Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.404.277
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Counter Strike: Global Offensive

Uvijek se nadje neki troller koji je jedinstven u sistemu {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...

Uvijek se nadje neki troller koji je jedinstven u sistemu {#}

Koji si rank i koliko sati imas?

13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Roko567 kaže...

Trebali bi nekako popravit taj vote kick sistem... Glupo je da neka četri arogantna Arapa mogu kickat ovog petog jer im se može i to na zadnjoj rundi da lik izgubi rank...

Rijeseno je to odavno. Nemas brige ako te kika "premade".

Očito nije. Kickalo me i izgubio sam rank.

1971- ∞
13 godina

znaci cao csgo 

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma taj Valve stvarno ne zna šta radi, taj cooldown sistem nema nikakvog smisla a kickanje je još uvijek sjebano

1971- ∞

0 0 hvala 0
11 godina
chaselol kaže...

znaci cao csgo 

čekaj, ako često kickaš druge igrače dobije cooldown?!?!? 

WTF

MPLAB C18
14 godina
neaktivan
Evo,odlucio i ja napokon preci na CS:GO sluzbeno :D

Moze mi neko samo reci koja je najbolja stranica za trazenje protivnika za cw?

btw. evo moj posljednji 1.6 frag,pa ako mozete,bacite koji like ako vam se svidja :)

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Moze mi neko samo reci koja je najbolja stranica za trazenje protivnika za cw?

btw. evo moj posljednji 1.6 frag,pa ako mozete,bacite koji like ako vam se svidja :)

Kakva stranica, Odeš na competitive i to ti je cw. Imaš ugrađen matchmaking i ranking u igri tako da ti ne trebaju nikakve stranice.

1971- ∞
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Kakva stranica, Odeš na competitive i to ti je cw. Imaš ugrađen matchmaking i ranking u igri tako da ti ne trebaju nikakve stranice.

Imam klan i zelim igrati protiv drugih,pravih klanova.

Osim toga,matchmaking je cisto smece,64 tickrate server koji su napravljeni za lagere.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
15 godina
bancic123 kaže...
Roko567 kaže...

Osim toga,matchmaking je cisto smece,64 tickrate server koji su napravljeni za lagere.

ESEA - 5 $/€ mjesecno i deri.

Altpug - free

13 godina
neaktivan
null kaže...
bancic123 kaže...
Roko567 kaže...

ESEA - 5 $/€ mjesecno i deri.

Altpug - free

Faceit - free

ShadowStep
13 godina
neaktivan

Najdraže mi je kad me optuže za aimbot :D
Danas sam igrao protiv neke trojice iz nekog domaćeg klana na Nukeu, rasturili smo ih nekih 16:5 

Ja se zbuksam sa AWP-om vani i samo ih cepam kako istrčavaju vani i gledam ljutite poruke tipa "aimbot", "gasi mačkica ti materina" itd

1971- ∞

0 0 hvala 0
15 godina

Nisam igro skoro 2 tjedna. Danas i jucer igrao sve ukupno 5 competive matcheva, ni jedan drop. {#}

EUW: Ferritin
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

ni meni. kupio pass i u roku 2 dana dobio 4 missiona i 2 dropa. nakon toga, vec 4 dana nista, cak ni 2cent-skin.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 14:10 (Bass).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bass kaže...

ni meni. kupio pass i u roku 2 dana dobio 4 missiona i 2 dropa. nakon toga, vec 4 dana nista, cak ni 2cent-skin.

Tjedno možeš dobiti npr 2-3 dropa (ili je možda taj broj sada promijenjen) tako da nije bitno koliko igraš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 14:13 (Kordy).
13 godina
neaktivan

Ako sam dns dobio Breakout kutiju, jel ima kakve šanse da dobijem i ovu novu zelenu? Fali mi zelena da mogu kupit 2 kljuca -.-''

ShadowStep
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SBV3X kaže...

Ako sam dns dobio Breakout kutiju, jel ima kakve šanse da dobijem i ovu novu zelenu? Fali mi zelena da mogu kupit 2 kljuca -.-''

Max drop  per week je 2 kutije (random) i dvije kutije iz operacije ako imas pass, tako da s(p)retno.

P.S. sumnjam da ces dobiti 2kljuca za to, mozda ako dodas nesto, cijene strasno padaju

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
SBV3X kaže...

Max drop  per week je 2 kutije (random) i dvije kutije iz operacije ako imas pass, tako da s(p)retno.

P.S. sumnjam da ces dobiti 2kljuca za to, mozda ako dodas nesto, cijene strasno padaju

Ma imam 1 € na walletu i kad dobijem kutiju 3€ pa cu si kupit 2 kljuca, planiram uzet Asiimov ili Vulcan ( vec imam 5 kljuceva)

ShadowStep
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 16:44 (SBV3X).
17 godina

Ma već mi je pun k ovog CSGO. Zadnja 2 matcha me kickaju moji bez obrazloženja(a držim ih na životu sve), a protivnička ekipa sa igračima od 0.3h gameplaya nas uništava(imaju usput samo CSGO na steamu=čiteri) ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 17:11 (Master Z).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
bancic123 kaže...

eto i još jednog tryhard fraggera {#}

SBV3X kaže...
chaselol kaže...
SBV3X kaže...

Ma imam 1 € na walletu i kad dobijem kutiju 3€ pa cu si kupit 2 kljuca, planiram uzet Asiimov ili Vulcan ( vec imam 5 kljuceva)

svaka ti čast ako uspiješ uzet vulcana za 7 ključeva

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
12 godina

igrram ja sada na rebbelion pub-u i score mi 5,6/0 i lik me ubije a iza njega 3 lika gledaju u njega(znaci njemu s leda) i kazem ja na voice chat koji ste vi bolidi i dobijem kick -.-

ma daj -.-"

Amber Heard <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SBV3X kaže...

Vulcan battle scarred koji ne lici qrcu je preko 17 evra na marketu tako da zaboravi :D

12 godina

Ma ja igram svaki dan po par partija i nista mi ne pada.Tocnije igram ove nove mape i do sada u 2 dana mi pao winter case i neko smece od UPS2000...Neznam koji vrag,ali u zadnje vrijeme,igram katastrofa.Ubijaju me svi zivi,nista ne pogadjam.Nemam pojam sta se desava.Vidim da dosta ljudi koji igraju protiv ili u mim timu na casual,imaju skinove vrijedne,pa po tome mislim da su mozda neki hackeri ili profici.Nemam pojma,ali ugl,trebao bi malo oladit od tog CS GO-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ma ja igram svaki dan po par partija i nista mi ne pada.Tocnije igram ove nove mape i do sada u 2 dana mi pao winter case i neko smece od UPS2000...Neznam koji vrag,ali u zadnje vrijeme,igram katastrofa.Ubijaju me svi zivi,nista ne pogadjam.Nemam pojam sta se desava.Vidim da dosta ljudi koji igraju protiv ili u mim timu na casual,imaju skinove vrijedne,pa po tome mislim da su mozda neki hackeri ili profici.Nemam pojma,ali ugl,trebao bi malo oladit od tog CS GO-a.

Imaju vrijedne skinove i po tome zaključujes da su hackeri ili profići? Kakve veze skill ima sa tim kakve skinove imaš? Za skinove ti treba lova i ništa više. Ili si pun para ili toliko glup da daješ stotine dolara u igru da bi ti bolje izgledale puške. A za to što te svi ubijaju preporučit ću ti da vježbaš

1971- ∞
12 godina

Ma sve to stoji,ali prije sam bio 100x bolji.Sada odjednom,me roka svaka budala.Neznam sta se desava samnom.Znam i ja da mozes spusiti koju partiju,ali da budes medju zadnjima a osjecas da isti skill nudis kao i prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Roko567 kaže...
Endymon kaže...

Imaju vrijedne skinove i po tome zaključujes da su hackeri ili profići? Kakve veze skill ima sa tim kakve skinove imaš? Za skinove ti treba lova i ništa više. Ili si pun para ili toliko glup da daješ stotine dolara u igru da bi ti bolje izgledale puške. A za to što te svi ubijaju preporučit ću ti da vježbaš

Danas upao u par partija, u jednoj me kantali a u dvije druge bio prvi (moš mislit kakvi su ostali kad sam ja bio prvi).

Kasnije odigram još jednu i budem drugi. Mislim da je to samo stvar štele, ne mora značiti da je neko hacker ako owna u igri, jednostavno je trenutno bolji od ostalih u igri. 

Dobijem usput i neki case i prodam za 2,2 eura :).

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
SBV3X kaže...

Vulcan battle scarred koji ne lici qrcu je preko 17 evra na marketu tako da zaboravi :D

Ja sam gledo danas je bio 15€, znaci 8 kljuceva bi trebo dat..

ShadowStep
12 godina

Ma jel ja mogu dobiti ove caseove ako nemam pass?Ili njih dobivaju samo ljudi koji su kupili pass?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

Ma jel ja mogu dobiti ove caseove ako nemam pass?Ili njih dobivaju samo ljudi koji su kupili pass?

Samo sa passom

14 godina
neaktivan

jedno naizgled glupo pitanje?

kako skočit na kutije dust 2 mapa ,one kod b site-a i onu s sredini kod vrata?

ok ,uspijem ja(nekad) i izvadi nož i probam sa zaletom ,probam s mjesta i nekad nebi skočio sam sam bog.

a nekad skoči najnormalnije....

vidim ekipa skoro iz mjesta skače, meni to ne uspije....

to mi je onak dosta potrebno ,a skoro nikad ne uspijem {#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice