Eto sad igrao cheater za nas, probas teamkill votekick ali nista.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi su maloumni,ionako ce se mec obrisati.
Ljudi su maloumni,ionako ce se mec obrisati.
Pa to im i kazem. 20 min uzaludinh. Jos on for rage hacks go aimware.net.
Pozdrav ,kupila bi decku za rođ . Cs Go..pa posto se ne kuzim bas u igrice,zanima me dal je dovoljno samo kupit igricu za tih 12,13 eura,ili koliko se vec prodaje na Steamu..ili je i ovo tipa WoW pa se mora mjesecno placat ? Hvala :)
Kupiš jednom i imaš zauvijek, bez pretplate. Jedino tu i tamo dodaju neke nove mape na nekoliko mjeseci, pa ako to hoće igrat, mora izvojit tipa 4€, ali dok se igra, dobiju se dropovi koje može prodat na marketu, tako da ove mape(ovdje se zovu operacije) može dobit praktički besplatno. Ali to je samo bonus na osnovnu igru koja je sama po sebi više nego dovoljna.
Meni sada nakon dobivenog matcha stoji RECONNECT | ABANDON. Eh....
Pokreni igru iz steama, ne sa desktopa.
meni je ovo pomoglo
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3240945
Odi pod RUN i kucaj: "C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair
2 puta mi se ovo desilo,i oba puta sam fixao cineci ovo.
Valve bi trebao maknuti ovaj autosniper.
Fali mi 1 hebeni win za LE,dobijem tim retarda,sam imam 30+ fragova,vodimo 9:3,i onda likovi pocnu uzimat autosnipere.
U drugom halfu nismo mogli disati od njih,4 su bili autosnip,a ja jedini normalno igram igru i smoke-offam ih.
Ovi moji retardi samo rasaju i padaju 1 po 1 od strane autonoobova.
Prilicno je djetinjasto se zaliti na pusku u igri koju ionako svi mogu kupiti.
Fiffy se penzionisao a NiP kao njegovu zamjenu doveo Maikelele-a
vjerovatno najbolji izbor za njih uz twista, s tim da Maikelele ima i dimenziju vise jer je jako dobar sa awp-om
bice zanimljivo gledati ih na DHW-u
odlican izbor uzeti maikelelea, odlican je awp-er..sad cemo vidjet kako ce sad nip funkcioniratii..
Overpowered je puška realno,zato je bio zabranjen na 1.6.
ti uzmi awp i rijesi se tog problema, tako jednostavno
Ja ne kontam kakva je to glupost zabraniti u igri nesto sto je dostupno svima, ako mislis da je overpowered uzmi pa budi najbolji, da je tako ne bi se zalio na nju nego bi uvijek bio prvi. Djecija posla...
Opet sam banned, dakle igramo Mirage neki me retoj zakuca nozem iz cista mira, ja mu vratim i headshotam ga. Kasnije idem bacit bombu i zapne na plafon (isao sam bacit tamo na kombij iz kuce) i vrati se nazad i po tima zakaci 7 days ban.
Ovaj valve i steam mi na k... idu... sa tim banovima.
Opet sam banned, dakle igramo Mirage neki me retoj zakuca nozem iz cista mira, ja mu vratim i headshotam ga. Kasnije idem bacit bombu i zapne na plafon (isao sam bacit tamo na kombij iz kuce) i vrati se nazad i po tima zakaci 7 days ban.
Zanimljivo mi je kako ti u jednom gameu uspiješ 3 puta teamkillat, a ja u 10 gameova možda jednom.
Zanimljivo mi je kako ti u jednom gameu uspiješ 3 puta teamkillat, a ja u 10 gameova možda jednom.
Pa 1 put sam teamkill. Bacio bombu vratila se, potamanilo sve iza mene koji su trcali sta da kazen..
Ja ne kontam kakva je to glupost zabraniti u igri nesto sto je dostupno svima, ako mislis da je overpowered uzmi pa budi najbolji, da je tako ne bi se zalio na nju nego bi uvijek bio prvi. Djecija posla...
Ja igram igru da se opustim,ne da ko idiot stanem na long i cekam da mi retardi lete na nisan.
Jedna stvar je kad jedan lik ima autosnip,ali kad cijeli tim uzme hebenu stvar i samo kempa na sajtu a ti imas retardirane teammateove koji bi prije kupili negev nego smoke,postane jako frustrirajuce.
Ja igram igru da se opustim,ne da ko idiot stanem na long i cekam da mi retardi lete na nisan.
Jedna stvar je kad jedan lik ima autosnip,ali kad cijeli tim uzme hebenu stvar i samo kempa na sajtu a ti imas retardirane teammateove koji bi prije kupili negev nego smoke,postane jako frustrirajuce.
Ne mozes biti vise kezual igrac od mene, upalim igru nekad svako 10 dana nekad nakon mjesec, raspalim deatmatch ili arms race radije nego Casual i opustim se maksimalno.
Autosniper nije nimalo overpowered zato što sjebe ekonomiju totalno jer je skup i ako se pametno odigra smokovima i flashovima može se bacit suprotni tim u 2-3 eko runde
U zadnje vrijeme mi se zna dogodit u da kada se spajam na bilo kaj osim competitive da se spojim na server i da ne mogu odabrat nijednu momcad jer su sve kao pune.
Se jos kome to dogada u zadnje vrijeme?

nije mrtav nego ti nitko ništa ne nudi ili nikog ne zanima tvoj item.
ako si u plusu prilikom trejda ja nevidim niti jedan razlog zašto nebi zamjenio jeftinije za skuplje.
mislim to i jest bit trejda ,ali ako ne gledaš zaradu onda si sam razmisli.
koji itemi
koji itemi
P90 | Emerald Dragon (Minimal Wear)
M4A1-S | Atomic Alloy (Field-Tested)
AK-47 | Blue Laminate (Factory New)
koji itemi
P90 | Emerald Dragon (Minimal Wear)
M4A1-S | Atomic Alloy (Field-Tested)
AK-47 | Blue Laminate (Factory New)
to je trash, ne uzimaj
Nekad poželim makar da ima kao % koliko smo blizu idućoj diviziji ili nešto.
Sad imam 4 wina, 4 defeata i onda 6 winova ali nije me još uprankalo.