C&C tiberium wars & kane?

poruka: 4
|
čitano: 1.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
C&C tiberium wars ? kane?

jel se to meni čini il je Kane balkanac=?

jer kad dodješ na misiju u Hrvatsku u intel dobiješ vijest d aGDI nemože saznat ni shvatit zašto je Kane opsjednut istočnom europom (Hrvatska, BiH, i Albania)

EDIT: jesam zezno naslov teme

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2009 20:23 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lol. To ti je prva igra iz serijala? Jer da si pratio od prvog dijela, vidio bi da Kane kroz period od 100 godina uvijek izgleda isto, mlad, zao, s vjetrom u kosi (haha). On najvjerojatnije nije niti ljudsko biće kao takvo. Recimo ako nisi sasvim upoznat s Tiberium serijalom, mogao si nakon što bi unlockao Scrin kampanju (pređeš GDI i NOD) vidjeti cutscene u vezi sa Scrinovim database-ima, starima tisuće, ako ne i milijune godina u kojima se spominje biće poznato kao "Kane". Mislim da je u Tiberian Sunu jedanput bio naglasio svoju superiornost, uz činjenicu da kapljice poprimaju oblik kugle jer je ona savršen za zemaljske uvjete, uglavnom, tako nešto.

A šta se tiče Balkana, pa ono - Temple Prime je u Sarajevu, a mi Hrvati nismo daleko. Moguće je i to da on voli istok vidjeti kao neku duboku duplu metaforu, budući da je u CNC1, poznatom kao Tiberian Dawn bio Staljinov misteriozni savjetnik.

Eto, to bi bilo od mene :D

Nothing else matters.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 20:21 (D_Inuit).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

od C&C red alert samo i generalse

a od tiberiuma ovo mi je prvi

znači onda je balkanac iz svemira  Smijeh

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kako zaraditi "novac" osim sto se kupi sa onim "hrdvesterima"?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice