Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 183.549
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield Hardline
Volume kaže...
NoniCRO kaže...

Mogu vam rec da je ovo jedan od najboljih BF ikada napravljen. Pogotovo na konzoli.

Prva stvar ovo nije BF, ovo je izdrkotina s kojom ea mlati paru od naivaca. Drugo neovisno o tome pričamo li o ''battlefieldu'' igra je smeće

Switch kaže...
Volume kaže...
NoniCRO kaže...

Mogu vam rec da je ovo jedan od najboljih BF ikada napravljen. Pogotovo na konzoli.

Prva stvar ovo nije BF, ovo je izdrkotina s kojom ea mlati paru od naivaca. Drugo neovisno o tome pričamo li o ''battlefieldu'' igra je smeće

Takvo identično mišljenje ja imam o BF4...

100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200 sisa, 1 pjesma Brkova neprocjenjivo.....

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

visceral studio.

najbolja solucija je prodat taj studio i otvorit slastičarnu.

slastičarna visceral.

baš dobro zvuči, bili bi šipcima glavna konkurencija.

Ako ne bude burek u ponudi i to im je u samom startu osuđeno na propast...

PREMIUM burek, kako močno zvuči 

13 godina
Battlefield Hardline

Što više igram igra mi je sve bolja i bojla, a nemam 13 godina.

Moj PC  
10 0 hvala 3
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

PREMIUM burek, kako močno zvuči 

Sve mi se čini da bi u toj situaciji trebao uzeti Premium kako bi uopće nešto dobio u piti/bureku, zaboravi na sir, jabuku ili meso bez nadoplate :)

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Raventhorn/simple
12 godina
Battlefield Hardline

Mene najvise smeta grafika,izgled i drzanje pusaka. Istina je da ovo nema veze sa bfom.

heist i hotwire mi se cine zabavnim pogotovo hotwire. 

Problem ove igre je sto bf4 bolje izgleda od nje a i sigurno je bolji to nema govora.

ja imam srece pa cu ju za poklon dobit na dan izlaska svoje pare sumnjam da bi dao makar bf4 vise ne igram jer mi je dosadio nakon 1300h igranja.

neznam igra je retardirana kopija bf4 😂. 

Ajd konekcija je dobra ljudi mi padaju i meci idu kud trebaju ic al kad u mene pucaju ponekad imam osjecaj da padam od jednog metka tj u jednoj stotinki.

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Switch kaže...
Volume kaže...
NoniCRO kaže...

Takvo identično mišljenje ja imam o BF4...

Jel može pojašnjenje zašto? Onda ću i ja otvoreno reći zašto pljucam po hardlajnu. Da se razumimo odma, ne sviđaju se ni meni neke stvari u četvorci, ali neovisno o tome ona je pojma savršenstva za hl

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield Hardline

Da izbacimo rič BATTLEFIELD iz ove igre, ona bi bila dobra. Daleko je od odlične ali igra radi. Barem meni. 

Fali joj jedino destrukcija. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Battlefield Hardline

Hmm, pojam savrsenstva mozda je, ali svi zaboravljaju da je ovo beta. I to beta koja za  razliku od bf-a kad je izasao radi odlicno.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield Hardline

"Tajni" reload-i, i drugi Easter-eggovi u BF:Hardline:

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

Ne mogu se nekako ufurati u ovu igru.

Jel' to zbog grafike, zbog čudnog koncepta vojnog napucavanja između lopova i pandura ili zato što je beta, nemam pojma.

Što se tiče same igre, s obzirom na temu sukoba i niski TTK, možda bi sama igra trebala biti nešto sporija i taktičnija, onako više u Rainbox Six stilu. 

Vezano uz prigovor da nema destrukcije, ne znam. Na Dust Bowlu ima nešto destrukcije, ali ne previše. Kad bi dozovlili da se sve sruši, to bi izgledalo kao napucavanje 64 igrača po njivi. I svi bi snajpali sa ruba mape. Mortara fala bogu nema, ako sam dobro pogledao oružja.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 12:36 (DeniZg).
15 godina
Volume kaže...

Jel može pojašnjenje zašto? Onda ću i ja otvoreno reći zašto pljucam po hardlajnu. Da se razumimo odma, ne sviđaju se ni meni neke stvari u četvorci, ali neovisno o tome ona je pojma savršenstva za hl

BF4 mi se gadi odkako je izašao. Na stranu bug-ovi i sva sranja koja je ta igra imala u početku to mi čak i nije smetalo toliko jer sam znao da će se to kad tad ispraviti. Na koncu i bf3 je imao ta sranja u početku. Jednostavno cijela mehanika igre u BF4 mi se ne sviđa. Ne sviđa mi se sporost igre, prebacivanje sa puške na pištolj traje cijelu vječnost, trčanje je kao da se krećem kroz puding (taj puding filing mi je možda i najveći razlog zašto je ne mogu smisliti). Ja sam često na tsu znao reći da za bf4 želim da bude isti bf3, čak mogu i iste mape biti, ne moraju ništa mjenjati, samo neka poprave hitreg, umiranje iza zidova i headglich... Pa dalje, non stop neko naginjanje lika dok trči, očajan hitreg, kilometarsko umiranje iza zidova, debilane tipa da pucaš u lika a on se naginje prema naprijed i time se sakrije iza prepreke dok s njegove strane toga nema, umiranje od 1 metka, umiranje od likova sa 0% healtha, pa jedno vrijeme sa 6% healtha, pa umiranje samo od headshotova itd...Odigrao sam cca 50-ak sati tu nije bilo niti jedne minute da ja mogu reći da sam se zabavio. Završavao sam partije sa alt+f4, živčan ko pas. I da bi je hvala bogu na kraju odjebao i više nikada upalio.

Sa druge strane što se hardlinea tiče, za tu sam igru očekivao da će biti još veće smeće. I moram reći da mi nije ispunila očekivanja! Igra mi se sviđa što je više igram. Brža je neusporedivo od bf4. Ostao sam paf kad sam prvi put skočio kroz prozor na onoj cq mapi. U bf4 se lik doslovno polomi dok takvo šta napravi a ovdje kao da se teleporitao. U hardlineu je jedna osnovna stvar za svaku pucačinu bolja of bf4, stvar koja mora biti na prvome mjestu svkome tko uopće igra takve igre, a to je samo napucavanje. Samo pucanje, recoil, hitdetection, onaj filing kad pucaš i prestaneš pucati jer znaš da će pasti, zvuk...to mi je nemjerljivo bolje od četvorke. I zato mi se igra sviđa. Sviđa mi se heist mod. Mislim da će biti idealan za esl. Vidim da će biti još neki modovi no o tome ćemo više kad izađe full verzija.

Odigrao sam sve ukupno možda 3h ove bete i mogu reći da se nisam ovako zabavio još od bf3. A to mi je jedino mjerilo za neki igru valja li mi ili ne. E sad, na stranu to što mi se sviđa za sada, to ne znači da ću je kupiti ili nedaj bože preorder-ati. Igra je tehnički sranje, crasha mi se stalno, dobivam RSOD, pa "stopped working" itd...I zato ću je možda uzeti tek jedno mjesec dana nakon izlaska full verzije. Kad pročitam recenzije, malo pregledam youtubere, kad izbace prvih cca 17 patcheva itd. Ako tada budem vidio da je to slično ovome što sam odigrao definitivno uzimam.

BF Nick: Xtream_Switch
14 godina
neaktivan
Switch kaže...

Sve što si naveo u prvom paragrafu, osim head glitchanja koje će isto biti ispeglano, je popravljeno. Čak su i kretnje prepravljene da budu identične kao u BF3. Meni to ne odgovara recimo, ali to su ljudi navodno htjeli, pa nek im bude. BF je navodno taktična igra (moš mislit), ali eto normalno je da možeš plesat pola sata kad neko zapuca na tebe.

Dosta ljudi spominje tehničke probleme sa Hardlineom, no u ova 3-4h što sam igrao nisam imao apsolutno nikakvih problema. Što se toga tiče, tehnički problemi sa BF4 su mi isto bili minimalni u odnosu na ostale. Lijepo da si se zabavio uz Hardline, barem nešto.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
15 godina
animosity_frenzy kaže...
Switch kaže...

Sve što si naveo u prvom paragrafu, osim head glitchanja koje će isto biti ispeglano, je popravljeno. Čak su i kretnje prepravljene da budu identične kao u BF3. Meni to ne odgovara recimo, ali to su ljudi navodno htjeli, pa nek im bude. BF je navodno taktična igra (moš mislit), ali eto normalno je da možeš plesat pola sata kad neko zapuca na tebe.

Pa moram priznati da je baš lijepo od njih što su to uspjeli popraviti nakon godinu dana od izlaska igre. Sad kad gledam i nije puno čekati godinu dana da moš normalno igrati igru koji si pošteno platio! ;)

Uglavnom, upravo to čekanje me ubilo. Čekaš jedan patch da izađe u nadi da će popraviti nešto al onda s njim sjebu 2 nove stvari... Igrao sam nakon onog famoznog patcha koji je to sve kao trebao popraviti ali nisam stekao dojam da je išta bolje pa sam odustao skroz od bf4.

Zasada, Hardline mi se sviđa kako radi. Hoće li tako biti i kad izađe ne znam, al moje pare neće vidjeti dok se ne uvjerim ta to šljaka sve kako spada.

13 godina
animosity_frenzy kaže...
Switch kaže...

Dosta ljudi spominje tehničke probleme sa Hardlineom, no u ova 3-4h što sam igrao nisam imao apsolutno nikakvih problema. Što se toga tiče, tehnički problemi sa BF4 su mi isto bili minimalni u odnosu na ostale. Lijepo da si se zabavio uz Hardline, barem nešto.

Meni se BF4 kao igra sviđa i igrao sam je otkako je izašla a i dan danas. Switch zna koliko sam pizdio na ekipu kad su svi oni pizdili na igru jer sam i pored tih svih nedostataka gurao da igramo, ali jednostavnio 4ka nije ni blizu trice po feelingu pucanja, pa čak i kad su ukinuli visual recoil u velikom patchu u 9 mjesecu. Ono zmijuganje (ne znam kako drugačije da ga nazovem) avatara je totalni bullshit. Toga u hardlineu nema jer su skužili da je totlano sranje. Jednostavno kada pogađam metu neme se tako kvalitetan feeling da to što gađaš i pogađaš, ovdje je to ispravljeno. 

14 godina
protjeran
Switch kaže...

BF4 mi se gadi odkako je izašao. Na stranu bug-ovi i sva sranja koja je ta igra imala u početku to mi čak i nije smetalo toliko jer sam znao da će se to kad tad ispraviti. Na koncu i bf3 je imao ta sranja u početku. Jednostavno cijela mehanika igre u BF4 mi se ne sviđa. Ne sviđa mi se sporost igre, prebacivanje sa puške na pištolj traje cijelu vječnost, trčanje je kao da se krećem kroz puding (taj puding filing mi je možda i najveći razlog zašto je ne mogu smisliti). Ja sam često na tsu znao reći da za bf4 želim da bude isti bf3, čak mogu i iste mape biti, ne moraju ništa mjenjati, samo neka poprave hitreg, umiranje iza zidova i headglich... Pa dalje, non stop neko naginjanje lika dok trči, očajan hitreg, kilometarsko umiranje iza zidova, debilane tipa da pucaš u lika a on se naginje prema naprijed i time se sakrije iza prepreke dok s njegove strane toga nema, umiranje od 1 metka, umiranje od likova sa 0% healtha, pa jedno vrijeme sa 6% healtha, pa umiranje samo od headshotova itd...Odigrao sam cca 50-ak sati tu nije bilo niti jedne minute da ja mogu reći da sam se zabavio. Završavao sam partije sa alt+f4, živčan ko pas. I da bi je hvala bogu na kraju odjebao i više nikada upalio.

Sa druge strane što se hardlinea tiče, za tu sam igru očekivao da će biti još veće smeće. I moram reći da mi nije ispunila očekivanja! Igra mi se sviđa što je više igram. Brža je neusporedivo od bf4. Ostao sam paf kad sam prvi put skočio kroz prozor na onoj cq mapi. U bf4 se lik doslovno polomi dok takvo šta napravi a ovdje kao da se teleporitao. U hardlineu je jedna osnovna stvar za svaku pucačinu bolja of bf4, stvar koja mora biti na prvome mjestu svkome tko uopće igra takve igre, a to je samo napucavanje. Samo pucanje, recoil, hitdetection, onaj filing kad pucaš i prestaneš pucati jer znaš da će pasti, zvuk...to mi je nemjerljivo bolje od četvorke. I zato mi se igra sviđa. Sviđa mi se heist mod. Mislim da će biti idealan za esl. Vidim da će biti još neki modovi no o tome ćemo više kad izađe full verzija.

Odigrao sam sve ukupno možda 3h ove bete i mogu reći da se nisam ovako zabavio još od bf3. A to mi je jedino mjerilo za neki igru valja li mi ili ne. E sad, na stranu to što mi se sviđa za sada, to ne znači da ću je kupiti ili nedaj bože preorder-ati. Igra je tehnički sranje, crasha mi se stalno, dobivam RSOD, pa "stopped working" itd...I zato ću je možda uzeti tek jedno mjesec dana nakon izlaska full verzije. Kad pročitam recenzije, malo pregledam youtubere, kad izbace prvih cca 17 patcheva itd. Ako tada budem vidio da je to slično ovome što sam odigrao definitivno uzimam.

Frenzy ti već je odgovorio na neke stvari, ali evo i od mene kad sam već rekao da ću napisati svoje mišljenje u vezi svega...

Slažem se da ima svojih problema, nema onog BF-a koji ih nije imao. Ja neznam kad si ti zadnji put zaigrao četvorku, ali stvari više nisu niti priližno slične kao šta su bile...

Prva stvar igra u ničem nije usporena. Dapače, ubrzana je u odnosu na bilo koji prijašnji nastavak i radi toga je čak odbila dobar dio igrača koji su ljubitelji sporijeg BF-a. ''Puding'' kretanje je sređeno odavno i praktički vraćeno na onakvo kakvo je i u trici. Hitreg i umiranje iza zidova je također rješeno. Igram BF nekih 10-ak godina i ja ti garantiram da četvorka trenutno ima daleko najbolji hitreg od svih dosadašnjih nastavaka. Padanje iza zida se dogodi jednom u sto situacija. Headglitch postoji i u trici, a ovaj u četvorki će biti sređen kroz nekih misec dana kad izbace novi patch. BF2 je jedini BF u kojem headglitch funkcionira kako triba.

Dakle se ovo šta si naveo ti ne drži vodu niti najmanje. Da si mi ovo rekao prije 7-8 miseci onda bi se 100% složija s tobom. Iz toga šta sam kažeš da imaš 50 odigranih sati siguran sam da se tvoje iskustvo u četvorci svodi samo na prvih misec-dva kad je igra izbačena

Uz već navedeno ispravljena/uređena je još hrpa sranja - visual recoil, suppresion, healing i šta sve ne da sad ne nabrajam milijun stvari...

I meni je BF3 puno draži, sigurno ne radi ''problema'' četvorke koje ti navodiš već jednostavno ima ono nešto u sebi. Neznam šta, ali svaka odigrana partija u trici je s guštom odigrana šta nažalost ne mogu reći za četvorku...

Ono šta se meni u četvorci gadi je ea-ova politika pristupa prema samoj igri. Ubacili su svega i svačega samo da privuku šta veći broj igrača iz svih krugova kojima se prava ideja onoga šta bi BF triba biti ne bi svidila i tako zarade šta veću paru. Hrpa blesavih asajmenta, easter eggova, phantom gluposti, morski čudovišta i čega sve ne su samo neki od razloga zašto prava ideja BF-a svaki dan sve više pada u zaborav. Da ne zaboravim loš dizajn mapa i pun k*rac blesavog i nepotrebnog oružja čija kombinacija dozvoljava teški kamperaj.

Nikog više nije briga za team/objective play jer su im ea i dice svojom izvedbom to dopustili...

Priznam da sam veliki BF fan, taj serijal je jedna i jedina igra koju igram i u kojoj guštam. Uz moj, gore navedi, pogled na situaciju u četvorci još me više boli kad vidim šta rade s battlefield imenom u hardline-u. Znam da na taj način pokušavaju uništiti i tu jedinu stvar koja me zanima u gejming industriji i u kojoj sve ove godine guštam.

Da se razumimo, nemam ja ništa protiv tog hardline-a. Za mene je to još samo jedan cod/cs/šta bilo u nizu koji me u apsolutno niti jednog pogledu ne zanima niti privlači. Ono šta me smeta je to prgavo korištenja imena battlefield kad to nema j*bene veze s battlefieldom...

Svi smo svjesni da je to samo njihov način za zaradu, ali taj njihov način djeluje i pun k*rac ljudi puši te njihove spike. Samo pogledajte po netu koliko se raspravlja o novom ''battlefieldu''... Svi vi koji branite HL recite mi samo koliko vas bi ikad uopće bacilo oko na ovu igru da nema BF u imenu? Danas su vam prodali HL upakiran u BF ime, sutra će vam prodati barbie lutku upakirano u isto to ime...

Nadam se da kužite šta oću reći i da vam je jasno da će na ovaj način pravi BF bit uništen prije ili kasnije, a vašom kupovinom HL-a dajete im do znanja da ih podržavate u tome šta rade. Neovisno o tome oćete vi igru platiti 60 eura ili 1 cent, sasvim je svejedno, svoj glas ste im dali...

Baš iz ovog razloga ću ja pljucati i srati po HL-u kad god stignem, ako na taj način barem jednog čovika odmaknem od kupovine za mene će to značit nešto pa vi meni recite da sam lud ili šta već...

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...

Frenzy ti već je odgovorio na neke stvari, ali evo i od mene kad sam već rekao da ću napisati svoje mišljenje u vezi svega...

Slažem se da ima svojih problema, nema onog BF-a koji ih nije imao. Ja neznam kad si ti zadnji put zaigrao četvorku, ali stvari više nisu niti priližno slične kao šta su bile...

Prva stvar igra u ničem nije usporena. Dapače, ubrzana je u odnosu na bilo koji prijašnji nastavak i radi toga je čak odbila dobar dio igrača koji su ljubitelji sporijeg BF-a. ''Puding'' kretanje je sređeno odavno i praktički vraćeno na onakvo kakvo je i u trici. Hitreg i umiranje iza zidova je također rješeno. Igram BF nekih 10-ak godina i ja ti garantiram da četvorka trenutno ima daleko najbolji hitreg od svih dosadašnjih nastavaka. Padanje iza zida se dogodi jednom u sto situacija. Headglitch postoji i u trici, a ovaj u četvorki će biti sređen kroz nekih misec dana kad izbace novi patch. BF2 je jedini BF u kojem headglitch funkcionira kako triba.

Dakle se ovo šta si naveo ti ne drži vodu niti najmanje. Da si mi ovo rekao prije 7-8 miseci onda bi se 100% složija s tobom. Iz toga šta sam kažeš da imaš 50 odigranih sati siguran sam da se tvoje iskustvo u četvorci svodi samo na prvih misec-dva kad je igra izbačena

Uz već navedeno ispravljena/uređena je još hrpa sranja - visual recoil, suppresion, healing i šta sve ne da sad ne nabrajam milijun stvari...

I meni je BF3 puno draži, sigurno ne radi ''problema'' četvorke koje ti navodiš već jednostavno ima ono nešto u sebi. Neznam šta, ali svaka odigrana partija u trici je s guštom odigrana šta nažalost ne mogu reći za četvorku...

Ono šta se meni u četvorci gadi je ea-ova politika pristupa prema samoj igri. Ubacili su svega i svačega samo da privuku šta veći broj igrača iz svih krugova kojima se prava ideja onoga šta bi BF triba biti ne bi svidila i tako zarade šta veću paru. Hrpa blesavih asajmenta, easter eggova, phantom gluposti, morski čudovišta i čega sve ne su samo neki od razloga zašto prava ideja BF-a svaki dan sve više pada u zaborav. Da ne zaboravim loš dizajn mapa i pun k*rac blesavog i nepotrebnog oružja čija kombinacija dozvoljava teški kamperaj.

Nikog više nije briga za team/objective play jer su im ea i dice svojom izvedbom to dopustili...

Priznam da sam veliki BF fan, taj serijal je jedna i jedina igra koju igram i u kojoj guštam. Uz moj, gore navedi, pogled na situaciju u četvorci još me više boli kad vidim šta rade s battlefield imenom u hardline-u. Znam da na taj način pokušavaju uništiti i tu jedinu stvar koja me zanima u gejming industriji i u kojoj sve ove godine guštam.

Da se razumimo, nemam ja ništa protiv tog hardline-a. Za mene je to još samo jedan cod/cs/šta bilo u nizu koji me u apsolutno niti jednog pogledu ne zanima niti privlači. Ono šta me smeta je to prgavo korištenja imena battlefield kad to nema j*bene veze s battlefieldom...

Svi smo svjesni da je to samo njihov način za zaradu, ali taj njihov način djeluje i pun k*rac ljudi puši te njihove spike. Samo pogledajte po netu koliko se raspravlja o novom ''battlefieldu''... Svi vi koji branite HL recite mi samo koliko vas bi ikad uopće bacilo oko na ovu igru da nema BF u imenu? Danas su vam prodali HL upakiran u BF ime, sutra će vam prodati barbie lutku upakirano u isto to ime...

Nadam se da kužite šta oću reći i da vam je jasno da će na ovaj način pravi BF bit uništen prije ili kasnije, a vašom kupovinom HL-a dajete im do znanja da ih podržavate u tome šta rade. Neovisno o tome oćete vi igru platiti 60 eura ili 1 cent, sasvim je svejedno, svoj glas ste im dali...

Baš iz ovog razloga ću ja pljucati i srati po HL-u kad god stignem, ako na taj način barem jednog čovika odmaknem od kupovine za mene će to značit nešto pa vi meni recite da sam lud ili šta već...

Lud si 

Bez ulaska u ostale stvari, Hardline ima taj vrlo bitni feeling pucanja i kretanja, i to je to, a svjedoci smo globalne trke za što većom lovom koju diktiraju ekonomisti, tako da se niti jedan Developer koji iam izdavački studio iza sebe tome ne može oduprijeti. Možda se to primijeni u budućnosti, ali vrijeme leti i ja ga želim iskoristiti što više mogu i oko igara i svega ostalog. Mislim da je za sada dovoljno "kažnjavanje" izdavača to da se jednostavmno ne preordera niti jedna igra.

Uz to, BF4 mi je super.

16 godina
Volume kaže...

TL DR, bl bla bla

Care, mene si odgovorio od kupnje sa okladom. 

Kako je Mato izračuna to je 800piva.  Ma ljubi te deda, kakav hardlajn daj PIVU. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
Battlefield Hardline

Danas sam prvi put probao Hotwire i moram priznati da je mod totalna ludnica, baš zabavno i dinamično. Ona glazba u vozilima je super i podsjeća me na BC: Vietnam, fora stvar.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Lud si 

Bez ulaska u ostale stvari, Hardline ima taj vrlo bitni feeling pucanja i kretanja, i to je to, a svjedoci smo globalne trke za što većom lovom koju diktiraju ekonomisti, tako da se niti jedan Developer koji iam izdavački studio iza sebe tome ne može oduprijeti. Možda se to primijeni u budućnosti, ali vrijeme leti i ja ga želim iskoristiti što više mogu i oko igara i svega ostalog. Mislim da je za sada dovoljno "kažnjavanje" izdavača to da se jednostavmno ne preordera niti jedna igra.

Uz to, BF4 mi je super.

Govorim još jednom da ne pričam o feelingu pucanja i kretanja već općenito o mom pogledu na sve, sasvim sam zadovoljan kako oboje funkcionira i u četvorci. HL kao igra je za mene samo još jedan shooter u nizu... Za mene BF nije infantry only igra, za mene to nije esl 5na5, za mene to nije TDM i za mene to nisu lokeri i napucavanje u dva metra kvadratna tako da sigurno ne možemo imati isti pogled na sve ovo.

Giants of Karelia, Hammerhead, Whipeout i sl. je ono šta meni predstavlja BF

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...

Govorim još jednom da ne pričam o feelingu pucanja i kretanja već općenito o mom pogledu na sve, sasvim sam zadovoljan kako oboje funkcionira i u četvorci. HL kao igra je za mene samo još jedan shooter u nizu... Za mene BF nije infantry only igra, za mene to nije esl 5na5, za mene to nije TDM i za mene to nisu lokeri i napucavanje u dva metra kvadratna tako da sigurno ne možemo imati isti pogled na sve ovo.

Pa naravno.

Meni BF ne predstavlja ništa drugo do jednu običnu video igru u kojoj igram onu rolu koja me zanima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 15:36 (Soldier977).
17 godina

Soldier977 kaže...
Volume kaže...

Lud si 

Uz to, BF4 mi je super.

BFH > BF4 bitno bolji feeling pucanja i kretanja..."infantry gun fight"

BF4 ~ BFH netcode

BF4 > BFH sve ostalo

Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Lud si 

Uz to, BF4 mi je super.

I ja volim BF...ali uglavnom preferiram infantry play. U BF4 su zasrali sa dizajnom mapa, preveliko, preotvoreno. Mozda i nije toliko veliko koliko je preotvoreno. U BF3 si mogao uzivati koju god ulogu igrao( avion, heli, vozila, infantry), mape su bile slozene da se svi igraju. U BF4 ili si u vozilu ili kempas na krovovima.

14 godina
neaktivan
Volume kaže...

Ono šta me smeta je to prgavo korištenja imena battlefield kad to nema j*bene veze s battlefieldom...

Nemoj se nervirati bez veze. Uvijek će biti nešto što će se moći nazvati 'proper BF-om' u kojemu ima sve što si naveo (vozila, velike mape, puno igrača itd...). Kad smo već kod kanonskih BF-ova, te kontroverze postoje valjda otkad postoji serijal. Evo osvrnut ću samo na period u kojem ja pratim franšizu. Sjećate se kako se posprdno zvao BF3? BC3. Kad je igra izašla, ridalo se kako nema komandira (zomg not battlefield but BC!!), nema commo rose, "samo" 4 klase i da ne nabrajam dalje. Nakon skoro 4 godine, većina nas se s veseljem sjeća BF3. Imao je masu svojih nedostataka, ali nećemo sad o tome. Bitno je da su se lomila koplja da to nije pravi BF. Prije toga je bio BC2, koji sa svoja 32 igrača nikako ne može biti 'pravi BF' i dočekan je na nož. Danas se čini da je BC2 apsolutno obožavana igra iako se radi o spin offu koji je imao Battlefield u naslovu.

Ostatak franšize je bio prije mog vremena, ali koliko čitam po raznoraznim forumima BF2142 je isto kod mnogih izazivao grčenje želudca.

Slažem se da Hardline-u nije trebalo ovo BF, ali opet mi je jasno da se radi o čistom marketingu. Svijet tako funkcionira na žalost. Ja bih igru vjerojatno svejedno isprobao čak i da nema BF u nazivu, jer bi me zanimalo šta Visceral (koji mi je drag) može izvući iz engine-a, ali šta ime engine-a znači prosječnom igraču? Baš ništa i to je jedini razlog zašto je labela BF-a u imenu. Kolko će im to uspjeti, vidjet ćemo. Nisam osobito optimističan kad pogledam broj igrača bete, broj ljudi na hardline subredditu i sl.

Ne postoji kanonski BF, imaju samo uspješne i neuspješne igre. Nema smisla mrzit nešto samo zbog labele.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
Battlefield Hardline

Što se tiče harverskim problema, jedino sam uočio ono trzanje, titranje, "buffering" ili kakogod već želite nazvati. Prošli mjesec sam kupio BF3 Premium (akcija 15€) i počeo aktivnije ga igrati, međutim u Hardline sam se više zabavio. Da ga kupim ili pre-ordera - NE. Pričekati ću koju godinu dok se ne ispegla i Premium ne bude za 15€.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo mi jednostavno nema smisla.Zabavio si se bolje od Bf3 ali nećeš ga kupiti dok ne bude 15 eura.Znači igra vrijedi manje od te cifre znači ne valja drugim riječima.

Što se mene tiče je probao jučer i to je to dosta mi je. Bf 4 je za milju bolja igra . Slažem se s Volumeom čovjek je dobro objasnio stvar s Hardlinom nije ga trebalo biti. Ali ako netko hoče svoje pare trošiti ja ga neću odgovarati tim

više ako mu paše igra. Htio sam reći o onoj oluji kao evolution u igri to je žešći fail kao da su to neki amateri odradili. Što se mene tiče makar se neki neće složiti Dice i Visceral su nebo i zemlja.

sake08
15 godina
Volume kaže...

Slažem se s tobom definitivno da bf4 nije ni probližno igra kakva je bila, al kao što sam napisao gore, igrao sam igru nakon što je izašao taj famozni patch koji je popravio hrpu stvari (ubrzanje, visual recoil, hitreg...), sve sam to isprobao naravno, al nije me impresioniralno i zato sam odustao. Također, godina dana od izlaska bf4 pa do "popravka" je puno puno previše.

Onakav filing napucavanja kakav ima Hardline mi je super lego i sviđa mi se a to je ono što mi je najbitnije u jednoj takvoj fps igri.

17 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

PC vs PS4 Battlefield Hardline Graficka usporedba na kojoj platformi igra izgleda bolje. Nije neka montaža sa neta već je sve snimljeno na mojem PC i PS4 hradveru. Nažalost zbog PS4 ogranicen sam na 720p.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Moj PC  
10 0 hvala 0
12 godina
Battlefield Hardline

Koje su specifikacije pca?

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield Hardline

Gotov sam s Softline-om, igra ne valja.

Umiranje iza uglova, netcode tak užasan kaj puno puta da te netko oneshoota sa biločime. Igra ne pamti postavke atachmenta na sidearmu, a ne mislim za svaki death opet sve stavljati.

Jedino kaj mi se sviđa je Heist, zbog malo manjih mapa(i onog dobrog starog cod 4 osjećaja YEAH I SAID IT).

StariGad_HR @battlefield
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...

Sa svim napisanim se slažem osim ovog zadnjeg dijela kojeg sam ostavio.

Da, lud si. Eto.

Zašto?

Zato što si se i ti upecao kao i velika većina samozvanih bf fanova (a čast iznimkama ali 80% ih je počelo igrati tek od bc2 ili još bolje od bf3), i našao uvrijeđen što jedan hardline nosi naziv battlefield u imenu.

Ma prijatelju moj, kao i za sve ostale pucačine koje imam a nisu iz bf franšize koju igram od početaka i imam sve nastavke (a vjeruj mi da nisam jedini koji tako misli), a imam ih i igram ih fala Bogu poprilično (insurgency, cs go, ro, ro2, arma, arma2, dayz, moh, mohw, itd.), iskreno i realno ti kažem, zaboli me ona stvar kako se zove igra i tko je pravi ako meni gameplay odgovara. Ja ću je kupit, zvala se ona bf:cod a kamoli bf:hardline, ako sam probao igru i svidila mi se. Predrasude su glupe, a povezivanje i ignoriranje nečeg samo zbog hebenog naziva, je stupidno do bola. Kao što me apsolutno ne zanima mišljenje pere perkovića ili hansa grubera o igri. Kad probam sam, znam paše li mi i hoću li odvojiti svoje teško zarađene kune za nju ili ne. Nikakve spike ne pušim niti trebam ičije odgovaranje ili nagovaranje na neku igru ;)

A ti ako nemaš pametnijeg posla nego rantat protiv faking igre i to imho totalno neopravdano, i još ovako napisati da će tebi značiti nešto ako nekog odgovoriš od igranja (štoviše kupovanja ne tvojim nego vlastitim novcem) hebene igre, pa ja gledam i ne vjerujem napisanom. Dođe mi da se zapitam neke stvari. Ali da, ponavljam, onda si lud ako je to uistinu tako. NHF, kako ti, tako sam i ja iznio svoj stav, a i iskreno ti odgovaram na postavljeno pitanje :D

13 godina
Battlefield Hardline

Ma Volume je ošo u kurac u zadnje vrijeme - valjda mu Mazda ne vuče kako je on mislio pa ga to jebe :P

Nema on šta odgovarat ili nagovarat - svatko razmišlja i odlučuje za sebe.

Meni se HL ne sviđa i boli me kita što vi mislite o tome.

BF4 igram jer nema bolje - i opet me boli kita što vi mislite o tome.

Kad se želim opustit i zabavit igram se sa pimpekom - nikad me ta igračka nije razočarala - hvala Bogu!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
10 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice