ovako ja stavio patch 1.6 i 1.7 za multyplayer i sve je s multyplayer ok ali ja kad sam stavio te patcheve nemogu igrat singlplayer. šta da radim? molim pomoć...
imas jedan creck za to samo ga skini
jedan i jedini odgovor, samo to kaze da je igra pirat, svaki CoD piratski patchovan za net igranje ukida opciju SinglePlayera jednostavno kazes zbogom dok ti net ne dojadi i sam oreinstalliras CoD 4 i eto singkleplayer (to je zato sto nemozes ukloniti patcheve)
možeš reči koji crack i odakle da ga skinem
- zabranjeno je stavljati linkove na ilegalan sadržaj, dakle i crackove
- probaj ovdje google.hr
system imaš PP.
@ Bes7 ne pričaj nebuloze...
ej hvala, baš si legenda
čim patchiraš igru reci zbogom Singleplayer
ako si od početka pročitao temu skužio bi da sam ovo riješio i da mogu bezproblema igrat i na netu i singlplayer
ja igarm i ulzti i singlu i rade oba dva ali frend kaže da bi moj problem mogo biti do pregrijavanja nekog komponenta.. nadam se da je to ako nista drugo nemoze biti onda samo promijeni cooler ili stavim novi dio...=))
Da bzvz ne otvaram temu.... Imam probelem.....
1.Zasto mi cod4 steka, a imam konfu iz potpisa, a prije mi nije stekao?????
2.Zasto ga ne menogu igrat na visti??? Dat cu i sliku ako je potrebno????
Možda ti šteka jer ti grafičke postavke nisu u redu.
Probaj igrati sa ovim configom. Trebao bi imati konstantan fps od 100-100+
A koji error imaš na Visti? Može i slika...
Postam sliku kada dodem iz skole navecer...... Sada moram u skolu.... Budem probo stavit taj file... btw, di da ga kopiram, u koju mapu???
EDIT: Probo sam i pise mi ono isto kao kada i na xp nece, ono Dont sent i to..... Samo kaj tu pise Close Program i nista drugo nemogu kliknut.... (u vezi viste)
Ova tvoja datoteka radi...... Igram na 60-100 FPS...... Hvala
Srry kaj su 3 posta zaredom....
Imam isto jos 1 problem..... Naime, mom frendu koji ima duplo slabiji komP u cod ude za 2s, a meni treba oko 1min..... tu slikU CEKaM dugo da ude (slika 1)... ( govorim o mp)
to ti je i meni .... to ti je do nacina instalacije interneta probaj isključiti internet i onda uc u mp i uci ce ti brzee.. ako nisam u krivu naime tako je meni i mom frendu
jedan i jedini odgovor, samo to kaze da je igra pirat, svaki CoD piratski patchovan za net igranje ukida opciju SinglePlayera jednostavno kazes zbogom dok ti net ne dojadi i sam oreinstalliras CoD 4 i eto singkleplayer (to je zato sto nemozes ukloniti patcheve)
možeš reči koji crack i odakle da ga skinem
Da bzvz ne otvaram temu.... Imam probelem.....
1.Zasto mi cod4 steka, a imam konfu iz potpisa, a prije mi nije stekao?????
2.Zasto ga ne menogu igrat na visti??? Dat cu i sliku ako je potrebno????
Imam isto jos 1 problem..... Naime, mom frendu koji ima duplo slabiji komP u cod ude za 2s, a meni treba oko 1min..... tu slikU CEKaM dugo da ude (slika 1)... ( govorim o mp)

jedino mozes obrisat internet i ponovno ga instalirat ali na drugi nacin pokusaj s onog dvd-a
Kojeg DVD-a??? Kak izbrisat internet?? Daj pojasni malo....
pa odes u local area network (moje mrežne veze) i tamo nades ondaj koji koristis i taj obrises i onda s dvd sto si dobio od t-com preko njega instaliras internet
ahaaa.... budem to probo kada dodem doma... pa javim dal sam uspio.. hh
mozes igrat sp kaj nebi mogo... lijepo instaliras cod, nabacis najnoviji patch, pa odes na www.gamecopyworld.com (LEGALNA STRANICA) i skines oNostoNesmijemOrec za taj patch. i copy ga u direktorij igre i to je to moci ces lijepo igrat i sp i mp =)))))
ahaaa.... budem to probo kada dodem doma... pa javim dal sam uspio.. hh
Ako mislis na mene, nemogu izbrisat onu local arena connection.... a sa onoga cda kada sam instaliro, uopce nisam mogo na internet i napravio mi je obicnu konekciju preko telefona onu.....
Ako mislis na mene, nemogu izbrisat onu local arena connection.... a sa onoga cda kada sam instaliro, uopce nisam mogo na internet i napravio mi je obicnu konekciju preko telefona onu.....
Evo meni opet jos 1 problema...............
Do sada mi nikada nije na serverima tako jako laggalo, ali u zadnje vrijeme svakih 2 min zalagga, nije za igrat.... Dal su to mozda virusi ili kaj?????
moguce i najvjerojatnije ili nesto skidas