Cod 4 - problem zaključana tema

poruka: 57
|
čitano: 9.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Cod 4 - problem
pitanje

ovako ja stavio patch 1.6 i 1.7 za multyplayer i sve je s multyplayer ok ali ja kad sam stavio te patcheve nemogu igrat singlplayer. šta da radim? molim pomoć...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Cod 4 - problem

imas jedan creck za to samo ga skini

16 godina
protjeran
Cod 4 - problem

jedan i jedini odgovor, samo to kaze da je igra pirat, svaki CoD piratski patchovan za net igranje ukida opciju SinglePlayera jednostavno kazes zbogom dok ti net ne dojadi i sam oreinstalliras CoD 4 i eto singkleplayer (to je zato sto nemozes ukloniti patcheve)

Left 4 Dead Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar

možeš reči koji crack i odakle da ga skinem

17 godina
neaktivan
Cod 4 - problem

- zabranjeno je stavljati linkove na ilegalan sadržaj, dakle i crackove

-   probaj ovdje google.hr

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cod 4 - problem

system imaš PP.

@ Bes7 ne pričaj nebuloze...

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar

ej hvala, baš si legenda

17 godina
protjeran
Cod 4 - problem

čim patchiraš igru reci zbogom Singleplayer

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar

ako si od početka pročitao temu skužio bi da sam ovo riješio i da mogu bezproblema igrat i na netu i singlplayer

16 godina

ja igarm i ulzti i singlu i rade oba dva ali frend kaže da bi moj problem mogo biti do pregrijavanja nekog komponenta.. nadam se da je to ako nista drugo nemoze biti onda samo promijeni cooler ili stavim novi dio...=))

17 godina
doxy kaže...

nije istina ja imam org cd tj dvd i kada patchiras igru samo ubacis lijepo dvd u komp i igras ko blesav. tako da...
EVGA 790i FTW | Intel C2D E8400@Scythe Orochi@4.2ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 | 3 x 9800gtx/+ 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen
16 godina
neaktivan
Cod 4 - problem

Da bzvz ne otvaram temu.... Imam probelem.....

1.Zasto mi cod4 steka, a imam konfu iz potpisa, a prije mi nije stekao?????

2.Zasto ga ne menogu igrat na visti??? Dat cu i sliku ako je potrebno????

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cod 4 - problem

Možda ti šteka jer ti grafičke postavke nisu u redu.

Probaj igrati sa ovim configom. Trebao bi imati konstantan fps od 100-100+

A koji error imaš na Visti? Može i slika...

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 - problem

Postam sliku kada dodem iz skole navecer...... Sada moram u skolu.... Budem probo stavit taj file... btw, di da ga kopiram, u koju mapu???

EDIT: Probo sam i pise mi ono isto kao kada i na xp nece, ono Dont sent i to..... Samo kaj tu pise Close Program i nista drugo nemogu kliknut.... (u vezi viste)

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 12:25 (Trop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 - problem

Ova tvoja datoteka radi...... Igram na 60-100 FPS...... Hvala Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 8:18 (Trop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 - problem

Srry kaj su 3 posta zaredom....

Imam isto jos 1 problem..... Naime, mom frendu koji ima  duplo slabiji komP u cod ude za 2s, a meni treba oko 1min..... tu slikU CEKaM dugo da ude (slika 1)... ( govorim o mp)

slika 1 slika 1
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 21:06 (Trop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

to ti je i meni .... to ti je do nacina instalacije interneta probaj isključiti internet i onda uc u mp i uci ce ti brzee.. ako nisam u krivu naime tako je meni i mom frendu

16 godina
protjeran
Bes7 kaže...

jedan i jedini odgovor, samo to kaze da je igra pirat, svaki CoD piratski patchovan za net igranje ukida opciju SinglePlayera jednostavno kazes zbogom dok ti net ne dojadi i sam oreinstalliras CoD 4 i eto singkleplayer (to je zato sto nemozes ukloniti patcheve)

nemas pojma
system kaže...

možeš reči koji crack i odakle da ga skinem

zabranjeno je o tome pricati na bug forum
doxy kaže...

jos jedna glupost
Trop kaže...

Da bzvz ne otvaram temu.... Imam probelem.....

1.Zasto mi cod4 steka, a imam konfu iz potpisa, a prije mi nije stekao?????

2.Zasto ga ne menogu igrat na visti??? Dat cu i sliku ako je potrebno????

mogu da je virus, a moguce je da si nesto hebo cod, probaj reinstalirati
Trop kaže...

Imam isto jos 1 problem..... Naime, mom frendu koji ima  duplo slabiji komP u cod ude za 2s, a meni treba oko 1min..... tu slikU CEKaM dugo da ude (slika 1)... ( govorim o mp)

kako ti moze biti sorry ako si namjerno napravioViče , mozda losa verzija igre ( ripana )...
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
Trop kaže...

kako ti moze biti sorry ako si namjerno napravioViče , mozda losa verzija igre ( ripana )...
.. to ti je do interneta...kad ti kaže da je tako i skoro svim mojim frendovima.. probaj isključiti internet pa obicno uc u mp viditi ces da ce ti brzo uc
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 11:18 (MarioVk).
16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
Trop kaže...

.. to ti je do interneta...kad ti kaže da je tako i skoro svim mojim frendovima.. probaj isključiti internet pa obicno uc u mp viditi ces da ce ti brzo uc
 Kako da ja taj problem rijesim??? Istina, ugasio internet i uslao je brzo....
16 godina

jedino mozes obrisat internet i ponovno ga instalirat ali na drugi nacin pokusaj s onog dvd-a

16 godina
neaktivan
Cod 4 - problem

Kojeg DVD-a??? Kak izbrisat internet?? Daj pojasni malo....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pa odes u local area network (moje mrežne veze) i tamo nades ondaj koji koristis i taj obrises i onda s dvd sto si dobio od t-com preko njega instaliras internet

16 godina
neaktivan
Cod 4 - problem

ahaaa.... budem to probo kada dodem doma... pa javim dal sam uspio.. hh Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mozes igrat sp kaj nebi mogo... lijepo instaliras cod, nabacis najnoviji patch, pa odes na www.gamecopyworld.com (LEGALNA STRANICA) i skines oNostoNesmijemOrec za taj patch. i copy ga u direktorij igre i to je to moci ces lijepo igrat i sp i mp =)))))

16 godina
Trop kaže...

ahaaa.... budem to probo kada dodem doma... pa javim dal sam uspio.. hh Cool

jel si uspio
16 godina
neaktivan
Cod 4 - problem

Ako mislis na mene, nemogu izbrisat onu local arena connection.... a sa onoga cda kada sam instaliro, uopce nisam mogo na internet i napravio mi je obicnu konekciju preko telefona onu.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Trop kaže...

Ako mislis na mene, nemogu izbrisat onu local arena connection.... a sa onoga cda kada sam instaliro, uopce nisam mogo na internet i napravio mi je obicnu konekciju preko telefona onu.....

nezz onda
16 godina
neaktivan
Cod 4 - problem

Evo meni opet jos 1 problema...............

Do sada mi nikada nije na serverima tako jako laggalo, ali u zadnje vrijeme svakih 2 min zalagga, nije za igrat.... Dal su to mozda virusi ili kaj?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

moguce i najvjerojatnije ili nesto skidas

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice