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 16:36 (vigor_hr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam Chroma Case, trenutno se prodaju po 6,70€ pa ako je netko za trade u tom rangu moze se javiti, imam Market cooldown do 3.2. jer sam tek prvi puta nesto uplatio na account, ako netko moze prodat neka se javi i moze zaradit posto ce cijena jako pasti! moj steam

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
bancic123 kaže...

Realno ovi jeftini misevi su qrac,pogotovo ako igras na nizoj senzitivnosti i moras dosta micati misa,cesto zna "zastekati".

Ali to i nije takav problem jer na njuskalu nadjes neki rabljeni mis ko g400 za 100kn,ili ustedis nest para i kupis neki normalniji gaming mis za kakvih 200kn (ako ti bas i nije tolko vazan mis).

Ako vec imas para,preporucio bi SteelSeries Sensei,vjerojatno najbolji mis na trzistu.

Ne bih se slozio s tobom. Po meni je najbolji na trzistu Zowie FK1/EC1. U hrvatskoj ima za kupiti samo fk1. 

Proguglaj malo pa ces vidit da fk1 ima puno bolji senzor (kazu da je najbolji taj senzor), dok oblik sad ovisi kak tebi pase.

Inace, u dizajniranju tih miseva su im pomogli pro cs igraci. Ec je heaton, a fk je neo.

14 godina
neaktivan
Luka123 kaže...
iAvenger kaže...

Miš sa skillom nema apsolutno nikakve veze...možeš ti imat miš od 600kn ili miš od 50 jednako ćeš igrat. Istina je da su ovi kvalitetniji i udobniji za dlan. Ali u konačnici ruka se navikne na onaj miš koji joj paše. Ja imam od Prestigia neki za 100kn sam ga kupio i imam ga već 3 godine, uskoro ću nadogradit i to. 

moja preporuka je deathadder 3.5g ili nesto jeftiniji nasljednik od  mx518> g400s sa 0 akceleracijom, isto tako postoji i tema za ovakve stvari, a iavenger bi trebao malo manje gluposti pricati i trollati, daj si sam facepalm.

Ja ne trollam niti pričam gluposti, vrati se unazad 10 godina kada se cod2 igrao i druge igre...tada nisu postojali svemirski miševi koje danas imamo i ljudi su i dalje igrali sa ogromnim skillom. Tko god misli da treba miš od 500-600 kn da bi bio "pro" je samo razmažen današnjim novotarijama i mitovima poput dpi-a,,,naravno nećeš uzeti miš iz kauflanda za 20-30kn...ali po meni sve iznad 150kn za miš je preseravanje. 

13 godina
bancic123 kaže...

taj steelseries sensei je copy paste od microsofta dobrog starog intelli explorer misa :D koji mi radi nakon 6 godina savrseno kao od prvog dana

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

taj steelseries sensei je copy paste od microsofta dobrog starog intelli explorer misa :D koji mi radi nakon 6 godina savrseno kao od prvog dana

Old skul,frend ga ima,odlican mis.

BCko
12 godina
neaktivan

Ima li itko od vas slucajno za prodati razer abyssus ili deathadder nigdje ih nemogu pronac deathadder samo u wot izdnju a abyssus NIGDJE! Razmisljao sam o kupnji preko ebaya sto vi mislite o tome i kako mogu znati da nije fejk ili tako nesto? Netko kupovao preko ebaya skuplje miseve?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...
Luka123 kaže...
iAvenger kaže...

Miš sa skillom nema apsolutno nikakve veze...možeš ti imat miš od 600kn ili miš od 50 jednako ćeš igrat. Istina je da su ovi kvalitetniji i udobniji za dlan. Ali u konačnici ruka se navikne na onaj miš koji joj paše. Ja imam od Prestigia neki za 100kn sam ga kupio i imam ga već 3 godine, uskoro ću nadogradit i to. 

moja preporuka je deathadder 3.5g ili nesto jeftiniji nasljednik od  mx518> g400s sa 0 akceleracijom, isto tako postoji i tema za ovakve stvari, a iavenger bi trebao malo manje gluposti pricati i trollati, daj si sam facepalm.

Ja ne trollam niti pričam gluposti, vrati se unazad 10 godina kada se cod2 igrao i druge igre...tada nisu postojali svemirski miševi koje danas imamo i ljudi su i dalje igrali sa ogromnim skillom. Tko god misli da treba miš od 500-600 kn da bi bio "pro" je samo razmažen današnjim novotarijama i mitovima poput dpi-a,,,naravno nećeš uzeti miš iz kauflanda za 20-30kn...ali po meni sve iznad 150kn za miš je preseravanje. 

Nije zvaka za seljaka. Ne blamiraj se. Igraj sa dobrim misem pa pricaj, i nemoj mi sad napisat da jesi, jer da jesi nebi ovo pisao. Moj aim prije g502 i poslje g502 su zemlja i nebo. Odijelo ne cini covijeka, ali svakako moze pomoci.

13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

ok, nisi troll al' zaista pričaš gluposti! xD

10 godina u nazad se igralo sa mx518 ili x7, koji su i danas "svemirski" za razliku od nekih, samo imaju svoje dostojne nasljednike...

itekako se odražavalo na skill, isto kako i danas a i kako će uvijek.

slabiji (nazovimo jeftiniji) miševi od neudobnosti imaju daleko gore nedostatke poput negativnog odziva i low senzora do akceleracije koja je nekontrolirana i slično.

jedno je kada se ti navikneš na lošu kvalitetu pa tvrdiš kako je svejedno...

al' sasvim je drugo kada tebi kroz dlanove prođu miševi od 50 do 1000 kuna.

nemoj me krivo shvatiti, ne kurčim se da ja imam para pa mijenjam miševe, al' svakako tvrdim iz iskustva i podosta brandova mijenjao jesam.

weedafuqyee
14 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...
iAvenger kaže...

ok, nisi troll al' zaista pričaš gluposti! xD

10 godina u nazad se igralo sa mx518 ili x7, koji su i danas "svemirski" za razliku od nekih, samo imaju svoje dostojne nasljednike...

itekako se odražavalo na skill, isto kako i danas a i kako će uvijek.

slabiji (nazovimo jeftiniji) miševi od neudobnosti imaju daleko gore nedostatke poput negativnog odziva i low senzora do akceleracije koja je nekontrolirana i slično.

jedno je kada se ti navikneš na lošu kvalitetu pa tvrdiš kako je svejedno...

al' sasvim je drugo kada tebi kroz dlanove prođu miševi od 50 do 1000 kuna.

nemoj me krivo shvatiti, ne kurčim se da ja imam para pa mijenjam miševe, al' svakako tvrdim iz iskustva i podosta brandova mijenjao jesam.

Naravno nitko ne kupuje slabije jeftine miševe ako im nisu za ruku udobni, niti kažem da se mora kupovati najjeftiniji šrot. Recimo imam prestigio pj-ms02 oko 3 godine ak se ne varam i dobro me služio tih par godina, platio sam ga oko 100-120kn ako se ne varam, kao što rekoh uskoro ću ga spremiti i kupiti novi, opet za do max 150-200kn, skuplji mi stvarno ne treba niti mi se isplati kupiti neki dva-tri puta skuplji, samo zato što ima "milijun" dpi-a ili zato što se zove "r@z0r". Najviše gledam da mi je udoban, paše na ruku i da je od kvalitetnog proizvođača. Ostalo što diže cijenu ( par dodatnih tipkica, osvijetljenje, utezi, bežični, ) nekome nužno treba, nekome ne. Ionako je tržište takvo da uvijek nabacaju hrpetinu takvih overpriced proizvoda što mnoge zaslijepi...nemoj me krivo shvatit...ali evo ti znaš kakav je tvoj skill...ako imaš sad neki miš koji si ajmo reći platio 700-800kn, da ti netko da miš koji ti je udoban za ruku, ima kvalitetan senzor itd i košta 200-300kn, jel bi igrao lošije ili bolje? Da li ti ta razlika od 400-500kn igra bitnu ulogu u gamingu?

Neeeegooo da ne skrečem s teme, da li je netko danas imao problema sa server crashevima? Danas dva puta izbacilo sve igrače sa servera, i zeznulo usred igre.

17 godina
moderator

Potpuno ste zastranili s raspravom o miševima - mijenjajte topic ili se držite teme u kojoj ste!

...
Moj PC  
12 0 hvala 4
13 godina
neaktivan

5 0 Vodimo. 2 se reconectaju, i od te runde kila nisam vidio. GG

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam quitao do nekih boljih vremena, back to arma 2:)

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
13 godina

Jel se i vama ikad desilo da vam je puna kapa CS:GO MM-a (Rusi, 64tick...). Ja pocea sad samo faceit igrat, em sto je 128tick i sta su normalniji ljudi. Ko oce igrat nek mi se javi na PM, nek posalje steam ID pa cu ga dodat. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Jel se i vama ikad desilo da vam je puna kapa CS:GO MM-a (Rusi, 64tick...). Ja pocea sad samo faceit igrat, em sto je 128tick i sta su normalniji ljudi. Ko oce igrat nek mi se javi na PM, nek posalje steam ID pa cu ga dodat. 

Je. Ali face it se placa. Ja sam ti malo zadrt, i stvarno ne mislim da bi trebao dodatno placati da igram "normalno". Ako me kuzite. Platio sam igru i placam one ajmo rec dlcove. Sad jos da placam 128tick i igru bez cheatera, ne pada mi napamet.

15 godina
neaktivan

U čemu je razlika ?
Čitam da je bolje igrati na 128 tick serverima, da su puške preciznije, da metak ide gdje i naciljaš, je li to jedina razlika ?
Da li bi osjetio ikakav pad fps-a u odnosu na standardne 64tick valve servere ?

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Registracija je nesto bolja, ali opet nije savrseno. Isto tako movment ti je gladi, mozes lakse izvoditi skokove.

E sad ako ti fpsi padaju ispod 128, nisu stabilni, onda ti bas nece biti super i opet ces imati problema.

Jedan od glavnih razloga koji je Valve naveo zato nema 128 tick MM servera, jer da ljudi nemaju dobre kompove. Ok neki nemaju, ali je i sam Valve sjebao performanse igre kroz update.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 12:57 (infinite).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Osim što su stabilniji troše i dsota više CPUa tako da sumnjam da će valve napraviti takav korak pošto bi to značilo još hardvera za njih a nema nikakve potrebe kad i ovako igra 300 000 ( mali edit pošto sam pogledao steamstats i peak je oko 450 000  ) ljudi CS:GO ;) Njima je samo bitno da se prodaju itemi poput ovih misija, weapona i sranja i boli ih đon za ostalo :P

A što se tiče Faceita on je besplatan, plaća se samo ako želiš igrati onu neku njihovu ligu ali to preporučam samo zagriženim igračima sa nekim timom pa da svi skupa igrate ili nešto jer moraš dosta igrati kako bi skupio bodova za neku od nagrada iz tih liga. Inače imaš i besplatne turnire, besplatne lige i sve ostalo tako da ako igraš tamo konstantno i ako igraš dobro možeš zaraditi bodove te si te bodove zamijeniti za premium.

Meni se platforma osobno sviđa i tu i tamo zaigram na faceitu kada mi se neda MM. Također, kome god je bitan rank, na faceitu se ne gube niti dobivaju csgo steam rankovi nego imaš neki njihov Faceit level.

www.crohq.org
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 13:35 (gicago).
15 godina

meni bas ti FaceIt rankovi i nisu jasni, ali da je bolje igrati tamo je. ajmo reci da su bolji igraci, ali uvijek ima random padobranaca sa 50h koji nemaju pojma osnove. serveri su 128, a i ono sto se meni vise svida je nema friendly dmg-a i runda je 1:45/35. isto igram tu i tamo CEVO, ista stvar kao i FaceIt, mozda cak i bolja sa in-depth statsima i nesto jacim igracima, runda je isto 1:45/35 i nema friendly dmg-a

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
infinite kaže...

Registracija je nesto bolja, ali opet nije savrseno. Isto tako movment ti je gladi, mozes lakse izvoditi skokove.

E sad ako ti fpsi padaju ispod 128, nisu stabilni, onda ti bas nece biti super i opet ces imati problema.

Jedan od glavnih razloga koji je Valve naveo zato nema 128 tick MM servera, jer da ljudi nemaju dobre kompove. Ok neki nemaju, ali je i sam Valve sjebao performanse igre kroz update.

Znači ništa od toga za sada, igram na integrali 30-40 fps-a na dust 2, na ostalim 25-35, pa dok se ne kupi kakva grafička ostat ću da ćalim na valve serverima

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan

Otvorio noz u 4 ujutro HAHAHAH ne vjerujem 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 4:28 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
22 0 hvala 2
17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Otvorio noz u 4 ujutro HAHAHAH ne vjerujem 

HAHAHAHAHHA "tresem se" Ne znam tko si, ali si kralj!

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina
neaktivan

nekoliko noob pitanja:

1. kakvi su uvjeti za dobivanje crate-ova? Primjetio sam da najjbolji u timu dobiju ali vidim i da osim toga neki znaju dobiti

2. Ima li ikakva razlika izmedju casual i ostalih nacina igranja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Abomb kaže...

1. kakvi su uvjeti za dobivanje crate-ova? Primjetio sam da najjbolji u timu dobiju ali vidim i da osim toga neki znaju dobiti

Drop skinova i caseova je potpuno random, score i pozicija u timu nema nikakav uticaj na to

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 11:54 (Haker_x).
14 godina

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako ima neki gold nova 1-2 ,a želi igrat u timu,a ne random rusima i klincima nek se javi jer sam već prelud.

znači dobijem jednu ok tipove koji komuniciraju ali dobijem onda triput zaredom panjeve.

jednostavno mi popiju živce na slamčicu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

ja sam Nova 2, ne igram bas MM, ali mozemo nabacit tu i tamo, uvijek igramo frend (Nova 2) i ja pa bi nam pasala jos 2-3 da budemo i full premade! add: Mr. zix 

samo se javi kad me addas da znam tko i sto salje.

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gold 3 sam, dodaj me: steamcommunity.com/id/kumkvat
Lieber tot als rot
14 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

A nemoj hebat u PM hahahha