Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.214.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
pirat kaže...
metke pokraj lika.Trebao bi ubit iz prve al valjda radi nekog balansa ne ubija na više od 40m

taj je neki kratki

!

i solve my problems with the gun
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

jos ne radi login nevjerojatno

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NEW_MAN kaže...
Nekad lika pogodim u facu sa dva metra i lik preživi. wtf?!?
Trebali su dmg pojačat na svom oružju a ne da nekad na lika ispraznim okvir da bi jedva jedvice umrl?

a jedan zamah nožem odmah ubija. malo su to nerealno napravili. ispada da je s nožem najbolje igrat, najbrže ubiješ protivnika

16 godina
odjavljen

ako mu se dovoljno priblizis....

16 godina
neaktivan

Za one koji još nisu kupili original igru, OnlineKeyStore.com i G2Play.net su snizili cijene! I to dosta! :)
Ako nemate PayPal ili karticu za kupovinu preko interneta, možete igru naručiti preko enabave već za 209 kn: http://bit.ly/cWvE9e

BTW, sinoć je bila super ekipa na Bug Online serveru, pozdrav svima i vidimo se ponovo na bojištu! ;)

Prvi Gold Star Prvi Gold Star
http://bfbc2.elxx.net/sig/userbar3/pc/DestructoCRO.png
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
DestructoCRO kaže...

Za one koji još nisu kupili original igru, OnlineKeyStore.com i G2Play.net su snizili cijene! I to dosta! :)
Ako nemate PayPal ili karticu za kupovinu preko interneta, možete igru naručiti preko enabave već za 209 kn: http://bit.ly/cWvE9e

BTW, sinoć je bila super ekipa na Bug Online serveru, pozdrav svima i vidimo se ponovo na bojištu! ;)

JE80TE, a ja budala se veselim kad dobijem score 900, sam sebi govorim (lazem) kako sam dobar,Izlanuo se jos malo pa 1000!!! a vidi njega... Sramim se

moram jos puno polente jest....

17 godina
neaktivan
Imalo se i 15-ak tisuća. :)
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
protjeran

Ljudi mogu li dobiti IP adresu servera naa kojim igrate Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

Ima li ikakvih klanova, warova sad na BC2?

Trazim razlog vise da kupim igru, a warovi i clanovi su Call of Duty 2 drzali 5 godina i još drže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nista od igre danas cini mi se .. nije jos dosla :( nadam se da ce do utroka ...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DestructoCRO kaže...

evo ja sam jucer navecer uzeo cd key na onlinekeystore.com preko google checkouta, nekih 160kn ispada sto mi se cini ok.. jos nisam instalirao,al sam key upisao u ea downloader i naslo je igru znaci da valjda radi.. ocito su to azijski kljucevi jer ne vidim drugi razlog zasto je toliko jeftinije od recimo steama,al ako radi zasto ne :)

15 godina
neaktivan

izgleda da su serveri u pogonu

idem skupljat bodove za m95

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
16 godina
odjavljen

jack sparrow, jesi li ti "kuky" u bf2?

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
markoal kaže...

Ima li ikakvih klanova, warova sad na BC2?

Itko?

Phil_HR kaže...
DestructoCRO kaže...

evo ja sam jucer navecer uzeo cd key na onlinekeystore.com preko google checkouta, nekih 160kn ispada sto mi se cini ok.. jos nisam instalirao,al sam key upisao u ea downloader i naslo je igru znaci da valjda radi.. ocito su to azijski kljucevi jer ne vidim drugi razlog zasto je toliko jeftinije od recimo steama,al ako radi zasto ne :)

Opaaa koja cjena, i limited edition za 200 kn, ako je tako netreba mi dodatnih razloga.
I u enabavi isto vrlo povoljno.

EDIT:
Koliko dugo će trajati ta akcija???

skank666 kaže...

jack sparrow, jesi li ti "kuky" u bf2?

Da, on je kuky.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 15:03 (markoal).
16 godina
odjavljen

koje su prednosti ili mane (ako ih ima) ako udes u squad? ocu reci, vidio sam ono squad assist kill pa dobijes 10+ bodova itd ali me zanima jeli kill vrijedi isto bodova ako si u squadu ili ako picis sam.....

EDIT : onda sam i kuky-u duzan koju olovnu tableticu ;) hehehe

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 15:10 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

koje su prednosti ili mane (ako ih ima) ako udes u squad? ocu reci, vidio sam ono squad assist kill pa dobijes 10+ bodova itd ali me zanima jeli kill vrijedi isto bodova ako si u squadu ili ako picis sam.....

mislim da ti isto vrijedi kill al se mozes squad respawnat znaci pokraj nekog iz tvog squada ako sam dobro shvatioBelji se

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
odjavljen

ma prije nisam ulazio u squad pa sam se mogao respawnat gdje god, cak i u tenku...

17 godina
Jebasu123 kaže...
skank666 kaže...

mislim da ti isto vrijedi kill al se mozes squad respawnat znaci pokraj nekog iz tvog squada ako sam dobro shvatioBelji se

Igrao sam samo betu, koliko sam vidio, ima nesto onih challenge za koje dobivas dodatne bodove, pa kad zajedno si sa squadom(nisam siguran) dobijes vise bodova kad ubijete nesto i sl.
A cuo sam da u full verziji(znaci ne beta) ima puno vise tih bonusa bas za to iz squada

15 godina
neaktivan

ja sad ne kuzim di je moja igra ... oni su je meni jucer poslali ... znaci danas je vec morala biti u hrv. ... a gdje bude preko vikenda? xD na carini ? ako je tako .. onda cu sigurno morati platiti carinu jer je kao kod njih paket lezao ta 3 dana i sigurno ce iz inata lupit carinu :(

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
rebelsy kaže...

ja sad ne kuzim di je moja igra ... oni su je meni jucer poslali ... znaci danas je vec morala biti u hrv. ... a gdje bude preko vikenda? xD na carini ? ako je tako .. onda cu sigurno morati platiti carinu jer je kao kod njih paket lezao ta 3 dana i sigurno ce iz inata lupit carinu :(

strpi se, ne moze postar tako brzo s APN stic do HR

17 godina
neaktivan

Smiri se stari. Jučer su ti je poslali. 3-5 radnih dana prosjek, računaj u utorak je kod tebe najranije.

Ni unutar Hrvatske kad šalješ ne bude odma drugi dan tamo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 15:31 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

metke pokraj lika.Trebao bi ubit iz prve al valjda radi nekog balansa ne ubija na više od 40m

ovo sam jednom davno gledao na future weapons... 2:30 minuta

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 15:58 (ranko091).
17 godina

Ja sam dobio za 4 dana od narudzbe na game.co.uk

Sad sam malo prasio s Piratom, Sparrow, Forumasem nije lose nismo izgubili niti jednu od 4-5 partija. Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Ja sad ne kužim što ti ne kužiš u "pet (5) do sedam (7) radnih dana"?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan

haha .. pa kuzim pet (5) do 7 (sedam) radnih dana ... al zanima me jel igra preko vikenda putuje ? ili stoji negdje ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

haha .. pa kuzim pet (5) do 7 (sedam) radnih dana ... al zanima me jel igra preko vikenda putuje ? ili stoji negdje ?

Prvo oni odfuraju sa skladišta u svoj lokalni poštanski ured, onda prolazi sortiranje pošiljaka tamo, onda valjda ide u london, onda prolazi sortiranje tamo, onda ide sa jednim ili više prijevoznih sredstava do zagreba, gdje opet prolazi sortiranje( i eventualno carnjenje) zatim dolazi do tvog lokalnog poštanskog ureda gdje opet prolazi sortiranje. Taj postupak ne traje jedan dan, tako da možda još nije ni odletila iz engleske.

Strpi se.

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ja sam dobio za 4 dana od narudzbe na game.co.uk

Sad sam malo prasio s Piratom, Sparrow, Forumasem nije lose nismo izgubili niti jednu od 4-5 partija. Smijeh

hehe i mislio sam da si to ti sa mnom na quad bikeu

da bilo je dobro ma kvragu odlicno

nego zasto sve strojnice koje imaju onaj stit na sebi zaklanjaju ti pogled i nemozes pucat iz njih jer nebres nisanit

jel to bug ili to tako treba biti?

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ak se ti neda cekati zasto nisi uzeo download verziju kao ja?

50kn skuplije a igrao sam ju nakon kupnje 3 sata poslije tj. dok sam ju skinuo i key dobio

17 godina
neaktivan

nema draže nego kad vidiš kutiju :)

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
5 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice