Ne razumjem kako možete neigrati SP u igri nego odmah ići na MP.
Zasto bi trebali igrat prvo SP pa tek onda MP???
Ne kuzim poantu toga...
Ne kuzim poantu toga...
A vidi ove careve :)
Prestige level 10
haha,javidio tak nekog lika,haxxx,noobtub...lako se skuži
A vidi ove careve :)
Prestige level 10
haha,javidio tak nekog lika,haxxx,noobtub...lako se skuži
Jučer kad sam igrao MP sam poludio,pucam u lika,njemu ništa
Glupi cheateri.
To se meni jednom desilo u cod4, neki lik gore došao ja sam ga strojnicom gađao s leđa možda na njega potrošio 30metaka i ništa mu nije bilo.
A poslje smo ga pirat, jos jedan i ja gađali i lik na nakraju pobio. Neznam što je to za hack bilo ali bio je opaki.
Vraca se MP polako u normalu. Mada to jos nije nista "normalno" bez dedi servera i sa svim tim ogranicenjima, ali barem se moze igrati. Evo me na lvl 22 :)
I jos nesto sto mi se nikako ne dopada. Oni "emblem" i "logo". Ne znam sto ce nam to? To je bas nekako djecje i s time nekako igra stvarno postaje djecja. Ne vidim svrhu toga. Za razliku od leana koji ne nepotrebno izbacen ovo je (barem po meni) nepotrebno ubaceno. Dovoljan je nick, sto ce nam i te dvije slike?
Ne kuzim poantu toga...
Upoznaš mape, jako dobru priču, voziš se na snowmobilu,...
Jednostavno je žešća akcija, zanimljivo je pratiti priču, saznat što se dogodilo, vidjet oružje koje nemaš u multiju...
Upravo sam instalirao igru i mogu reći da je igra odlična.Oružja mi se sviđaju,a i realnost kod metaka....Multiplayer još nisam probao igrat,ali Singleplayer je odličan.
Idem ja preči jos jednom singleplayer cod 4 intersantniji je od coda mw2.
ja još ne kužim zašto ljudi misle da njima laga na serverima kad je iwnet jednostavno samo baza podataka koja spaja ljude i odlučuje koji će od igrača (koji ima najbolju vezu) hostat cijelu partiju. pa mislim ono kad te spoji s nekim amerikancem da ti hosta normlano da će lagat. ali kad te spoji s slovencem, talijanom ili tu nekom susjednom državom sve radi kako treba... tako da bi mozda u IW net trebalo samo ubacit regije... tako da ne spaja sa amerima ili kinezima i obratno.
Da li će mi raditi MW 2 na sljedećoj konfiguraciji: Intel Core 2 CPU 2 Ghz, 2,00 GB RAM
P.S. Koju mi preporučujete grafičku, da je veoma dobra i da je kompaktibilna sa ASUS P5LD2-X MOTHERBOARD???
Unaprijed hvala.
Da li će mi raditi MW 2 na sljedećoj konfiguraciji: Intel Core 2 CPU 2 Ghz, 2,00 GB RAM
P.S. Koju mi preporučujete grafičku, da je veoma dobra i da je kompaktibilna sa ASUS P5LD2-X MOTHERBOARD???
Unaprijed hvala.
Glupa pitanja najminimalnija konfa za MW2 ti je(po mojoj ocjeni):
Proc:Intel Pemtium 4 2Ghz
Ram:1GB
Grafa:NWidia 7600
HDD:12Gb
imas regije odes pod steam ,settings,downloadsi onda download region odes pod europe-southeastern
Meni radi besprijekerno cak bolje od Cod-4.
Evo ja nakon 9 sati igre MP sam 23 lvl i ovisno kako nas spoji, nekad lagga nekad ne i sigurno iwnet nije savrsen ko sto neki tvrde ovdje...
Da ne ispadne da reklamiram. Imate ovdje key za 200 Kn, radi, ja sam ga uzeo, igram MP već 2 dana.
Pa razmislite. Meni je igra super.
nebi kupovao preko meni nepoznate stranice.
Nekužim zašto nema cdkeyeva na enabavi???
jel mi moze neko rec jel moguce igrat piratsku verziju igre u LAN-u ili preko x-firea ili nesto slicno?
ljudi mogao sam 3 dana igrat multiplayer sa piratskom verzijom al od danas nece da se ukljuci u bilo koju igru!!samo stoji trying to connect!!a 3 dana sam igrao bez beda!!Znali tko o cemu se radi!!!
ljudi mogao sam 3 dana igrat multiplayer sa piratskom verzijom al od danas nece da se ukljuci u bilo koju igru!!samo stoji trying to connect!!a 3 dana sam igrao bez beda!!Znali tko o cemu se radi!!!
svi znamo doso ti je patch pa nisu glupi da bi samo gledali kak im piratu zagusuju servere
Hoce li taj patch pomoc!unaprijed hvala
e jebiga kad se ne kuzim bas u ta sranja
e jebiga kad se ne kuzim bas u ta sranja
zbog tog patcha nemožeš igrati
znaci nema mi pomoci.kupit original i to je to
ak imas viška para kupi i meni!
BINGO!
ili ak nemas para, ajmo neku akciju napravit idemo skupljat boce po gradu...skupimo 1400 boca i imamo mw2 =) ..
Možda bi se i moglo zaobići kupnju, ako želiš svako malo čekati cra*kove i ostale gluposti potrebne za igru, ako si zaigrao MP i svidio ti se, kupi igru, znaš i sam da nečeš požaliti, ako ti je previše, pričekaj kakvo sniženje oko Božića, kao što ću ja napraviti.
ovos bocama je dobra ideja nacugamo se i bauljamo po gradu i skupljamo boce ma sta nam je skupit soma i pol boca!!!!