slusaj to ti directx noviji koji si skini i instaliraj sa tog linka sto sam ti dao mora ti raditi jel cod 5 je izaso u 11 mjesecu a ti nisi abdjeto directx skini to i instaliraj mora radit
taj ti fajl koji zahtjeva cod 5 nema ga u sistemu i zato ti nece raditi cod 5 zato skini to i taj ce ti directx to instalirti i igrica ce ti normalno raditi imao sam takav slucaj na forumu.hr pomogao sam i svima radi
Imam jedno pitanje u vezi COD 5.
Imam instaliranu igru i Single Player radi bez problema no imam problema sa Multiplayerom.
Pokrenem Xfire, preko njega pokrenem COD 5 multiplayer pa mi se pojavi poruka nesto u stilu da moram napraviti onlne account, no koji god username stavim nista se ne dogadja, odnosno vrati me na upisivanje username-a. Registiran sam na Xfire, upisem taj username al svejedno ne radi.
Ima ko kakav savjet? Jel mozda nesto krivo radim?
Samo kad udjes u igru nemoj birati profil nego uzimaj cancel, na kraju ces uci u igru, odi gdje su serveri stavi TAB FAVORITES i tu upisi IP od nekog servera, ili otvori konzolu na TILDU pa pisi connect PA IP OD SERVERA TAB+ENTER. Servere mozes naci na raznim stranama.
Ja imam nove probleme:
1. U solo/co-op ne mogu pokrenuti konzolu
2.Isto mi ne radi multiplayer, kad napravim sve kako je napisano, odbije me i kaže da trebam downloadati Patch 1.1. Di to mogu nači u nekoj pristojnoj veličini. Našao sam ga na jednoj stranici, ali ima 316 Mb, a ja imam 1 Gb prometa i malo sporiju vezu. Unaprijed hvala.
Poštovanje ljudi i molim vas ako netko nes zna o ovom sto cu sada napisat da mi POMOGNEEE!!!
Eto da krenem od jajeta...
Instalirao sam igru.. i krekiro, naravno uspješno
Systemski mi podrzava sve hardwerske zahtjeve...
i sada nastupa problem:
Uđem u igru.... i pod Solo izaberem difficulty... i NEREAGIRA.... kliknem na start i isti se problem pojavi...
Nakon toga sam instalirao patch 1.1 i njega krekirao crackom 1.1 naravno....
Ali isti se problem pojavljuje jos uvijek
Ista je stvar na multiplayer-u, recimo zelim kreirati svoj obican server (LAN, koji mi na CoDUO i CoD2 uspjesno radi), sve nastimam za server da moze pocet i kliknem na start i opet isti famozni PROBLEM!!!!
Molim vas ako netko nest zna o ovom ili ako je imao isti prob i rijesio ga da napise i pomogne...!!!
pošalji mi pp za crack za jednu stvar
nije rjesenje je to da kad instaliravas igru prije instalacije iskopcaj kabel ya internet i modema ynaci kompjuter nesmije imati veyu sa internetom samo ga iscupaj odostraga i to je to onda je instaliraj ista stvar mi se dogadjala sa c i c red alert 3
Kad startam igru recimo SP sam mi crna slika bude pa alt tabam i stisnem esc pa ude,al kad startam MP probam to isto al ne funkcionira molim pomoc
imam ja jedan odgovor na to, desava se na mnogim racunarima, znam taj error kao otvori se prozor sa crnom pozadinom i nesta kao zelenkasto-siva slova, ako je to, definitivno ne znam u cemu je prob, i sorry ako pisem, a vi nasli odgovore, jer sam citao prve postove, pozz
Ljudi, molim vas ako bi smo se mogli fokusirati prvo na nerješeno, pa onda stavljati nove probleme, jer će inaće ova tema biti kao i mnoge druge, pretrpana pitanjima, i još će ih dolaziti sa pitanjima koja su već postavljena jer se nikomu više neće dati čitati 10 stranica(ja sam takav pa zato ovo i pišem ). I bez vrijeđanja molim!
Poštovanje ljudi i molim vas ako netko nes zna o ovom sto cu sada napisat da mi POMOGNEEE!!!
Eto da krenem od jajeta...
Instalirao sam igru.. i krekiro, naravno uspješno
Systemski mi podrzava sve hardwerske zahtjeve...
i sada nastupa problem:
Uđem u igru.... i pod Solo izaberem difficulty... i NEREAGIRA.... kliknem na start i isti se problem pojavi...
Nakon toga sam instalirao patch 1.1 i njega krekirao crackom 1.1 naravno....
Ali isti se problem pojavljuje jos uvijek
Ista je stvar na multiplayer-u, recimo zelim kreirati svoj obican server (LAN, koji mi na CoDUO i CoD2 uspjesno radi), sve nastimam za server da moze pocet i kliknem na start i opet isti famozni PROBLEM!!!!
Molim vas ako netko nest zna o ovom ili ako je imao isti prob i rijesio ga da napise i pomogne...!!!
meni je ono glazba pri ulasku puštena ali bez slike zato brijem da mi treba pixel shader.svima koji imate crne ekrane kad igricu pokrenete probajte sa pixel shaderom
Ma našo sam negdje na internetu, neznam više gdje, da se to sa crnim ekranom može riješiti kombinacijom nekih tipaka. Samo upiši u google CoD WaW problems i traži po gamerskim forumima.
Kao prvo htijeo bi zahvaliti onome ko je napravio ovaj FORUM !
Mene muci jedna stvar vezana u call of duty 5 : WaW ,a to je kada sam instaliro igru udem u COD5 multy player i pise mi ovo :
Error during initalization :Unhandled exception caught
Ako netko zna rijesenje tog problema moze mi se javiti na keza15bj@gmail.com ili na xfire :keza15, ili samo napisati tu na forumu!
Molim odgovor sto prije moze ! Hvala
Kao prvo htijeo bi zahvaliti onome ko je napravio ovaj FORUM !
Mene muci jedna stvar vezana u call of duty 5 : WaW ,a to je kada sam instaliro igru udem u COD5 multy player i pise mi ovo :
Error during initalization :Unhandled exception caught
Ako netko zna rijesenje tog problema moze mi se javiti na keza15bj@gmail.com ili na xfire :keza15, ili samo napisati tu na forumu!
Molim odgovor sto prije moze ! Hvala
Bes7 hvala ti puno ! Radi mi COD5 to careeeeee :)))
ja ne znam, na prethodnoj strani čovjek pita za isti problem kao što netko sada ima i odgovori mu se i riješi, onda opet etko dođe i pita za isto, pa čitajte malo temu
E jos samo nesto kada ocu uci na server pise mi
Server is a different version : COD_WaW MP
Sta moram napraviti???
skini novi patch
Ja na xfireu odem pod SERVERS i odem da mi izlista servere , udem na GameBox.hr (Hardcore) by Diabolic-Servers i otvori mi da moram napraviti profile ja stisnem da necu i onda mi izbaci izbornika FIND A SERVER , START NEW SERVER .... probam u consolu ukucati /reconnect i opce se nece konektirat ! Gore u desnom gore kutu mi pise OFFLINE, neam pojma sta to znaci jel mozda treba napraviti PROFILE ili sta ! Tako mi se pojavi za svaki server nezz zasto, imam patch 1.1 , 1.2 i 1.3 , ako netko zna problem MOLIM neka napise odgovor na forumu!
jel mi može neko reć kako se pravi account na cod5 jer kad uđem u cod5 multy izbaci me iz igre
Imaš origigi?
neman
ovak meni izbaci:
----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 640 x 480 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 2x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Loading fastfile 'code_post_gfx'
used 1.13 MB memory in DB alloc
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Waiting for $init to finish. There may be assets missing from code_post_gfx.
Setting initial state...
DirectX reports 256 MB of video memory and 206 MB of available texture memory.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 1 on normal maps, and 3 on specular maps
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
------- sound system initialization -------
Error during initialization:
Unhandled exception caught
al nezz sta trebam raditi u sound opcijama....molim nekog da mi pomogne hitno mi je...
evo tu sam našao neko rješenje
1. Click Start>Control Panel>Sound
2. Right click on default playback device
3. Select Properties
4. Select the Advanced tab
5. Set the default playback format to 24 bit 48000Hz which is Studio Quality on the drop down list
Vista
1. Click Start>Control Panel>Hardware and Sound
2. Under Sound click Manage Audio Devices
3. Right click on the item that has a check mark next to it and click properties
4. Select the Advanced tab
5. Set the default playback format to 24 bit 48000Hz which is Studio Quality on the drop down list
6. Save the changes and exit
The problem should be resolved, so try launching and good luck!
nemoogu nci patch za cod5 1.5 i 1.6