Meni sve savrseno radi na njemu.

ajde oce neko igrat posto nikog nevidim
ajde oce neko igrat posto nikog nevidim
A.. puno nas hoce igrat..
Samo, radimo do 16-17, pa onda tek nekakav rucak, pa obitelj.. pa ovo, pa ono, i tek je onda vrijeme za igre....
Ajde danas u 16.00h se nađemo na serveru.
Do 5 ćemo ga sigurno napuniti.
DA li ce neko u 17:00 ili prije ic na server
7 | DA |
---|---|
4 | NE |
4 | MOŽDA |
DA li ce neko u 17:00 ili prije ic na server
Pa kak sad 17 jbt.
Rekao sam u 4.
ali bez back to karkand puno nas ga nema
bas sam to htio rec ni ja ga nemam
Ekipa, znam da ste me nekoliko puta do sada pitali treba li donirati za server i da sam odbijao, ali ću vas pitati sada jer su se stvari možda promijenile.
Od početka sam govorio da plaćanje najma nije problem i zbilja nije, međutim plaćanje najma za prazan server mi djeluje besmisleno. Unatoč tome, teško mi je ugasiti server jer znam da nas ima dosta sa foruma koji igramo i definitivno je, iako se uvijek ima gdje igrati, ljepše igrati na vlastitom serveru.
Osim činjenice da će meni biti lakše što ne plaćam prazan server baš solo, vjerujem da će i vama dati nekakav osjećaj da je server vaš, što i jest.
Uglavnom, stvari bi funkcionirale kao što su funkcionirale u BFBC2, zainteresirani za donacije mi se mogu javiti u privatne poruke, donacije mogu ići na tekući račun ili preko PayPala (to mi je draža opcija), a apsolutno svaka kuna ide na server.
Najam servera košta cca 230 kuna mjesečno. Ukoliko se kroz donacije sakupi dovoljno ili približno dovoljno novca, ali i više, ja ću dodati koliko fali za idući mjesec. Dakle ako se primjerice prikupi 250 kuna, ja ću dodati ostatak do 2 mjeseca najma.
Prikupljanje love počinje od sada, a privremeno se zatvara nakon svakog plaćanja. Ukoliko na kraju odlučimo da nije isplativo produljiti najam svi koji su lovu uplatili dobit će povrat u roku par minuta. :)
Ajde dečkići, ja sam još prošle godine dao za server 50 kunića, a daću opet ako vidim interes da imamo naš server.
Hoće li se ovo moći navesti u prijavi za povrat poeza?
Bilo je i vrijeme da si ovo napravio.
ma jeli... nek se je8*.. ne dam, proso voz!
Znam, ali pod time pod razumijevam barem 25.
Eh, mene nema do nedjelje, idem starce obić.
Bude metaka za sve kad se vratim.
Oće li server prić na 64 player conquest?
Oće li server prić na 64 player conquest?
Zadnjih dana se teško napuni i ovih 40 slotova...
Kad su nas napustili i najbliži suradnici.....igraju fifu
I treba ih kazniti,nešto tipa ovo...
Zanimljivo...video me napalio
Zanimljivo...video me napalio
Zabrinuo bih se da nije :)
Hmhmmm...
Petak je,danas svi žele "metak" zguza. :)
FFFUUU, what sorcery is this?!
Čekam 20 minuta u queue-u da bih se spojio na server i prašio
tur i onda mi taman kad se trebam spojiti kaže : cannot join server, it's changing maps
te nakon što kliknem 'reconnect' me baci na 6. mjesto u redu.
Nije fer, nepravda!
FFFUUU, what sorcery is this?!
Čekam 20 minuta u queue-u da bih se spojio na server i prašio
tur i onda mi taman kad se trebam spojiti kaže : cannot join server, it's changing maps
te nakon što kliknem 'reconnect' me baci na 6. mjesto u redu.
Nije fer, nepravda!
LOL! Ja sam čekao 8. u queueu više od po ure da bi mi isto to izbacilo! I opet me baci na 8. mjesto!
LOL!
Da, ma ti dani su nam valjda sad :)
Ekipa, najam za server je produljen.
Najam servera i alata za administraciju mjesečno je oko 270 kuna, a kroz donacije prikupljeno je 340 kuna. Kao što sam rekao, obzirom da je prikupljeno više nego što je potrebno za mjesec dana, dodat ću što fali i najam produljiti na 2 mjeseca tako da smo sada mirni do 25. 4.
U financiranju servera ovaj mjesec sudjelovali su:
Hvala vam svima dečki, pomogli ste zbilja puno.
Donacije su za sada zatvorene i otvorit će se opet 10-ak dana prije isteka najma. O svemu ćete biti obavješteni tu na temi.
Hvala još jednom.