Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.404.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
pinc123 kaže...

Pozz svima, novi sam opcenito u cs-u ... Neki dan sam kupio cs:go na steamu... Zanima me ovaj breakout pass... Kupim ga za 4.3 eura i dobijem 6 novih mapa i skinove za oruzja?

Skinove za oruzja dobijas kad zavrsis "tzv misije" ne prije.
Imas ekskuzivu da dobijes breakout case koji se fino prodaje i preko csgolounge za key itd.

Anyway kupujem breakout case ako ko prodaje, 1k i neki skin mogu ubaciti Chase

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
Hacker002 kaže...
res03pem kaže...

koji imas procesor i koliko rama?

koja rezoljucija?

Laptop, Core i3 M330 2.13, 3GB DDR3 1066MHz, 1366x768

smanji rezoluciju na cs-u na 1024 ili 800..

moguce da je prezhtjevna..

Amber Heard <3
17 godina
res03pem kaže...
Hacker002 kaže...
res03pem kaže...

koja rezoljucija?

Evo probat ću tako, iako nevjerujem da rezolucija ima veze s time

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
13 godina
chaselol kaže...
pinc123 kaže...

Pozz svima, novi sam opcenito u cs-u ... Neki dan sam kupio cs:go na steamu... Zanima me ovaj breakout pass... Kupim ga za 4.3 eura i dobijem 6 novih mapa i skinove za oruzja?

Imas ekskuzivu da dobijes breakout case koji se fino prodaje i preko csgolounge za key itd.

Ne kužim, kakve misije ? Sta onda dobijem za 4.3 eura? 

12 godina
Hacker002 kaže...
res03pem kaže...
Hacker002 kaže...
res03pem kaže...

koja rezoljucija?

Evo probat ću tako, iako nevjerujem da rezolucija ima veze s time

ima,moj brat ima stariji komp i kada je igrao na vecoj rezi,cs mu se dosta crashao i gasio :S

kada je stavi na manju rijesio je te probleme..

Amber Heard <3
12 godina
neaktivan
pinc123 kaže...
chaselol kaže...
pinc123 kaže...

Ne kužim, kakve misije ? Sta onda dobijem za 4.3 eura? 

Evo tu ti ukratko pise sta sve mozes dobiti

http://www.counter-strike.net/operationbreakout

17 godina
res03pem kaže...

ima,moj brat ima stariji komp i kada je igrao na vecoj rezi,cs mu se dosta crashao i gasio :S

1024x768, i dalje se ruši, ali samo kad igram na jednoj mapi pa se prebacuje na drugu..ako se ulazi ponovno na istu mapu radi.. je*emti igricu prokletu

17 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...
res03pem kaže...

1024x768, i dalje se ruši, ali samo kad igram na jednoj mapi pa se prebacuje na drugu..ako se ulazi ponovno na istu mapu radi.. je*emti igricu prokletu

Meni je tako prije bilo, nakon mijenjanja mape mi se igra uvijek srušila. U mojem slučaju je pomoglo spuštanje textura na low. Stavi sve postavke na najmanje i probaj. Ako već imaš sve na low onda ne znam u čemu je problem.

17 godina
Kordy kaže...

Meni je tako prije bilo, nakon mijenjanja mape mi se igra uvijek srušila. U mojem slučaju je pomoglo spuštanje textura na low. Stavi sve postavke na najmanje i probaj. Ako već imaš sve na low onda ne znam u čemu je problem.

BIle su na medium, stavio na low, ušao na jedan server gdje je jedna mapa, odem na drugi s drugom, radi, odem ponovno na prvi izbaci me -.-

11 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Oce li iko steam acc sa CS:GO, CSS (2100hrs of playing), Half Life 2 za acc ili gift DayZ SA ili Armu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hacker002 kaže...
Kordy kaže...

BIle su na medium, stavio na low, ušao na jedan server gdje je jedna mapa, odem na drugi s drugom, radi, odem ponovno na prvi izbaci me -.-

stavi na 640,znam da je ruzno,ali pokusaj..

isto sa 800..

Amber Heard <3
13 godina

Da ti se nisu drajveri syebendisali mozda?

Nema velike razlike u zahjtevima kod cs-a... 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Imam Serious sam 3 gift na steamu, dal je netko za trade, nemam ni lipe na kartici a volio bih zaigrati operation Breakout, ako vas zanima igru sam kupio na Steamu :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Hacker002 kaže...
Kordy kaže...

Čudi me da imaš problema, mora da je do nekih drivera, meni regularno radi na drugom računaru gdje je G2020 procesor, 4 gb rama, Intel HD grafika. Stavio sam sve na low i CS:GO i Insurgency idu na 1280 1024 na 30 + FPS-a. 

17 godina
res03pem kaže...

stavi na 640,znam da je ruzno,ali pokusaj..

isto sa 800..

chaselol kaže...

Da ti se nisu drajveri syebendisali mozda?

Nema velike razlike u zahjtevima kod cs-a... 

Emirthestroj kaže...

Čudi me da imaš problema, mora da je do nekih drivera, meni regularno radi na drugom računaru gdje je G2020 procesor, 4 gb rama, Intel HD grafika. Stavio sam sve na low i CS:GO i Insurgency idu na 1280 1024 na 30 + FPS-a. 

Meni je ovako na medium postavkama na tom laptopu FPS bio 10-20..jad i bijega. Grafika je jadna, znam, Intel HD od samo 64MB, ali bolje nemogu jer je to laptop a na ovom nepostoji mogućnost da povećam memoriju grafike, da uzmem i radne memorije.

Stavio sam sad na 800x600, sve na low, promjenio 5 servera sa razlicitim mapada i radi, zasad, nije me izbacilo nijednom.. jadno

13 godina
Hacker002 kaže...
Grafika je jadna, znam, Intel HD od samo 64MB

To je to macane. Nemoj pljuvati igru {#}

17 godina
chaselol kaže...

To je to macane. Nemoj pljuvati igru {#}

Ma znam ja to, sve to stoji, ali stvarno mi nije jasno kako to tako radi..na nikakvoj rezoluciji igram bez problema, na većoj isto igram bez problema ali kad mijenja mapu ugasi mi igru.. Je*iga, ali meni tu nema logike..

13 godina
Hacker002 kaže...

Ma znam ja to, sve to stoji, ali stvarno mi nije jasno kako to tako radi..na nikakvoj rezoluciji igram bez problema, na većoj isto igram bez problema ali kad mijenja mapu ugasi mi igru.. Je*iga, ali meni tu nema logike..

Nemas dovoljno video memorije za prebacivanje u drugi novi to je to. Zahtjevnost u video igrama davno su izgubile logiku.

13 godina
neaktivan

Nakon 29 winova napokon upo u Gold Nova 1 {#}

1971- ∞

3 1 hvala 0
13 godina

Bravo {#}

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Nakon što sam upao u gold nova 1, odigrao sam jednu rundu i izgubio. Drugu su me kickali odma na početku iz zajebancije. Kad sam kasnije otvorio cs, bio sam Silver Elite Master. Kakav retardirani sistem...

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 3:08 (Roko567).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Nakon što sam upao u gold nova 1, odigrao sam jednu rundu i izgubio. Drugu su me kickali odma na početku iz zajebancije. Kad sam kasnije otvorio cs, bio sam Silver Elite Master. Kakav retardirani sistem...

Ma nije to toliko strasno. Ja znam nekad trolat, srat, teamkilat pa me znaju kikat i 3 puta na dan. U zadnjoj rundi kikove ni ne brojim. I jos sam lem.(legendary eagle master) i znaci juce izgubim 9 meceva za redom, padnen na eagla, +2 kicka. Dobim 2 meca i nazad sam legendary. Oba kika jucer jer sam morao ici jesti :D. E i 2 puta smo surendali. Znaci teski lolovi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 7:57 (zdenko1991).
13 godina
zdenko1991 kaže...

Ma nije to toliko strasno. Ja znam nekad trolat, srat, teamkilat pa me znaju kikat i 3 puta na dan. U zadnjoj rundi kikove ni ne brojim. I jos sam lem.(legendary eagle master) i znaci juce izgubim 9 meceva za redom, padnen na eagla, +2 kicka. Dobim 2 meca i nazad sam legendary. Oba kika jucer jer sam morao ici jesti :D. E i 2 puta smo surendali. Znaci teski lolovi.

Koliko ti mozes da kenjas to je nemoguce xD

Da te kikaju toliko imao bi ti silver elite master rank :D

bez uvrede naravno

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
zdenko1991 kaže...

Koliko ti mozes da kenjas to je nemoguce xD

Da te kikaju toliko imao bi ti silver elite master rank :D

bez uvrede naravno

Nop ne salim se. Odkako igram igru nije bilo dana da me nisu kickali. Aas ti vjeruj nevjeruj.

13 godina
zdenko1991 kaže...

Nop ne salim se. Odkako igram igru nije bilo dana da me nisu kickali. Aas ti vjeruj nevjeruj.

sine ti ne bi igrao competative nikad, jer bi popio 7 dana bana zbog vote kicka non stop

kako neki ljudi kenjaju to je strasno

anyway ako neko treba breakout pass, dajem za 3k :)

13 godina
neaktivan

Trebali bi nekako popravit taj vote kick sistem... Glupo je da neka četri arogantna Arapa mogu kickat ovog petog jer im se može i to na zadnjoj rundi da lik izgubi rank...

1971- ∞

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
zdenko1991 kaže...

sine ti ne bi igrao competative nikad, jer bi popio 7 dana bana zbog vote kicka non stop

Apsolutno se slazem, nemoguce je biti koliko puta kickan bez ikakvih posljedica, i onda jos da skoro pa ne padnes na ladderu...

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
zdenko1991 kaže...

A jesi nedokazan. Steam account R1SK. Aj pogledaj koliko imam poraza. Znaci jucer san dva puta kickan samo zato sto san ih vrijedao da bi isao jesti. Tako da sine -.-.  Ne iumisljam gluposti.

13 godina
neaktivan
Rodić kaže...
chaselol kaže...
zdenko1991 kaže...

Apsolutno se slazem, nemoguce je biti koliko puta kickan bez ikakvih posljedica, i onda jos da skoro pa ne padnes na ladderu...

Zasto? Aj pogledaj moj account i vidi, ako je moguce, koliko sam puta kickan u ovih tjedan dana.

13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Trebali bi nekako popravit taj vote kick sistem... Glupo je da neka četri arogantna Arapa mogu kickat ovog petog jer im se može i to na zadnjoj rundi da lik izgubi rank...

Rijeseno je to odavno. Nemas brige ako te kika "premade".

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice