BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 170.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
13 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF3

Danny možeš li molim te staviti da automatski kicka igrače kada imaju veliki ping. Kažem ti zato jer danas ih je danas došlo negdje 5 sa pingom od 200 pa nam je svima laggalo.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: BUG Online Game Server - BF3
Ne postoji plugin koji kicka za ping, postoji samo plugin za restrikciju određenih država, ali on stvara probleme igračima čije se IP adrese krivo prepoznaju.

Možeš votekickati ekipu s visokim pingom ili se javiti nekom od admina.

BTW ping od 200 nije problematičan uopće, bar ne za ostale, problematični su tek iznad 250. Igrao sam na serveru kada je bilo ekipe s 200+ pingom i radilo je normalno.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ne postoji plugin koji kicka za ping, postoji samo plugin za restrikciju određenih država, ali on stvara probleme igračima čije se IP adrese krivo prepoznaju.

Možeš votekickati ekipu s visokim pingom ili se javiti nekom od admina.

BTW ping od 200 nije problematičan uopće, bar ne za ostale, problematični su tek iznad 250. Igrao sam na serveru kada je bilo ekipe s 200+ pingom i radilo je normalno.

E pa onda pitaj dečke koji su sada igrali, došla neka ekipa sa pingom oko 200 pa naviše. To me počelo smetati jer došao sam se zabaviti i punit server, ne se živcirati zbog lagga.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 15:36 (kalko1212).
16 godina
odjavljen
kalko1212 kaže...

Danny možeš li molim te staviti da automatski kicka igrače kada imaju veliki ping. Kažem ti zato jer danas ih je danas došlo negdje 5 sa pingom od 200 pa nam je svima laggalo.

Neće laggati vama, ali njihov lag vi vidite kao njihovo skakutanje po mapi.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Neće laggati vama, ali njihov lag vi vidite kao njihovo skakutanje po mapi.

Nagledao sam se toliko cheatova da mi skakutanje po mapi ne predstavlja nikakav problem {#}

No matter where you go, there you are.
16 godina

Preporodija sam se otkad sam presa sa cod na bf,igra je bolja sto puta od coda i 100 puta manje cheatera.Iman 23 godine i bf3 je prva orginal igra koju sam kupija.

OT:di se inace skupljaju hrvati jer bug je pun samo navecer a onaj cbc mi se neda igrati jer je HC

Stargate rulzzz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ppetesic kaže...

Preporodija sam se otkad sam presa sa cod na bf,igra je bolja sto puta od coda i 100 puta manje cheatera.Iman 23 godine i bf3 je prva orginal igra koju sam kupija.

OT:di se inace skupljaju hrvati jer bug je pun samo navecer a onaj cbc mi se neda igrati jer je HC

COD se mogao igrati online multiplayer bez originala??

Nego, trebalo bi izreklamirati BUG server medju ljudima koju su u mogucnosti igrati prije veceri.

Koliko vidim ovdje puno ljudi ne moze prije 16, 17..18.... zbog posla, obaveza...

Kako i gdje izreklamirat.. nemam pojma.

HR serveri (al vise manje po danu je samo CBC pun)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/77531c70-d313-4e8d-b126-24d11e01c48a/BUG-Online-Game-Server-Mixed-CQ-Rush-All-Maps/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-Rush-CROATIA/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e634276a-ab16-4dbf-9961-fd58f8916dd5/xXx-CRO-Bolt-Action-Snipers-Only/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/23aa233e-4017-4b17-a018-d8753e933dce/World-War-III-Classic-Conquest-PiS-GamersPlatoon-com-11/

I jedini fizicki smjesten u HR, a ne na stranim serverima (najmanji ping) Mad Croats:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/2628b087-177b-4366-b6f1-2a3b43aef7b7/MadCroats-Clan-Server-Favorite-Maps/

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 13:21 (CyberDemonVZ).
15 godina

Danny koji je zaeb na serveru, pola deset navećer a server prazan, spojim se gore a ono čekaj još sedam igrača. Mijenjaj nešto sa tim postavkama ili ugasi server da ljudi ne daju badava novce ubuduće.

Kendo
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kendo kaže...

Danny koji je zaeb na serveru, pola deset navećer a server prazan, spojim se gore a ono čekaj još sedam igrača. Mijenjaj nešto sa tim postavkama ili ugasi server da ljudi ne daju badava novce ubuduće.

Rješeno je to,od jučer je server ostao u "quick matchu",pa su trebala osam igrača da počne.

Sad je sve riješeno pa se možeš vratiti ako želiš.

A i vi ostali se možete spojiti.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ekipa, najam za server je produljen.

Najam servera i alata za administraciju mjesečno je oko 270 kuna, a kroz donacije prikupljeno je 340 kuna. Kao što sam rekao, obzirom da je prikupljeno više nego što je potrebno za mjesec dana, dodat ću što fali i najam produljiti na 2 mjeseca tako da smo sada mirni do 25. 4.

U financiranju servera ovaj mjesec sudjelovali su:

Zero2

skank666

Zura

Pero Dinamit

dejo6

Berkut

desh

Hvala vam svima dečki, pomogli ste zbilja puno.

Donacije su za sada zatvorene i otvorit će se opet 10-ak dana prije isteka najma. O svemu ćete biti obavješteni tu na temi.

Hvala još jednom.

Ekipa, odlučio sam da server ipak neću produljiti pa vraćam donacije.

Četvorica su već dobila refund na paypalu, za još dvojicu nisam imao dovoljno na balansu pa sam pokušao slati standardnu uplatu, međutim javilo mi je da ne možete primati novac, a jedan je uplatio na tekući.

Molim vas trojicu koji refund niste dobili da mi javite privatnom porukom kako i gdje da vam uplatim.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 10:30 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čim sam vidio jučer da si stavio 3-4 servera u favorite znao sam da je to to {#}

A iskreno, nema ni smisla da stoji tako prazan.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Čim sam vidio jučer da si stavio 3-4 servera u favorite znao sam da je to to {#}

LOL

Čitaš me ko knjigu. :)

16 godina
odjavljen

steta, vidimo se kad zavrsim me3.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Daj mi reci kad tocno istjece pretplata na BUG?? Mislim ako bi htjeo da ga meni prepustis,ostat ce ime,ali dajes meni ftp ulaz ja dalje preuzimam... Vidjet ces da ga mogu oziviti i napuniti... Javi...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ističe 25.
Provjerit ću s Diabolicom može li se prebaciti na drugu osobu.
16 godina
odjavljen
Cyber_Freak kaže...
Daj mi reci kad tocno istjece pretplata na BUG?? Mislim ako bi htjeo da ga meni prepustis,ostat ce ime,ali dajes meni ftp ulaz ja dalje preuzimam... Vidjet ces da ga mogu oziviti i napuniti... Javi...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...

Ništa od toga - dogovorili smo se da će gašenje, ako dođe do toga, biti privremeno, ali se neće zbog toga mijenjati ekipa administratora ili nekom drugome prepuštati da održava taj isti server!

...
17 godina
neaktivan

U ovih idućih par dana servah će imati 64 slota, u rotaciji su sve CQ large mape uz Votemap za odabir iduće mape i 200% ticketa. To znači između 600 i 800 ticketa, ovisno o mapi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 15:14 (Danny_HR).

12 1 hvala 1
16 godina
odjavljen

Zar 200% ticketa neće opet stvoriti beskonačne partije?

17 godina
neaktivan
Otprilike pola sata traje kad je server pun, na polovici traje oko 40-ak minuta.
Jučer smo tako igrali sa 40 slotova pa je bilo ok. Al zato imamo samo jednu rundu po mapi.
14 godina

Jeeeee..to volim kad je srever full još sam 3 u redu čekanja......i to na BUG-u......{#}

Palac gore....

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

Odlična ekipa na BUG serverui i odlične partije! Tako treba momci! {#}

17 godina
neaktivan
Switch kaže...

Razguzio si na Caspianu. Kaj si radio?!

15 godina
neaktivan

Too ticketi!!Vidimo se veceras!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Otprilike pola sata traje kad je server pun, na polovici traje oko 40-ak minuta.
Jučer smo tako igrali sa 40 slotova pa je bilo ok. Al zato imamo samo jednu rundu po mapi.

Jedna runda po mapi je odlicna, to je trebalo biti otpocetka.
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
Danny_HR kaže...
Switch kaže...

Razguzio si na Caspianu. Kaj si radio?!

Hehe. Ma kao assault sam peglao i samo sam se muvao na Forestu i Hiltopu tu je većina akcije.{#}

15 godina
neaktivan

El se vrte B2K mape? Da nabavim dlc? Jer planiram igrat s vama.

Had a dream, I was king, woke up, still king.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

El se vrte B2K mape? Da nabavim dlc? Jer planiram igrat s vama.

Vrte, da.

15 godina
neaktivan

Nudi mi kolega za 50kn key. Ispati li se?

Had a dream, I was king, woke up, still king.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da, svakako.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice