BUG Online Game Server - CoD:BO zaključana tema

poruka: 245
|
čitano: 66.244
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Black Ops
17 godina
BUG Online Game Server - CoD:BO

ma nezeli mi naci bug online server da si isus.. probavo sam sve moguce nacine i nis..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Koliko vidim pobjednici su TDM i S&D!

Zašto se ne stave ta 2 moda na rotaciju? I zašto je barebones stavljen?

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bemti, još uvijek nemogu do servera, jer mi neće izlistat popis svih server, a na ovima koje izlista nema Bug server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: BUG Online Game Server - CoD:BO
DevilHimself kaže...

bemti, još uvijek nemogu do servera, jer mi neće izlistat popis svih server, a na ovima koje izlista nema Bug server.

ma nisi jedini..{#}

16 godina
doxy kaže...

ajde molim te strpi se malo, ne kuzim cemu toliki problem!! igra je vani 1.5 dana!!!!!!!!!!!!!

sve cemo sloziti na zadovoljstvo vecine samo dajte malo vremena ljudi!!

@luxx o kakvoj optici ti pricas ne kuzim? nista se nemoze mijenjat, bar ne takve stvari, tj. sve je jos uvijek po defaltu!!

edit:

sad kuzim. ti si igrao barebones zato nemas optiku.. cijelu barebones kolekciju cu sad maknut s opticaja sa servera.. ok?

edit: ovo boldano nemoze.. pirat je objasnio dolje zasto...

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 17:25 (red_bull).
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
doxy kaže...

ajde molim te strpi se malo, ne kuzim cemu toliki problem!! igra je vani 1.5 dana!!!!!!!!!!!!!

sve cemo sloziti na zadovoljstvo vecine samo dajte malo vremena ljudi!!

@luxx o kakvoj optici ti pricas ne kuzim? nista se nemoze mijenjat, bar ne takve stvari, tj. sve je jos uvijek po defaltu!!

mislim da je luxx uletio dok je bio barebones pro mod pa nije imao atachmente.

A koliko sam cackao po rcon toolu za nas server (od klana), na ranked serverima se nemoze puno toga mijenjati, ne moze se staviti lista mapa po zelji nego se sve vrte i nemože se rotirati više modova. Tj. moglo bi se ali onda admin nakon nekog vremena mora sam promijeniti na drugi mod i tako svako malo

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 17:18 (thesekiman).
16 godina
moderator

Ranked serveri ostaju kakvi jesu za sad,mozemo maknut jedino mape i modove.

Ali ne hardcore i barebones,to možemo jedino ručno i to bi stalno netko morao bit online da to prati..

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Danas sam naletio na neki server 24/7 Nuketown. Možda se može nekako podesiti da je jedna mapa cijelo vrijeme.

Inače, malo je blesavo ako se nikako rotacija ne može isključiti. Recimo, evo baš Nuketown da se nađemo nekih 10-12 ljudi pa FFA ili TDM jedno veče. S druge pak strane 9v9 Nuketown je bzvz (klat ćemo se bombama, ne normalnim putem).

Every hole is a goal!
16 godina
Bukva kaže...

Danas sam naletio na neki server 24/7 Nuketown. Možda se može nekako podesiti da je jedna mapa cijelo vrijeme.

Inače, malo je blesavo ako se nikako rotacija ne može isključiti. Recimo, evo baš Nuketown da se nađemo nekih 10-12 ljudi pa FFA ili TDM jedno veče. S druge pak strane 9v9 Nuketown je bzvz (klat ćemo se bombama, ne normalnim putem).

jeli server bio ranked???

jokaCRO ingame
16 godina

Da.

Ne igram ništa drugo osim ranked. Tako da da - 100% sam siguran da je bio pod Ranked tabom u server browseru.

Every hole is a goal!
16 godina
Bukva kaže...

Da.

Ne igram ništa drugo osim ranked. Tako da da - 100% sam siguran da je bio pod Ranked tabom u server browseru.

onda ima grupu admina koja cijeli dan rucno pokrece samo tu mapu i taj jedan mod. trenutno NEMA mogucnosti da se automatski postavi mod i map cycle po zelji automatski.. da vidis kontrolnu plocu skuzio bi odma..

jedino rjesenje za to je unranked server. Za sad nazalost

jokaCRO ingame
16 godina

Šteta... No dobro. Bitna je ekipa {#}

Every hole is a goal!
15 godina
protjeran

Jedno lagano pitanjce za one koji su se uspjeli spojit na Bug server. Hm, kako su to ucinili? Naime meni se apsolutno nista ne desava kad u konzolu upisem connect.... a u Server Browseru jos niti jednom nisam uspio naci spomenuti server. Ima koja caka ili je mozda komanda connect: 195.122.135.122:3144 netocna?

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Nek te pozove nekto od frendova na server, pa ga kasnije imaš pod RECENT.

Connect ne šljaka u BO

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doxy kaže...

Nek te pozove nekto od frendova na server, pa ga kasnije imaš pod RECENT.

Connect ne šljaka u BO

Hvala ti frende {#}

16 godina

pogledajte piratov post i obavezno kliknite gore na listu da vam se poslozi po abecedi.. ko u winsima kad slazete fileove.. ja nasao od prve

jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

NIKAKO NEMOGU NAC SERVER,JEL POSTOJI TU MOGUCNOST KO U CODU4 DA SAMO UPISEM IP ADRESU I STAVIM POD FAVOURITES

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

meni jucer nije htio izlistat bug server(ranked) .. danas se pojavio na listi ...znaci sam kliknete da ih poslozi po abecedi i nadjete bug server ..jednostavno... add to favorites i peglaj.. i pricekajte malo da sve izlista ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 19:56 (dokly).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
red_bull kaže...

pogledajte piratov post i obavezno kliknite gore na listu da vam se poslozi po abecedi.. ko u winsima kad slazete fileove.. ja nasao od prve

THx

dokly kaže...

meni jucer nije htio izlistat bug server(ranked) .. danas se pojavio na listi ...znaci sam kliknete da ih poslozi po abecedi i nadjete bug server ..jednostavno... add to favorites i peglaj.. i pricekajte malo da sve izlista ..

Thx. Samo ni ta opcija ne daje rezultate. Izgleda mi firewall iz nekog razloga ne da da vidim taj server. {#} Cudno. Fakat sam sve moguce pokusao.

16 godina
protjeran

ja sam izgasio firewall na routeru.. a ovaj u vin 7 me ne zajeb...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni isto nije htio prikazati BUG server. Onda sam u postavio u filtere da ne prikazuje hardcore servere i onda se BUG server pojavio na listi. Pa ako netko još ima problema s pronalaženjem servera može probati i ovo.

EDIT: Skida se neku update od 8MiB možda zato ne radi konektanje na servere.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 13:29 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

inace provider je objavio da se server update-ao danas ujutro. nakon tog je lag postao osjetno manji!

izgleda da stvari polako sjedaju na svoje mjesto..

jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
red_bull kaže...

inace provider je objavio da se server update-ao danas ujutro. nakon tog je lag postao osjetno manji!

izgleda da stvari polako sjedaju na svoje mjesto..

to to to

16 godina
neaktivan

Nadam se da ču igru nabaviti što prije pa da bacimo koju rundu...

15 godina
neaktivan

evo sada malo prije išao na vaš server i katastrofa, ne lagga stalno, nego kada se neprijatelju priblizim ili je blizu mene moj teammate evo lagg takav da sve zasteka i ( fps sa 30 padne na 7).

Na Unranked serverima nije tako, tamo je malo bolje.

I još plus ova slikica dolje, pokazuje ping bug servera od maloprije koji je malo ta brojka pa malo (oko 50).

Nadam se da će ovi to tamo popraviti!

ping -.- ping -.-
A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ping je dobar na BUGu i ne lagga ni malo,bar se nitko nije žalio kad sam ja bio gore.

Nego trebali bi promijenit taj TDM,dosta ljudi se žali da je taj TDM potpuno nezanimljiv.

Pa mislite da treba promijenit mod na serveru?

29 Da
12 Ne
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

evo sada malo prije išao na vaš server i katastrofa, ne lagga stalno, nego kada se neprijatelju priblizim ili je blizu mene moj teammate evo lagg takav da sve zasteka i ( fps sa 30 padne na 7).

Na Unranked serverima nije tako, tamo je malo bolje.

I još plus ova slikica dolje, pokazuje ping bug servera od maloprije koji je malo ta brojka pa malo (oko 50).

Nadam se da će ovi to tamo popraviti!

Ja sam malo prije igrao na serveru i meni je sve išlo jako glatko. Nikakvog laga nije bilo. Fraps cijelo vrijeme pokazuje 60 FPSa a ping konstantno između 50 i 70.

@pirat: Trebali bi to promjeniti u neki objective based mod. TDM je zbilja već zamoran. Ali opet ne nešto gdje treba predugo čekati na spawn. Ipak je ovo CoD.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 0:57 (ZC_Someone).
16 godina

izgleda da je sad opet sve ok.. lag se smanjio moguce je nac servere na listi, a sto se tice bug servera ako vam je tdm dosadio glasajte u piratovom postu pa promjenimo malo mod...

jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni svejedno kad ju necu igrat neko vrijeme, ali šta vam nebi bilo jednostavno staviti MIXA, da vrtite sve po redu, pa kome paše paše, kome ne ne?

mislim da bi to tako bilo najpoštenije, eventualno kada bi se ovdje dogovorili  da veceras igrate (slicno ko sa l4d2) onda stavit anketu što se veceras igra.

{#}

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Trebalo bi uzeti TS3 paket od 20 slota, pa da se bug ekipa moze skupiti, i da nema zamornog pisanja po steam-u, nego da tko hoce igrat bo, da dodje tamo i jednostavno onda nije monotonija nego igranje i razgovaranje :)

XFIRE; mypet
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Black Ops
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice