bio sam pronašo neš kako kad se pojavi crni ekran treba neš stisnut alt+tab.....meni nije radilo ak neko zna još koje rješenje.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jedno trivijalno pitanje:
Zašto, ali, pobogu, zašto se igra zove WORLD AT WAR????? Radnja se odvija na Pacifiku, tj. to je rat između SAD-a i Japana. Shvaćam da je to II. svjetski rat, ali samo SAD i Japan sudjeluju u tom ratu... Zašto nisu CoD 2 nazvali World at War?
P.S. nadam se da na kraju igre bacamo A-bombu na Hirošimu...
Imam jedno trivijalno pitanje:
Zašto, ali, pobogu, zašto se igra zove WORLD AT WAR????? Radnja se odvija na Pacifiku, tj. to je rat između SAD-a i Japana. Shvaćam da je to II. svjetski rat, ali samo SAD i Japan sudjeluju u tom ratu... Zašto nisu CoD 2 nazvali World at War?
P.S. nadam se da na kraju igre bacamo A-bombu na Hirošimu...
A i puno zvucnije je kada ti netko prodaje CALL OF DUTY WORLD AT WAR nego kad ti pokusava uvaliti Call of Duty 6 odigrajte sesti nastavak, a mi cemo napraviti jos bar toliko. Ovo drugo je kontraproduktivno!
Nakon što sam se dugo vremena mučio kako da sredim igru da proradi, napokon sam ju sredio i odigrao nekoliko misija.
Moram priznati da nije nimalo loše s obzirom da je igru radio Treyarch.
Vidi se da je engine iz CoD4 jer je dosta toga slično kao u CoD4.
Oružja su stara i staro je vrijeme, a bacač plamena me se baš dojmio, hehe.
Stvarno s njime se osjćeam moćno hehe, palim sve pred sobom.
Dobre su mi fore s onima što izlijeću iz trave i sa stabala onako iznenadno.
Od one četiri težine što imaju ja igram na drugoj i moram priznati da neprijatlji nisu baš previše pametni.
Kad naciljam neprijatelja mogu ga odmah ubit bez brige, tek kad malkice pričekam odmah se makne u zaklon.
Grafika je dosta dobra, ima dobrih scena.
Onaj blur je gadan, što vas više neprijatelji deru slika se sve više zamuti.
Uglavnom tek sam obavio nekoliko misija i zasad imam vrlo dobar dojam o igri, možda se to poslije promijeni al zasad je predobro, i mape su dosta raznolike.
A kad prijeđem SP onda se bacam na MP s kojim imam već sada problema.
XFire uopće ne prepoznaje CoD:WaW ne znam zašto, a u PB sm ga bez brige dodao i on ga je prepoznao, a i imam neka 4 profila i neda mi da ih izbrišem niti da napravim nove, a nemam pojma otkud se ta neka 4 profila stvorila...
Pa mislim da jos nije ni izasao update Xfire-a vezan za CoD WaW, s tim da se on tek danas pojavio na Europskom trzistu :)
Update vezan za cod WaW na Xfiru je doso 12.11....
Danas ću ju malo peglati pa se javim s dojmovima kasnije
P.S. najviše me zanima bacač plamena i zadnja misija
Dakle ovak.. prošao sam prva 3 nivoa i tak.. nekako mi je mlak dojam. Poslovično dobro skriptirane scene i dobri 'filmski'm efekti ne mogu sakriti linearnost nivoa i slab dizajn terena (sve te vodi u jednom smjeru uvijek). A.I. protivnika je dosta slab na normalnoj razini težine, ali barem padaju nakon izravnog pogotka što u jednom Crysis-u nije bio slučaj. Treba se pripaziti u kojoj situaciji se ostaje bez municije jer reload traje nekoliko sekundi (pogotovo na jačim oružjima). Još nisam vidio bacač plamena, no više mi se neda za sada igrati pa o tome kasnije. Sve u svemu - već viđeno i po mom mišljenju slabije od prethodnika
konačno dobio neku poruku od igre nakon što se sruši:
DirectX encountered unrecovarable error....
dal neko zna rješenje......
Igra mi radi , al nikako da kreiram profile , i nemogu igrat co-op ovo ostalo je inace super , makar mi je cod 4 bolji , jedonstavno zbog tematike.
krekani serveri rade
CoD5 ne donosi puno tog novog, odnosno skoro nista. Najvise me smeta linearnost nivoa. Ali to me nece sprijeciti da kupim CoD, jednostavno jer je to kultna igra i jer ju hocu igrat online.
Mislim da nema ni govora o usporedjivanju jednog L4D-a i CoD-a. L4D ce bit sigurno bolji, ali CoD ce se sigurno vise igrat online.
Profil nemoj ni praviti.kad te pita za profil stisni cancel pa no.moraš si skinuti patch ver.1.1 iprivate server lan fix2.svoje ime upiši u multiplayer opcijama.server fix imaš na stranici gamecopyworld a patch najdi na googleu.
treba verzija 5,66 GB
patch na 1.1v
i
CODwaw v1.1 private server patch.
Na početku pita za kreiranje profila samo pritisni Ne Ne,
kasnije u opcijama narihta se nick.
treba verzija 5,66 GB
patch na 1.1v
i
CODwaw v1.1 private server patch.
Na početku pita za kreiranje profila samo pritisni Ne Ne,
kasnije u opcijama narihta se nick.
Nakon što sam se dugo vremena mučio kako da sredim igru da proradi, napokon sam ju sredio i odigrao nekoliko misija.
Moram priznati da nije nimalo loše s obzirom da je igru radio Treyarch.
Vidi se da je engine iz CoD4 jer je dosta toga slično kao u CoD4.
Oružja su stara i staro je vrijeme, a bacač plamena me se baš dojmio, hehe.
Stvarno s njime se osjćeam moćno hehe, palim sve pred sobom.
Dobre su mi fore s onima što izlijeću iz trave i sa stabala onako iznenadno.
Od one četiri težine što imaju ja igram na drugoj i moram priznati da neprijatlji nisu baš previše pametni.
Kad naciljam neprijatelja mogu ga odmah ubit bez brige, tek kad malkice pričekam odmah se makne u zaklon.
Grafika je dosta dobra, ima dobrih scena.
Onaj blur je gadan, što vas više neprijatelji deru slika se sve više zamuti.
Uglavnom tek sam obavio nekoliko misija i zasad imam vrlo dobar dojam o igri, možda se to poslije promijeni al zasad je predobro, i mape su dosta raznolike.
A kad prijeđem SP onda se bacam na MP s kojim imam već sada problema.
XFire uopće ne prepoznaje CoD:WaW ne znam zašto, a u PB sm ga bez brige dodao i on ga je prepoznao, a i imam neka 4 profila i neda mi da ih izbrišem niti da napravim nove, a nemam pojma otkud se ta neka 4 profila stvorila...
Napravio sam dvije stvari:
Otišao u:
Program files > Activision > Call of Duty - World at War > main > video
I izbrisao datoteku pod imenom treyarch.bik
I skinio sam jedan crack i zamijenio ga s ovim crackom što sam dobio sa igrom.
Još sam prešao nekoliko nivoa i sad sam u Rusiji (Staljingrad) sa sniperom. Srećom pa nije čitava igra na Pacfiku
Što dalje igram čini mi se sve bolja i bolja igra..
Jel mi moze netko molim vas na pp poslat samo ime torrenta koji je skinuo jer na svakom u onim komentarima kod torrenta pise da valja, a onda neki drugi post kaze da ne valja i tako... Pa se ne mogu odlucit koji da skinem!
Jel mi moze netko molim vas na pp poslat samo ime torrenta koji je skinuo jer na svakom u onim komentarima kod torrenta pise da valja, a onda neki drugi post kaze da ne valja i tako... Pa se ne mogu odlucit koji da skinem!
Evo presao sam Single Player i mogu reci da sam razocaran, s Amerikancima uzmete Flametrower, i MG i tako mozete da skidate mutave japance ma da vas 100 odjednom napada banzai stile!!! Neprijatelji stoje ko mutavi i jedva da reagiraju, tek mi je zadnji nivo pruzio izazov, pa sam poginuo 2-3 puta na medium tezini. Kazu WW2 je bolji od Modern Warfara, ali igra strasno pati od VEC VIDJENOG ponajprije Ruska kampanje, gdje se kopira film Enemy at The Gates, ili ono stavljanje zastave u zadnjoj misij pa to sam vec igrao samo se nemogu sjetiti jeli bio u pitanju CoD, CoD2 ili jedan od MoH nastavaka. Znaci totalna reciklaza nista posebno niti inovativno da bi me previse impresioniralo, jedina zanimljiva stvar je otkljucavanje Nazi Zombie moda kad predjete igru, to je donekle inovativno ovo ostalo. . ., ne bas...
5.66 nije ripana nego reloaded
Evo presao sam Single Player i mogu reci da sam razocaran, s Amerikancima uzmete Flametrower, i MG i tako mozete da skidate mutave japance ma da vas 100 odjednom napada banzai stile!!! Neprijatelji stoje ko mutavi i jedva da reagiraju, tek mi je zadnji nivo pruzio izazov, pa sam poginuo 2-3 puta na medium tezini. Kazu WW2 je bolji od Modern Warfara, ali igra strasno pati od VEC VIDJENOG ponajprije Ruska kampanje, gdje se kopira film Enemy at The Gates, ili ono stavljanje zastave u zadnjoj misij pa to sam vec igrao samo se nemogu sjetiti jeli bio u pitanju CoD, CoD2 ili jedan od MoH nastavaka. Znaci totalna reciklaza nista posebno niti inovativno da bi me previse impresioniralo, jedina zanimljiva stvar je otkljucavanje Nazi Zombie moda kad predjete igru, to je donekle inovativno ovo ostalo. . ., ne bas...
5.66 nije ripana nego reloaded
Call of Duty World at War je dobra igra, a bit ce još bolja kad je nekoliko puta pokrpaju i kad bude vise servera dignuto. Ako netko zna za koji dobar server neka ubaci.
Call of Duty World at War je dobra igra, a bit ce još bolja kad je nekoliko puta pokrpaju i kad bude vise servera dignuto. Ako netko zna za koji dobar server neka ubaci.
Privatni serveri
http://www.private-servers.info/call-duty-waw
http://www.gametracker.com/search/codww/