Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.401.812
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Eto sad igrao cheater za nas, probas teamkill votekick ali nista. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
zdenko1991 kaže...

Ljudi su maloumni,ionako ce se mec obrisati.

BCko
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
zdenko1991 kaže...

Ljudi su maloumni,ionako ce se mec obrisati.

Pa to im i kazem. 20 min uzaludinh. Jos on for rage hacks go aimware.net.

17 godina
kendola2 kaže...

Pozdrav ,kupila bi decku za rođ . Cs Go..pa posto se ne kuzim bas u igrice,zanima me dal je dovoljno samo kupit igricu za tih 12,13 eura,ili koliko se vec prodaje na Steamu..ili je i ovo tipa WoW pa se mora mjesecno placat ? Hvala :)

Kupiš jednom i imaš zauvijek, bez pretplate. Jedino tu i tamo dodaju neke nove mape na nekoliko mjeseci, pa ako to hoće igrat, mora izvojit tipa 4€, ali dok se igra, dobiju se dropovi koje može prodat na marketu, tako da ove mape(ovdje se zovu operacije) može dobit praktički besplatno. Ali to je samo bonus na osnovnu igru koja je sama po sebi više nego dovoljna.

14 godina
An issue with your computer is blocking the VAC system. You cannot play on secure servers.

{#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina

Meni sada nakon dobivenog matcha stoji RECONNECT | ABANDON. Eh....

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

0 0 hvala 0
14 godina
Tomek.Klc kaže...
An issue with your computer is blocking the VAC system. You cannot play on secure servers.

{#}

Pokreni igru iz steama, ne sa desktopa.

11 godina
Tomek.Klc kaže...

{#}

meni je ovo pomoglo

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3240945

MPLAB C18
14 godina
neaktivan

Odi pod RUN i kucaj: "C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair 

2 puta mi se ovo desilo,i oba puta sam fixao cineci ovo.

BCko
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Valve bi trebao maknuti ovaj autosniper.

Fali mi 1 hebeni win za LE,dobijem tim retarda,sam imam 30+ fragova,vodimo 9:3,i onda likovi pocnu uzimat autosnipere.

U drugom halfu nismo mogli disati od njih,4 su bili autosnip,a ja jedini normalno igram igru i smoke-offam ih.

Ovi moji retardi samo rasaju i padaju 1 po 1 od strane autonoobova.

BCko
Moj PC  
0 13 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prilicno je djetinjasto se zaliti na pusku u igri koju ionako svi mogu kupiti.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
10 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Fiffy se penzionisao a NiP kao njegovu zamjenu doveo Maikelele-a
vjerovatno najbolji izbor za njih uz twista, s tim da Maikelele ima i dimenziju vise jer je jako dobar sa awp-om
bice zanimljivo gledati ih na DHW-u

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

odlican izbor uzeti maikelelea, odlican je awp-er..sad cemo vidjet kako ce sad nip funkcioniratii..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Overpowered je puška realno,zato je bio zabranjen na 1.6.

BCko
13 godina
bancic123 kaže...
Jonja kaže...

ti uzmi awp i rijesi se tog problema, tako jednostavno

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
bancic123 kaže...
Jonja kaže...

Ja ne kontam kakva je to glupost zabraniti u igri nesto sto je dostupno svima, ako mislis da je overpowered uzmi pa budi najbolji, da je tako ne bi se zalio na nju nego bi uvijek bio prvi. Djecija posla...

You better run, you better take cover!
14 godina

Opet sam banned, dakle igramo Mirage neki me retoj zakuca nozem iz cista mira, ja mu vratim i headshotam ga. Kasnije idem bacit bombu i zapne na plafon (isao sam bacit tamo na kombij iz kuce) i vrati se nazad i po tima zakaci 7 days ban.

Ovaj valve i steam mi na k... idu... sa tim banovima.

Moj PC  
0 7 hvala 0
14 godina
Luka123 kaže...

Opet sam banned, dakle igramo Mirage neki me retoj zakuca nozem iz cista mira, ja mu vratim i headshotam ga. Kasnije idem bacit bombu i zapne na plafon (isao sam bacit tamo na kombij iz kuce) i vrati se nazad i po tima zakaci 7 days ban.

Zanimljivo mi je kako ti u jednom gameu uspiješ 3 puta teamkillat, a ja u 10 gameova možda jednom.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
Tomek.Klc kaže...
Luka123 kaže...

Zanimljivo mi je kako ti u jednom gameu uspiješ 3 puta teamkillat, a ja u 10 gameova možda jednom.

Pa 1 put sam teamkill. Bacio bombu vratila se, potamanilo sve iza mene koji su trcali sta da kazen..

14 godina
neaktivan
Smucek kaže...

Ja ne kontam kakva je to glupost zabraniti u igri nesto sto je dostupno svima, ako mislis da je overpowered uzmi pa budi najbolji, da je tako ne bi se zalio na nju nego bi uvijek bio prvi. Djecija posla...

Ja igram igru da se opustim,ne da ko idiot stanem na long i cekam da mi retardi lete na nisan.

Jedna stvar je kad jedan lik ima autosnip,ali kad cijeli tim uzme hebenu stvar i samo kempa na sajtu a ti imas retardirane teammateove koji bi prije kupili negev nego smoke,postane jako frustrirajuce.

BCko
15 godina
bancic123 kaže...
Smucek kaže...

Ja igram igru da se opustim,ne da ko idiot stanem na long i cekam da mi retardi lete na nisan.

Jedna stvar je kad jedan lik ima autosnip,ali kad cijeli tim uzme hebenu stvar i samo kempa na sajtu a ti imas retardirane teammateove koji bi prije kupili negev nego smoke,postane jako frustrirajuce.

Ne mozes biti vise kezual igrac od mene, upalim igru nekad svako 10 dana nekad nakon mjesec, raspalim deatmatch ili arms race radije nego Casual i opustim se maksimalno.

You better run, you better take cover!
13 godina
neaktivan

Autosniper nije nimalo overpowered zato što sjebe ekonomiju totalno jer je skup i ako se pametno odigra smokovima i flashovima može se bacit suprotni tim u 2-3 eko runde

1971- ∞

2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Imate rasprave kao ekipa iz osmog razreda oko sexy uciteljice... Igra je ok, samo da srede sve lagove i sranja i biti ce odlicna.
13 godina
odjavljen

U zadnje vrijeme mi se zna dogodit u da kada se spajam na bilo kaj osim competitive da se spojim na server i da ne mogu odabrat nijednu momcad jer su sve kao pune.

Se jos kome to dogada u zadnje vrijeme?

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Trade thread je mrtav pa tu pisem... Jel se isplati tradr mog itema vrjednog 10.6€ za 3 itema vrijednih ukupno 12.8€?
Lieber tot als rot
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Trade thread je mrtav pa tu pisem... Jel se isplati tradr mog itema vrjednog 10.6€ za 3 itema vrijednih ukupno 12.8€?

nije mrtav nego ti nitko ništa ne nudi ili nikog ne zanima tvoj item.

ako si u plusu prilikom trejda ja nevidim niti jedan razlog zašto nebi zamjenio jeftinije za skuplje.

mislim to i jest bit trejda ,ali ako ne gledaš zaradu onda si sam razmisli.

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
13 godina
8ax kaže...

koji itemi

16 godina
chaselol kaže...
8ax kaže...

koji itemi

P90 | Emerald Dragon (Minimal Wear)

M4A1-S | Atomic Alloy (Field-Tested)

AK-47 | Blue Laminate (Factory New)

Lieber tot als rot
13 godina
8ax kaže...
chaselol kaže...
8ax kaže...

koji itemi

P90 | Emerald Dragon (Minimal Wear)

M4A1-S | Atomic Alloy (Field-Tested)

AK-47 | Blue Laminate (Factory New)

to je trash, ne uzimaj

14 godina

Nekad poželim makar da ima kao % koliko smo blizu idućoj diviziji ili nešto.

Sad imam 4 wina, 4 defeata i onda 6 winova ali nije me još uprankalo.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice