Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 619.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

bio sam pronašo neš kako kad se pojavi crni ekran treba neš stisnut alt+tab.....meni nije radilo ak neko zna još koje rješenje.....

http://www.gamingnewslink.com/2008/11/11/fixing-call-of-duty-5-world-at-war-errors-crashes-freezes-and-intallation-errors/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam jedno trivijalno pitanje:

Zašto, ali, pobogu, zašto se igra zove WORLD AT WAR????? Radnja se odvija na Pacifiku, tj. to je rat između SAD-a i Japana. Shvaćam da je to II. svjetski rat, ali samo SAD i Japan sudjeluju u tom ratu... Zašto nisu CoD 2 nazvali World at War?

P.S. nadam se da na kraju igre bacamo A-bombu na Hirošimu... Nevinašce

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war
i_rambo_plache kaže...

Imam jedno trivijalno pitanje:

Zašto, ali, pobogu, zašto se igra zove WORLD AT WAR????? Radnja se odvija na Pacifiku, tj. to je rat između SAD-a i Japana. Shvaćam da je to II. svjetski rat, ali samo SAD i Japan sudjeluju u tom ratu... Zašto nisu CoD 2 nazvali World at War?

P.S. nadam se da na kraju igre bacamo A-bombu na Hirošimu... Nevinašce

Kampanja nije samo na Pacifiku nego i u Rusiji,Njemačkoj,Francuskoj - samo su prve misije u Japanu pa svi misle da je to sve od misija.
Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima.
17 godina

A i puno zvucnije je kada ti netko prodaje CALL OF DUTY WORLD AT WAR nego kad ti pokusava uvaliti Call of Duty 6 odigrajte sesti nastavak, a mi cemo napraviti jos bar toliko. Ovo drugo je kontraproduktivno!

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nakon što sam se dugo vremena mučio kako da sredim igru da proradi, napokon sam ju sredio i odigrao nekoliko misija.

Moram priznati da nije nimalo loše s obzirom da je igru radio Treyarch.

Vidi se da je engine iz CoD4 jer je dosta toga slično kao u CoD4.

Oružja su stara i staro je vrijeme, a bacač plamena me se baš dojmio, hehe.

Stvarno s njime se osjćeam moćno hehe, palim sve pred sobom. Smijeh

Dobre su mi fore s onima što izlijeću iz trave i sa stabala onako iznenadno.

Od one četiri težine što imaju ja igram na drugoj i moram priznati da neprijatlji nisu baš previše pametni.

Kad naciljam neprijatelja mogu ga odmah ubit bez brige, tek kad malkice pričekam odmah se makne u zaklon.

Grafika je dosta dobra, ima dobrih scena.

Onaj blur je gadan, što vas više neprijatelji deru slika se sve više zamuti.

Uglavnom tek sam obavio nekoliko misija i zasad imam vrlo dobar dojam o igri, možda se to poslije promijeni al zasad je predobro, i mape su dosta raznolike.

A kad prijeđem SP onda se bacam na MP s kojim imam već sada problema.

XFire uopće ne prepoznaje CoD:WaW ne znam zašto, a u PB sm ga bez brige dodao i on ga je prepoznao, a i imam neka 4 profila i neda mi da ih izbrišem niti da napravim nove, a nemam pojma otkud se ta neka 4 profila stvorila...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa mislim da jos nije ni izasao update Xfire-a vezan za CoD WaW, s tim da se on tek danas pojavio na Europskom trzistu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Update vezan za cod WaW na Xfiru je doso 12.11....

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Danas ću ju malo peglati pa se javim s dojmovima kasnije Namigiva

P.S. najviše me zanima bacač plamena i zadnja misija Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dakle ovak..   prošao sam prva 3 nivoa i tak..  nekako mi je mlak dojam. Poslovično dobro skriptirane scene i dobri 'filmski'm efekti ne mogu sakriti linearnost nivoa i slab dizajn terena (sve te vodi u jednom smjeru uvijek). A.I. protivnika je dosta slab na normalnoj razini težine, ali barem padaju nakon izravnog pogotka što u jednom Crysis-u nije bio slučaj. Treba se pripaziti u kojoj situaciji se ostaje bez municije jer reload traje nekoliko sekundi (pogotovo na jačim oružjima). Još nisam vidio bacač plamena, no više mi se neda za sada igrati pa o tome kasnije. Sve u svemu - već viđeno i po mom mišljenju slabije od prethodnika Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Last one alive, close the door!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

konačno dobio neku poruku od igre nakon što se sruši:

DirectX encountered unrecovarable error....

dal neko zna rješenje......

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra mi radi , al nikako da kreiram profile , i nemogu igrat co-op ovo ostalo je inace super , makar mi je cod 4 bolji , jedonstavno zbog tematike.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

krekani serveri rade

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

CoD5 ne donosi puno tog novog, odnosno skoro nista. Najvise me smeta linearnost nivoa. Ali to me nece sprijeciti da kupim CoD, jednostavno jer je to kultna igra i jer ju hocu igrat online.

Mislim da nema ni govora o usporedjivanju jednog L4D-a i CoD-a. L4D ce bit sigurno bolji, ali CoD ce se sigurno vise igrat online.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Profil nemoj ni praviti.kad te pita za profil stisni cancel pa no.moraš si skinuti patch ver.1.1 iprivate server lan fix2.svoje ime upiši u multiplayer opcijama.server fix imaš na stranici gamecopyworld a patch najdi na googleu.

17 godina
neaktivan

treba verzija 5,66 GB

patch na 1.1v

i

CODwaw v1.1 private server patch.

Na početku pita za kreiranje profila samo pritisni Ne Ne,

kasnije u opcijama narihta se nick. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tunder kaže...

treba verzija 5,66 GB

patch na 1.1v

i

CODwaw v1.1 private server patch.

Na početku pita za kreiranje profila samo pritisni Ne Ne,

kasnije u opcijama narihta se nick. 

5,66??'

meni je 6,9!
sta je ovo, nekakva ripana verzija?
al, ima dosta seeds-a pa onda taj gigabajt prodje relativno brzo..
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Nakon što sam se dugo vremena mučio kako da sredim igru da proradi, napokon sam ju sredio i odigrao nekoliko misija.

Moram priznati da nije nimalo loše s obzirom da je igru radio Treyarch.

Vidi se da je engine iz CoD4 jer je dosta toga slično kao u CoD4.

Oružja su stara i staro je vrijeme, a bacač plamena me se baš dojmio, hehe.

Stvarno s njime se osjćeam moćno hehe, palim sve pred sobom. Smijeh

Dobre su mi fore s onima što izlijeću iz trave i sa stabala onako iznenadno.

Od one četiri težine što imaju ja igram na drugoj i moram priznati da neprijatlji nisu baš previše pametni.

Kad naciljam neprijatelja mogu ga odmah ubit bez brige, tek kad malkice pričekam odmah se makne u zaklon.

Grafika je dosta dobra, ima dobrih scena.

Onaj blur je gadan, što vas više neprijatelji deru slika se sve više zamuti.

Uglavnom tek sam obavio nekoliko misija i zasad imam vrlo dobar dojam o igri, možda se to poslije promijeni al zasad je predobro, i mape su dosta raznolike.

A kad prijeđem SP onda se bacam na MP s kojim imam već sada problema.

XFire uopće ne prepoznaje CoD:WaW ne znam zašto, a u PB sm ga bez brige dodao i on ga je prepoznao, a i imam neka 4 profila i neda mi da ih izbrišem niti da napravim nove, a nemam pojma otkud se ta neka 4 profila stvorila...

ti si ima isti problem kao i ja s crnim ekranom pri ulasku u igru, kako si to uspio rjesiti? mozeš li mi molim te pomoč

mucim se vec 2 dana i nemogu napravit, obozavatelj sam CoD nisam još igro WaW al stvarno bih htjeo vidjeti kakav je
16 godina
neaktivan

Napravio sam dvije stvari:

Otišao u:

Program files > Activision > Call of Duty - World at War > main > video

I izbrisao datoteku pod imenom treyarch.bik

I skinio sam jedan crack i zamijenio ga s ovim crackom što sam dobio sa igrom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Još sam prešao nekoliko nivoa i sad sam u Rusiji (Staljingrad) sa sniperom. Srećom pa nije čitava igra na Pacfiku Namigiva

Što dalje igram čini mi se sve bolja i bolja igra..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel mi moze netko molim vas na pp poslat samo ime torrenta koji je skinuo jer na svakom u onim komentarima kod torrenta pise da valja, a onda neki drugi post kaze da ne valja i tako... Pa se ne mogu odlucit koji da skinem!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Jel mi moze netko molim vas na pp poslat samo ime torrenta koji je skinuo jer na svakom u onim komentarima kod torrenta pise da valja, a onda neki drugi post kaze da ne valja i tako... Pa se ne mogu odlucit koji da skinem!

Ako može molio bih da i meni pošaljete link ili ime torrenta na pp da je mogu skinuti.Hvala!!
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina

Evo presao sam Single Player i mogu reci da sam razocaran, s Amerikancima uzmete Flametrower, i MG i tako mozete da skidate mutave japance ma da vas 100 odjednom napada banzai stile!!! Neprijatelji stoje ko mutavi i jedva da reagiraju, tek mi je zadnji nivo pruzio izazov, pa sam poginuo 2-3 puta na medium tezini. Kazu WW2 je bolji od Modern Warfara, ali igra strasno pati od VEC VIDJENOG ponajprije Ruska kampanje, gdje se kopira film Enemy at The Gates, ili ono stavljanje zastave u zadnjoj misij pa to sam vec igrao samo se nemogu sjetiti jeli bio u pitanju CoD, CoD2 ili jedan od MoH nastavaka. Znaci totalna reciklaza nista posebno niti inovativno da bi me previse impresioniralo, jedina zanimljiva stvar je otkljucavanje Nazi Zombie moda kad predjete igru, to je donekle inovativno ovo ostalo. . ., ne bas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

5.66 nije ripana nego reloaded

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Evo presao sam Single Player i mogu reci da sam razocaran, s Amerikancima uzmete Flametrower, i MG i tako mozete da skidate mutave japance ma da vas 100 odjednom napada banzai stile!!! Neprijatelji stoje ko mutavi i jedva da reagiraju, tek mi je zadnji nivo pruzio izazov, pa sam poginuo 2-3 puta na medium tezini. Kazu WW2 je bolji od Modern Warfara, ali igra strasno pati od VEC VIDJENOG ponajprije Ruska kampanje, gdje se kopira film Enemy at The Gates, ili ono stavljanje zastave u zadnjoj misij pa to sam vec igrao samo se nemogu sjetiti jeli bio u pitanju CoD, CoD2 ili jedan od MoH nastavaka. Znaci totalna reciklaza nista posebno niti inovativno da bi me previse impresioniralo, jedina zanimljiva stvar je otkljucavanje Nazi Zombie moda kad predjete igru, to je donekle inovativno ovo ostalo. . ., ne bas...

CoD nije proslavio singleplayer, vec mp. Nemogu bas oni izmsiljat u uvodit neke novine. Prica je reciklaza, al to je CoD, nisu imali sta drugo napravit.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
tunder kaže...

5.66 nije ripana nego reloaded

Reloaded je samo ime grupe koja "sređuje" igru. I reloadedova verzija (ona od 5.66 GB) je komprimirana (ima zipane fajlove) što znači da je, a postoji i 5-6 verzija (među kojim je i reloadedova druga verzija) od 6.96 GB (.iso fajl).

To znači da igra nije ripana, samo komprimirana.
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
16 godina
neaktivan

Call of Duty World at War je dobra igra, a bit ce još bolja kad je nekoliko puta pokrpaju i kad bude vise servera dignuto. Ako netko zna za koji dobar server neka ubaci.

MBO Gigabyte EP35DS3R Q6600 2,4 @ 3,45 Ghz 4GB DDR2 PC 8500 OCZ REAPER BFG 850 WATTA Sapphire HD4870X2 2 x320 GB RAID 0
17 godina
CroL1nk kaže...

Call of Duty World at War je dobra igra, a bit ce još bolja kad je nekoliko puta pokrpaju i kad bude vise servera dignuto. Ako netko zna za koji dobar server neka ubaci.

.<|Tactical Gaming Community|>
.
81.19.212.54:28984  -HardCore Cracked Domination

81.19.212.54:28960  -HardCore Cracked Mix

81.19.212.54:28997  -HardCore Cracked SD

81.19.212.54:28982  -HardCore Cracked DeathMatch

81.19.212.54:28985  -HardCore Cracked KOTH

Svi ovi serveri su on-line 24/7 ; inace, <|TGC|> ima jos nekoliko servera, ali su zbog UpDate-a trenutno Off-Line..

<|TGC|Puma140>
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2008 23:17 (tunder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice