Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 183.496
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield Hardline

Ma salim se. Nitko nije napravio preorder.

Samo Volume.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield Hardline
CyberDemonVZ kaže...

Samo Volume.

I dama :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Ja sam napravio za 30 dolara u Mexico. Obicna verzija.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bastardo kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Samo Volume.

Laži i neistine 

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Bastardo kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Samo Volume.

Laži i neistine 

Cuo sam iz pouzdanih i fisom nazderanih izvora da si u prvih 100 koji su napravili preorder!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
Bastardo kaže...
Soldier977 kaže...
Bastardo kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Samo Volume.

Laži i neistine 

Cuo sam iz pouzdanih i fisom nazderanih izvora da si u prvih 100 koji su napravili preorder!

Jel ti vjeruješ svom velikom vođi ili pouzdanim izvorima?

17 godina
odjavljen
animosity_frenzy kaže...

istina:

frajer se kuži i sve ali i se**,sad on kao razmišlja hoće li kupit ili ne,pa mu je kao preskupo...obavezno čeka tamo neki plaćeni review...LOL...realno slične igre nema...

taj net code je normalno sve isto kao i bf3 i bf4,to je sve povezano i zavisi o vezi,pingu,serveru i neznam o čemu...stvar je samo da to oni nekako ušminkaju da igrači odmah pomisle joj vidi,hitreg je bolji a u biti je sve isto...to je taj delay i to se nemože nikako ispravit...i ja sam u beti dva puta namjerno išao na lika autom,pregazim ga a on i dalje živ(delay)

14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

hitreg se itekako moze popraviti unutar jedne verzije engina. Dokaz za to je i sam bf BC 2 i Vietnam ekspanzija koja je daleko bolje registrirala pogotke. Isto tako BF 3 i MOHW djelili su FB 2 dok je MOHW imao daleko bolju registraciju. Tako mi je i ovaj Hardline radio daleko bolje od BF registracije. Svakog tipaa kojem je samo glava virila HS sam iz prve, isto tako u borbi

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vise je se isplatilo ici po HS. Igranje sa sniper klasom vise nije toliko frustirajuce kao BF 4 jer prsa u HS registria pravilno. Moze se dosta toga poboljsati i ispeglati , ali novac pokrece svijet tako da vrijeme do upotrebljivosti necega se svodi na najbrzu opciju. Tako da na kraju testiras igru 2 godine dok ne izbace novu betu. To nazalost nije samo stvar BF serijala i EA vec opcenito cjeloga trzista. Ne pamtim kad sam kupio neku igru da sve radi kako bi trebalo.
16 godina
moderator
ceco22 kaže...

hitreg se itekako moze popraviti unutar jedne verzije engina. Dokaz za to je i sam bf BC 2 i Vietnam ekspanzija koja je daleko bolje registrirala pogotke. Isto tako BF 3 i MOHW djelili su FB 2 dok je MOHW imao daleko bolju registraciju. Tako mi je i ovaj Hardline radio daleko bolje od BF registracije. Svakog tipaa kojem je samo glava virila HS sam iz prve, isto tako u borbi

Neznam kako je to moguće,pa i onaj Papadopulus je rekao da su taj "netkod" uzeli iz bf4 cte.

سمندری ڈاکو
17 godina
M4X kaže...
animosity_frenzy kaže...

istina:

frajer se kuži i sve ali i se**,sad on kao razmišlja hoće li kupit ili ne,pa mu je kao preskupo...obavezno čeka tamo neki plaćeni review...LOL...realno slične igre nema...

taj net code je normalno sve isto kao i bf3 i bf4,to je sve povezano i zavisi o vezi,pingu,serveru i neznam o čemu...stvar je samo da to oni nekako ušminkaju da igrači odmah pomisle joj vidi,hitreg je bolji a u biti je sve isto...to je taj delay i to se nemože nikako ispravit...i ja sam u beti dva puta namjerno išao na lika autom,pregazim ga a on i dalje živ(delay)

Chris ce je gotovo sigurno kupiti kao i ja. Stvar je u tome sto commmunity(PC) mora shvati i bojkotirati svaki preorder. Zadnjih par godina gotovo da je postalo pravilo da dev/izdavaci optereceni terminima izlaska izbacuju nedovrsene igre. Nakon kratkog odmora studio krece u izradu nove igre i tako opet u krug( reklamiranje, hajpanje, traileri). Dok B timovi pokusavaju kroz hrpu patcheva pokrpati i dovrsiti igru. Dakle, nema zurbe. Ako igra radi najmanji problem je kupiti igru i nagraditi studio.  

ceco22 kaže...

Famozni netcode/hitreg je bio tu negdje ako usporedujemo BFH vs BF4. Isti je netcode, stvar je u drugacijem TTK(time to kill). Tako da je i osjecaj drugaciji(znalo se padati i od "jednog" metka). Ono sto je neusporedivo bolje to je mehanika kretanja, osjecaja pucanja, davanja damagea.

14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ceco22 kaže...

Neznam kako je to moguće,pa i onaj Papadopulus je rekao da su taj "netkod" uzeli iz bf4 cte.

Ne znam kako ali je moguce. Jer kad sam god upao u borbu protiv par igraca i isao na HS uspio sam to dobiti. Dok u BF 4 kad gadjam nekad radim isti damage kad gadjam nogu ili glavu i rijetko mozes rjesiti dva tri tipa. Igrao si BC 2 i BC 2 Vietnam i znas koliko je Vietnam imao bolju mehaniku i registraciju iako su djelili isti FB. Tako isto BF 3 i MOHW isti FB daleko drugacija igra i osjecaj za pogotke. Ocito se moze nesto maksimalno poboljsati, ali da ce BF imati tako dobru registraciju kao CS to nece nikad. Pa ni novi CS GO nije na nekadasnjoj razini.

17 godina
Battlefield Hardline

Review bete nekih (manje poznatih) YT-era. Uglavnom se slažu sa jednim: "Ne raditi pre-order!"

StoryMachine:

ShoSho:

Moj PC  
6 0 hvala 6
13 godina
TomoR kaže...

Review bete nekih (manje poznatih) YT-era. Uglavnom se slažu sa jednim: "Ne raditi pre-order!"

StoryMachine:

ShoSho:

Preorder ne treba raditi nikad i ni za šta.

14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Lako zad biti pametan nakon BF4. 

Kako smo tamo negdje prije godinu i pol srljali svi napraviti preorder. Dobili smo 2 battlepacka za to, otvarali ih s nestrpljenjem i pohotno tražili još!

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
animosity_frenzy kaže...
Soldier977 kaže...

Lako zad biti pametan nakon BF4. 

Kako smo tamo negdje prije godinu i pol srljali svi napraviti preorder. Dobili smo 2 battlepacka za to, otvarali ih s nestrpljenjem i pohotno tražili još!

Pametni ljudi uče na graškama, glupi ih ponavljaju.

13 godina
Battlefield Hardline

Novi mod u BFH:

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

Novi mod u BFH:

A jesu puknuti.  

EDIT:

Riptide mapa mi se sviđa (JackFrags):

Rescue Mode laprdanje (navodno imali mogućnost u beti igrati? LvLCap):

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 14:46 (TomoR).
17 godina
Battlefield Hardline

ShoSho, kako ubiti snajpera x5:

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield Hardline

BFH Zvuk:

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield Hardline

jeste napravili svoj preorder? ovo je deset puta bolje od bf4 koji je dosadan i izgleda ko arkada

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
M4X kaže...

jeste napravili svoj preorder? ovo je deset puta bolje od bf4 koji je dosadan i izgleda ko arkada

Ne.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
odjavljen
M4X kaže...

lol

Smeće od igre, kupit ću ju kad bude za 2€ negdje... Ne vrijedi više.

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
Battlefield Hardline

po čemu ne vrijedi,beta i sve ostalo je bolje nego kad su izlazili bf3 i bf4...igra je treća u nizu i sad su je usavršili

jedina rezlika je šta su ubacili cops vs criminals i nema tenkova...ali možda to sve opet dodaju u dlcove

igra nije noob friendly,opet je pravi osjećaj pucanja i pravi zvukovi,ima destrukcije makar ne previše ali sasvim dovoljno,grafika bi mogla bit ljepša bez onih filtera kao bf3 i 4...uglavnom sve je bolje i poboljšano u odnosu na prethodni bf4

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Zvuk je katastrofalan, dosta oružja je debelo OP, destrukcija je kriminalno loša, mape su pune choke pointova (dust pogotovo), upravljanje helićima je grozno, grafika je isto smeće... Betu sam upalio 4 puta i obrisao.

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Zvuk je katastrofalan, dosta oružja je debelo OP, destrukcija je kriminalno loša, mape su pune choke pointova (dust pogotovo), upravljanje helićima je grozno, grafika je isto smeće... Betu sam upalio 4 puta i obrisao.

Nije da branim igru, ali malo je nerealno dati objektivan sud nakon što 4 puta upališ igru.

Koristite blage riječi i jake argumente
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

nije točno niti jedno...igra nije noob friendly

šta bi sva oružja trebala bit ista?

14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Zvukovi su meni odlicni...puno realniji nego u bf4.... upravljanje helicom je teze nego u bf4 i odma vam se ne svidja....meni je bas zbog toga zanimljivije...na bf4 si mogao napravit spin od 360 stupnjeva bez problema da se ne srusis.... oruzja jesu neka OP ali na predzadnji dan bete je cak i to bilo rijeseno...mada zato i jesu pustili betu da se vide reakcije igraca pa da se to ispravi.... po meni niti grafika nije losa...jednostavno je drukcija.... i npr jedna stvar koja mi se jako sviđa...skok npr kroz prozor...ta radnja se tako glatko obavlja i brzo da mi je cisto cudno...na bf4 uspijes uskocit nakon 33x stisnutog space-a i nakon toga jos animacija skoka traje 5sec.... i jos jedna stvar....konacno snipe ne ostavlja onaj trag metka vidljiv 10sec i toliko izrazen da se vidi iz aviona...

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Zvuk je baš super. Zašto ti se ne sviđa? 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
odjavljen
Battlefield Hardline

Ja sam dao samo svoje mišljenje... Ako je vama dobra - slobodno kupite. Ja neću sigurno.

I da, dovoljno je 4 puta da odigram po sat-dva da zaključim kako je igra smeće u odnosu na BF3/4. Podsjeća na CoD kojeg sam dosta dugo igrao...

Moj PC  
3 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice