Jel uopće moguće naći ljude istog levela da su na istim questovima ili se moraš dogovorit unaprijed s poznanicima? Dok sam igrao uvijek bi netko moronskog levela upao i pravio kaos.
Jel uopće moguće naći ljude istog levela da su na istim questovima ili se moraš dogovorit unaprijed s poznanicima? Dok sam igrao uvijek bi netko moronskog levela upao i pravio kaos.
jedino kak možeš, odnosno koliko je meni poznato, odeš na multiplayer i join game... i tamo po serverima tražiš tko je hostao i na kojem je levelu. A ako misliš hostat, napravi da ti game name bude (neznam) lv35 - 45... a sve one koji ti ulete sa višim levelom samo izbaciš van...
Kupio sam GOTY na Steamu i više mi se kosa diže na glavi od masovnog rušenja dok igram online.. Bilo da hostam ili da se joinam..
Prije dva dana sam reinstalirao Steam i čekao više od 10 sati dok mi se Borderlands nije skinuo. Od tad singleplayer mogu igrat dva, tri, pet i više sati bez ikakvog rušenja, ali me samo online je8e. Probao sam instalirat najnoviju verziju PhysX-a, stavit affinity na dvije jezgre, compatibility mode na XP... ništa nije pomoglo...
Poslao sam mail Steamu i Gearboxu; Steamovci već tjedan dana niš ne pišu, a od Gearboxa sam dobio generički odgovor sa uputama kako da disable-am sve startup programe, izbrišem sve u temp folderu itd itd... naravno, nije pomoglo...
Da bi stvar bila gora, imam paralelno instaliranu jogurt verziju koja najnormalnije radi bez rušenja - i ONLINE i OFFLINE... reko sam Gearboxovcima da sam imao namjeru kupit dvojku, ali ako se ovo ne može riješit, onda ću i dalje na fešte sa gusarima... jer ja sam faking platio tu igru i stoga očekujem da najnormalnije radi...
damnit I'm pissed...
jel imao netko iskustva sa rušenjem i errorima? jel se može to kak riješit?
hvala...
Pozdrav. Krenuo sam igrati igru juce ali kako vidim, SP ce mi veoma brzo dosaditi. Ima li neko ko je za co-op?
Imam goty verziju igre, huntera lvl 21.
Javite se :)
steam id: arxixtream
Pozdrav. Krenuo sam igrati igru juce ali kako vidim, SP ce mi veoma brzo dosaditi. Ima li neko ko je za co-op?
od najniže leveliranih imam siren na 31lv.. uvijek sam za co-op ^^ pa biraj - jel hoćeš brže levelirat i igrat na mojem serveru ili da ti pomognem kod tvojih questova :)
dodat ću te na steam
EDIT: serveri su im očito opterećeni pa mi ne izbacuje niš kad upišem tvoj ID.. aj ako možeš dodaj mene: jack_lugec
od najniže leveliranih imam siren na 31lv.. uvijek sam za co-op ^^ pa biraj - jel hoćeš brže levelirat i igrat na mojem serveru ili da ti pomognem kod tvojih questova :)
dodat ću te na steam
EDIT: serveri su im očito opterećeni pa mi ne izbacuje niš kad upišem tvoj ID.. aj ako možeš dodaj mene: jack_lugec
Neznam, kako tebi odgovara. Ako ti nije dosadno cekat mog jadnog huntera da leveluje.... your call. Evo upravo te dodajem. Steam je uzasno spor =/
EDIT: poslao invajt.
Ozivaljavam temu.
Upravo sam zavrsio PT2 (lvl 52) sa sirenom pa me zanima ako ima jos vault huntera koji bi posli u DLC run. Znaci: Moxxie-> knoxx > dr ned > Claptrap
Moj steam je arxixtream pa se javite ako ste zainteresirani.
Ima li netko za co-op? Level 43 sam, igram sa Mordecaiem.
ako hoče netko kupiti borderlands sa svim DLc ovima. Dolazi u obliku ključa, nikad igran.
Dam ga za 2 pive.
LP!
Ako je nešto nejasno PM.
Ako mi netko može pomoći, bio bih zahvalan.
Igra mi detektira gamepad, ali ja nemam gamepad niti sam ikad bilo kakav gamepad spojio na kompjutor. U opcijama nisam našao gdje se može isključiti, kretati se mogu, pucati, nišaniti, ali ne mogu koristiti use, piše mi Joypad3 umjesto F. ( u igri, u opcijama je F)
EDIT: Vraćanje postavki tipkovnice i miša na default je pomoglo, problem je nestao.
Igra li netko jos ovo? Kakva su vam iskustva s multipleyerom i da li preporucujete da se osnovna igra prodje solo, pa onda dlci u coopu?
Ja sam to prije prelazio s burazom u CO-OP , zabava zagarantirana ! Ak se dobro sjecam , mislim da do 4 igraca mogu igrat u CO-OP !
Je l' netko za prelazak kompletne igre sa DLC-ovima?
Pozdrav dali još netko ima probleme sa velikim laggom kada se igra multiplayer. Htjeli smo zaigrati malo borderlands GOTY izdanje ali lagg je prevelik (5 sek da skoci). Radi se o steam verziji.
Enhanced varijanta mi se već na početnom meniju smrzava i erorizira, iako sam ju jednom bez ikakvih promjena postavki tjerao satima bez problema. Netko imao sličan problem?
Enhanced varijanta mi se već na početnom meniju smrzava i erorizira, iako sam ju jednom bez ikakvih promjena postavki tjerao satima bez problema. Netko imao sličan problem?
Dakle samo treba biti aktivno priključen na internet