Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

E jel znate jel ima one opcije kao u mw2 da se nekoga pozove u lobby pa igra zajedno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Borim se sa samim sobom, mislim da starci ipak nece dati da utrosim lovu na igricu, tako se se jednom gadno zahebali sa guild warsima, platili 350 kuna, ja igro tjedan dana i presto, jos mi stoji kutija kod kuce i skuplja prasinu. A kako vidim, base-host ima najpovoljnije cijene, ali isto tako ima nekih problema s necime. U nedoumici sam.

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam neki lagg kad igram,jel to zato sto su serveri 1. dan online ili??

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Da ima ali ne radi mislim. Jesi ti kupio sa ePlati isto? Ajde mi na pp nešto odgovori
15 godina
neaktivan

eplati vam isto nije dao keyeve?

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
mack33 kaže...

Danas sam nabavil original... Steam mi još uvijek skida nekakv update... cca. 16 GB. Za poludit. Serveri su im u banani... to je bilo za pretpostaviti prvih dana.

FAIL. Skida ti igru a ne update.

Steam client navodi da se radi o update-u. Ako imaš nekavo rješenje slobodno javi... taj download će potrajati....

16 godina

Kež da je dao svima oko njih 60 ostalo mu ih je 6 kojih je morao odjebat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dao je keyeve ali su na ruskom.
14 godina
neaktivan

Postovani,

imao sam preko 600 kupaca do sad i sve je proslo u redu. Igra je engleska verzija i jako je velika potraznja te zbog toga moram cekati isporuku.

Molim Vas da me kontaktirate na Live podrsku ili :

Mail: info@base-host.com.hr

basehost@hotmail.com

MSN: info@base-host.com.hr

Pozdrav

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Sve mi se čini da je ova igrica napravljena za konzole pa onda malo dorađena za komp....tak je bilo i sa GTA 4, na kompu uopće nisi mogao igrat koliko je sralo i štekalo. Sve dok nije izašao patch. Za  normalno igranje si morao imat komp od 20 000kn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e sad bas radim msn

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Hanter kaže...

Nakon ovog *ranja sa eplati, zatražio sam povrat novca od njega i naručio key sa game.co.uk.Fakat mi je dosta više čekanja...platio sam prije više od sat vremena....izgleda da im je gužva {#}

Ja prije 5h i još čekam{#}

nisi dobio key od eplati?

15 godina
toohazard kaže...

Sve mi se čini da je ova igrica napravljena za konzole pa onda malo dorađena za komp....tak je bilo i sa GTA 4, na kompu uopće nisi mogao igrat koliko je sralo i štekalo. Sve dok nije izašao patch. Za  normalno igranje si morao imat komp od 20 000kn

ja imam neki lagg valjda ce se to sredit za koji dan

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
15 godina
neaktivan
CoKsA kaže...
toohazard kaže...

Lagg će se sredit na MP...al meni igra sere i na SP. Ne znam možda je problem u tom što imam monitor 24'' {#}

16 godina
protjeran
toohazard kaže...

lol....normalno da je pravljena za konzole...neznam sta si ti mislio da ce za pc posebnu verziju radit

Captain EO
16 godina
neaktivan

Nisam dobio..ali ja sam mu jučer uplatio dodatnih 40 kn za englesku verziju...da sam htio rusku vjerojatno bi ju i dobio

Majke mi !
16 godina
protjeran
Hanter kaže...

Nisam dobio..ali ja sam mu jučer uplatio dodatnih 40 kn za englesku verziju...da sam htio rusku vjerojatno bi ju i dobio

rekao je da vraca novce odi na eplati temu pa vidi

Captain EO
15 godina
toohazard kaže...
CoKsA kaže...
toohazard kaže...

Lagg će se sredit na MP...al meni igra sere i na SP. Ne znam možda je problem u tom što imam monitor 24'' {#}

meni malo sere na sp al to je nezamjetno,muci me mp nadam se da ce se sredit

16 godina
moderator
TopForumaš kaže...

nisi dobio key od eplati?

Ne,tražio sam da mi vrati lovu.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

znam da je to pitano vec 100puta ali posto su svi nasi prodavaci online (enabava,eplati i drugi)u ˝banani˝ mozete li mi preporucit da si uzmem key za black ops negdje vani i da je placanje jednostavno pc verzija igre

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 20:25 (marko778).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
marko778 kaže...

znam da je to pitano vec 100puta ali posto su svi nasi prodavaci online (enabava,eplati i drugi)u ˝banani˝ mozete li mi preporucit da si uzmem key za black ops negdje vani i da je placanje jednostavno

g2play

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
16 godina

U SophosLab bi PC verzija trebala sutra doći, no ne budite iznenađeni ako ne dođe jer je SophosLab poznat po ogromnom kašnjenju.

Sljedeći put naručujte iz drugih game shopova jer su ovi, nažalost: živi užas.

www.YouTube.com/IntensiveStudios

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

E jel znate jel ima one opcije kao u mw2 da se nekoga pozove u lobby pa igra zajedno.

Nema potrebe za tim kad se obojica jednostavno možete spojiti na isti server. MW2 je to imao jer nije bilo DSova.

mack33 kaže...

Steam client navodi da se radi o update-u. Ako imaš nekavo rješenje slobodno javi... taj download će potrajati....

Si dobio igru na DVDu?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina
neaktivan

nema ga tamo više Weky ;))

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sad sam bas dobio cca 10 poziva od frendova i svi isto kukaju " Nemogu game skinut sa Steama"...Mislim da se Steam trebao pripremiti za takvo nesto jer je to uvijek tako kada neki novi COD izlazi...

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
marko778 kaže...

znam da je to pitano vec 100puta ali posto su svi nasi prodavaci online (enabava,eplati i drugi)u ˝banani˝ mozete li mi preporucit da si uzmem key za black ops negdje vani i da je placanje jednostavno

game.co.uk

16 godina
neaktivan

dajte mi recite za game.co.uk ....kakva je download opcija...zašto se ponovo moram regati..već imam acc...i jel dobijem samo key ili šta?

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo cuo sam se s base hostom na msn-u

prvo ispricava se jos jednom svima

e sad on je reko da ce dobiti key ziher i da nudi povrat novca od sutra pa nadalje

reko je da keyeva je ponestalo kod dobavljaca jer su ENGLESKI i svih ih traze nitko nece ruske

eto

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

ja mu dajem vremena do subote, a onda povrat.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kakva je shema sa placanje kod game.co.uk?? samo paypal i nacin dostave?? priko maila samo key il wtf? thnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice