Bugovci i MGS?

poruka: 6
|
čitano: 1.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bugovci i MGS?

Evo uvijek me zanimalo što BUG-ovi autori misle o Metal Gear Solid serijalu?

Znam da niste veliki konzolaši:-), ali ako je možda netko od vas igrao?

Živili

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."
Gray Fox

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Bugovci i MGS?

Igrao original na PC-u i PS-u. To iskustvo me ohladilo od bilo kakvog daljnjeg eksperimentiranja s istim.

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
Bugovci i MGS?

meni je to bila prva igra za ps1, evo kada se sjetim, hvata me nostalgija, vjerovatno ću kupiti metal gear solid: twin snakes za pc, to je remake 1 djela.

Po meni igra i cijeli serijal su jedne od najboljih igara koje će ikada biti stvorene, ovaj se serijal ne može nadmašiti.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bugovci i MGS?
Dodinho kaže...

meni je to bila prva igra za ps1, evo kada se sjetim, hvata me nostalgija, vjerovatno ću kupiti metal gear solid: twin snakes za pc, to je remake 1 djela.

Po meni igra i cijeli serijal su jedne od najboljih igara koje će ikada biti stvorene, ovaj se serijal ne može nadmašiti.

mgs: twin snakes postoji samo za gamecube nažalost.
Faithless Is He Who Says Farewell When The Road Darkens
17 godina
Bugovci i MGS?

A ima li koji za pc?

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bugovci i MGS?

ima jedinica i dvojka.

Faithless Is He Who Says Farewell When The Road Darkens

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: