I dedicated i ingame.
Evo proradila stranica od aiw3. Al nema jos clienta
Evo moze se igrat online ja sam malo nabacio al bez promoda imam sam hrpu nobova s kojima mi je dosadno igrat :S
Pa prek cega ti igras? Meni se cini da je onaj orginalni servis ukinut.
Ponavljam nisam siguran dal je stvarno tako, ali cini mi se da je njihov offical servis ukinut tj.nrmozes s orginalom igrat online preko njihova servisa.
Da to sam gore i stavio link za tu kopiju alter iwa, a i sam alter iw bi trebo bit gore jos malo.
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Igro sam do sad na Venia, i sad se prebacim na Aiw3 i vidim promod server jos da se skupi ljudi na njemu.
gdje da skinem cijelu igru na kojoj radi ovaj novi aiw3?
može na PP
SKIDROW verzija i googlaj onda "aIW-DLC" i skines i to, i onda samo onaj njihov client i updatas i to je to. Ali radi ti i sa steam verzijom ako imas.
googlaj onda "aIW-DLC"
Koliki je ovaj fajl?
Oko 960 mb?
Pitam da ne bi nešto krivo skidao
Da to, nisam siguran dal 100% treba ali na njemu imas mape crash,strike, vacant, nuketown... nzn dal ima i koji fajl koji je bas potreban al skini nis te ne kosta.
ok, hvala!
pa da malo zaigram nakog dužeg vremena
Sve sam instalirao, pokrenem igru, dođem na popis servera, izaberem mapu i i onda mi se igra sruši prilikom učitavanja.
Imam windows 8.1. 64 bit-a.
Radi li kod vas?
Da meni sve radi isto 64bit al ja nemam win8 nego win7.
Izgleda da je problem sa windowsima 8:
https://aiw3.net/thread/windows-881-bugg-thread-1867/
https://aiw3.net/thread/iw4m-crashes-while-loading-maps-1646/2/
Sve sam instalirao, pokrenem igru, dođem na popis servera, izaberem mapu i i onda mi se igra sruši prilikom učitavanja.
Imam windows 8.1. 64 bit-a.
Radi li kod vas?
Koristit ovaj patch za win8 , tako su meni objasnili na aiw3.net/forumu i radi
divlji , vidiš da kažu da rade na rješavanju problema (kojih je hrpa), ugl vecina igra s tim i radi zasad.
izgleda da su hakiran opet.
Zasto? Ja igram sa venia2play i nema nikakvih problema ni hakiranja ni cudnih bugova..
ne toj stranici ne pronalazim linkove?
- Jedno pitanje, nisam vidio da je to netko pitao, pa evo.
- Instaliram orginal MW2 čovjeku na računalo, igra ide preko Steama,
ništa instaliram igru normalno preko DVDa, odredi to sve OK, ali kad je probam pokrenuti, on počinje skidati
nekakvih 11GB ispočetka, kao da skida cijelu igru ponovo, sad mi je malo dugo čekati da to odradi, s obzirom
na brzine interneta koje imamo, pa bih to probao izbjeći, ako se može.
- Zahvaljujem svima na pomoći.
Prebaci to instalirano u steamapps i napravi provjeru filova.
Prebaci to instalirano u steamapps i napravi provjeru filova.
- Daj to malo pojasni, koliko vidim, igra je već instalirana u folder steamapps, ima naziv "Call of Duty Modern Warfare 2".