Kako da vidim dali sta skidam????
Kako da vidim dali sta skidam????
eh rijesio sam problem TOPICA za sve one koji su skrenuli sa teme, sve sto treba jeste nakon instalacije patcheva, krekovati igru opeti radi i singleplayer i multiplayer, have fun
O cemu ovisi ping u igri????? Jer meni zna doc i do 613......
O cemu ovisi ping u igri????? Jer meni zna doc i do 613......
Kako mogu pogledati programe koji mi rade u pozadini?????
čim patchiraš igru reci zbogom Singleplayer
Dal bi mi mozda manje laggalo da ponovo dignem windowse?????
Dal bi mi mozda manje laggalo da ponovo dignem windowse?????
Dns jujutro je sve ok radilo, niti malo lagga...... I sada navecer nece i nece....... svakih 10s zalagga...... Uzmem 2 antivirusna i nista, sve je ok....
A komp nije presklab sigurno da vrti CoD4..... Vrti na max uz 100 FPS-a dok nema lagga.....
Dns jujutro je sve ok radilo, niti malo lagga...... I sada navecer nece i nece....... svakih 10s zalagga...... Uzmem 2 antivirusna i nista, sve je ok....
A komp nije presklab sigurno da vrti CoD4..... Vrti na max uz 100 FPS-a dok nema lagga.....
Obadva odjednom........ To skan svaki dan da vidim da imam kakv virus pa lagga...... Imam Ad-Aware i AVG....... Jedn po jedan i obadvoje odjebnom...... Jedino kaj nade su keksi........ A zivcira me kaj lagga tako jako...... joooooj
A kada imam vec 2 neka bude i 3....... Neda mi se brisat ove...... Budem promo nemam sta za izgubit.....
imam problem u codu 4
instalira san igircu i kreka i updatea direktx
ali kad udem u igricu odma mi izleti van iz nje i tako uvik dakle na trenutak bude bijela slika i izadje van
pokusa san reinstalirati igricu ali opet ista stvar imali neko ideju do cega je to mozda
kad instaliras patcheve 1.6 i 1.7 moras crackirat opet igru
Evo nan opet Cerina
"Long time no see......"
Imaš upaljen neki program ili aktivan driver kojeg PB ne dopušta.
Riješenje:
- reinstall PB-a i update na najnoviju verziju
- reinstall igre
Također PB ne podrzava fraps (samo novi verzije) pa pazi ako snimas ili tako nesta.
Imaš upaljen neki program ili aktivan driver kojeg PB ne dopušta.
Riješenje:
- reinstall PB-a i update na najnoviju verziju
- reinstall igre
Također PB ne podrzava fraps (samo novi verzije) pa pazi ako snimas ili tako nesta.