Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 618.790
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Mislim da se obojica slazemo u tome da se ne slazemo i zato prekidam ovu raspravu! Ukusi su razliciti, ti mislis jedno, ja drugo, ti volis pucanje, ja razmisljanje, ti ovo, ja ono...

Vratimo se mi na komentiranje COD5 a ne proslih nastavaka.

I jos samo za kraj: COD2 IS THE BEST!!!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war
Assassin kaže...
 Pa u COD2 imas vise slobode, ne mislim na slobodu kretanja (ona je vazna u mp) nego na slobodu izbora rjesavanja zadataka. Ne znam ovo tocno objasniti, ali ja sam jednostavno imao takav osjecaj. U COD2 se trazi vise razmisljanja dok u COD4 samo ides i pucas!
Shvacam da se ti  tim ne slazes, ali kao sto sam vec rekao, ukusi su razliciti.

Ovo nije stvar ukusa nego činjenica. Razlike u SP gameplayu između dvojke i četvorke nema. Nema niti više slobode, niti više razmišljanja. Jedino što je različito je mjesto i vrijeme radnje.
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Assassin kaže...
 Pa u COD2 imas vise slobode, ne mislim na slobodu kretanja (ona je vazna u mp) nego na slobodu izbora rjesavanja zadataka. Ne znam ovo tocno objasniti, ali ja sam jednostavno imao takav osjecaj. U COD2 se trazi vise razmisljanja dok u COD4 samo ides i pucas!
Shvacam da se ti  tim ne slazes, ali kao sto sam vec rekao, ukusi su razliciti.

Ovo nije stvar ukusa nego činjenica. Razlike u SP gameplayu između dvojke i četvorke nema. Nema niti više slobode, niti više razmišljanja. Jedino što je različito je mjesto i vrijeme radnje.
 Pa ja tvrdim da ima! Ali stvarno mi se neda vise svadjat, ja necu uspjeti promjeniti tvoje misljenje kao ni ti moje.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

Gospodo ajde dosta hahahha...vratimo se temi, ako može molim samo jedno, neka se svako izjasni tko je igrao betu cod waw da li mu se sviđaili ne.....da vidim neštima li nešto samnom ili sam u pravu kada kažem da nije odrađen korektno, bez obzira što je beta!?

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, OCZ @1000MHz, 9600GT @ 810/2100MHz, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD
17 godina

Daj vi meni recite koliko se razlikuje CoD WaW u MP od CoD4 sto se tice mehanike, kretanja mapa kvalitete izrade i sl..?!?

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam jedan problem. Igru igram od kad je izašla i danas kada je pokrenem mi dođe samo crni monitor i ništa se ne prikazuje niti čuja. problem nije u konfi.

Proradilo!!!CoolCool

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 23:13 (pajic3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Imam jedan problem. Igru igram od kad je izašla i danas kada je pokrenem mi dođe samo crni monitor i ništa se ne prikazuje niti čuja. problem nije u konfi.

Proradilo!!!CoolCool

Trebo si prije pitat, možda bi i prije proradilo.....
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

Call.Of.Duty.World.At.War.RELOADED (NEW) išo je na torrentima. evo do jutra će mi se skinuti. mmm jedva čekam:):))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uh kaj je već izašao?!  Nemam toliko mjesta na hardovima grrrrrrr...    

(o slobodnom vremenu neću ni počinjat Neodlučan)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Hehe upravo ono o čemu ja mislim. I hard i vrijemeSmijeh
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan

A odkud ti cd key za igrat!! Jer kako sam ja bio informiran više se nemože skinut službena verzija bete sa CoD stranica! A samo tamo možeš dobit beta cd-key koji sam ja dobio! Možda sam u krivu?? Mršti se 

A da malo odem offtopic što se tiče cod2 i cod4! U SP cod2 je bilo točno određeno kuda ćeš ići, kako ćeš raditi misiju i nisi imao slobodu kretanja nikakvu kao ni u cod 4 tako da neam nikakvog razgovora više o tome jer je potpuno isto!! A što su neki govorili da treba probat prvo cod4 od IW pa onda komentirat kakva je cod5. E pa to je glupost jer je potpuno isti engine i upravo zato su i napravili tako brzo 5-icu jer su samo radili mape i oružja a nisu trebali početi od nule kao što je to bilo sa 4-kom. A tako će isto i 6-ica doći brzo jer radi IW i koristit će vjerovatno isti engine iz cod4. I negdje sam bio pročitao da opet neće biti WWII a niti 21.st nego neka budućnost sa laserima i sl.

16 godina
protjeran

zna li ko kako 4 misiju proč ?

0 0 hvala 0
17 godina

Evo i ja sam zaigrao betu, cod4 stimung, s WW2 oruzjima, iako me sam dizajn istih poprilicno razocarao, MP44 mi je preruzna, zvuk je ocajno los, postavljanje bombe u S&D je bezvezno, black dotovi na poskama su mi nelogicni... Al bar se nadam da ce zvuk rjesiti u finalnoj verzij, jer rokam covjeka s arisakom a kao da pucam s pticarkom...

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Uzeo si mi slova iz tipkovnice Namigiva
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
16 godina
protjeran

igro sam betu i sad igram cijelu verziju razlika je ogromna

ko cod1 i cod4

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra je u postupku downloadiranja pa cemo vidjet.Obozavam cod.Prva tri nastavka sam igrao na ps2.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
17 godina
madafaker kaže...

igro sam betu i sad igram cijelu verziju razlika je ogromna

ko cod1 i cod4

E ajde kad imaš vremena nabaci koju recenziju ovdje?
Da i mi znamo kakva je razlika između  MP i SP.  Nemoj zaboravit reći koliko SP traje, jer to je nešto što mi je najvažnije.
Da žena nije pripitomila muškarca, pripitomila bi neku drugu životinju!
17 godina
neaktivan

Meni ovo izgleda ko CoD4 sa drugim skinom, dosadno

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
16 godina
Joe Cavallo kaže...

A odkud ti cd key za igrat!! Jer kako sam ja bio informiran više se nemože skinut službena verzija bete sa CoD stranica! A samo tamo možeš dobit beta cd-key koji sam ja dobio! Možda sam u krivu?? Mršti se 

A da malo odem offtopic što se tiče cod2 i cod4! U SP cod2 je bilo točno određeno kuda ćeš ići, kako ćeš raditi misiju i nisi imao slobodu kretanja nikakvu kao ni u cod 4 tako da neam nikakvog razgovora više o tome jer je potpuno isto!! A što su neki govorili da treba probat prvo cod4 od IW pa onda komentirat kakva je cod5. E pa to je glupost jer je potpuno isti engine i upravo zato su i napravili tako brzo 5-icu jer su samo radili mape i oružja a nisu trebali početi od nule kao što je to bilo sa 4-kom. A tako će isto i 6-ica doći brzo jer radi IW i koristit će vjerovatno isti engine iz cod4. I negdje sam bio pročitao da opet neće biti WWII a niti 21.st nego neka budućnost sa laserima i sl.

Svaki kreten more napravit po tome igricu, kopiras cod4 na drugo misto, preimenujes ga u Cod neki, i napravis mape, i izmjenis puske, to je sra*e.
IW Cod 6 pravi vec 2(ukupno ce bit 2 god.) godine, jer dok ovi 5 oni rade 6 i imaju jos godinu, stoga mora bit bolja.
A svatko vec zna da nece 6-ica bit WW2, nego nesto novije, sad oce li bit neka budicnost neman pojma, ali ako bude nekako nepristaje Cod i budićnost.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2008 11:57 (markoal).
16 godina
protjeran

COD1:Najbolje od svih cod-ova zakon igra!!

COD1:United Offensive:Jedini COD koji ima bacač plamena, malo pretežak ali dobar

COD2:Vrlo dobar, ali ipak premalo promjena u odnosu na COD1

COD4:Zakon!

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DQ6, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

CoD 5 sam igrao beta na XBOX LIVE i po meni je odličan samo se nadam da će biti isti za PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ajde ljudi vi koji igrate betu dajte malo screenshotova

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DQ6, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel to znaci da ova torrent RELOADED verzija radi? Jel to cijela igra ili beta, i jel radi mp ili se za mp ipak mora kupiti igra da bi se dobio kljuc? Ili je isto kao i COD2 - neki serveri rade a neki ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo nije Beta nego je CIJELA IGRA! evo sada je instaliravam pa ču vidjet dali radi. Cool

Radi!

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2008 14:12 (pajic3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo upravo presao 2 misije...nekako mi se cini cod 4 bolji...nekako mi previse akcije i neprijatelji jurisaju kao indijanci lol

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chingy-os kaže...

Evo upravo presao 2 misije...nekako mi se cini cod 4 bolji...nekako mi previse akcije i neprijatelji jurisaju kao indijanci lol

Pa to je najbolji dio i po čemu je CoD poznat, juriš. i gađaš okolo. ako nekog pogodiš pogodiš.  :)
Da žena nije pripitomila muškarca, pripitomila bi neku drugu životinju!
17 godina
neaktivan

rld-cod5.iso 45,7% avg speed:70kb/Sec

Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jao jedva cekam novi codBelji seBice prejako sa frendom prelazit singl plajer kampanju,a za multi plajer nisu potrebni komentari ludilo.

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
neaktivan

A dal se moze igrati piratska verzija preko hamachija, kao sto se mogla četvorka?? Ili postoji neka zavrzlama sa tim ključevima....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

haha ja ga vec igram - ali cijelog ne betu

AMD Athlon 64 3000+ 2.00GhZ, Gigabyte m57sli-s4, nvidia 7600gt 256MB, ddr2 1Gb kingmax 800mhz, hdd - seagate maxtor 160GB

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice