Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 183.164
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield Hardline
Praetorian1 kaže...

bf5 je već pri kraju s izradom...

Logičko zaključivanje, il nekakve inside informacije?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Praetorian1 kaže...

It's elementary my dear Watson.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Da Bog da im propao ovaj "battlefield" vala ko i medal of honor

BiH__Snowflake BF4
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 1:11 (mersimh).
Moj PC  
12 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

neke izmjene koje su napravili na temelju feedbacka iz closed bete:

http://blogs.battlefield.com/2014/07/battlefield-hardline-communitys-wanted-list/

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

to je totalno neupitno kako će hardline biti promašaj.

ja neznam tko bi pametan ovo kupio ?

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
9 2 hvala 1
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

to je totalno neupitno kako će hardline biti promašaj.

Netko koga bf kao bf niti ne zanima {#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ljudi koji nisu igrali BF serijal, a vole cop-robber tematiku.

Oni koji su se zasitili BF4, a svejedno ga vole (i taj tip igre).

Fanboyevi kojima lova nije problem, a moraju imati sve BF naslove.

Youtuberi koji moraju opisati sve nove igre na tržištu.

"Kolekcionari" koji će ga kupiti kad će naletjeti na kakav popust... samo zato jer je na popustu.

Frendovi od ovih gore ako ih nagovore da igraju skupa.

Svi ostali ako Viceral napravi čudo i ovo bude jedan od boljih BF naslova...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

1.Ljudi koji nisu igrali BF serijal, a vole cop-robber tematiku.

2.Oni koji su se zasitili BF4, a svejedno ga vole (i taj tip igre).

3.Fanboyevi kojima lova nije problem, a moraju imati sve BF naslove.

4.Youtuberi koji moraju opisati sve nove igre na tržištu.

5."Kolekcionari" koji će ga kupiti kad će naletjeti na kakav popust... samo zato jer je na popustu.

6.Frendovi od ovih gore ako ih nagovore da igraju skupa.

7.Svi ostali ako Viceral napravi čudo i ovo bude jedan od boljih BF naslova...

1.ako nisu igrali ostale bf naslove sumnjam da će netko kupit ovu igru radi te tematike,ali ajde uvijek se nađe takav specijalac

2.ako ga vole kako su se zasitili igre koja nije na tržištu niti godinu dana?

3.to je ok razlog ajde ,moraš imat sve, skupi sve pokemon spike {#}

4.youtuberi koji žive od toga a takvih kod nas nema, a ovi lvlcap i njemu slični će opet dobit keš od ea da ga promoviraju {#}

5.ja sam jedan od tih kolekcionara i ak košta 100 kn onda ću možda dobro razmislit dali je kupit ili ne

6.SVI moji frendovi koji su igrali SVE bf naslove , NITI JEDAN nije oduševljen igrom i nitko je neželi kupit

7.ako oni naprave čudo ja ću dobit sedmicu na eurojackoptu

lp

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
17 godina
Battlefield Hardline

Ja se nadam da će prodajni rezultati za Hardline biti totalni FIJASKO, da se neko tamo u vrhu malo opameti.

Jos minimalno godinu dana budem igrao bf4, cekaju se preostala 2 dlc-a.

EA uvijek na svoje preordere stavlja punu cijenu igre, koja ostane i nakon izlaska, pa daj čovječe stavi neko sniženje za preorder a ne nudit 3 jeb*na battlepacka kojima se vesele djeca od 4godine , ali ionako nema smisla prednarucivati digitalna izdanja, neće se zalihe istopiti. BF4 je zadnja igra koju sam preordao.

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 10:02 (pamark).

12 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Vidjet ćemo šta će još izaći od tog Hardlinea, ali igra je definitivno trebala koštati nekih €30, maximalno €40. Da su napravili 50% popusta za preorder kao za MoH:W, preorderao bih ga bez razmišljanja. Vratio bih ga kao i MoH:W ako mi igra ne bi odgovarala. Vidio sam negdje kako Hardline stavljaju u kontext sa BC2:Vietnam-om. BC2:V je imao dosta sličnosti kad se vuku paralele, drugi je setting bio u odnosu na vanilu, nova oružja sa drukčijim dmg modelima, nova vozila itd., ali je koštao $15. Nameće se pitanje kako to da sad Hardline košta kao puna igra, kad je do prije samo par godina komparativno sličan proizvod koštao $15? Treba biti fer pa reći da će Hardline imati nove game modove, bit će puno više mapa i bit će SP komponenta (koga briga?), ali sve to mi još uvijek niti približno ne opravdava cijenu od €60.

Kad se sjetim Hardline-a uvijek mi padaju dva pojma na pamet, spin-off i reskin.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

hardline nije bio samo reskin i ako si ga igrao to si i valjda vidio. Netcode je bio bolji kao i osjecaj pucanja , ostecenja vozila su i vizuelno poboljsana. Sad to je sve radilo bez FF PB itd. programa pa mozda "netcode bude i gori". A na beti nije bilo dostupno vise server providera nego sam tri. Mozda se i u tome krije osjecaj boljeg registriranja pogodaka itd. Igra je jako zabavna i mogu reci da mi fali malo nakon kraja bete, ali isto necu prednaruciti jer ne stignem ni posteno igrati BF 4. BF 4 je poceo ulagati vise truda u rush , ali on i dalje nije ni priblizno dobar kao rush iz BC serijala. Tu se pak opet krije mana "univerzalnih" mapa jer je to bez promjene na mapi za odredjeni mod osudjeno na propast. Cekamo 9 mjesec pa budemo vidili na sto to bude licilo

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 8 hvala 0
15 godina
Battlefield Hardline

zašto ne dignu vietnam iz mrtvih bemu miša, za to bih dao 60 eura odmah{#} 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
11 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Praetorian1 kaže...

nisi od jučer...

14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Hoce li oni izbacit bc3 ikada. Bc2 mi je jedna od najboljih igrica ikada i toliko sam sati proveo igrajuci ju, a gamad nikako da izbaci bc3. Rade ce oni izbacit bf hardline da zarade sto vise para, a igrica niti ne slici na bf serijal.

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!

0 0 hvala 0
16 godina
martinez1 kaže...

Hoce li oni izbacit bc3 ikada. Bc2 mi je jedna od najboljih igrica ikada i toliko sam sati proveo igrajuci ju, a gamad nikako da izbaci bc3. Rade ce oni izbacit bf hardline da zarade sto vise para, a igrica niti ne slici na bf serijal.

Daleko je BC3. Sad taj hardline izlazi, a druge godine Star Wars Battlefront i tek onda možda.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

zašto ne dignu vietnam iz mrtvih bemu miša, za to bih dao 60 eura odmah{#} 

Ma 100e. Vietnam dosao kao dlc, a bila kao nova igrica i jos 2x bolja od vanille!

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
13 godina
Battlefield Hardline

A zašto mislite da bi BC3 bio dobra igra ak ikad izađe? Što je to magično u naslovu? Da se ovaj Hardline z0ve Bad Company 15,6, automatski bi bio super, jel?

Što oni zapravo u ovome trenutku mogu napraviti, a da bude bliže BC2 nego BF3, ili 4? Ništa. Baš ništa. Bad Company je progutan i sažvakan unutar novijih naslova, baš kao što sui Dice-ovi ostaci entuzijazma i dobre volje požderani od strane EA.

Ako već moraju radit spinove, ovaj Hardline, baš takav kakav je, napravljen od drugog developera, zapravo i najlogičnije zvuči.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
13 0 hvala 2
16 godina
Perki kaže...

A zašto mislite da bi BC3 bio dobra igra ak ikad izađe? Što je to magično u naslovu? Da se ovaj Hardline z0ve Bad Company 15,6, automatski bi bio super, jel?

Što oni zapravo u ovome trenutku mogu napraviti, a da bude bliže BC2 nego BF3, ili 4? Ništa. Baš ništa. Bad Company je progutan i sažvakan unutar novijih naslova, baš kao što sui Dice-ovi ostaci entuzijazma i dobre volje požderani od strane EA.

Ako već moraju radit spinove, ovaj Hardline, baš takav kakav je, napravljen od drugog developera, zapravo i najlogičnije zvuči.

Baš to je dice postavio za pitanje prije par tjedana. Što je to tolko dobro u BC2, a da nema BF3 ili BF4?

13 godina
Jack Sparrow kaže...
Perki kaže...

Baš to je dice postavio za pitanje prije par tjedana. Što je to tolko dobro u BC2, a da nema BF3 ili BF4?

Ljudska mrzovolja?

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ma nitko od njih niti ne traži da izmišljaju toplu vodu i uvode nešto revolucionarno. Dapače, velika većina BF publike ustvari i je protiv toga da se u igru nabacuje svega i svačega. To i je razlog zašto je BF4 takav kakav je i zašto i dalje ima sve te probleme iako je na tržištu već poprilično. Gubi se vrijeme i novac na modove, oružja, skinove ili sl. koja su ljudima zanimljivi dva dana. Kasnije boli k koga za sve to...

Neka zadržu poznatu BF tematiku i stil igre, neka srede taj netkod, neka dizajniraju mape tako da se zna šta je za rush, šta za cq, a šta za domination. Neka balansiraju odnos vozila i pješadije na mapama... Ma samo neka se uhvate onoga šta triba i uvik će imati svoju publiku. Eto kad tako počmu razmišljati ja ću im prvi dat tih 60eura bez razmišljana pa makar se to zvalo BF Barbie

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Ono kad u BF nisi killing machine , ali dovoljno uradis da tim prevagne za win.

Koliko se sad pljuje po Hardline je nista koliko je se bas pljuvalo po BC, pogotovo su svi pljuvali izbacivanje prone opcije. Da bi na kraju igra bila odlicna bas zato sto nije imala puno toga. Puske su imale zasebne scopove koji su im najvise i radili razliku , osim red dot-a i 2xoptike. Mape su bile pravljene samo za odredjeni mod s tim da bi se ubacio jos koji manji koji je mogao proci tipa TDM, SQTDM. Slotovi su bili ograniceni na modove, a i igra nije podrzavla dva najveca moda na vise od 32 igraca. Cak sve vanilla mape nismo dobili odmah nego su dosle u VIP map paketu. Poslije toga je dosla prava ekspanzija Vietnam koji ipak nije bio popularan kao Vanila iz razloga sto i dan danas server konrola BC servera je uzas. Iako bi prvi volio viditi BC 3 koji nece skoro nikako mjenati koncept BC i BC 2 uz par mapa iz toga serijala pitanje koliko bi to bilo zanimljivo igracima da dobiju bas opet "potpuno istu" igru samo na novom FB. Jer ruku na srce tko voli BC grafika i dan danas izgleda dobro, cak mi je unistavanje okoline draze nego u BF 3-4-HL. Dok mjenjanje jednostavnosti iz BC nece biti opet taj osjecaj bez obzira zvala se igra BC3 , Hardline, Omaha, Barbie, ........

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Battlefield Hardline

Evo moj mali video iz Hardline-a :)

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

2 0 hvala 1
16 godina
ceco22 kaže...

Ono kad u BF nisi killing machine...

Ali si zato whine machine ;)

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
ceco22 kaže...

Ono kad u BF nisi killing machine...

Ali si zato whine machine ;)

jbg ja sam kao Nex. Probam motivirat ekipu, a ovaj chat stoji po vise rundi :). U rundi prije smo izgubili jer nam je tip usao na pilotsko mjesto i iskocio u crvenu zonu tako da nismo uspjeli obraniti B.

13 godina
Battlefield Hardline

Battlefield Hardline – Community’s Most Wanted List

Promjene od bete do sad...

http://blogs.battlefield.com/2014/07/bfh-community-most-wanted-list-2/

Moj PC  
4 0 hvala 2
12 godina
15 godina
DeniZg kaže...

Možda i najbolji potez...nek daju bf4 još malo života i napune ga sadražajem. Neki tajni dlc ovo ono, community chlang, nek pokriju štetu što su napravili.

Ovako ga bace van tamo poslije zime na proljeće zajedno sa titanfallom 2 i imaju fino tržište do tamo battlefronta...nisu ni oni glupi.

Bumo vidjeli kako će to sve ispast...nije bf4 za otpisati, evo sad su se uhvatili u koštac sa problemima.

13 godina
Battlefield Hardline

EA odgodio igru??? Sad sam fakat sve vidio :-)

Hvale vrijedan potez!

Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

EA odgodio igru??? Sad sam fakat sve vidio :-)

Hvale vrijedan potez!

E da su to napravili i sa BF4...do sad negdje, i to ova CTE verzija ;)

Evo obavijest.

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
Battlefield Hardline

Koliko god čudno zvučalo, mislim da su napokon skužili šta su napravili sa bf4 i ne smiju to opet ponoviti...koliko je ekipe otišlo sada, a koliko bi onda da opet šrot izbace...ovako ko god im radi dmg control je pametan čovjek tamo.

Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice