Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.732
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Roko567 kaže...

Joj onaj zgubid@ni server, kakvo smeće ne vjerujem... Reko idem probat neki balkanski server, uđem tamo i začudim se kako likovi nemaju pojma. Top fragger sam i samo mi doleti ban... Šta reći. A više admina nego igrača na serveru i ne zna se koji je gori.

Ma mani se takvih servera, tu ako si bolji od njih odma očekuj kick ili ban...nema tu časnih igrača...

14 godina
Robocraft22 kaže...

može mi netko reći par twitch channela gdje je moguće osvajati cs:go iteme? isprobao bih malo sreću {#}

Hmm, trilluxe i natosaphix su poznati po giveawayima i fun ih je gledati, imaju youtube channel i twitch potrazi malo :)

14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Znači igram competitive, i naravno u neprijateljskom timu lik sa VAC banom igra bez srama. Trebali bi postrožit banove, ako dobiješ ban u jednoj valve igri, dobiješ ih global na svim igrama, tf2, cs 1.6, source, global offensive...i trebali bi poskupiti igru tako da ne mogu za siću kupiti novu igru i ponavljati proces...

1 5 hvala 0
16 godina
iAvenger kaže...

Znači igram competitive, i naravno u neprijateljskom timu lik sa VAC banom igra bez srama. Trebali bi postrožit banove, ako dobiješ ban u jednoj valve igri, dobiješ ih global na svim igrama, tf2, cs 1.6, source, global offensive...i trebali bi poskupiti igru tako da ne mogu za siću kupiti novu igru i ponavljati proces...

Ja imam VAC ban na nekoj f2p igrici na accu, i kaj onda?

Trebo bi se sramit igrat CSGO?

Lieber tot als rot
13 godina
odjavljen
iAvenger kaže...

KAKO SE SAMO USUDIO IGRAT SA VAC BANOM

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
13 godina
neaktivan

I šta onda ako dobiješ ban na jednoj igri ode i ostalih 50 igara sa steama? Ne lupetaj

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma tko god ima vac ban na svom profilu, je javno osramoćen kao hacker i varalica. Ne zanimaju me nikakva obrazloženja kako i zašto je to dobio, varao si i VAC ban stoji kao dokaz. Izbjegavam takve u širokom luku i reportam čim vidim nekog takvog da igra...čisto da ga provjere opet i za tu igru...i da učine poštenim igračima uslugu i lijepo ban stisnu takvima. Ili kad vidim nekoga da ima 20-30 sati i samo cs:go na profilu, steam lvl 0 a igra kao da ima 500 sati, pobije pol tima, zna gdje će ko kad izviriti..opće poznato da neko kad dobije vac ban tojest skuži ga se..kupi za 3 eura novu igru na novom profilu i može tako unedogled ako ima novaca...svjedočio sam takvima i znam da ih ima dosta...

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Ili kad vidim nekoga da ima 20-30 sati i samo cs:go na profilu, steam lvl 0 a igra kao da ima 500 sati, pobije pol tima, zna gdje će ko kad izviriti..opće poznato da neko kad dobije vac ban tojest skuži ga se..kupi za 3 eura novu igru na novom profilu i može tako unedogled ako ima novaca...svjedočio sam takvima i znam da ih ima dosta...

Ili je smurf?

17 godina
Roko567 kaže...

I šta onda ako dobiješ ban na jednoj igri ode i ostalih 50 igara sa steama? Ne lupetaj

Da, tako treba.

Kada se čiter uhvati cijeli račun mu jednostavno izbrisati, pa ako će kupit ponovno i biti glup da opet vara samo neka baca novce.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
12 godina
iAvenger kaže...

Ma tko god ima vac ban na svom profilu, je javno osramoćen kao hacker i varalica. Ne zanimaju me nikakva obrazloženja kako i zašto je to dobio, varao si i VAC ban stoji kao dokaz. Izbjegavam takve u širokom luku i reportam čim vidim nekog takvog da igra...čisto da ga provjere opet i za tu igru...i da učine poštenim igračima uslugu i lijepo ban stisnu takvima. Ili kad vidim nekoga da ima 20-30 sati i samo cs:go na profilu, steam lvl 0 a igra kao da ima 500 sati, pobije pol tima, zna gdje će ko kad izviriti..opće poznato da neko kad dobije vac ban tojest skuži ga se..kupi za 3 eura novu igru na novom profilu i može tako unedogled ako ima novaca...svjedočio sam takvima i znam da ih ima dosta...

ja sam dobio vac ban i imam ga na profilu i sta sada? to znaci da ne smijem igrati niti jednu drugu igricu?! uzivaj u igri,ne opterecuj se tim,samo ce ti unisitit zabavu,a to je i cilj igrica..

imao sam puno novih acc-ova po 0h i 1level i igrao vs dmg-a i vise i sve normalno.. dali je netko citer mozes vidjeti po njegovim kretnjama i crosshair placementu..

nemoj pisati gluposti nego razmsili i uzivaj u igri.

Amber Heard <3
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Gle ti dobiješ vac ban..i dalje možeš igrati samo na nezaštićenim serverima tojest onima koji nemaju VAC zaštitu..ugl sa drugima koji ponekad i/ili stalno hakiraju...svakako imaš pravo na svoje mišljenje ali ja stojim iza svoga da sve takve treba strogo kazniti navedenim mjerama. Tojest linkat im taj VAC ban na sve igre koje imaju servere zaštićene VAC-om. 

14 godina
neaktivan

Upravo dobio drop na mm-u prvi item vrijediji od 20 centi, AK-47 | Emerald Pinstripe (Minimal Wear) :)

BCko
Moj PC  
1 1 hvala 1
11 godina
neaktivan

Evo jedna parodija na silver igrače (bez uvrede ikome) haha :D

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...

Ma to nema veze s rankom. Mislim velika večina silvera je takva, ali recimo i ja sam silver (nedavno sam tek krenuo competitive)  ali igram counter godinama ( od 1.6, sourcea pa sad i ovaj ) pa imam nekakvu kulturu ponašanja..štoviše nastojim motivirat team kada gubimo umjesto da pljujem po njima...I stvarno me iznenađuje kakvih idiota ima.. i oni kvazipro internet ratnici koji umjesto da supportaju team samo rageaju, psuju i pljuju po drugima čim krivi korak naprave. Da ne govorim o onima koji ubiju svog ili ozlijede namjerno na početku runde (danas sam čak svjedočio jednom takvom specijalcu)...katastrofa...tu ili igraš sa svojim frendovima koje znaš ili bolje ne igrati competitive...jer 80% takvih idiota lurka po cijele dane na competitivu i njajuke po drugima...srednja žalost...

17 godina
odjavljen

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 0:45 (Kordy).

6 0 hvala 0
16 godina
iAvenger kaže...

Reportaš nekog kad igra neku igru, jer je na nekoj drugoj igri banan.

Neznam jesi glup il se praviš glup.

Lieber tot als rot
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
iAvenger kaže...

Reportaš nekog kad igra neku igru, jer je na nekoj drugoj igri banan.

Neznam jesi glup il se praviš glup.

Reportam ako igra sumnjivo i potom vidim da ima VAC ban ( ne gledam tuđe profile, ali ako mi zapadne nešto za oko da je sumnjivo svakako provjerim profil i reportam ako mislim da ima hack). Moje pravo je reportat, zato i služi ta opcija u igri. Ako nema ništa super za njega, ako ima uhvatit će ga. A to što ti misliš ili ne znaš o meni drži za sebe...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 2:03 (iAvenger).
13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...
Roko567 kaže...

Joj onaj zgubid@ni server, kakvo smeće ne vjerujem... Reko idem probat neki balkanski server, uđem tamo i začudim se kako likovi nemaju pojma. Top fragger sam i samo mi doleti ban... Šta reći. A više admina nego igrača na serveru i ne zna se koji je gori.

Ma mani se takvih servera, tu ako si bolji od njih odma očekuj kick ili ban...nema tu časnih igrača...

Znam. I ja dobio ban tamo bas su botine. Ali rebellion server same pohvale. Znacio imao sam skor 34 7, i umjesto plakanja admin samo rekao, svaka cast decko. Tako da samo pohvale za decke iz rebeliona.

13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Prijateljski savijet. U opce se ne zamaraj sa time. Kazem uvijek ako je jedan cheater, uvijek imas 4 igraca koje mos ubit + ako nije toliko ocit cheater, lazes sam sebe da je jednostavno bolji i da si ti taj koji igra lose, te probas unaprijedit svoj gameplay. Ne mislim ništa zlonamijerno, nego ce ti biti jednostavno pshicki lakse, nego plakat da je cheater.

13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...
naPerk777 kaže...

Ma to nema veze s rankom. Mislim velika večina silvera je takva, ali recimo i ja sam silver (nedavno sam tek krenuo competitive)  ali igram counter godinama ( od 1.6, sourcea pa sad i ovaj ) pa imam nekakvu kulturu ponašanja..štoviše nastojim motivirat team kada gubimo umjesto da pljujem po njima...I stvarno me iznenađuje kakvih idiota ima.. i oni kvazipro internet ratnici koji umjesto da supportaju team samo rageaju, psuju i pljuju po drugima čim krivi korak naprave. Da ne govorim o onima koji ubiju svog ili ozlijede namjerno na početku runde (danas sam čak svjedočio jednom takvom specijalcu)...katastrofa...tu ili igraš sa svojim frendovima koje znaš ili bolje ne igrati competitive...jer 80% takvih idiota lurka po cijele dane na competitivu i njajuke po drugima...srednja žalost...

Pa ajde na tvojem ranku stvarno nije u redu. Ja i kad smurfam nikad nisam teamkilao igraca svojega jer je loš, zato što niti u startu nemam od gold nova velika ocekivanja. Ali kad je nas dva eagla i 3 supreme imaju 6 17 scor, i ti izgubiš zato sto je njih do ranka boostao cheater, e njima se krvi napijem. Ja shvacam da neko ima los dan i nemoze ubiti(lag, provider, pad fpsa i puno stvari na kojih sam igrac ne moze utijecati), ali ako ti vidis da covijek zna( crosshair placment dobro igru cita), znaci samo nema broj kilova, nikad takvoga ne teamkilam ni kikam. Prek juce dobili sa likom koji je imao 5 20, ali je imao tako jer bas nije imao srece(znaci uvijek lil tajmin ili no reg) i jos se covijek isprica kaze da mu laga, i nisam ga htio kickat. Ali kazem kad vidim te boostane feggete, znaci trci u pod gleda, ne cuje da plenta, bomba spotana long on stoji 5 minuta na b i te fore, odma ih ubijam i masakriram jer po meni nisu drugo ni zaslužili. Bez uvrede ikome.

13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Prijateljski savijet. U opce se ne zamaraj sa time. Kazem uvijek ako je jedan cheater, uvijek imas 4 igraca koje mos ubit + ako nije toliko ocit cheater, lazes sam sebe da je jednostavno bolji i da si ti taj koji igra lose, te probas unaprijedit svoj gameplay. Ne mislim ništa zlonamijerno, nego ce ti biti jednostavno pshicki lakse, nego plakat da je cheater.

Teško je ne zamarat se kad ti shebe rankup nakon 5 win streaka

13 godina

Pozdrav. Imate li neke Custom mape za preporucit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Pozdrav. Imate li neke Custom mape za preporucit?

Surf mape, zabava zagarantirana

14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
iAvenger kaže...
Roko567 kaže...

Znam. I ja dobio ban tamo bas su botine. Ali rebellion server same pohvale. Znacio imao sam skor 34 7, i umjesto plakanja admin samo rekao, svaka cast decko. Tako da samo pohvale za decke iz rebeliona.

Slažem se, jedino Rebellion su dobri momci.

14 godina
neaktivan
iAvenger kaže..

Slažem se, jedino Rebellion su dobri momci.

+1

Jedina zamjerka je sta ne dopustaju bhop. 

Ionako to nije vise onaj stari, tako da ne znam zasto.

http://instagram.com/bokeh_hour
14 godina
neaktivan

0 2 hvala 0
10 godina
protjeran

ljudi kupujem za par dana noz, m9 bayonet ili karambit... Ima li netko viska da hoce cash ali za jeftinije nego sto vrijedi na marketu ?   

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
technologie kaže...

ljudi kupujem za par dana noz, m9 bayonet ili karambit... Ima li netko viska da hoce cash ali za jeftinije nego sto vrijedi na marketu ?   

scammer alert {#}

BCko
15 godina

u cemu je fora sa scammerima? kako on moze napraviti trejd i mene zah*bat, nov sam u ovome pa ne znam? jedino sto sam trejdao je par kejseva za candy apple glock i ne mogu zapocet trejd dok oboje ne postavimo da smo spremni?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

U ovome slučaju on traži nož za real money. Tako da te može prevariti jer ćeš mu giftati svoj nož, a on tebi neće dati novce. Znači ide na sreću. 

Govorim samo primjer što se može dogoditi.

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice