CoD 4 map editor

poruka: 6
|
čitano: 2.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD 4 map editor

Dosla mi ideja da napravim svoju vlastitu mapu ali za to mi treba nekakav program, skinuo sam CoD 4 Mod Editor ali pise da mi nedostaje nekakav mss32.dll file, kad sam ga skinuo i ubacio u system pise: The procedure entry point _AIL_sample_channel_levels@8 could not be located in the dynamic link library mss32.dll. E sad me zanima kako cu to rijesiti i da li je to program za pravljenje mapa i da li je dobar? Ili postoji neki bolji pa da mi ga preporucite? 

EDIT: Pokrenuo sam "CoD4CompileTools" u CoD4 Mod Editoru i sad mi se javljaju nekakve greške, probao sam s njihovim tutorialom al ne ide, pa bi li mi mogao netko objasniti kako pokrenuti Level Editor? (NISAM NIŠTA INSTALIRAO, samo pokrenuo skinuto)

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 18:38 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CoD 4 map editor
molim vas, zurno je..
16 godina
CoD 4 map editor

Brate,ostavi se corava posla.Tesko ti je to i nije za svakog.Vidis i sam da nema mapa na bacanje jer je tesko.Valja radit texture i sve to.

A za soluciju problema ti nemam nis rec jer neznam.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CoD 4 map editor

mapa se pravi pomocu "radianta" to je program a "CoD4CompileTools" je samo da tu mapu koju si napravio preko "radianta" da je zapakira i da je prretvori u takav format tako da ce cod2 ili cod4 zavisi koja igra moci je pokretati...Kad napravis to onda napravis npr mapu "mp_frist_map"
onda u tu mapu napravis 2 mape "mp" i jos neka nezz sad ima to sve na netu al najlakse je napravit u radiantu ,problem je prebacivanje formata i pravljenja IWD file al sve je lako da naucis al mape se prave najkrace 15-30dana a neko cak do 1God
jer treba tu testiranja puno

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 22:14 (damir1994).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
a radiant je u ovom mod toolsu koji sam skinuo ili?
16 godina
neaktivan
zna li tko???
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice