Borderlands 2

poruka: 388
|
čitano: 86.045
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

IGN Review - 9.0/ 10

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Borderlands 2

Jedva čekam dohvatiti ovo. Uz Bethesdine igre, ovo je jedan od rpgova koji su me najviše držali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Borderlands 2

Naručio Borderlands 2: Premiere Club Edition iz Infomarka za 319 kn i čekam da dođe 21.09. Jedva čekam. Kick ass. {#}{#} {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Borderlands 2

Igrati jedincu solo i s tri frenda na skypu je razlika nebo i zemlja.  Ovo mi se neda uzimati dok ne nađem ekipu za klanje.

I'm very large!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Borderlands 2

http://imgur.com/a/4MbWU Scan Gameformer Reviewa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Borderlands 2

http://imgur.com/a/cU3p0#0 

Dat easter egg 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Badass Creeper. {#}

I prva igra je imala dosta kvalitetan smisao za humor, mada ga nažalost nije iskoristila dobro koliko je mogla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Borderlands 2

Kolko vas namjerava igrati? Naravno ovo pitam samo ove s orginalim :D

21 Igrat cu
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 23:10 (RedHill).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Editaj post i ubaci anketu, bit će ti lakše.

Inače, +1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

stigao key... upravo se preloada... (sa g2play-a)

ugl. mislim igrat playthru 1 solo da uhvatim cijelu priču i da se izguštam, ali na pt2 bi volio coop. pa ako je tko zainteresiran...

moj steam acc http://steamcommunity.com/profiles/76561197990410300/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Borderlands 2

Jeste vidjeli one bonuse koje dobijete s preorderom.

Osim što su brutalni, awesome i kikassaški, mislim da su pošteno za*jebali s time.

Došli su do granice koju nisu smjeli dotaknuti.

Jednostavno previše toga, previše itema za početak igre. Mjenja suštinu igre te drastinčno mjenja i gameplay i osjećaj igranja.

Natjerali su te da jednostavno moraš uzeti preorder, te što je gore, vjerojatno tjeraju konkurenciju na još veće bonuse.

Golden Key:

Unlock a rare item in the mysterious Sanctuary Loot Chest.

Gearbox Gunpack:

A package of unique Gearbox Golden Guns to help you start your journey on Pandora.

New Character Class:

Receive a free download of the all-new Mechromancer character class as soon as she’s available.

And one just for Gamestop, the Creature Slaughter Dome

Enter the Creature Slaughter Dome and face off against the toughest monsters in all of Pandora. Gain experience in gear to bring back to the main game.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 15:20 (wyks).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

čini mi se da ću zaigrat pt1 odmah u coop... jer je jogurt vani... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Kad sam si snimio New Vegas collectors edition dobio sam tonu stvari, i sve sam ih dropao kod docka i tako igrao, da sam preorderao, tako bi napravio i ovdje.

Inače, GT review.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 0:02 (thuglife).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Borderlands 2

Nakon 10min igre sam našao shotgun koji je korisniji od ovih preorder itema tako da ne utjece bas tolko na igru, ovaj rare item nisam još vidio...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Borderlands 2

Evo poceo sam igrati. Fenomenalno je optimizirana igra,  1680:1050  s max detaljima imam 60 fps na obicnim intel core 2 duo na 2.8 ghz, 4 gige rama i gtx260.

Edit : Na glavnoj masini imam  140 fps trolololol ( 6 gb ,gtx 480 ,i5 2400)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 20:50 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Daj kažite ljudi, je l' moguće kao što pričaju već igrati co-op?

EDIT: Života mu, ne mogu vjerovati da je onoliko dobrih kritika pokupio. Pa igra mora da rastura.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 20:57 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Borderlands 2

Prešao sam Borderlands i jako mi se svidio....poceo sam danas Borderlands 2, i vjerujte mi na riječ...5× je bolji od svog predhodnika, sto zbog loota, price, borbe, sve je bolje..dok u Borderlandsu je borba( odnosno pucanje postalo malo monotono nakon 30-40 lvl-a...Ovdje se stalno nešto događa, stalno nov aokruzenja( za razliku od predhodnika di je sve bio pijesak i desert) Ovdje snijeg, zelene livade, prasina i pustinje, svakakvi enviromenti koji su dosta doprinijeli samoj igri. Enemia ima dosta raznovrsnih...oko 300 vrsta valjda...pametniji su, penju se, posebno oni psiho mali, trce ko ludi, skacu svasta rade...:))

Ma igra je za 10!

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Perverzija od igre. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Borderlands 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Borderlands 2

mislio sam igrati na zimu,ali....

0 0 hvala 0
15 godina
hrvat_na_forumu kaže...

ima možda ko' kakav komentar na ovo, marketinška fora, istina?

E ovo je za poludit, a očito je istina, jer sam vido još na par mjesta tu razliku između nvidie i amd-a. Pa to je katastrofa. Dođe mi da prodam svoju HD 6950 i kupim neku GTX-icu. Pa za poludit kolika je razlika u vizualnim efektima. Da li je netko igrao jogurt verziju sa GTX-icom i da li su stvarno takvi efekti kao u videu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 12:55 (MasterOfDisaster).
13 godina
neaktivan

Razlika je vidljiva, ali, dal je vrijedna sva ta vizualija toliko resursa? Mislim to cudo od NVIDIE nenormalno zdere graficku...rađe onda but bez tih efekta al da cijela igra radi normalno, nego njih ukljucit pa onda smanjivat ostale graficke postavke...

16 godina
Borderlands 2

Evo,da kazem i svoj dojam u vezi physx-a,sa svojom 580-tkom,full hd-om,sve na max,igra ide od 70,80 do 100 fpsa,

tako da je jako dobro optimizirana i zbilja odlično izgleda. Dakle za one sa slabijim karticama,tima 560,460,igra bi tribala jako dobro ić,čak

i sa physx na high,eventualno stepenicu niže i vozi

kikolo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Borderlands 2

Ovo na videu izgleda kao nebo i zemlja u razlici naspran AMD-a što se tiče vizualnih efekata. Ne mogu vjerovati da physx toliko utječe na efekte. Sad me to gadno nervira, kupim orginal, a ne mogu uživat u svim blagodatima {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

ja nisam ni skuzio te extra efekte... :)

ja mislio to po defaultu... iako nisam ni isao za tim fiziks sranjima... tko ce jos i to pratit dok igras...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Lijepo izgleda ali nije nešto previše bitno, kakvo dizanje panike oko gluposti. Imaš ATI/ AMD, ako je imaš znaš da nemaš physics, znaš da će izlaziti igre koje će ga imati, deal with it.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Borderlands 2

igra itko na dual coru ili hd 6770?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Borderlands 2

30 FPS 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Moj Radeon se dobro drži na High detaljima i anistropiji x16 Avg. Framerate by Fraps 54.3

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
13 godina
neaktivan

Ma igra leti, vidio sam na dualcima (2.7) i gafuljom 5850 da im sve leti na maximumu bez ikakvih problema 50-60 FPS-a..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice