Dečki koji offtopic, pa koga boli kur*c za cod4 i slična sr*nja.
Daj ajde raspravljajte o mw2 ne tu o nekim sr*njima.
Dečki koji offtopic, pa koga boli kur*c za cod4 i slična sr*nja.
Daj ajde raspravljajte o mw2 ne tu o nekim sr*njima.
Mislim da bi AKIMBO sacmarice trebalo zakonom zabranit u MW2. Likovi trce ko nenormalni mapama i rokaju s time i lagano mi, kad takve vidim, igra vuce na "space shooter".
Mislim da bi AKIMBO sacmarice trebalo zakonom zabranit u MW2. Likovi trce ko nenormalni mapama i rokaju s time i lagano mi, kad takve vidim, igra vuce na "space shooter".
Uf da. Evo bas sad na headquarters pro su se izvrjedali na osnovu bas sacmarica.Akimbo im daje strasno snagu i likovu
uzmu da budu laksi,brz sprint i za klanje perk. Strasno tesko ih skinit. Na blizu gotovo nemate sanse. Lol.
Ja igram trenutacno s famasom pa izbjegavam blize fajtove,ali malo su premocni to je.
i mene ste nazivali spamerom a pogledajte si malo kuda vam je tema otisla....
mogli bi za promjenu malo ljudi stavljat svoje nickove iz mw2 pa da se nademo negdje i napokon utvrdimo tko je bog a tko batina. evo moj prijedlog...
Problem kod Akimbo sačmarica je u njihovom dometu, a ne toliko u njihovoj snazi. Domet plus snaga jednostavno anulira manu nemogućnosti preciznog ciljanja.
Btw, da li je netko uspio obortiti AC-130 sa stingerom?
Te dvije sačme tj akimbo i zadnja sačma su malo preubojiti. da,domet im je prevelik.
Imao sam AC kad mi ga je lik sprzio. U vezi toga. Dal avion izbacuje mamce automatski ili treba stiskat neki key?
Te dvije sačme tj akimbo i zadnja sačma su malo preubojiti. da,domet im je prevelik.
Sve u vezi te kombinacije me bas bas zivcira, ne samo domet nego npr. cetri cijevi koje pokrivaju sacmom valjda cijeli ekran. A to je prilicno lame napravljeno.
Iako je igra, neozbiljnog tipa, ovo je too much. Ali dvije sacmarice, ko moze s tim pucat? Nema sanse.
Imao sam AC kad mi ga je lik sprzio. U vezi toga. Dal avion izbacuje mamce automatski ili treba stiskat neki key?
Sve u vezi te kombinacije me bas bas zivcira, ne samo domet nego npr. cetri cijevi koje pokrivaju sacmom valjda cijeli ekran. A to je prilicno lame napravljeno.
Iako je igra, neozbiljnog tipa, ovo je too much. Ali dvije sacmarice, ko moze s tim pucat? Nema sanse.
Ja sam pogodio ac sa javelinom ali sa stingerom nisam probao, prvi put ispusti flares, a drugi put je dolje.
A što se sačme tiće nije tako loše, malo je veći domet baš na toj sačmi ostale kratko primaju, ali dobro na daljni su zato gotovi ili ako promaše. I malo jest čudno izgleda taj akimbo sa dvije sačme, ali na youtubu ima gdje vojnik puca sa dvije strojnice tak da me čudi da nebi mogao u dvije sacme, ali opet bi to u stvarnosti bilo jako nespretno, bar tako ja mislim.
Svarcniger dok je bio nabildan i 3 shotguna je mogao
Ono sa dvije strojince je zaj_bancija. U pravoj borbi naravno da neide s tim kao ni sa dvije sačme. Ovo nije simulacija prave borbe ali opet...
onaj model 1887 je nešto preludo. to ubija ko da imaš aimbot...moćno2
Evo, vama za dragu volju ću snimiti video kojim ću dokazati da se određeni jumpovi NE MOGU napraviti bez 125 FPS-a.
Ne znam ni sam zašto, ali je tako.
Kupio danas cod i da aktiviram ono mi izbaci da je kljuc vec aktiviran..dobio sam igru u celofanu i sve..oce imati vajde sto sam se zalio na steamu za duplicated key ? jel ima neko iskustva sa tim ? ili da idem u trgovinu..
pazi ovo:
igram ja ffa, 100% moja pobjeda, niko me ne može stići. taman dobro išlo.
falila minuta do kraja. i ja kliknem alt+space slučajno, što otvara launchy.
kad sam ga otvorio izbaci me u windowse. i dok sam ulazio piše server disconnected. baš im hvala...
fuck off sa ovom gluposti.
Kupio danas cod i da aktiviram ono mi izbaci da je kljuc vec aktiviran..dobio sam igru u celofanu i sve..oce imati vajde sto sam se zalio na steamu za duplicated key ? jel ima neko iskustva sa tim ? ili da idem u trgovinu..
Vjerovatno su ga maznuli i nazad zapakirali. U Techno Maxu su držali kutije otvorene na policama i samo dvd-e izvadili lol. Knjižica lijepo unutra samo izvadiš i prepišeš key i dobio si besplatnu igru.
1887 je too much,ekipa rapea doslovno...trebali su malo balansirati oružja,submašinke su totalno out,jedino možda na malim mapama.
btw ac 130 se može sa stingerom i javelinom skinuti,bolje je sa rpg om jer onda ne baca flareove jer rpg nije na lock-on spiku.
neam pojma..sada da toliko daleko idu ...vidit cu sta mi odgovore ovi sa steama, pa cu postupat po tome..
1887 je too much,ekipa rapea doslovno...trebali su malo balansirati oružja,submašinke su totalno out,jedino možda na malim mapama.
btw ac 130 se može sa stingerom i javelinom skinuti,bolje je sa rpg om jer onda ne baca flareove jer rpg nije na lock-on spiku.
da shotguni rapeaju sub masinke nisu tolko popularne al su dobre UMP pogotovo..a ovo sa ac 130 je bolje je sa rpg al probaj ti pogodit ac 130 sa rpgom na favela mapi raketa i ovako leti sama di stigne tak da je tesko pogodit... mozda na high riseu je lakse al za mal vece mape nebi reko
Dečki svako oružje ima svoje mane i svoje prednosti.Kako vidim netko je ovdje napisao da bi trebalo zabranit sačmu,
pa da ima DS zabranili bi pol svega što ima u igri(od oružja do perkova).Svako malo netko napiše da treba nešto zabranit.
super,sad mi baca error direct x problem,ili failed to load npr nešto na mapi ili neko oružje a nekad kad krene sve je nekako u negativu i ne vidim igrače....
Dečki svako oružje ima svoje mane i svoje prednosti.Kako vidim netko je ovdje napisao da bi trebalo zabranit sačmu,
pa da ima DS zabranili bi pol svega što ima u igri(od oružja do perkova).Svako malo netko napiše da treba nešto zabranit.
tako je kolko put sam morao igrat na serverima u codu4 di bi admini pol toga zabranili
hebote pol igre u mp su skratili
naravno...samo je žalosno viditi tipa na prestigue 2 i koristi gl...a možda i ne.fali mi dediji baš zbog toga.
C-130 treba 3 stingera jer 2 puta baca flareove. Znaci, treba Scavanger i nesto mrtvih u okolini da se pokupi jos raketa.
Pave Low i Chopper Gunner trebaju 2 Stingera jer imaju jedan flare. Pave Low pada i od jedne ako si direkt ispod njega jer onda nece skrenuti raketu.
RPG skida odmah jer kao sto si napisao nije na lock-on, pa ga flareovi ne skrecu. Jedino je valjda ziva umjetnost pogoditi RPG-om AC-130 jer leti jako visoko.
Nisam RPG jos probao jer mi nije otkljucan
Evo, vama za dragu volju ću snimiti video kojim ću dokazati da se određeni jumpovi NE MOGU napraviti bez 125 FPS-a.
Ne znam ni sam zašto, ali je tako.
Ako ne snimaš u mw2 onda nemoj ni stavljati! Jer to nema nikakve veze sa ovom temom, otvori novu temu i tamo daj sve što oćeš i raspravljaj s kim oćeš i o čemu oćeš.
Zato treba igrati hc, tamo su submašinke bolje, a da ne govorim kako me iritira snip kad ga roknem pa mu ništa nije, to je na hc puno bolje.
A i ovako bez hc su submašinke dobre ali samo na blizinu, kako i zapravo jesu, pogledaj piše ti da su sa medium range bitku. SMG su više za male mape ili po uskim hodnicima, kad si uzmeš SMG naravno da nejdeš na čistinu s njim nego se krećeš po hodnicima i što užem prostoru. MP5Kurz mi je jako dobar kolje sa 3 metka(ne mislim na hc)
Prvo da se osvrnem na one frejmove u renderingu slike. Zanima me, kako mislite da će vam MW2 renderirati više od 60 FPS na ekranu koji fizički ne može prikazati više od 60? - To je i teoretski nemoguće jer se ekran ne može osvježiti fizički brže od 60 puta i može jedino renderirati 3-4 različita frejma u istoj slici, što je poznato kao tearing.
Što se AKIMBO 1887 tiče: da, iznimno su moćne ako pogodiš i ako si na 5 metara. Dalje od 5 metara su neučinkovite, na 10 uopće ne bacaju. Također, ako promašiš - mrtav si.
Volim koristiti 1887 AKIMBO kada sam na udaljenosti od 2-3 metra, jer su tada iznimno opasne, instant kill, ali kao i svako drugo oružje ili moj nož. Obožavam korisnike 1887 AKIMBO "skinuti" kada nalete i promaše ili kada su dovoljno daleko... čak se smijem dok reloadaju i vrte te sačmarice k'o igračke.
Inače, od oružja sam razočaran snagom snajpera, ali istina, 1887 AKIMBO je iznimno zabavan, ne samo zato što su opake ako pogodiš na blizinu, već jer su zvuk i animacija previše cool.
Da to kažem trebali su staviti da snip ubija jednim metko, ako ne barem baretu.
Kad smo već kod akimba meni je najdraža kombinacija G18 u akimbu.
tko god ima instaliran call of duty 4 ovdje sa zadnjim patchom
neka skine ovaj demo player da moze gledat demo koje netko snimi cak i svoje
http://www.cybopat.net/vb_cod4player_eng.php
i sada neka skine ovaj moj demo koji sam snimo prije par minuta
di se vidi razlika izmedu 250 i 333 fpsa, na promodlive204 je nedozvoljeno koristit 333 fpsa te ako se isti koristi pb kicka nakon min..
no na publicima drugi modovi svi mogu imat kolko ocu fpsa.. i onda ovo dolazi do izrazaja i sad ko kaze da se ne vidi razlika je glup ko moj k...c
http://rapidshare.com/files/318953858/jump01.dm_1
izvolite
a kako je meni sa 50 fps