Danny možeš li molim te staviti da automatski kicka igrače kada imaju veliki ping. Kažem ti zato jer danas ih je danas došlo negdje 5 sa pingom od 200 pa nam je svima laggalo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš votekickati ekipu s visokim pingom ili se javiti nekom od admina.
BTW ping od 200 nije problematičan uopće, bar ne za ostale, problematični su tek iznad 250. Igrao sam na serveru kada je bilo ekipe s 200+ pingom i radilo je normalno.
Možeš votekickati ekipu s visokim pingom ili se javiti nekom od admina.
BTW ping od 200 nije problematičan uopće, bar ne za ostale, problematični su tek iznad 250. Igrao sam na serveru kada je bilo ekipe s 200+ pingom i radilo je normalno.
E pa onda pitaj dečke koji su sada igrali, došla neka ekipa sa pingom oko 200 pa naviše. To me počelo smetati jer došao sam se zabaviti i punit server, ne se živcirati zbog lagga.
Danny možeš li molim te staviti da automatski kicka igrače kada imaju veliki ping. Kažem ti zato jer danas ih je danas došlo negdje 5 sa pingom od 200 pa nam je svima laggalo.
Neće laggati vama, ali njihov lag vi vidite kao njihovo skakutanje po mapi.
Neće laggati vama, ali njihov lag vi vidite kao njihovo skakutanje po mapi.
Nagledao sam se toliko cheatova da mi skakutanje po mapi ne predstavlja nikakav problem
Preporodija sam se otkad sam presa sa cod na bf,igra je bolja sto puta od coda i 100 puta manje cheatera.Iman 23 godine i bf3 je prva orginal igra koju sam kupija.
OT:di se inace skupljaju hrvati jer bug je pun samo navecer a onaj cbc mi se neda igrati jer je HC
Preporodija sam se otkad sam presa sa cod na bf,igra je bolja sto puta od coda i 100 puta manje cheatera.Iman 23 godine i bf3 je prva orginal igra koju sam kupija.
OT:di se inace skupljaju hrvati jer bug je pun samo navecer a onaj cbc mi se neda igrati jer je HC
COD se mogao igrati online multiplayer bez originala??
Nego, trebalo bi izreklamirati BUG server medju ljudima koju su u mogucnosti igrati prije veceri.
Koliko vidim ovdje puno ljudi ne moze prije 16, 17..18.... zbog posla, obaveza...
Kako i gdje izreklamirat.. nemam pojma.
HR serveri (al vise manje po danu je samo CBC pun)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/77531c70-d313-4e8d-b126-24d11e01c48a/BUG-Online-Game-Server-Mixed-CQ-Rush-All-Maps/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-Rush-CROATIA/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e634276a-ab16-4dbf-9961-fd58f8916dd5/xXx-CRO-Bolt-Action-Snipers-Only/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/23aa233e-4017-4b17-a018-d8753e933dce/World-War-III-Classic-Conquest-PiS-GamersPlatoon-com-11/
I jedini fizicki smjesten u HR, a ne na stranim serverima (najmanji ping) Mad Croats:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/2628b087-177b-4366-b6f1-2a3b43aef7b7/MadCroats-Clan-Server-Favorite-Maps/
Danny koji je zaeb na serveru, pola deset navećer a server prazan, spojim se gore a ono čekaj još sedam igrača. Mijenjaj nešto sa tim postavkama ili ugasi server da ljudi ne daju badava novce ubuduće.
Danny koji je zaeb na serveru, pola deset navećer a server prazan, spojim se gore a ono čekaj još sedam igrača. Mijenjaj nešto sa tim postavkama ili ugasi server da ljudi ne daju badava novce ubuduće.
Rješeno je to,od jučer je server ostao u "quick matchu",pa su trebala osam igrača da počne.
Sad je sve riješeno pa se možeš vratiti ako želiš.
A i vi ostali se možete spojiti.
Ekipa, najam za server je produljen.
Najam servera i alata za administraciju mjesečno je oko 270 kuna, a kroz donacije prikupljeno je 340 kuna. Kao što sam rekao, obzirom da je prikupljeno više nego što je potrebno za mjesec dana, dodat ću što fali i najam produljiti na 2 mjeseca tako da smo sada mirni do 25. 4.
U financiranju servera ovaj mjesec sudjelovali su:
Hvala vam svima dečki, pomogli ste zbilja puno.
Donacije su za sada zatvorene i otvorit će se opet 10-ak dana prije isteka najma. O svemu ćete biti obavješteni tu na temi.
Hvala još jednom.
Ekipa, odlučio sam da server ipak neću produljiti pa vraćam donacije.
Četvorica su već dobila refund na paypalu, za još dvojicu nisam imao dovoljno na balansu pa sam pokušao slati standardnu uplatu, međutim javilo mi je da ne možete primati novac, a jedan je uplatio na tekući.
Molim vas trojicu koji refund niste dobili da mi javite privatnom porukom kako i gdje da vam uplatim.
Čim sam vidio jučer da si stavio 3-4 servera u favorite znao sam da je to to
A iskreno, nema ni smisla da stoji tako prazan.
Čim sam vidio jučer da si stavio 3-4 servera u favorite znao sam da je to to
LOL
Čitaš me ko knjigu. :)
steta, vidimo se kad zavrsim me3.

Provjerit ću s Diabolicom može li se prebaciti na drugu osobu.
Ništa od toga - dogovorili smo se da će gašenje, ako dođe do toga, biti privremeno, ali se neće zbog toga mijenjati ekipa administratora ili nekom drugome prepuštati da održava taj isti server!
U ovih idućih par dana servah će imati 64 slota, u rotaciji su sve CQ large mape uz Votemap za odabir iduće mape i 200% ticketa. To znači između 600 i 800 ticketa, ovisno o mapi.
Zar 200% ticketa neće opet stvoriti beskonačne partije?
Jučer smo tako igrali sa 40 slotova pa je bilo ok. Al zato imamo samo jednu rundu po mapi.
Jeeeee..to volim kad je srever full još sam 3 u redu čekanja......i to na BUG-u......
Palac gore....
Odlična ekipa na BUG serverui i odlične partije! Tako treba momci!
Razguzio si na Caspianu. Kaj si radio?!
Too ticketi!!Vidimo se veceras!
Jučer smo tako igrali sa 40 slotova pa je bilo ok. Al zato imamo samo jednu rundu po mapi.
Jedna runda po mapi je odlicna, to je trebalo biti otpocetka.

Razguzio si na Caspianu. Kaj si radio?!
Hehe. Ma kao assault sam peglao i samo sam se muvao na Forestu i Hiltopu tu je većina akcije.
El se vrte B2K mape? Da nabavim dlc? Jer planiram igrat s vama.
El se vrte B2K mape? Da nabavim dlc? Jer planiram igrat s vama.
Vrte, da.
Nudi mi kolega za 50kn key. Ispati li se?