Uvijek se nadje neki troller koji je jedinstven u sistemu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uvijek se nadje neki troller koji je jedinstven u sistemu
Koji si rank i koliko sati imas?
Trebali bi nekako popravit taj vote kick sistem... Glupo je da neka četri arogantna Arapa mogu kickat ovog petog jer im se može i to na zadnjoj rundi da lik izgubi rank...
Rijeseno je to odavno. Nemas brige ako te kika "premade".
Očito nije. Kickalo me i izgubio sam rank.
Ma taj Valve stvarno ne zna šta radi, taj cooldown sistem nema nikakvog smisla a kickanje je još uvijek sjebano
znaci cao csgo
čekaj, ako često kickaš druge igrače dobije cooldown?!?!?
WTF
Kakva stranica, Odeš na competitive i to ti je cw. Imaš ugrađen matchmaking i ranking u igri tako da ti ne trebaju nikakve stranice.
Kakva stranica, Odeš na competitive i to ti je cw. Imaš ugrađen matchmaking i ranking u igri tako da ti ne trebaju nikakve stranice.
Imam klan i zelim igrati protiv drugih,pravih klanova.
Osim toga,matchmaking je cisto smece,64 tickrate server koji su napravljeni za lagere.
Osim toga,matchmaking je cisto smece,64 tickrate server koji su napravljeni za lagere.
ESEA - 5 $/€ mjesecno i deri.
Altpug - free
ESEA - 5 $/€ mjesecno i deri.
Altpug - free
Faceit - free
Najdraže mi je kad me optuže za aimbot :D
Danas sam igrao protiv neke trojice iz nekog domaćeg klana na Nukeu, rasturili smo ih nekih 16:5
Ja se zbuksam sa AWP-om vani i samo ih cepam kako istrčavaju vani i gledam ljutite poruke tipa "aimbot", "gasi mačkica ti materina" itd
Nisam igro skoro 2 tjedna. Danas i jucer igrao sve ukupno 5 competive matcheva, ni jedan drop.
ni meni. kupio pass i u roku 2 dana dobio 4 missiona i 2 dropa. nakon toga, vec 4 dana nista, cak ni 2cent-skin.
ni meni. kupio pass i u roku 2 dana dobio 4 missiona i 2 dropa. nakon toga, vec 4 dana nista, cak ni 2cent-skin.
Tjedno možeš dobiti npr 2-3 dropa (ili je možda taj broj sada promijenjen) tako da nije bitno koliko igraš.
Ako sam dns dobio Breakout kutiju, jel ima kakve šanse da dobijem i ovu novu zelenu? Fali mi zelena da mogu kupit 2 kljuca -.-''
Ako sam dns dobio Breakout kutiju, jel ima kakve šanse da dobijem i ovu novu zelenu? Fali mi zelena da mogu kupit 2 kljuca -.-''
Max drop per week je 2 kutije (random) i dvije kutije iz operacije ako imas pass, tako da s(p)retno.
P.S. sumnjam da ces dobiti 2kljuca za to, mozda ako dodas nesto, cijene strasno padaju
Max drop per week je 2 kutije (random) i dvije kutije iz operacije ako imas pass, tako da s(p)retno.
P.S. sumnjam da ces dobiti 2kljuca za to, mozda ako dodas nesto, cijene strasno padaju
Ma imam 1 € na walletu i kad dobijem kutiju 3€ pa cu si kupit 2 kljuca, planiram uzet Asiimov ili Vulcan ( vec imam 5 kljuceva)
Ma već mi je pun k ovog CSGO. Zadnja 2 matcha me kickaju moji bez obrazloženja(a držim ih na životu sve), a protivnička ekipa sa igračima od 0.3h gameplaya nas uništava(imaju usput samo CSGO na steamu=čiteri) !
eto i još jednog tryhard fraggera
Ma imam 1 € na walletu i kad dobijem kutiju 3€ pa cu si kupit 2 kljuca, planiram uzet Asiimov ili Vulcan ( vec imam 5 kljuceva)
svaka ti čast ako uspiješ uzet vulcana za 7 ključeva
igrram ja sada na rebbelion pub-u i score mi 5,6/0 i lik me ubije a iza njega 3 lika gledaju u njega(znaci njemu s leda) i kazem ja na voice chat koji ste vi bolidi i dobijem kick -.-
ma daj -.-"
Vulcan battle scarred koji ne lici qrcu je preko 17 evra na marketu tako da zaboravi :D
Ma ja igram svaki dan po par partija i nista mi ne pada.Tocnije igram ove nove mape i do sada u 2 dana mi pao winter case i neko smece od UPS2000...Neznam koji vrag,ali u zadnje vrijeme,igram katastrofa.Ubijaju me svi zivi,nista ne pogadjam.Nemam pojam sta se desava.Vidim da dosta ljudi koji igraju protiv ili u mim timu na casual,imaju skinove vrijedne,pa po tome mislim da su mozda neki hackeri ili profici.Nemam pojma,ali ugl,trebao bi malo oladit od tog CS GO-a.
Ma ja igram svaki dan po par partija i nista mi ne pada.Tocnije igram ove nove mape i do sada u 2 dana mi pao winter case i neko smece od UPS2000...Neznam koji vrag,ali u zadnje vrijeme,igram katastrofa.Ubijaju me svi zivi,nista ne pogadjam.Nemam pojam sta se desava.Vidim da dosta ljudi koji igraju protiv ili u mim timu na casual,imaju skinove vrijedne,pa po tome mislim da su mozda neki hackeri ili profici.Nemam pojma,ali ugl,trebao bi malo oladit od tog CS GO-a.
Imaju vrijedne skinove i po tome zaključujes da su hackeri ili profići? Kakve veze skill ima sa tim kakve skinove imaš? Za skinove ti treba lova i ništa više. Ili si pun para ili toliko glup da daješ stotine dolara u igru da bi ti bolje izgledale puške. A za to što te svi ubijaju preporučit ću ti da vježbaš
Ma sve to stoji,ali prije sam bio 100x bolji.Sada odjednom,me roka svaka budala.Neznam sta se desava samnom.Znam i ja da mozes spusiti koju partiju,ali da budes medju zadnjima a osjecas da isti skill nudis kao i prije.
Imaju vrijedne skinove i po tome zaključujes da su hackeri ili profići? Kakve veze skill ima sa tim kakve skinove imaš? Za skinove ti treba lova i ništa više. Ili si pun para ili toliko glup da daješ stotine dolara u igru da bi ti bolje izgledale puške. A za to što te svi ubijaju preporučit ću ti da vježbaš
Danas upao u par partija, u jednoj me kantali a u dvije druge bio prvi (moš mislit kakvi su ostali kad sam ja bio prvi).
Kasnije odigram još jednu i budem drugi. Mislim da je to samo stvar štele, ne mora značiti da je neko hacker ako owna u igri, jednostavno je trenutno bolji od ostalih u igri.
Dobijem usput i neki case i prodam za 2,2 eura :).
Vulcan battle scarred koji ne lici qrcu je preko 17 evra na marketu tako da zaboravi :D
Ja sam gledo danas je bio 15€, znaci 8 kljuceva bi trebo dat..
Ma jel ja mogu dobiti ove caseove ako nemam pass?Ili njih dobivaju samo ljudi koji su kupili pass?
Ma jel ja mogu dobiti ove caseove ako nemam pass?Ili njih dobivaju samo ljudi koji su kupili pass?
Samo sa passom
jedno naizgled glupo pitanje?
kako skočit na kutije dust 2 mapa ,one kod b site-a i onu s sredini kod vrata?
ok ,uspijem ja(nekad) i izvadi nož i probam sa zaletom ,probam s mjesta i nekad nebi skočio sam sam bog.
a nekad skoči najnormalnije....
vidim ekipa skoro iz mjesta skače, meni to ne uspije....
to mi je onak dosta potrebno ,a skoro nikad ne uspijem