Vidim svaka igra ima zasebnu temu za taktike, modove, ma sve, znači aktivne, za coh gledam samo problemi, a inače mislim da je igra koja zahtijeva previše taktike.
Znači, želim da dam svoje iskustvo od neki dan :)
Igrali smo 4v4 pro igrači protiv osrednjih (ja sam taj), 2 britanca i 2 amerikanca, protiv nas, 2 Wehrmachta i 2 Panzer Elite-a. Dakle radi se o tome da smo mi iz wehrmachta išli na Terror doktrinu, znači na king tigera (moj idol). I panzer elite na jagd panthera. Taktika je bila ova, znači, zauzeli smo malo previše mape u početku, imali smo sreće, oko 3 flamethrower inžinjera od svakog na različite lokacije, zauzeli smo one daleke nama tačke i skupili mnogo resursa, panzer elite je razvijao napad, ukupno su skupili 8 panthera (battlegroup). Zatim su napadali sa običnim tenkovima da skupe experienca za Jagdpanthera (neprijatelji, pazi, veterani, doslovno, nisu znali na šta ciljamo.) Nakon pola sata igre još smo jedva držali sve te resurse, panzer elite je skupio sve te pantere u jednu skupinu i 2 jagdpantera s njima, naravno negdje okolo gdje airborne neće otvoriti polje da nas artiljerijom poruše, i naravno da ne znaju za naš plan B, iako smo to ponosno nakon runde zvali planom A. Mi, wehrmacht (ja i prijatelj) smo dobili tigrove :) i stavili ih tu, kod nas, kod HQ. Nakupili smo pantera koliko smo mogli, znači ukupno oko 8. Stanje teških oklopnih vozila je bilo:
2 Jagdpantera
16 panthera
2 king tigera
Nakon silnog truda, pali smo, toliko smo pali da smo spali sa 14 polja na 3-4 oko naše baze, nakon 2 mučna sata, krenuo je zadnji wave na nas u bazu, ponašali smo se kao da ćemo izgubiti, ali, nisu znali šta ih očekuje. Sa 16 pantera, 2 king tigera i 2 jagdpantera, smo osvojili rundu, poslali sve direkt u njihovu bazu (nisu levati imali puno AT gunova) i porušili sve, naravno obični panteri su padali, pa smo njih obnavljali s vremena na vrijeme.
To je dakle to, dosta od mene, ponosim se svojom taktikom :)