Ja si ga kupujem.Sad kad dobijem jos nesto novaca sa Lockerza uzimam ga sa game.co.uk.
Jedva cekam.Koji je tocno relase date?
Ja si ga kupujem.Sad kad dobijem jos nesto novaca sa Lockerza uzimam ga sa game.co.uk.
9.11.2010
Još te taj lokerz muči?
Pa jel si dobio šta veće od termosice?
A kako dobijes lovu sa lockerza,koliko treba pointsa ja imam oko 250 ak mozes pomoc ?
A kako dobijes lovu sa lockerza,koliko treba pointsa ja imam oko 250 ak mozes pomoc ?
Imaštemu lockerz pa tamo pitaj.
joj...dedi serveri,znaš ljude na serverima pa je nekako sve ugodnije,nema commanda,nadam se serverima s restrikcijama za gl i takve stvari,custom mape,nema prenosivih killstreakova(kamperi f off)bolji ping,ma bit će super!jedino me djeca admini brinu...kvragu možda i zakupimo server.treba vidjeti prvo betu i onda treyarch da naštima sve kako treba.
postoji li gl kao attachemnt u igri?
vidio sam launchere ali gl nigdje nisam spazio...
Naravno da ima gl-a,i dođe tisuću one cod valute
Stari cod4 kvartet gamebreakera:last stand,marty,fragx3,gl se reduciro na gl i last stand-u MW2 last stand skoro nitko ne koristi,a GL nedajbože da se opet refila sa scavengerom.
zasto ne izbace tu stvar?
svi ju mrze osim njubara ofc
oho cini se da ima botova
pri puta i cod igri
bas me zanima kolko ce bit "pametni"
ako netko ne bude zadovoljan s BO, može razmjena s MW2.
Još te taj lokerz muči?
Pa jel si dobio šta veće od termosice?
Hehe ne muci me.Jucer opet 25 $ dobio to znaci vec 75 $.Ali uvijek idem na hebeni macbook.Sad idem na iPod nano a onda na 200 $ lijepo onda novi mis i CoD
Dodji na Lockerz temu pa cu ti pomoci.
SRY NA OT
Mislim jel si dobio baš nešto da su ti poslali na kučnu adresu ili karticu?
Ontopic.
Predobro izgleda ovaj cod, odnosno svaki cod obećava na videima. A dali sad aug spada pod AR ili je još LMG?
Piše ti u članku
Da. Beta nije isto što i izdat nedovršenu verziju par mjeseci prije i onda povući nakon malo vremena.
Beta je jedna staza u developmentu softvera, a ta se faza naziva beta jer se tada taj softver smatra nedovršenim. Izdavanje bete se izdaje iz jednog jedinog razloga a to je ispravak uočenim bugova i problema sa izvođenjem igre.
Zatvorena Beta znači da je tim odlučio testirati igru u odabranom krugu korisnika, a to se vjerovatno odnosi unutar tima (developere) i neke ljude iz izdavačke kuće.
S time vjerovatno izdavač (Activision) nije odobrio troškove hostanja servera za betu, te vjerovatno nema zato Bete.
Da. Beta nije isto što i izdat nedovršenu verziju par mjeseci prije i onda povući nakon malo vremena.
Beta je jedna staza u developmentu softvera, a ta se faza naziva beta jer se tada taj softver smatra nedovršenim. Izdavanje bete se izdaje iz jednog jedinog razloga a to je ispravak uočenim bugova i problema sa izvođenjem igre.
Zatvorena Beta znači da je tim odlučio testirati igru u odabranom krugu korisnika, a to se vjerovatno odnosi unutar tima (developere) i neke ljude iz izdavačke kuće.
S time vjerovatno izdavač (Activision) nije odobrio troškove hostanja servera za betu, te vjerovatno nema zato Bete.
pa boji se activision mozda bete jer skriva nesto u igri sto se nebi svidjelo mozda ljudima pa nebi kupili
boby koticka treba spaliti na lomaci
"There was some speculation that we'd be launching a public beta tonight - that's not happening. The beta is enternal onlyright now"
Covjek je samo demantovao da ce pustit sad public betu i da u ovom momentu daju samo internu jer im je lakse gurat konstantno nove buildove unutar firme s ogranicenim brojem testera, ali isto tako nije rekao da NECE biti bete kasnije tako da ko zna. . .
da znam tako je i meni
ja sam ostavio nek se buffa i slusao glazbu i gledao tv jebiga
gore je poruka editirana sa
G11 scrapani assault rifle od H &K-a
I kako cemo pogrdno nazivat flamethrower jer je OP
imam ideju : noob spray
Koliko sam vidio po nekim videima.Flamethrower uopce nije overpowered,ima mali range i ne tako velik dmg i nema ga unlimited.Nego imaju neke kapsule sa plinom ako se ne varam.