Razmišljam o gašenju servera, bar za sada. Slaba aktivnost, što je razumljivo učinila je svoje i server 80+% vremena ostaje prazan...
Bilo je lijepo dok je trajalo...
Možda bi ipak trebao vidjeti kakav će u 9. mjesecu biti odaziv.
Razmišljam o gašenju servera, bar za sada. Slaba aktivnost, što je razumljivo učinila je svoje i server 80+% vremena ostaje prazan...
Možda bi ipak trebao vidjeti kakav će u 9. mjesecu biti odaziv.
Polako sad pada popularnost igre općenito tako da je razumljivo zašto ama baš nikoga nema na serveru..
Ja sam jučer naručio igru da napokon igram s ekipom, a sad razmišljate o gašenju servera.
Trebali bi se dogovoriti i naći na serveru, malo igrati i ljudi će početi dolaziti. Jedan po jedan i server će biti pun. Jer ovako nitko neće ići na prazan server.
Malo reklamiramo server i to je to.
Ja sam jučer naručio igru da napokon igram s ekipom, a sad razmišljate o gašenju servera.
LOL!
ja jos uvijek nekako mislim da se treba jos malo strpit... jos je toplo i ljudi, bar oni normlani, ne zele jos pocet visit za kompom kad je pred njima/ a pogotovo predamnom najcrnja zima ikad (yebo joj pas mater i kamenu i skoju).
Možda... Ajde ostavit ću još jedan mjesec pa vidimo kako će ići.
Evo ja cu probat mjenjat CoD2 org key i CoD4 org key za BFBC2 key,nadam se da ce se netko javit da zaigram malo s domaćima :D
Ajmo na server! SandMan i ja vas čekamo!
Server nest zafrkava,puca mi veza stalno.
Server nest zafrkava,puca mi veza stalno.
Ja sam isto maloprije izletio.
I ja ću doć večeras ako završim s poslom u neko normalno vrijeme.
oće iko sad na server
Ja bih isto rado dosao, ali kad upisem u server name Bug Online Game Server ne more naci ono.....
Ja sam odigro (piratski) single kad je igra tek izašla, a sad sam kupio i original (jbg recesija x() pa ču vam se većeras oko 12 i ja valjda pridružiti (Ako bude koga).
Uglavnom, nadam se da server neće propasti, jer vidim da ljudi masovno prodaju key-eve na oglasniku....
Ja bih isto rado dosao, ali kad upisem u server name Bug Online Game Server ne more naci ono.....
Meni ga odmah nađe(pogledaj sliku).
ajde onda dođi igrat
Aha tnx decki dolazim.....
ajde na server!
ja od početka mjeseca imam puno manje slobodnog vremena ali me se nećete tako lako riješiti
jučer sam sreo lolika (navodno je malo zaboravil igrat ali rpg nije zaboravil :) ) na serveru i bilo nas je otprilike 5vs 5 i bilo je super
ja od početka mjeseca imam puno manje slobodnog vremena ali me se nećete tako lako riješiti
jučer sam sreo lolika (navodno je malo zaboravil igrat ali rpg nije zaboravil :) ) na serveru i bilo nas je otprilike 5vs 5 i bilo je super
Da znam poslje nas je bilo 7vs8 koliko se meni cini.....:)
Neznam stvarno što se dešava, prije ljeta svi smo visili na serveru, bio je konstantno pun, a sad sam se i ja nekako zaželio bolje grafike pa sad malo halam cod 6.
Bio sam i ja jučer.
Prvu partiju sam bio katastrofa, al kasnije sam se ufurao. Jedino mi je žao što se dosta brzo ekipa razišla.
Inače partije ko partije su odlične. Igrao je i moj frend Sartoris. Njega sam metnuo na nož. Uf, al mi je bilo toplo oko srca.
daj nemoj se šaliti skoro mi je srce stalo
evo malo ownage-a s moje strane od jucer
E tebi sam jučer skidao sve po spisku. Fino si me srezao par puta.
Al doći ćeš ti meni noža jednom.
Jel ima tko za jednu partiju, ajmo tu da znam ima li zainteresiranih)
ps osječam se kao neki jadnik koji moli za like na facebooku -_-"
Ja bi rado, al sam još na poselu.
Danas sam dobio poruku s game-a da su poslali igru. Nadam se da ću još ovaj tjedan zaigrati s vama.