Nez, ja igram na 1440x900, oni effecti su ON, bez antialiasinga (ali njega nemogu ni u jednoj igri :P) i radi stabilno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kolko sam čuo da će sljedeći codovi bit failovi(space stuff) odlučio sam da nabavim u to vrijeme bljack opsa..oće li još biti ljudi tada na bo, šta mislite?
ako budem imo viška para, mogu stavit i jedan dlc-mada je to više da neću..
jel mislite da je cod:bo zadnji koji valja?
3 | da |
---|---|
5 | ne |
1 | nikako,nastavci će biti odličn |
34 | ne zanima me |
kolko sam čuo da će sljedeći codovi bit failovi(space stuff) odlučio sam da nabavim u to vrijeme bljack opsa..oće li još biti ljudi tada na bo, šta mislite?
Jel vam dosta retardiranih anketa?
47 | Da svakako, nemogu to gledat |
---|---|
6 | Ne daj Bože, oću se smijat |
7 | Ma briga me, nek pišu šta oće |
Jel vam dosta retardiranih anketa?
gle, baš me zanimaju odgovori na to pitanje, šta ljudi misle. bolje je imati anketu nego da pitam bez ankete i svako ispod napiše u postu odgovor..think mason think!!
e ekipa gdje je najjeftinije nabaviti cd key u obzir dolazi i ruski
može neki link
Imaš tu oglas, član Delusion prodaje ruske za 180kn, kupio od njega.
malo sam dosadan ali eto moram,dali je tko od vas kupio ruski key kakva je procedura dali se može uopće instalirati u našoj regiji i dali će banati ruski key ako nije instaliran u rusiji malo me brine ovaj post sa BASE HOST
http://base-host.com.hr/103-call-of-duty-black-ops-ruska-verzija.html
ljudi doso patch, prije skoro pa da mi se nije rusio sad se gotovo uvijek srusi....zasteka igrica....smece, zali boze 400kn

Meni skida 700mb sp i 70mb mp.
meni igra, od patcha, radi ko urica
meni igra, od patcha, radi ko urica
Da sad sam testirao kojih 30minuta i igra radi dosta bolje iako upočetku nije tako izgledalo.
Još ima poneki lag, ali sad je već igrivo.
Sad sam dobio jos 15 FPSa, sad negdje imam 85 average
na 640x480 rezi ??
pačirao,team change radi,mislim da ninja pro radi,za freeze i to ne znam jer sam na xp.
na 640x480 rezi ??
Meni sve od pocetka radi kako treba na 1440x900
perkane ako nemaš šta bolje za reći nemoraš se furat na yoda slike koje nam govore da smo fail-ali
perkane ako nemaš šta bolje za reći nemoraš se furat na yoda slike koje nam govore da smo fail-ali
Zasto govoris u mnozini!?Ova slika je bila za tebe namjenjena!
Patch sranje nije nista poboljsao opet se zamrzava igra i izacuje sa server konstantno:S
Patch sranje nije nista poboljsao opet se zamrzava igra i izacuje sa server konstantno:S
Meni se nije ni prje smrzavala pa tako ni sada!
Cini mi se da su nesto popravili spawn poinotve ali opet nije savrseno!
wtfffffffffffffffffffffffffffff?
sad sam igro par rundi i poludio sam sa ovim su patchem sve shebali
id trcim i stisnem noz nece noz pucam stisnem noz nece stojim na mjestu stisnem noz noz izvadi za 20 sec :S
wtfffffffffffffffffffffffffffff?
sad sam igro par rundi i poludio sam sa ovim su patchem sve shebali
id trcim i stisnem noz nece noz pucam stisnem noz nece stojim na mjestu stisnem noz noz izvadi za 20 sec :S
Nezz, meni igra radi besprijekorno osim usr*nog sound loopinga. Iako se nemogu oteti dojmu da igra ima puno više problema sa Radeonima nego s Geforce-ima.
Tek sad završio kampanju
Fora sa početkom zombie mape i arkadnom igricom je preeeedobra
Ovaj šugavi patch nije k*rca popravio...opet mi freeza
Fakat mi nije jasno; toliko im treba da izbace neki patch, i kad ga izbace opet ne valja..Katastrofa