Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.493
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

ovo ce bit 10 puta bolje MW2 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Black Ops

LOL od svega toga si samo to uočio?

Ima suppressor (mada neznam šta je to), granade launcher, infrared scope, masterkey, reflex, red dot, acog, dual mag, extended mag

a od assaulta ima

M16, Einfield, M14, Famas, Galil (ako me vid nevara), AUG, FN FAL.. I sad ono kao Commando i Classified

Od pištolja ima ASP, M1991, Makarov, Python, CZ75, e sad na njih možete stavljat ACOG, snub nose, speed reloader, i dual wield

A streakovi su: Spy Plane(3), RC-XD(3), Counter Spy plane(4), Sam turret(4), care package(5), napalm strike(5), sentry gun(6), mortar team(6), attack helicopter(7), valkyrie rockets(7), blackbird(8), rolling thunder(8), chopper gunner(9) (guess who's back!! Smijeh ), attack dogs(11) i gunship(11) 

toliko sam uspio saznat iz onok peaka...

15 godina
neaktivan

xD neznas sta je suppressor,pa to ti je prigusivac :P

7 0 hvala 0
15 godina
I Am Alive kaže...

LOL od svega toga si samo to uočio?

Ima suppressor (mada neznam šta je to), granade launcher, infrared scope, masterkey, reflex, red dot, acog, dual mag, extended mag

a od assaulta ima

M16, Einfield, M14, Famas, Galil (ako me vid nevara), AUG, FN FAL.. I sad ono kao Commando i Classified

Od pištolja ima ASP, M1991, Makarov, Python, CZ75, e sad na njih možete stavljat ACOG, snub nose, speed reloader, i dual wield

A streakovi su: Spy Plane(3), RC-XD(3), Counter Spy plane(4), Sam turret(4), care package(5), napalm strike(5), sentry gun(6), mortar team(6), attack helicopter(7), valkyrie rockets(7), blackbird(8), rolling thunder(8), chopper gunner(9) (guess who's back!! Smijeh ), attack dogs(11) i gunship(11) 

toliko sam uspio saznat iz onok peaka...

pa jesam to primjetio ali sam ono sto me najvise cudilo napisal npr acog na pistolju ili minigun 

evo sva dosad tri videja koja imas

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_475259&feature=iv&v=YAM5AZxmT_M

15 godina
protjeran
Archy kaže...

baš sam n00b :)

15 godina
Archy kaže...

posto si ti sniper fan imas 

ako nisi vidio dosad 3 snipera 

AWM-ARCTIC WARFARE (tehnicki to ti je ko black ops vezija intervention naci bolt action)

WA2000 , i DRAGUNOV

15 godina
odjavljen
hari85 kaže...

LOL a po čemu? SP neće gotovo sigurno jer taj tim koliko god bio iskusan mislim da ipak nisu u stanju ponoviti infinity ward.

MP je onako jedna teška reciklaža MW2, sa tipičnim sranjima poput streakovima i sličnim glupostima. Prebrzo, šareno, nabijenjo streakvoima, neznam meni se ovo sve više i više gadi.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
Weky kaže...
hari85 kaže...

LOL a po čemu? SP neće gotovo sigurno jer taj tim koliko god bio iskusan mislim da ipak nisu u stanju ponoviti infinity ward.

MP je onako jedna teška reciklaža MW2, sa tipičnim sranjima poput streakovima i sličnim glupostima. Prebrzo, šareno, nabijenjo streakvoima, neznam meni se ovo sve više i više gadi.

da ali ispravljaju dosta stvari dedicated serveri 25 ks nuke itd a sad sam nesto primjetio

IMAS EQUIPMENT TOMAHAWK SJEKIRA 

15 godina
I Am Alive kaže...
Archy kaže...

baš sam n00b :)

i jest ono galil

15 godina
protjeran

a eto sve u svemu dobro je ispalo.. Mada se Wekyiu nesviđa al nema veze :)

Bit će bolji CoD8... Valjda...

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
I Am Alive kaže...

a ovo ej teza reciklaza jednog te istog. CoD 4 zadnji dobar cod.

Hebote, i te dedicated servere i par novih killstreakova mi naplate 50E? Neće vidjeti tih para.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
protjeran
i par novih puškica.. i par novih pištoljićića
i par novih perkova..
LOL ma super bi bilo kad nebi stavljali nikakve footage da neznamo šta nas čeka jelda..
Sam me zanjima di će se moć unajmit server
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
hari85 kaže...

gadi ti se jer si ljubitelj simulacijski igara poput ARME i originalnog flashpointa

dobro je to kupovanje svida mi se

cekam betu nista ovako nemogu reci napamet dali je vrijedno kupnje ili ne

15 godina
neaktivan
Weky kaže...
I Am Alive kaže...

a ovo ej teza reciklaza jednog te istog. CoD 4 zadnji dobar cod.

Hebote, i te dedicated servere i par novih killstreakova mi naplate 50E? Neće vidjeti tih para.

moram se slozit s ovim, serijal ide silaznom putanjom nakon cetvorke, steta...necu sad puno srat po igri, jos nije izasla, ali ne izgleda obecavajuce...

al dok ce oni izdavat novu igru svake godine i dok bude dovoljno ljudi koji ce kupovat te poluproizvode, tako dugo necemo vidjeti kvalitetan cod..

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
17 godina
neaktivan
C.J.B. kaže...

kvalitetan cod..

Nije mi poznata ova sintagma. :)

Trolanje - off.

Ma vidit ćete da će i Weky ovo ubost. Garant.

Ja hoću, al za box, to sigurno.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
protjeran

ja ću bit sretan kad dočekamo betu

ah, ko zna 

Dao Bog da dođemo do keya.. Sad ću se molit :)

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Nije mi poznata ova sintagma. :)

Trolanje - off.

Ma vidit ćete da će i Weky ovo ubost. Garant.

Ja hoću, al za box, to sigurno.

COD2, COD4 sam ubo prilično brzo nakon izlaska, MW2 nisam htio jer sam čekao da checkiram kakvo ce bit stanje sa IWNetom (na kraju, ipak mi se nije svidio koliko god programerski izvrsno izveden), a Black Ops mi se nečini dovoljno inovativnim u odnosu na MW2, stoga ništa.

Precu SP sa onom verzijom, al ova igra po ovom videju i trailerima nedonosi dovoljno novo toga da opravda tih 50E.

16 godina
Archy kaže...

prigusivac je silencer a suppressor je prigusivac koji i smanjuje bljesak kod izlaska zrna iz cijevi. dvije razlicite stvarcice!!

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 15:59 (red_bull).
16 godina
neaktivan

Jedva čekam ovaj Black Ops, igra je odlična.

Koliko će levela biti u MP-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tsar kaže...

Jedva čekam ovaj Black Ops, igra je odlična.

Koliko će levela biti u MP-u?

hah, ili 55 ili 70..

16 godina
neaktivan

Ili nešt novo, možda bude 80 ili 90.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Archy kaže...

posto si ti sniper fan imas 

ako nisi vidio dosad 3 snipera 

AWM-ARCTIC WARFARE (tehnicki to ti je ko black ops vezija intervention naci bolt action)

WA2000 , i DRAGUNOV

U Vietnamu se koristio i M21, M14 i M40, Simonov SKS na NVA strani tako da nema razloga da ne budu i ova oružja.

Bilo bi dobro da ih ubace.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Sent from my Desire.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 16:15 (AlienWare1).
16 godina
neaktivan

Jel istina da ćemo moć uređivat lika, njegov izgled?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tsar kaže...

izgleda tako

i za svaku klasu drukciji lik :D

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Tsar kaže...

izgleda tako

i za svaku klasu drukciji lik :D

To su pokupili iz R6V 2. Bilo bi dobro da se može kustomizirati kao i u R6.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Sent from my Desire.
16 godina
neaktivan

U to će biti predobro, u vegas 2 mi je to odlično. Super kaj mu robu možemo mijenjati.

Što i na oružja možemo nešt napisat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

dobri su novi modovi i kupnja. ako budu isti zahtjevi ko mw2-super. ali neću kupit :)

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Šarena igrica (da, upravo to, igrica) za konzole. Kao što weky kaže, zadnji dobar CoD je bila četvorka - dalje je čista reciklaža jednog te istog koncepta - par osnovnih modova, nova oružja i mape i novi killstreakovi/attachmenti i sve to po cijeni pune igre. A sve je to moglo biti DLC za MW2. Ali ko voli, nek izvoli. Još jedan CoD čiji ću SP odigrati za par sati, izbrisati ga sa diska i zaboraviti na njega.

Tužno što je CoD postao...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

dobri su novi modovi i kupnja. ako budu isti zahtjevi ko mw2-super. ali neću kupit :)

Ako budeš htio igrati multiplayer-morat ćeš.Samo jedan GSP-šanse da će leakati fajlove su jako male.

16 godina

Ma ja kupujem 90% vidim da će još neki kupit pa će se ekipa skupit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice